Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πως και θυμηθηκατε να ξεθαψετε αυτο το θρεντακι !?!

Ειχε πολυ ησυχια μαλλον ε ?!?!  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γεια σου κουκλι ........Χρονια Πολλα  κιολαs  .........
Τι να κανουμε κι εμειs τα ορφανα περιστερια...........να περασει κι η γκαντεμα η ωρα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Eδω  που μπλεξαμε  τι περιμενειs?????   Σε λιγο θα επιτεθει και η αδυναμια μου η Ερη........
Ερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......παει ο λαρυνγξ !!!!!!

Αρχίζεις και με εκνευρίζεις.. :fuck2:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χρονια Πολλα παιδακια !!!

Ελειπα μερες ,παω να κανω καμμια βολτα στα περιξ ...  :-*

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ααααα αν περασατε ομορφα εμενα μου φτανει κ μου περισσευει παιδακια  ;)  :cheesy:  :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ααααα αν περασατε ομορφα εμενα μου φτανει κ μου περισσευει παιδακια  ;)  :cheesy:  :-*

Και αυγα  τσουγκρισαμε  αμε αμε........τι μαs περασεs..........!!!!!!!
Δωσαμε και το φιλι τηs ζωηs!!!!!!!!!!!!!!  δεν σου λεω που!!!!  δεν κανει.......

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να ψωνίσουν νέες, όμορφες και υποτακτικές γυναίκες από το εξωτερικό.

Μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών δυστυχώς θα συμβιβαστεί με την εγχώρια σαβούρα.

Συνεπώς δεν βλέπω ράφι ούτε για τις 30ρες ούτε για τις 40ρες. Όπως είπωθηκε πολλές φορές, πάντα βρίσκουν κάποιο κορόιδο.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ πασέ πλέον αυτό το θρεντ..
στο δίπλα λέμε για κέρατο που τρώνε οι
παντρεμένοι και εδώ στα ράφια έχουμε
μείνει ακόμη.. :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να ψωνίσουν νέες, όμορφες και [size=12pt]υποτακτικές γυναίκες[/size] από το εξωτερικό.

Συνεπώς δεν βλέπω ράφι ούτε για τις 30ρες ούτε για τις 40ρες. Όπως είπωθηκε πολλές φορές, πάντα βρίσκουν κάποιο κορόιδο.

Μάλλον είναι αυτό το ζητούμενο για την πλειοψηφία των Ελλήνων...
Δεν το βρίσκουν και αρχίζει η (ατελείωτη) κλάψα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
θυρα 13...........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny: :2funny:
η τρελή βαζελίτσα ξαναχτυπά!!!!! :uglystupid:
τα σεβη μου....... :smitten:

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Η ΘΥΡΑ13 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΩΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΕ ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΠΙΣΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ13( Α ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ....ΝΟΥΜΕΡΑ....!!!)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
τα σεβη μου....... :smitten:

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Η ΘΥΡΑ13 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΩΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΕ ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΠΙΣΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ13( Α ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ....ΝΟΥΜΕΡΑ....!!!)

Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω :cool2: :cool2:
;)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να ψωνίσουν νέες, όμορφες και υποτακτικές γυναίκες από το εξωτερικό.

Άκου "υποτακτικές"!
Είναι δυνατόν άνθρωπος με παιδεία και πολιτισμό, (λέω τώρα εγώ) να αναζητά σύντροφο ζωής που να τον έχει υποτακτικό;
Για αλληλοσεβασμό και ιδίως σεβασμό προσωπικής ελευθερίας του άλλου, ούτε λόγος ε;
:S :S :S :S :S :S έλεος

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σήμερα έπινα καφέ δίπλα από δύο 35- 40, η μία με δυνατότητες/προυπηρεσία. "Έχω απογοητευτεί. Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω τίποτα. Μα τι έχω; Τους σπάω τα @@ με τη μία;" ΑΥΤΟ είναι, πήγα να αλλαλάξω, μη ψάχνεις περαιτέρω. Μια ηλιαχτίδα φωτός διατρύπησε το θολωμένο πέπλο του μυαλού τους

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Άκου "υποτακτικές"!
Είναι δυνατόν άνθρωπος με παιδεία και πολιτισμό, (λέω τώρα εγώ) να αναζητά σύντροφο ζωής που να τον έχει υποτακτικό;
Για αλληλοσεβασμό και ιδίως σεβασμό προσωπικής ελευθερίας του άλλου, ούτε λόγος ε;

τωρα σωθηκες.............

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Άκου "υποτακτικές"!

Όταν σε ένα ζευγάρι προσδοκούμενο είναι η ισότητα, το αμέσως επόμενο είναι το διαζύγιο. Οι στατιστικές μιλούν από μόνες τους.

Σε μια σχέση, ο άντρας πρέπει να επιβάλλεται, να είναι ο "οδηγός". Τον ρόλο αυτό οφείλει να τον διατηρεί, εμπνέοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό στη γυναίκα του, και όχι με τη βία ή το φόβο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Όταν σε ένα ζευγάρι προσδοκούμενο είναι η ισότητα, το αμέσως επόμενο είναι το διαζύγιο. Οι στατιστικές μιλούν από μόνες τους.

Σε μια σχέση, ο άντρας πρέπει να επιβάλλεται, να είναι ο "οδηγός". Τον ρόλο αυτό οφείλει να τον διατηρεί, εμπνέοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό στη γυναίκα του, και όχι με τη βία ή το φόβο.

Είσαι παντρεμένος; Να φανταστώ όχι! Με αυτά τα μυαλά του μεσοπολέμου να δω ποια θα σε ανεχτεί!
Τί είναι ο άντρας για να εμπνέει σεβασμό και θαυμασμό στην γυναίκα του ο Αρχιεπίσκοπος;
Αγάπη να της εμπνέει και να της προκαλεί κάβλα άμα και για όσο τα καταφέρνει, τουλάχιστον στην αρχή, είναι μια χαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom