Νέα

Τί δείχνουν οι γυναικείες κραυγές στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouklakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
νωνταααα ... εννοω απλα οτι τα βογγητα για οσες βογγανε τελος παντων ... εκτοοος απο απολαυση ειναι ισως και για να δειξεις στον αλλον "το ποσο" σε εχει κατακτησει και οτι ισως ασυνειδητα το κανουμε για να δειξουμε στους αλλους "Α!κοιτα ποιος με πηδαει!" ....  :huh: :grin:
καλα βιλμα...κατι παραπανω ξερεις... :headbang::headbang::headbang::headbang:

OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε βιλμα δεν ειστε ολες ιδιες...μην ακουω βλακειες...αλλες φωναζουν αλλες οχι... :headbang:

τα αρθρα αστα...οι καθηγητες ολο ερευνες κανουν και δεν πηδανε καθολου :uglystupid:

XAXAXAXXAXAXAXAXA

καλως τον πηδηκταρα μας

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
Μαλακίες λέει το άρθρο, εκεί στη Σκωτία η Δρ Ζαννα Κλαίει (πολύ κλάμα), είδε κι αποείδε από τους μεθυσμένους που δεν τους σηκωνότανε το εργαλείο κι είπε να το ρίξει στους τριχωτούς χιμπατζήδες. Αντιλήφθηκε λοιπόν ότι έσκουζε περισσότερο όταν της το βιδώνανε κι έτσι κάθισε παρέα με το MALT κι έγραψε μία διατριβή περί του θέματος.
Απλά για να έχει απήχηση στα δίποδα, έβαλε και το κοινωνικό στάτους ως πιασάρικο ρεζουμέ.

Από συνεύρεση με ευκατάστατη καλλιτέχνιδα του υποκριτικού στερεώματος (άνευ πληρωμής, μην αρχίσει το πανυγήρι πως, ποσο κλπ), εγκατεστημένη στην Πολιτεία με εμένα, τον ταπεινό, πλην τίμιο γαμιά της, έσκουζε γδέρνοντας τις φωνητικές της χορδές. Τόσο σκούξιμο δε, που τα 3 της σκυλιά τρώγανε την πόρτα για να την προστατέψουν από την ορμή του πούτσου εισβολέα (που όμως τόση ηδονή της έδωσε).
Τουλάχιστον στο παραπάνω και σε προσωπικό μου επίπεδο η θεωρία της Δρος καταρρίπτεται.

Τώρα μπορεί να σκούζουν γιατί η γειτόνισσα είναι αγάμητη, γιατί ο φίλος που είναι στο διπλανό δωμάτιο ψιλογουστάρει αλλά είναι μόνος, γιατί τους περισσεύει αέρας στα πλεμόνια και θέλουν να το βγάλουν, γιατί έχουν σταμπάρει ένα ωραίο ζευγαράκι Μανόλο Μπλάνικ και πρέπει να αφαιμάξουν τον τσολιά τους.
ή πολύ απλά γιατί γουστάρουν και δεν ντρέπονται να το εκδηλώσουν.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλα βιλμα...κατι παραπανω ξερεις... :headbang::headbang::headbang::headbang:
:jerking:
νωνταααα ... εννοω απλα οτι τα βογγητα για οσες βογγανε τελος παντων ... εκτοοος απο απολαυση ειναι [size=20pt]ισως[/size] και για να δειξεις στον αλλον "το ποσο" σε εχει κατακτησει και οτι ισως ασυνειδητα το κανουμε για να δειξουμε στους αλλους "Α!κοιτα ποιος με πηδαει!" ....  :huh: :grin:
:uglystupid:

Οκ γαμας Νωντα το καταλαβαμε αλλα και επειδη εγω γαμιεμαι σου λεω τι αλλο μπορει να παιζει ... τεικ ε λουκ !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
kouklakis

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
να με κανει να βογγαω εγω φιλε...
αα εσυ φιλε τα θελεις πολυ τα  :s&m_1: :s&m_2: σε αυτο θα ανοιξω εξτρα θρεντ να με πεις εκι την γνωμη σου !!!

εγω παλι να βογγαει
αμα τυχο σε sm περιπτωση θα βογγαω αναγκαστικα  :s&m_2: :s&m_1:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ψηλοκαπουλο καυλετο...

streetwalker