You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί απέγινε η Λολίτα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JOSSS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
εχει σταματησει ρε τυπε δε τα μαθες? :-
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Παίχτη,αν ξέραμε δε θα ρωτούσαμε... Εμένα πάντως τέλος Νοεμβρίου,ύστερα από το τελευταίο της τουρ,μου'χε πεί οτι θα κατέβαινε και Δεκέμβρη κι είχε βάλει διαφήμιση στο en...εχει σταματησει ρε τυπε δε τα μαθες? :-
pepe(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και εγώ έκανα την ερώτηση και απάντηση δεν πήρα...ούτε σε πμ.Παίχτη,αν ξέραμε δε θα ρωτούσαμε... Εμένα πάντως τέλος Νοεμβρίου,ύστερα από το τελευταίο της τουρ,μου'χε πεί οτι θα κατέβαινε και Δεκέμβρη κι είχε βάλει διαφήμιση στο en...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ασε την κοπελα, εχει δεσμο τωρα (Νο. 5). Εχει κατεβασει φωτο, διακοψει και το προσωπικο της τηλεφωνο, ααα.................και δεν ειναι Πραγα! Ελλαδα ειναι με τον Mr. Big # 2
Ισως καποια στιγμη να ξαναγυρισει στην δουλεια γιατι οπως της ειχα πει καποια εποχη, εχει αποτυχημενη διαλογη σε αντρες στην προσωπικη της ζωη! Ισως ο Mr. Big #2 να βγει καλυτερος!!!
Ισως καποια στιγμη να ξαναγυρισει στην δουλεια γιατι οπως της ειχα πει καποια εποχη, εχει αποτυχημενη διαλογη σε αντρες στην προσωπικη της ζωη! Ισως ο Mr. Big #2 να βγει καλυτερος!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Και εσενα συμπεριλαμβανομενου Luc?
Οχι βρε, εγω δεν δεσμευομαι ουτε για αστειο
Οχι βρε, εγω δεν δεσμευομαι ουτε για αστειο
εσύ δεσμεύεσαι μόνο σαν ρουφιάνος του Αρίωνα ;) ;) ;) ;)
(σου έχω και άλλα ανύπαρκτε ;) ;) )
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Eγω παντως την ειδα πριν λιγο καιρο κολομβια,τα πινει μαζι με τον Βαρωνο καρλος εχω μπαρ
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
εσύ δεσμεύεσαι μόνο σαν ρουφιάνος του Αρίωνα ;) ;) ;) ;)
(σου έχω και άλλα ανύπαρκτε ;) ;) )
Ασε βρε χαφ τι μαλακιες, εσυ και ο Αριωνας εισατε φιλαρακια! Να που πεταγεσαι και μιλας για ρουφιανους αλλα δεν βλεπεις με ποιον κρατας παρεα!
Αντε τρεξε να κλαψεις λιγο να σου περασει και η στεναχωρια, πιες και κανενα ποτο και ασε μας στην ησυχια μας ;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
;) ;) ;) ;)
Βρε χαφ πιομενος εισαι η θελεις να κανουμε δημοσια κριτηκη για αυτα που λες?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
;) ;) ;) ;)
Χαφ αντι να τα γραφεις στα κρυφα, γιατι δεν ερχεσαι εδω να μου τα πεις! Εγω δεν τσακωθηκα δημοσια για το μωρο, και δεν πηγαινα στο γηπεδο με το Αριωνα! Αυτα που λες και υπονοεις ειναι απαραδεκτα φιλε!
Εμαθα μια πολυ θλιβερη πληροφορια για την Λολιτα απο την Πραγα και ελπιζω να μην ειναι αληθεια. Αν κανενας παιχτης γνωριζει κατι διαφορετικο ας μας ενημερωσει!
Μου εστειλαν μηνημα οτι η Λολιτα σκοτωθηκε σε αυτοκινητιστικο δυστηχημα και δεν προκειτε να την δουμε ξανα! :S
Ελπιζω να ειναι λαθος, και η κοπελα να ειναι καλα και να χαιρεται την ζωη της!!!!
Να είναι καλά η κοπέλα, κατ' αρχήν (όπου και να βρίσκεται).
Εχω μια απορία όμως: ποιός είναι ο "Αρίωνας"; Εχω δει αναφορές σε αυτό το όνομα και σε άλλα θρεντ, έχω ρωτήσει ποιός είναι και απάντηση δεν έχω πάρει από κανέναν. Είναι πράκτορας της CIA μήπως, της KGB; εξωγήινος; τι, τέλος πάντων;
Εχω μια απορία όμως: ποιός είναι ο "Αρίωνας"; Εχω δει αναφορές σε αυτό το όνομα και σε άλλα θρεντ, έχω ρωτήσει ποιός είναι και απάντηση δεν έχω πάρει από κανέναν. Είναι πράκτορας της CIA μήπως, της KGB; εξωγήινος; τι, τέλος πάντων;
Χαφ αντι να τα γραφεις στα κρυφα, γιατι δεν ερχεσαι εδω να μου τα πεις! Εγω δεν τσακωθηκα δημοσια για το μωρο, και δεν πηγαινα στο γηπεδο με το Αριωνα! Αυτα που λες και υπονοεις ειναι απαραδεκτα φιλε!
παντού τα λέω και εδώ και εκεί και κρυφά και φανερά, σίγα μην σε φοβάμαι , κ.πουθενά που το έπαιζες και φίλος , κρίμα την ηλικία σου > >
όσο για την λολιτα , εύχομαι να μην είναι αλήθεια
(ήθελα να ήξερα, ποιος στα σφυραει > >, ποίος κλώνος είσαι ή ποιος είναι και από εκεί ο ρουφιάνος > > > )
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Εμαθα μια πολυ θλιβερη πληροφορια για την Λολιτα απο την Πραγα και ελπιζω να μην ειναι αληθεια. Αν κανενας παιχτης γνωριζει κατι διαφορετικο ας μας ενημερωσει!
Μου εστειλαν μηνημα οτι η Λολιτα σκοτωθηκε σε αυτοκινητιστικο δυστηχημα και δεν προκειτε να την δουμε ξανα! :S
Τί 'ναι αυτά ρε Λουκ..; Πιστεύω οι πληροφορίες σου να 'ναι αρκετά αξιόπιστες για να το λες αυτό, αλλά σε παρακαλώ διασταύρωσε το αν μπορείς αυτό κι ενημέρωσε μας να μάθουμε τί έγινε.. Ας ελπίσουμε να 'ναι κάποια παρεξήγηση..
Ελπιζω να ειναι λαθος, και η κοπελα να ειναι καλα και να χαιρεται την ζωη της!!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
παντού τα λέω και εδώ και εκεί και κρυφά και φανερά, σίγα μην σε φοβάμαι , κ.πουθενά που το έπαιζες και φίλος , κρίμα την ηλικία σου > >
όσο για την λολιτα , εύχομαι να μην είναι αλήθεια
(ήθελα να ήξερα, ποιος στα σφυραει > >, ποίος κλώνος είσαι ή ποιος είναι και από εκεί ο ρουφιάνος > > > )
Για την Λολιτα το μηνημα το πηρα σημερα απο Πραγα και δεν ξερω αν διασταυρωνεται, απλα ρωταω εδω μπας και καποιος εχει αλλες πληροφοριες η μπορει να επικοινωνηση μαζι της και να διαψευσει αυτα τα πολυ δυσαρεστα νεα!
Χαφ αμα πετας τετοιες κατηγοριες, καλα θα ηταν να μπορεις να τις υποστηριξεις γιατι εχουν διαψευστει δημοσια απο τον φιλο σου!
Και μην μου λες για ηλικιες γιατι σου ριχνω λιγοτερο απο 6 χρονια και δεν με εχεις γνωρισει, ουτε εχεις καμια ιδεα με τι ασχολουμαι, ουτε φιλος σου ειμαι! Αλλους φιλους εχεις που σου γραφανε "υμνους" δημοσια, ααααααααα........... και ξεχασες ποιος εγραψε δημοσια οτι εισαι καλο παιδι και να σταματησουν. Αυτοι ειναι οι φιλοι σου και οχι εγω!
Αντε παπαρα και εχεις πολυ θρασος να κατηγορεις χωρις να εχεις ιδεα, και εμφανηστηκες μονον οταν εκλεισε το σιτε του φιλου σου να πεις αυτες τις ανοησιες. Καλα θα ηταν να πεις και στα παιδια γιατι τσακωθηκες δημοσια, και γιατι ο φιλος σου αρχησε να γραφει για σενα!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Γ...το το φοβόμουν εδώ & καιρό! Δυστυχώς ήταν η μόνη λογική εξήγηση...Εμαθα μια πολυ θλιβερη πληροφορια για την Λολιτα απο την Πραγα και ελπιζω να μην ειναι αληθεια. Αν κανενας παιχτης γνωριζει κατι διαφορετικο ας μας ενημερωσει!
Εξακολουθώ να ελπίζω στην τρέλα της!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 164
- Εμφανίσεις
- 80K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 4K