Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Γάμησες κάνα καλό τελευταίως.. για να ξεχαστείς;

Λοιπόν παρ' ότι δεν σε αφορά, τελικά θα σου απαντήσω.

Το άμα ξενογαμάω 2-3 φορές το μήνα από λεφτά που βγάζω εγώ και μου περισσεύουν και δεν τα στερώ από την οικογένειά μου, είναι ένα θέμα που μπορεί κανεις να βρει στο σπίτι του ένα Modus Viventi, παλεύεται, ειδικά άμα είσαι εν τάξει στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου.

Το να πλακώνεις όμως τη γυναίκα σου στο ξύλο άμα θεωρήσεις πως δεν σε σέβεται αρκετά, να την υποτιμάς και να φέρνεις και τη γκόμενα στο σπίτι να την τραπεζώνετε, όπως γινόταν στις "καλές παραδοσιακές οικογένειες" του παρελθόντος, is another think.

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν παρ' ότι δεν σε αφορά, τελικά θα σου απαντήσω.

Το άμα ξενογαμάω 2-3 φορές το μήνα από λεφτά που βγάζω εγώ και μου περισσεύουν και δεν τα στερώ από την οικογένειά μου, είναι ένα θέμα που μπορεί κανεις να βρει στο σπίτι του ένα Modus Viventi, παλεύεται, ειδικά άμα είσαι εν τάξει στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου.

Το να πλακώνεις όμως τη γυναίκα σου στο ξύλο άμα θεωρήσεις πως δεν σε σέβεται αρκετά, να την υποτιμάς και να φέρνεις και τη γκόμενα στο σπίτι να την τραπεζώνετε, όπως γινόταν στις "καλές παραδοσιακές οικογένειες" του παρελθόντος, is another think.

Thing.

Kαι λες μαλακίες. Κανείς δε μίλησε για ξύλο αλλά για σεβασμό και θαυμασμό.
Έτσι και μαθευτεί γιατρουδάκο,  δεν θα έχεις λεφτά ούτε για τσίχλες :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Thing.

Kαι λες μαλακίες. Κανείς δε μίλησε για ξύλο αλλά για σεβασμό και θαυμασμό.
Έτσι και μαθευτεί γιατρουδάκο,  δεν θα έχεις λεφτά ούτε για τσίχλες :2funny:

Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Και ποιος τα γαμάει τα λεφτά ρε σύ! Το τελευταίο κουστούμι τσέπες δεν έχει!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σε όποιον φαίνονται όλα αυτά φασιστικά ας αντιπροτείνει κάποιο άλλο μοντέλο που να είναι λειτουργικό.
.... παντως το σημερινο μοντελο  ειναι μια χαρα λειτουργικο για μια σειρα επαγγελματα οπως οι δικηγοροι,οι ψυχολογοι,οι δημοσιογραφοι,οι πλαστικοι,οι σωφρονιστικοι υπαλληλοι κλπ.
Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι τα "προπολεμικά" ζευγάρια έζησαν ευτυχισμένα στην πλειψηφία τους, σε αντίθεση με πολλά σύγχρονα τα οποία ταλανίζονται από διαζύγια, δικαστικές διαμάχες κλπ.
Οχι μονο τα προπολεμικα αλλα και ολα τα ζευγαρια εδω και καποιες χιλιαδες χρονια.Βεβαια αυτο συνεβαινε γιατι καταπιεζοταν η γυναικα, η οποια δε το ειχε παρει χαμπαρι ολο αυτο το καιρο μεχρι που αναλαβαν να της το εξηγησουν καποιοι αντρες :2funny: :2funny:
Και για την τρέχουσα κατάσταση δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες. Φταίνε και οι άνδρες, οι οποίοι, αντί να σταθουν με πυγμή απέναντι στις αλλαγές των καιρών, έβαλαν την ουρά στα σκέλια και πάνε με το ρεύμα, [size=10pt]το παίζουν μοντέρνοι, συναισθηματικοί κλπ.[/size] Οι ίδιοι άντρες μετά, παρακαλάνε τα δικαστήρια για να τους αφήσουν να δουν τα παιδιά τους μια φορά την εβδομάδα.
...εεε μα για ενα trendy ζουμε σε αυτη τη κενωνια
  και να φέρνεις και τη γκόμενα στο σπίτι να την τραπεζώνετε, όπως γινόταν στις "καλές παραδοσιακές οικογένειες" του παρελθόντος, is another think.
ενα πιατο στο τραπεζι και για τη φουκαριαρα τη γκομενα δε νομιζω να ναι τοσο τραγικο...ελεος πια ..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οχι μονο τα προπολεμικα αλλα και ολα τα ζευγαρια εδω και καποιες χιλιαδες χρονια.Βεβαια αυτο συνεβαινε γιατι καταπιεζοταν η γυναικα, η οποια δε το ειχε παρει χαμπαρι ολο αυτο το καιρο μεχρι που αναλαβαν να της το εξηγησουν καποιοι αντρες :2funny: :2funny:..

Ε αυτό συνέβαινε μέχρι τον Α'ΠΠ που βγήκαν στη παραγωγή και αμφισβητούν την καθεστηκυία τάξη! Μέχρι και ψήφο πήρανε... Για όσους δεν γνωρίζουν, τίθετο εν αμφιβόλω το κατά πόσο οι γυναίκες μπορούν να εκτελέσουν τα δημοκρατικά δικαιώματα λόγω του ασταθούς ψυχολογικού κατά πιθανάς ημέρας

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ε αυτό συνέβαινε μέχρι τον Α'ΠΠ που βγήκαν στη παραγωγή και αμφισβητούν την καθεστηκυία τάξη! Μέχρι και ψήφο πήρανε... Για όσους δεν γνωρίζουν, τίθετο εν αμφιβόλω το κατά πόσο οι γυναίκες μπορούν να εκτελέσουν τα δημοκρατικά δικαιώματα λόγω του ασταθούς ψυχολογικού κατά πιθανάς ημέρας

εννοεις την περιοδο!?
θα με σκασεις εσυ! >:(

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
sexoula...σου είπα ότι είσαι συμπαθής τα μάλα...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Όταν σε ένα ζευγάρι προσδοκούμενο είναι η ισότητα, το αμέσως επόμενο είναι το διαζύγιο. Οι στατιστικές μιλούν από μόνες τους.

Σε μια σχέση, ο άντρας πρέπει να επιβάλλεται, να είναι ο "οδηγός". Τον ρόλο αυτό οφείλει να τον διατηρεί, εμπνέοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό στη γυναίκα του, και όχι με τη βία ή το φόβο.

Έστω ότι ισχύει...
πώς θα κερδίσει το θαυμασμό, όταν οικονομικά - κοινωνικά είναι μια από τα ίδια με τη γυναίκα του, οέο;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:cheesy: Εγώ τηρώ πλήρης των φυσικών χαρακτηριστικών καθ΄ όλον το ημερολογιακόν

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γτ μιλας ετσι???

μ τη δινει οταν μιλανε ετσιιιιιιιιιιιι >:(

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έστω ότι ισχύει...
πώς θα κερδίσει το θαυμασμό, όταν οικονομικά - κοινωνικά είναι μια από τα ίδια με τη γυναίκα του, οέο;

Δεν θα τον κερδίσει, και από εκεί ξεκινούν τα προβλήματα.

Εν τέλει, το ερώτημα του thread είναι αν οι γυνάικες άνω των 30 θα πάνε στο ράφι.

Η δική μου εκτίμηση, είναι ότι δεν μένουν στο ράφι. Απλά παντρεύονται και χωρίζουν, διότι οι γάμοι αυτοί είναι συνήθως προϊόν συμβιβασμού.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
λεο..
δεν μας τα λες καλα!!!! :-

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν θα τον κερδίσει, και από εκεί ξεκινούν τα προβλήματα.

Εν τέλει, το ερώτημα του thread είναι αν οι γυνάικες άνω των 30 θα πάνε στο ράφι.

Η δική μου εκτίμηση, είναι ότι δεν μένουν στο ράφι. Απλά παντρεύονται και χωρίζουν, διότι οι γάμοι αυτοί είναι συνήθως προϊόν συμβιβασμού.

Κι αν είναι προδιαγεγραμμένη η πορεία αυτή, γιατί να παντρευτεί κανείς κάποια απ' αυτές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom