apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αυτός είναι?
Αυτός είναι?
Και να το θεωρείτε ΚΑΡΑΣΙΓΟΥΡΟ ,ότι αυτή την στιγμή είναι εδώ μέσα και μαςδιαβάζει.
Εάν μπει στον κόπο και κάνει λογ/σμό,δεν θα μπει ως Αρίωνας,αλλά ως κάποιος γνωστόςτης δεύτερης θείας της πρώην γυναίκας του,ο οποίος τυχαίνει να τον ξέρει και ότι ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ
τι σου έκανε και τον κυνηγάς στην 21 ?
Και εκεί τον ψάχνω ακόμα.
Αυτο για να ξέρει ότι δεν τον έχω ΄΄ξεχάσει΄΄
Έλεγε διάφορα επί προσωπικού και για οικογενειακά μου μέλη.
Τυχαίνει τα χωριά μας να γειτνιάζουν.
Τυχαίνει τα χωριά μας να γειτνιάζουν.
ΣΚΑΣΕ ΓΕΡΟ.
δεν εκανε και κατι κληρωσεις για μπουρδελα,στουντιο τυπε?Στο σάιτ του,αυτοτιτλοφορούταν ως ΄΄Επαναστάτης΄΄ και ότι ήρθε για να σπάσει το κατεστημενο του αγοραίου έρωτα.
Το πιο καλό ήταν ότι έκανε σάιτ πληρωμένου έρωτα κάι έχωνε λεφτά σε κάτι καμμένους για να γαμάνε σε μπουρδέλα και μετά κατηγορούσε το παρών σάιτ μιας και διαφήμιζε και εξυμνούσε τον αγοραίο έρωτα
ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ,ΤΡΕΛΛΗ ΜΟΡΦΗ
δεν εκανε και κατι κληρωσεις για μπουρδελα,στουντιο τυπε?
δεν εκανε και κατι κληρωσεις για μπουρδελα,στουντιο τυπε?
ηταν τυχερος και κερδιζε συνεχεια τυπεΚαι τις κέρδιζε μόνιμα ένα συγκεκριμένο άτομο που τον υποστήριζε λίγο,μέχρι και που αυτό έπεσε στην δυσμένειά του,και του έβγαζε μετά τα άπλυτά του στην φόρα.
Σου λέωάσε,είναι απορίας άξιο που γλίτωσε τρελλό ξυλίκι.Δεν υπάρχει μήνας που περνάει,που δεν θα το σκεφτώ μία φορά.
Είπε τίποτα για τη Φρόσω;
Αρίωνα γύρνα πίσω και άμα σε πετυχω δεν θα σε δείρω βρε.
Καλή καρδιά
τυπε απο ενα σημειο και μετα επαθε ψυχωση και κουραζεΠάντως η αλήθεια είναι ότι λείπει.Είχε δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ΄΄ιντερνετική΄μας ζωή.Ήταν ένα άλλο χρώμα-ποτέ δεν ήξερες τι θα σου βγάλει.
Μιλάμε για κατηγορία από μόνος του,εξού και ότι ανοίχτηκε θέμα αναπόλησής του-το παρών που διαβάζετε.
Αρίωνα γύρνα πίσω και άμα σε πετυχω δεν θα σε δείρω βρε.
Καλή καρδιά