Νέα

Tί απέγινε ο Arion1955;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως την τελευταία φορά που εθεάθη έφαγε χοντρές μάπες από παλιά μέλη του μπου.  :2funny:
Κοίτα να δεις που στο μέλλον θα πάρουν σειρά και αλλα (ενεργά) μέλη του μπου.  :sunglasses:

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ο Γιαννάκης ηταν δικό μας παιδί..Αεκτζής,μεγάλη καρδιά και προσέφερε πολλά εδω μεσα σε πληροφορίες και θεματα..Εκτος από τις τσοντες, ειχε ανοίξει και το "ζητησέ το και θα το βρούμε" και καμποσα άλλα χρησιμα threads.Οι φωτο είναι δικές μου,από την ξεναγηση που μας είχε κανει στη "γιάφκα".
Μοναδικό,μεγάλο και μοιραίο μειονέκτημά του ο παρορμητισμός, που τον οδήγησε σε παρεξηγήσεις και αστοχες/λανθασμένες ενέργειες με αποτέλεσμα να ανοίξει βεντέτες με πολλούς εδω μεσα..Εγω θα τον θυμαμαι με καλές σκέψεις..
ΥΓ:Για τον "μεγαλύτερο τρόμπα" που εχει περάσει απο εδω μέσα,διαφωνώ..Εχουμε γνωρίσει εδω μεσα απειρα φυντανια πολύ μεγαλύτερα σε μαλακία από το Γιάννη...

Παλιότερα είχες τον Γιαννάκη, τώρα έχεις τον Διομήδη και τα λέτε.

Φεύγει ο ένας, έρχεται ο άλλος.

Η μαλακία είναι αέναη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως την τελευταία φορά που εθεάθη έφαγε χοντρές μάπες από παλιά μέλη του μπου.  :2funny:

Θυμάσαι πού μας έστειλε στό Θησείο τόν δικηγόρο του ......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο αριων ηταν σαν τον αρχιτεκτονα του ματριξ, ετσι χωμενος στις οθονες του με τις ωρες  :grin:

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
μερικά θεικά ποσταρισματα του παπα-Αριωνα1955 στο επικό στου σαιτ μπουρδελοτσαρκα.κομ

απολαυστε! :2funny:

Re: ΖΗΤΩ ΟΙ 5000 ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ....
από arion1955 » Παρ Νοέμ 06, 2009 12:31 am

Πριν δυο εβδομάδες περίπου με είχε πάρει ένας τύπος που είπε πως είναι δικηγόρος παρ Άρειο Πάγο και μου είπε ότι εκπροσωπεί κάποιον admin μπουρδελομάγαζου....
και μου ανέφεραν ότι στης κριτικές του alaxa κάποιος με το δικό μου νικ τους έβριζε αν όμως κάνεις αντιπαραβολή τα ποστ θα δεις ότι με το δικό μου δεν έχει καμιά σχέση μιας και στο καθε νικ που κρύβεται από πίσω κάποιο email δεν έχει καμιά σχέση και στο δικό μου νικ ειναι πίσω το email μου...
Κάποιος κύριος όμως που υπογράφει σαν cherokee εμένα με βρίζει και μάλιστα την οικογένεια μου και τον ευχαριστώ πολύ γιατί αποτελεί τιμή για κάποιον να τον βρίζουν νταβάδες και εγκληματίες...
Το ίδιο άτομο λιβανίζει το δίπλα και πίσω κρύβεται ένα email μαιμού διαρκείας δευτερολέπτων τόσο μικρής διάρκειας τόσο μικρής όσο τα στριγκ που φοράει...

από arion1955 » Παρ Νοέμ 06, 2009 12:36 am

Στην συνέχεια με πήρε και ο admin και μου είπε ότι έχει πολλά λεφτά και βάζει δικηγόρους παρ Άριο Πάγο..
Ένα θα του απαντήσω ρε λιγούρη αν είχες λεφτά θα δεχόσουν η σύντροφος σου να είναι πουτάνα;

Κύριε Τάλο να χαίρε σε τους υπέροχους φίλους σου όπως τους αποκαλείς και μάλλον σε έχουν ζαλίσει τα οφίτσια που σου έχουν δώσει για να έχουν την λεγόμενη λαϊκά έξωθεν καλή μαρτυρία...
Μόνο που έμεινες μόνος από την παλιά παρέα....

..

λαμόγια χάσατε. . χαζολαμογια του cosmoιεροδουλες παιξατε και χασατε. . .

σημερα κατεθεσα ολα τα στοιχεια απο τις εταιρειες κιν. τηλεφωνιας στην δι.ηλ. εγκληματος

σχετικα με τις απειλες με sms στο κινητο μου...

ειναι θεμα μερων και ισως ωρων... η ασκηση ποινικης διωξης σε καποιους. . .

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ...

ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ALEXXX....

ANTE GEIA. . .

Re: ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ
από arion1955 » Σάβ Οκτ 10, 2009 12:58 am

Ξέρεις τι σημαίνει Άλτεκ? αυτός είχε έρθει στο γραφείο μου και έθαβε όλη του την παρέα την παρέα που είχε κάτσει και είχε πιει κρασί μαζί.
Και στο Ιερό που είναι για πουστιά είναι... ρουφιάνος του Αντισθένη είναι και γλύφει και τον Μπαμπουίνο

από arion1955 » Κυρ Οκτ 04, 2009 12:07 am

Καλώς ο δεκάλογος σου Βορτέκιε και άξια τα συγχαρητήρια που εισέπραξες....

Όμως πριν ο μπουρδελιάρης εφαρμόσει αυτόν τον δεκάλογο πρέπει να μάθει να σέβεται τον εαυτό του και να μην γλύφει αυτούς που μέχρι πριν μερικές ώρες έφτυσε...
από arion1955 » Κυρ Οκτ 04, 2009 12:09 am

Λοιπόν δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί σου αλλά ποτέ ο μπουρδελιάρης δεν μπαίνει σαν κλέφτης και να πάρει δημοσιεύσεις και να της μεταφέρει εκεί που έφτυνε για να γλύψει τώρα.
Re: Περί φτυσίματος και γλυψίματος.
από arion1955 » Κυρ Οκτ 04, 2009 12:13 am

Φίλε Βορτέκιε ο σωστός μπουρδελιάρης δεν βρίζει τον talos43 και τον αποκαλεί λαμόγιο και μαλάκα και πριν δυο ημέρες πάει και τον γλύφει...
Ο σωστός μπουρδελιάρης κύριε Βορτέκιε ποτέ δεν έρχεται στο γραφείο μου και αποκαλεί τον Πάνο λαμόγιο και κολόπαιδο και ότι ο Πάνος έκανε κλώνους εδώ και μας έβριζε και τώρα πάει και τον γλύφει για να πάρει τα εύσημα για το ποστ που μετέφερε από εδώ εκεί.... ξαναζεσταμένη σούπα τους τάισες τους ανθρώπους.
Κύριε Βορτέκιε ο σωστός μπουρδελιάρης ποτέ δεν θα έκανε αυτό που εσύ ερχόσουν και μας έλεγες για τα μέλη του Ιερό ότι προμοτάρουν μερικές πουτάνες και ότι θάβουν όσες δεν τους τα είχαν ακουμπήσει......
Πχ πόσες φορές ήρθες εδώ και μας είπες για την Ντενίσα και διάφορες άλλες.... πόσες φορές τους έβριζες γιατί έκαναν αβάντες στον λαβύρινθο...

από arion1955 την Κυρ Ιουν 21, 2009 9:59 pm

Ρε συ Σκοτεινέ εκεί στο δίπλα που σας είχαν κλεισμένους? από το Αλκατράζ της φυλακές σας έβγαλαν? και όταν μπείτε σε σουβλατζίδικο νομίζετε ότι κατακτήσατε το φεγγάρι? τι νομίζεις ρε νούμερο ότι εσένα περιμένει ο κόσμος να φάει σουβλάκια? εδώ οι Αφρικάνοι από την Μπιάφρα έχουν πάει περισσότερες φορές σε σουβλατζίδικο από εσένα αρχιληγούρη... καλά πως την έχετε δει όλοι εκεί μέσα 5 με 6 παπάρες νομίζετε ότι η Ελλάδα σας έχει ανάγκη να μας μάθετε να πηδάμε και εσύ μαλάκα να μας μάθεις τι είναι σουβλάκι? καλά που νομίζεις ότι απευθύνεσαι ρε νούμερο στα ανέραστα κοριτσάκια του κοσμοφόρουμ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Ό ΧΟΝΤΡΟΣ ούσιαστικά βίωσε άπέραντα τήν άντιφατική συγκρότηση της κοινωνίας τού bou........

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.886
Πόντοι
12.056
Για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να κλαινε απο τα γελια οι παλαιοτεροι  :rockon: :2funny:

Ολα στο φως
   Nov 27, 2009

ola_sto_fos says: Λοιπον το βλαμμενο αυτο δεν ειχε να φαει πριν του ερθει η κληρονομια,μεχρι και ο Αltec τον ταιζε και του εδινε χαρτζηλικι να νοικιαζει καμια τσοντα για να τον παιζει.Μολις ομως του ηρθαν τα λεφτα επειδη εχει νοητικη υστερηση πηγε και τα επενδυσε σε πουτανοιστοσελιδες γιάυτο τωρα τον κυνηγαει ο αδελφος του και ο πατερας του να το δειρουν που εφαγε ολη την κληρονομια.Ο ρολος του ανθρωπου αυτου ειναι υποπτος.Βριζει και κατονομαζει ολους του αλλους νταβαντζηδες και μιλαει οτι εχει Βουλγαρες.Ποιος? ο ανθρωπος που σιχενεσαι να βρισκεσαι στο ιδιο δωματιο? Ο πιο αξεστος ο πιο σιχαμερος βγαζει Βουλγαρες γκομενες χα χα χα.Τι συμβαινει εδω ? Γιατι αυτος ο τυπος ασχολειται με τα αλλα site και βριζει για δηθεν νταβατζιλικια.Λεει οτι δουλευει σε κλαδο σχετικο με την πληροφορικη.Ποιος? ο ανθρωπος που δεν ξερει ουτε το ονομα του να γραψει στα αγγλικα?Ο τρελογιατρος που χαθηκε γιατι εγινε καπνος και δεν εμφανιζεται στο site του.Ο κυριος Τρυφωνας με τα 5 κομμωτηρια που ειναι?Ο λογιστης που δηθεν δουλευει στην δηθεν επιχειρηση του αριωνα?Ο alkis31 που δουλευει στο δημοσιο που ειναι? ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!

Το site των απατεώνων συνεχεια
   Oct 23, 2009

arion1955 says: Τα μέλη που είχαν μπει σε αυτό κατά το κλισιμο του μπου που είναι;που είναι ο Πιτσιλιστής ... τους έγηραψε.που είναι ο skidoo? και αυτός τους έγραψε.Που είναι ο Αβυζολάγνος; και αυτός τους έγραψε.Που είναι ο Μαύρος Θάνατος; και αυτός τους έγραψε...που είναι η Δαναη και αυτή τους έγραψε.Που είναι ο Σκοτεινός; και αυτός τους έγραψε που είναι μερικά κορίτσια που ήταν από το μπουρδέλα; όταν έμαθαν ότι ο διεστραμένος Αλτεκ της βλέπει στο msn και καταγράφει το βίντεο και μόλις το βλέπει πλακώνετε στην μαλακία και έχει κάνει το κομπιούτερ του χυσόπλσμα... αν θέλεται να συνεχίσω... Αν θέλεται να χάσετε τα λεφτά σας να πάτε να γαμίσετε εκεί που σας στελνουν αυτοί οι διαδικτιακοί νταβάδες της κακιάς ώρας...... θα επανέλθω Αριων1955 ορίτζιναλ τα περί κλώνων τα επιστρέφω στα λαμόγια του ιερόδουλες που χαλβαδιάζουν την τσέπη σας.... και το βασικότερο ο παπανταβάς τους έχει καθαρίσει σαν αυγά και έχουν μείνει όλοι τους εκεί μέσα με τα μικροτσούτσουνα τους στο χέρι.. Της μηνύσεις θα μου της κάνει η ξανθιά μπουρμπουλήθρα 79 άντε πηδηχτίτε ρε μαλακες δεν ψαρώνω μια σφαλιάρα είστε όλοι σας λαμογια απατεώνες

ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΙΩΝΑ
   Nov 09, 2009

oxlos says: το σαιτ γαμει και δερνει, σέβεται τους χρηστες του και είναι παρειστικο. Πάει πολύ καλά απο κίνηση και ειναι σουπερ ενημερωτικο οσον αφορα τον αγοραιο ερωτα. Επίσης χυνει στα μουτρα διαρκως το ξεπλυμα τον Παπαριωνα και το κλωνοσαιτ του. Ειδικα τωρα που ηρθε και ο Vortex, αφου εφυγε απο τον καμμένο χοντρο. Προλαβε ομως και γλέντησε με τα λεφτά του κοροιδου και πηγε τσαμπα ταξιδάκι στην Αφρικη!χαχαχαΓελά ολο το διαδύκτιο με τον σαπιοκοιλια καμμενο Παπαρίωνα που μιλά απο την τρυπα του ολη μερα μονος του με τον κλώνω του.ΠΑΠΑΡΙΩΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο CORNHOLIO ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

tromero site kai poutso ston papariona
   Oct 23, 2009

cherokee says: Να σας ανακοινώσουμε ότι το μέλος που γραφει κάτω σαν 'altec2'1 δεν είναι ο altec21 αλλα ο νεκρός πουτάνας γιος και καταδότης τις ασφαλειας αρίων1955!Το site ιερόδουλες είναι τρομερό και γαμάει την κωλοτρυπίδα του "παπαριονα" για μα ζωή!Το ***** μαλακα χοντρέ γaμo τον κόλο σου ρε πούστη δεν θα το φτάσεις ποτε.Και είσαι τόσο κοτάρα και ρουφιάνος ρε miasma που αν φοράς παντελόνια όπως ισχυρίζεσαι έλα να τα πεις αυτά face το face σαν άντρας και όχι σαν τραβελοπουστας.Όταν ήρθες πρόσωπο με πρόσωπο με τον Warhol στο athenserotica και έφαγες την boufla από τον Warhol έτρεμες σαν κότα και έφυγες γιατί χέστηκες επάνω σου μίασμα.Τι ζωή σου την έσωσε ο panosmpos ο ευεργέτης σου.Βρομόκοτα και ρουφιάνε τον μπάτσων αρίωνα1955 σε γαμάω στο όρθια πούστη.Viva ιερόδουλες.Viva Panosmpos!Viva Warhol.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Eπικες μαχες  :pipa3:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΄΄ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ΄΄

Είναι απορίας άξιο,πώς γλίτωσε από την μεγαλύτερη κλωτσοπατινάδα όλων των εποχών,με χοντρό ξύλο.

Είχε φάει κάτι ψιλές,από παλαιότερα πασίγνωστα μέλη του παρόντος σάιτ,σε ένα μία τις ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΡΝΟ,όπου τον πέτυχαν.

Πολύ προβληματικός τύπς,με αρκετές ανωμαλίες τόσο στην ψυχή,όσο και στο σώμα.
Έβγαζε κακίες και η ακατάσχετη πολυλογία του στα τραπέζια,κούραζε πού.

Κακός,χαζός ,νωθρός κληρονόμησε ένα  μεγάλο ποσό από την μάνα του όταν πέθανε,το οποίο κατασπατάλησε ΟΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ-ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΑ-αναφέρθηκε το όνομα του σάιτ πιο πριν-και για να δίνει χρήματα σε κάτι τελειωμένους μπουρδελιάρηδες για να γαμάνε σε μπουρδέλα και να του γράφουν κριτικές.Ε από αυτό τα καταλαβαίνετε όλα,περί τίνος ΄΄μεγιστου μυαλού΄΄ μιλάμε.
Κάποια στιγμή,τα λεφτά του,του σώθηκαν γρήγορα και ο κατασκευαστής του σάιτ του,του το σφράγισε-καλύτερα για τον Αρίωνα,γιατί πια είχε ξεφύγει αρκετά.

Έχει ξεφύγει πάρα πολύ,και από τις κακίες που έβγαζε,έβγαζε στην φόρα,προσωπικά δεδομένα ανθρώπων-ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ,όπως προσωπικές σχέσεις τους,ασθένειες συγγενικών τους προσώπων κλπ.
Από αυτά,δικαιολογημενα να τον ψάχνουν για να τον δείρουν.
Του την είχαν στημένη κάποιοι για καιρό-δεν θα πω τα ονόματά τους-έστω και τα νικνειμ τους,για ευνόητους λόγους,στο υποτυπώδες γραφείο,που διατηρούσε κάπου στην ευρύτερη περιοχή της 3ης Σεπτεμβρίου.Παρόλο πυο δεν είμαι υπέρ αυτών των τακτικών,ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΠΛΗΡΩΣ γιατί κάποια στιγμή,έπρεπε να φάει πάρα πολύ ξύλο,για να συνέλθει.
Κατάλαβε πια ότι δεν τον έπαιρνε και ότι θα έτρωγε τόσο ξύλο,που τα ΄΄μάζεψε΄΄ και από το γραφείο του και από τα σάιτ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

Άλλη μια επική του στιγμή,ήταν ότι έβαλε δαχτυλίδι στο στομάχι για να το κλείσει,επειδή τον έβριζαν λόγω του ακατάσχετου πάχους του-και αυτό εντάσσεται μεσα στα πλαίσια των εκδικήσεων που ήθελε να πάρει.

΄ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ,τότε που ένα άλλο αξιοσεβαστο μέλος εδώ μέσα-άνοιξε το μπλοκ-παρωδία με το όνομα bourdelofapa προκειμένου να πικάρει το bourdelotsarka του Αρίωνα.Αρκετοί από εδώ μέσα ,συμπεριλαμβανομένου και εμού,είχαμε κάνει λογ/σμό για να τον πικα΄ρουμε.
Προσωπικά είχα ανοίξει το MOTHER ως λογ/σμό και είχα άβαταρ ένα τάφο,και καλά έκανα την μάνα του Παπαρίωνα που μιλούσε από τον ΄΄άλλο κόσμο΄΄.Θα μου πείτε βαρύ δεν λέω,αλλά όσοι τον ξέρατε και τον είχατε διαβάσει θα συμφωνούσατε με το πικάρισμα που του κάναμε.

Κάπου εκεί τελίωσε μετά ο Αριωνας,μετά το άνοιγμα του παρωδία-μπλοκ.

Προσωπικά διεκδικώ τα εύσημα και την δόξα του αλήστου μνήμης χαρακτηρισμού που είχε βγεί- το ΄΄ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ΄΄,καθώς μόλις τον είδα για πρώτη φορά ,αμέσως νόμιζα ότι είχα μπροστά μου,τον Danny de Vito ως Πιγκουίνο,από τον ομώνυμο ρόλο του ,που ενσάρκωσε στο BATMAN 2,εξαιτίας του σωματότυπού του.

Πάντως για να τελειώσω,ξαναλέω,ότι είναι απορίας άξιο πώς γλίτωσε το βρωμόξυλο,πραγματικά.

Αυτά...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom