Νέα

Τι χρώμα έχει τις περισσότερες φορές η κωλοτρυπίδα των γυναικών οδοντιάτρων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η κωλοτρυπίδα των γυναικών οδοντιάτρων είναι:

• Λευκασμένη (όπως τα δόντια τους)

Ψήφοι: 24 32,4%
  • Αλεύκαστη (στο φυσικό της χρώμα)

Ψήφοι: 12 16,2%
  • Ξεχειλωμένη (όλο με τις κουφάλες των ασθενών ασχολούνται, να έχουν κι αυτές μια κουφάλα για να ασχολ

Ψήφοι: 16 21,6%
  • Δεν συνουσιάζομαι με οδοντιάτρους, φοβάμαι μην με εκδικηθούν με τον τροχό.

Ψήφοι: 22 29,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    74

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Δεδομένου ότι τις προάλλες, σοδόμισα την οδοντίατρο μου, και με αφορμή ότι είναι η τρίτη οδοντίατρος στη σειρά που σοδομίζω και έχει  λευκασμένη κωλοτρυπίδα, ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις γι αυτό το φαινόμενο.

Πρόκειται περί απλής συγκυρίας;  Ή μήπως αποτελεί πάγια τακτική των γυναικών οδοντιάτρων, να κάνουν λεύκανση κωλοτρυπίδας για να είναι ασορτί με τα δόντια τους στην αλληλουχία πίπα-κώλο;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.344
Πόντοι
33.818
Τύπε λες η λεύκανση να γίνεται με το ίδιο εργαλείο και να το κάνουν μόνες τους;

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Δεδομένου ότι τις προάλλες, σοδόμισα την οδοντίατρο μου, και με αφορμή ότι είναι η τρίτη οδοντίατρος στη σειρά που σοδομίζω και έχει  λευκασμένη κωλοτρυπίδα, ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις γι αυτό το φαινόμενο.

Πρόκειται περί απλής συγκυρίας;  Ή μήπως αποτελεί πάγια τακτική των γυναικών οδοντιάτρων, να κάνουν λεύκανση κωλοτρυπίδας για να είναι ασορτί με τα δόντια τους στην αλληλουχία πίπα-κώλο;
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη  :rockon:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεδομένου ότι τις προάλλες, σοδόμισα την οδοντίατρο μου, και με αφορμή ότι είναι η τρίτη οδοντίατρος στη σειρά που σοδομίζω και έχει  λευκασμένη κωλοτρυπίδα, ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις γι αυτό το φαινόμενο.

Πρόκειται περί απλής συγκυρίας;  Ή μήπως αποτελεί πάγια τακτική των γυναικών οδοντιάτρων, να κάνουν λεύκανση κωλοτρυπίδας για να είναι ασορτί με τα δόντια τους στην αλληλουχία πίπα-κώλο;

Δεν συνουσιάζομαι με οδοντιάτρους, φοβάμαι μην με εκδικηθούν με τον τροχό.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Δεν ξερω περι λευκανσης κωλοτρυπιδας , εμένα παλι μου κανει εντυπωση που καποιες ελάχιστες έχουν πιο ανοιχτόχρωμες θηλές , ενω το νορμάλ είναι να ειναι πιο σκουρα η θηλή απο το υπόλοιπο σώμα.
Τελικά μηπως υπάρχει και λεύκανση θηλής ; :P

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Αυτό δεν το κάνουν μόνο οι οδοντιατρίνες. Είναι αρκετές αυτές που περνάνε με κονσίλερ της θηλές τους, για να μη  "φεγγίζουν" μέσα από το ρούχο. :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.696
Πόντοι
2.606
Δεδομένου ότι τις προάλλες, σοδόμισα την οδοντίατρο μου, και με αφορμή ότι είναι η τρίτη οδοντίατρος στη σειρά που σοδομίζω και έχει  λευκασμένη κωλοτρυπίδα, ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις γι αυτό το φαινόμενο.

Πρόκειται περί απλής συγκυρίας;  Ή μήπως αποτελεί πάγια τακτική των γυναικών οδοντιάτρων, να κάνουν λεύκανση κωλοτρυπίδας για να είναι ασορτί με τα δόντια τους στην αλληλουχία πίπα-κώλο;
Γερο  έτσι και της ξεσκισες την κωλοτρυπιδα ετοιμάσου την επομενη εξαγωγή θα στην κάνει με τανάλια και χωρίς ένεση  :grin:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Γερο  έτσι και της ξεσκισες την κωλοτρυπιδα ετοιμάσου την επομενη εξαγωγή θα στην κάνει με τανάλια και χωρίς ένεση  :grin:

Μα αυτός είναι ο λόγος, που έχω αλλάξει τρεις μέχρι τώρα. :grin:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
18.986
Πόντοι
20.686
Μηπως εχεις οδοντιατρο την Χριστινα Ιακωβιδου?

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Νομίζω είναι πάγια τακτική των γυναικών οδοντιάτρων,των γυναικών γενικότερα,και κάποιων <<ανδρών>> που τους αρέσουν τα καλαμαράκια,και αντί να τρώνε την ροδέλα τους αρέσει το πλοκάμι... :effemine:

Τέλος πάντων αυτά είναι προσωπικά θέματα

Εγώ πιστεύω οτι επειδή βρίσκονται μέσα στο χώρο της ιατρικής όποτε γνωρίζουν αρκετά καλύτερα τα πράγματα,σίγουρα θα έχουν φίλους γνωστούς απο άλλες ειδικότητες όποτε έχουν να τους συμβουλέψουν συστήσουν οδηγίες,πληροφορίες,τιμές απο πρώτο χέρι όποτε τους το κάνει ακόμα ποιο εύκολο.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Μηπως εχεις οδοντιατρο την Χριστινα Ιακωβιδου?

Αυτή δεν χρειάζεται να την "ψήσεις" για την την πηδήξεις. Με κάθε κάθε μεταλλοπορσελάνη που σου βάζει σου κάνει και ένα τσιμπούκι δώρο. Είναι ενσωματωμένο στην τιμή. Κώλο δίνει από οδοντικό εμφύτευμα και επάνω.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Νομίζω είναι πάγια τακτική των γυναικών οδοντιάτρων,των γυναικών γενικότερα,και κάποιων <<ανδρών>> που τους αρέσουν τα καλαμαράκια,και αντί να τρώνε την ροδέλα τους αρέσει το πλοκάμι... :effemine:

Τέλος πάντων αυτά είναι προσωπικά θέματα

Εγώ πιστεύω οτι επειδή βρίσκονται μέσα στο χώρο της ιατρικής όποτε γνωρίζουν αρκετά καλύτερα τα πράγματα,σίγουρα θα έχουν φίλους γνωστούς απο άλλες ειδικότητες όποτε έχουν να τους συμβουλέψουν συστήσουν οδηγίες,πληροφορίες,τιμές απο πρώτο χέρι όποτε τους το κάνει ακόμα ποιο εύκολο.

Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο.

Πιστεύετε πως αυτό το πετυχαίνουν με κάποιου είδους ανταλλαγή υπηρεσιών; Και πιό συγκεκριμένα, προτίθενται να φτιάξουν την οδοντοστοιχία κάποιου κοσμητικού χειρουργού, με αντάλλαγμα κάποιες κοσμητικές επεμβάσεις;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Αυτή δεν χρειάζεται να την "ψήσεις" για την την πηδήξεις. Με κάθε κάθε μεταλλοπορσελάνη που σου βάζει σου κάνει και ένα τσιμπούκι δώρο. Είναι ενσωματωμένο στην τιμή. Κώλο δίνει από οδοντικό εμφύτευμα και επάνω.

Ε ρε πουστη μου κ βαλα ενα καρο θηκες παλιοτερα :happy:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.361
Πόντοι
506
Εγω που ειχα γαμησει μια ρωσιδα ητανε φωσφοριζε.
Μετα μου ειπε οτι εμενε στο πριγιατ, μια πολη 2 χιλιόμετρα μακριά απο το Τσερνομπίλ.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Πρακτικό το βρίσκω.

Δεν θα "χάνεις τον στόχο" όσο σκοτεινά κι αν είναι. :)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
18.986
Πόντοι
20.686
Εγω που θελω ενα σφραγισμα εχω καμια τυχη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom