μερικά θεικά ποσταρισματα του
παπα-Αριωνα1955 στο επικό στου σαιτ μπουρδελοτσαρκα.κομ
απολαυστε!
Re: ΖΗΤΩ ΟΙ 5000 ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ....
από arion1955 » Παρ Νοέμ 06, 2009 12:31 am
Πριν δυο εβδομάδες περίπου με είχε πάρει ένας τύπος που είπε πως είναι δικηγόρος παρ Άρειο Πάγο και μου είπε ότι εκπροσωπεί κάποιον admin μπουρδελομάγαζου....
και μου ανέφεραν ότι στης κριτικές του alaxa κάποιος με το δικό μου νικ τους έβριζε αν όμως κάνεις αντιπαραβολή τα ποστ θα δεις ότι με το δικό μου δεν έχει καμιά σχέση μιας και στο καθε νικ που κρύβεται από πίσω κάποιο email δεν έχει καμιά σχέση και στο δικό μου νικ ειναι πίσω το email μου...
Κάποιος κύριος όμως που υπογράφει σαν cherokee εμένα με βρίζει και μάλιστα την οικογένεια μου και τον ευχαριστώ πολύ γιατί αποτελεί τιμή για κάποιον να τον βρίζουν νταβάδες και εγκληματίες...
Το ίδιο άτομο λιβανίζει το δίπλα και πίσω κρύβεται ένα email μαιμού διαρκείας δευτερολέπτων τόσο μικρής διάρκειας τόσο μικρής όσο τα στριγκ που φοράει...
από arion1955 » Παρ Νοέμ 06, 2009 12:36 am
Στην συνέχεια με πήρε και ο admin και μου είπε ότι έχει πολλά λεφτά και βάζει δικηγόρους παρ Άριο Πάγο..
Ένα θα του απαντήσω ρε λιγούρη αν είχες λεφτά θα δεχόσουν η σύντροφος σου να είναι πουτάνα;
Κύριε Τάλο να χαίρε σε τους υπέροχους φίλους σου όπως τους αποκαλείς και μάλλον σε έχουν ζαλίσει τα οφίτσια που σου έχουν δώσει για να έχουν την λεγόμενη λαϊκά έξωθεν καλή μαρτυρία...
Μόνο που έμεινες μόνος από την παλιά παρέα....
..
λαμόγια χάσατε. . χαζολαμογια του cosmoιεροδουλες παιξατε και χασατε. . .
σημερα κατεθεσα ολα τα στοιχεια απο τις εταιρειες κιν. τηλεφωνιας στην δι.ηλ. εγκληματος
σχετικα με τις απειλες με sms στο κινητο μου...
ειναι θεμα μερων και ισως ωρων... η ασκηση ποινικης διωξης σε καποιους. . .
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ...
ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ALEXXX....
ANTE GEIA. . .
Re: ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ
από arion1955 » Σάβ Οκτ 10, 2009 12:58 am
Ξέρεις τι σημαίνει Άλτεκ? αυτός είχε έρθει στο γραφείο μου και έθαβε όλη του την παρέα την παρέα που είχε κάτσει και είχε πιει κρασί μαζί.
Και στο Ιερό που είναι για πουστιά είναι... ρουφιάνος του Αντισθένη είναι και γλύφει και τον Μπαμπουίνο
από arion1955 » Κυρ Οκτ 04, 2009 12:07 am
Καλώς ο δεκάλογος σου Βορτέκιε και άξια τα συγχαρητήρια που εισέπραξες....
Όμως πριν ο μπουρδελιάρης εφαρμόσει αυτόν τον δεκάλογο πρέπει να μάθει να σέβεται τον εαυτό του και να μην γλύφει αυτούς που μέχρι πριν μερικές ώρες έφτυσε...
από arion1955 » Κυρ Οκτ 04, 2009 12:09 am
Λοιπόν δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί σου αλλά ποτέ ο μπουρδελιάρης δεν μπαίνει σαν κλέφτης και να πάρει δημοσιεύσεις και να της μεταφέρει εκεί που έφτυνε για να γλύψει τώρα.
Re: Περί φτυσίματος και γλυψίματος.
από arion1955 » Κυρ Οκτ 04, 2009 12:13 am
Φίλε Βορτέκιε ο σωστός μπουρδελιάρης δεν βρίζει τον talos43 και τον αποκαλεί λαμόγιο και μαλάκα και πριν δυο ημέρες πάει και τον γλύφει...
Ο σωστός μπουρδελιάρης κύριε Βορτέκιε ποτέ δεν έρχεται στο γραφείο μου και αποκαλεί τον Πάνο λαμόγιο και κολόπαιδο και ότι ο Πάνος έκανε κλώνους εδώ και μας έβριζε και τώρα πάει και τον γλύφει για να πάρει τα εύσημα για το ποστ που μετέφερε από εδώ εκεί.... ξαναζεσταμένη σούπα τους τάισες τους ανθρώπους.
Κύριε Βορτέκιε ο σωστός μπουρδελιάρης ποτέ δεν θα έκανε αυτό που εσύ ερχόσουν και μας έλεγες για τα μέλη του Ιερό ότι προμοτάρουν μερικές πουτάνες και ότι θάβουν όσες δεν τους τα είχαν ακουμπήσει......
Πχ πόσες φορές ήρθες εδώ και μας είπες για την Ντενίσα και διάφορες άλλες.... πόσες φορές τους έβριζες γιατί έκαναν αβάντες στον λαβύρινθο...
από arion1955 την Κυρ Ιουν 21, 2009 9:59 pm
Ρε συ Σκοτεινέ εκεί στο δίπλα που σας είχαν κλεισμένους? από το Αλκατράζ της φυλακές σας έβγαλαν? και όταν μπείτε σε σουβλατζίδικο νομίζετε ότι κατακτήσατε το φεγγάρι? τι νομίζεις ρε νούμερο ότι εσένα περιμένει ο κόσμος να φάει σουβλάκια? εδώ οι Αφρικάνοι από την Μπιάφρα έχουν πάει περισσότερες φορές σε σουβλατζίδικο από εσένα αρχιληγούρη... καλά πως την έχετε δει όλοι εκεί μέσα 5 με 6 παπάρες νομίζετε ότι η Ελλάδα σας έχει ανάγκη να μας μάθετε να πηδάμε και εσύ μαλάκα να μας μάθεις τι είναι σουβλάκι? καλά που νομίζεις ότι απευθύνεσαι ρε νούμερο στα ανέραστα κοριτσάκια του κοσμοφόρουμ?