Νέα

Τι δουλειά (επάγγελμα) κάνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ανώνυμα μεν... Με ειλικρίνια δε... Aπαντήστε...

• Απλός Δημόσιος Υπάλληλος

Ψήφοι: 11 3,0%
  • Διοικητικός Δημόσιος Υπάλληλος

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Στελέχος σε Ιδιωτικό τομέα

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Ενασχολούμενοι με τα Μ.Μ.Ε

Ψήφοι: 2 0,5%
  • Εκπαιδευτικός τομέας ( συμπεριλαμβάνονται τα " ιδιαίτερα " )

Ψήφοι: 10 2,7%
  • Ε.Σ.Υ - Ιατροι ...και τα παρελκόμενα

• Ναυτιλιακά

Ψήφοι: 9 2,4%
  • Εργασιακές Υπηρεσίες ( Έστω και το μεροκάματο ...)

• Απλοί υπάλληλοι σε ιδιωτικό τομέα

Ψήφοι: 35 9,4%
  • Άνεργοι

Ψήφοι: 48 12,9%
  • Ελευθεροι εγγελματτίες

Ψήφοι: 76 20,4%
  • Ιδιοκτήτες καταστήματος λιανικής

• Εισοδηματιες - γενικά

• Αναγνωρισμένες Επιστημονικές Υπηρεσίες

Ψήφοι: 6 1,6%
  • Καλλίτεχνικός τομέας (Θέατρο - Μουσική - Φωτογραφία ...κτλ )

Ψήφοι: 7 1,9%
  • Ασφαλιστικές & Χρηματοικονομικές Υπηρεσίες

Ψήφοι: 6 1,6%
  • Καλλιτέχνες

Ψήφοι: 5 1,3%
  • Σώματα ασφαλείας - Security

• Στρατιωτικός τομέας

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Φοιτητής ( Ακόμη πράγματα μαθαίνω )

Ψήφοι: 27 7,3%
  • Ερωτικές Υπηρεσίες

• Οικοκυρικά ...τα σεβαστά !

• Aγρότης

• Συνταξιούχος

Ψήφοι: 12 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Μετά το θάνατο της οικοδομής, οι περισσότεροι μηχανικοί έχουν φάει τρελή πίκρα. Όσοι πρόλαβαν και μπήκαν μέσω ΑΣΕΠ στο δημόσιο, παίρνουν λίγα αλλά γλίτωσαν το βάσανο της ανεργίας. Το μόνο που παίζει αυτή την εποχή είναι τα αυθαίρετα. :jerking:

Δεν κοιτάς μέσω Internet για καμιά χώρα στη Μέση Ανατολή που έχει τρελά λεφτάκια; :boobies:

ακου τωρα και το τελευταιο ωραιο για μεση ανατολη.εχω στειλει παντου βιογραφικα.ελαβα απαντηση μονο απο μια εταιρεια που ζητουσε παραπανω λεπτομερειες και τωρα περιμενω αν θα με παρουν. το αστειο ειναι πως οι ιδιοι μου ειπαν οτι ενω παλαιοτερα ο μισθος νεου μηχανικου ηταν περιπου 7000, πλεον λογω των νεων εξελιξεων στην ελλαδα και των νεων χαμηλων μισθων ο μισθος για ΕΛΛΗΝΕΣ μηχανικους ειναι 2500. :headbang:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παραθετω μια μουναρα του στυλ μου να τον παιξετε λιγουλακι......και οποιος δεν την γαμαει να μου το πει! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Την γαματε ολοι ρε??? ακουω???η ειστε μπαζοφονιαδες κυταριδοκτονοι τυποι!!!!
τρελλο αγορι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
monkey_for_nothing γιατι δε βρισκεις 2 3 πουστρακια σαν τον μπολντεμορτ να τα πηδας και να στα ακουμπανε?

Επισκέπτης
που στο διαολο ξερεται ολοι οτι ειμαι ψηλος...οτι χρειαστεις εδω ειμαι..υπαρχουν και οικοπεδα 4αρια εκτος με κανα 40αρι χιλιαρικα..
Ψηλέ,εγώ όλους ψηλούς τους λέω.Συνήθεια χρόνων.
Εκτός σχεδίου εντός οικισμού;Για σπίτι στην Κεφαλλονιά μου άρεσε η περιοχή μεταξύ Σκάλας κι Αργοστολίου.Όλα τα χωριά στο ενδιάμεσο αυτών λένε και βολεύουν.Όχι πως και προς Σάμη θα με χαλούσε.Απλά δάνειο για εξοχικό τέτοια εποχή είναι κάπως,γιατί εμείς στον ιδιωτικό τομέα ψιλοφοβόμαστε για το αν θα έχουμε δουλειά κι αύριο
Ψήνομαι τύπε και για Κεφαλονίτισσα,σε καλή τιμή πάντα :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οπως ελεγε και παλια ο πλεζουρας  δε γαμαω στρακια :grin:

Τυπε συνηθως τυπακια σαν εσενα
και τον νωντα με γαμανε με τον κωλο...
αλλα μιας και σας εχουν κοψει τον κωλο...
που να γαμησετε.  ;) σας καταλαβαινω

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ημιπαιθριους εκανα δυο περυσι.οταν βγηκε  ο νομος για τα αυθαιρετα μπας και με ανακαλυψει κανεις, βγηκα στους δρομους και κολλουσα χαρτακια. δεν με πηρε ποτε κανεις.και το θεμα ειναι πως δεν εχω καποιον στην οικογενεια μηχανικο με γραφειο η μια καποια πελατεια..μονο τον αδερφο μου που ειναι επισης ανεργος

φιλε ακου αν και δεν ειμαι μηχανικος θα σου δωσω την συμβουλη μου οταν παρει πτυχιο καποιος μηχανικος πρεπει να παει κατευθειαν σε εργοταξιο να δει στην πραξη τι γινεται πραγμα πολυ δυσκολο αυτη την περιοδο επειδη δεν χτιζονται οικοδομες.Η πειρα που εχω εγω απο τα 4 χρονια εργοταξια κατι μηχανικοι που παιρνουν πτυχιο αυτα που τους λεω τα βλεπουν κινεζικα.Μια ωραια λυση σου ειναι να στειλεις βιογραφικα εξωτερικο ντουμπαι λονδινο πιο πολυ.Ενας φιλος μου προγραμματιστης δεν εβρισκε δουλεια σαν και σενα και του λεω ρε μαλακα στειλε στο facebook na δω τι μαγκας εισαι και περασε συνεντευξεις μεσω skype και μετα απο ενα μηνα του στειλανε τα αεροπορικα για αμερικη σπιτι πως σου φανηκε?κανε και εσυ το ιδιο.......

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ψηλέ,εγώ όλους ψηλούς τους λέω.Συνήθεια χρόνων.
Εκτός σχεδίου εντός οικισμού;Για σπίτι στην Κεφαλλονιά μου άρεσε η περιοχή μεταξύ Σκάλας κι Αργοστολίου.Όλα τα χωριά στο ενδιάμεσο αυτών λένε και βολεύουν.Όχι πως και προς Σάμη θα με χαλούσε.Απλά δάνειο για εξοχικό τέτοια εποχή είναι κάπως,γιατί εμείς στον ιδιωτικό τομέα ψιλοφοβόμαστε για το αν θα έχουμε δουλειά κι αύριο
Ψήνομαι τύπε και για Κεφαλονίτισσα,σε καλή τιμή πάντα :)
ναι για εντος οικισμου..και μιλω για σαμη μερια..απο σκαλα δεν ξερω τι παιζει...και παιζουν και βιλιτσες καινουργιες ετοιμες σε καλες τιμες...κεφαλονιτισα δικε μου σε καλη τιμη δεν παιζει..ακριβο το ειδος και σπανιο...

Επισκέπτης
ναι για εντος οικισμου..και μιλω για σαμη μερια..απο σκαλα δεν ξερω τι παιζει...και παιζουν και βιλιτσες καινουργιες ετοιμες σε καλες τιμες...κεφαλονιτισα δικε μου σε καλη τιμη δεν παιζει..ακριβο το ειδος και σπανιο...
Sin από τουρισμό πως πήγε φέτος η πατρίδα σου;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Sin από τουρισμό πως πήγε φέτος η πατρίδα σου;
καλα πηγε..δεν ειχε μεγαλη αυξηση σαν καποια αλλα νησια..ροδο ζακυνθο..ειχε μια μικρη ανοδο παντως..το καλο ειναι οτι αρχισαν να ερχονται και ρωσοι με τσαρτερς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom