Νέα

τι αφροδισια εχετε κολλησει ως τωρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στα περιπου 5 χρονια (απο τα 17 εως τα 22 μου) που πηγαινα σε οικους ανοχης και μονο εκει αφου δεν ειχα γκομενα κολλησα 3 φορες αφροδισιο νοσημα 2 φορες ψειρες του εφηβαιου και μια φορα κατι πιο σοβαρο, συγκεκριμενα ουρεοπλασμα, ενα μικροβιο που για να το ξεφορτωθω χρειαστηκε να παρω 2 μηνες αντιβιωση..το ενδιαφερον ειναι το πως το κολλησα..ημουν πιτσιρικας 19 ετων και πηγα σε ενα μπουρδελο της φυλης, οπου η τσατσα διαλαλουσε ακαποτο γαμιση..σαν απειρος και βλακας δεχτηκα μη μπορωντας να φανταστω ποσο εγκληματιας μπορουσε ναταν η πορνη που αρρωστη εκανε ακαποτο..5 μερες μετα μετα παρουσιασα κατι κοκκινιλες στην βαλανο και αναποφευκτα πηγα σε γιατρο οπου μου εγραψε εξετασεις που εδειξαν το συγκεκριμενο μικροβιο..μεγαλη ταλαιπωρια αλλα και κινδυνος για την ζωη απο την μακροχρονια αντιβιωση που ευτυχως την αντεξα..γι αυτο προσοχη δεν ειναι ολες οι πορνες καλοψυχες υπαρχουν και μερικες που απο δολο θελουν να κανουν κακο!(προσφατο παραδειγμα αυτη στην Φωκαιας που εκανε ακαποτο ενω ειχε AIDS..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω παλι σε ολα τα χρονια της μπουρδελοκαριερας μου δν κολλησα τιπτ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
μονο απο μια γκομενα ειχα κολησει μουνοψειρες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Πηγα πορνοτριπ Τσεχια τυπε  :rolleyes: :rolleyes:
Καλο κι αυτο αλλα με τοσα λεφτα να εβαζες μια αγγελια θα εβρισκες πολλες ερασιτεχνες κρυφοπουτανες και θα περναγες καλυτερα..ασε που δεν θα χρειαζοτανε να...ξενιτευτεις! :grin:

Επισκέπτης
επισης προσοχη στα ακαποτα απο κωλο! εστω κι αν ειναι καθαρη η γκομενα υπαρχει κινδυνος να αρπαξετε κωλοβακτηριδιο που κανει ασχημη ουρολοιμωξη!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
θα σε βαλω να μου διαλεξεις λαχειο!

παντα με κωλγκερλ η πουτανες εβαζα καποτα ομως!αν και μου εχει σκασει επειδη την εχω μεγαλη αρκετες φορες  :o :o
αλλα ευτυχως δν κολησα τιπτ.Τωρα με κανονικες γκομενες εχω κανει ακαποτα γαμησια απο τ κωλο χυσιμο μεσα σε κωλο κτλ και πολλα αλλα ωραια  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καλο κι αυτο αλλα με τοσα λεφτα να εβαζες μια αγγελια θα εβρισκες πολλες ερασιτεχνες κρυφοπουτανες και θα περναγες καλυτερα..ασε που δεν θα χρειαζοτανε να...ξενιτευτεις! :grin:

Μου αρεσουν τα ταξιδια ρε τυπε,ηταν καλοκαιρι τοτε μετα πηγα και στη μαγευτικη Λευκαδα  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μου αρεσουν τα ταξιδια ρε τυπε,ηταν καλοκαιρι τοτε μετα πηγα και στη μαγευτικη Λευκαδα  :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε να θες να πας σε νησι να παθεις πλακα πηγαινε στην Κω..μιλαμε για ΤΟ νησι..εχει ισως την πιο ωραια παραλια στην Ελλαδα..το Τιγκακι..μιλαμε για 4 χλμ παραλια με ασπρη παχια αμμο!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
επισης προσοχη στα ακαποτα απο κωλο! εστω κι αν ειναι καθαρη η γκομενα υπαρχει κινδυνος να αρπαξετε κωλοβακτηριδιο που κανει ασχημη ουρολοιμωξη!

φιλε αλλη γκαβλα ομως το ακαποτο!!(μονο με γκομενες μας)  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Στα περιπου 5 χρονια (απο τα 17 εως τα 22 μου) που πηγαινα σε οικους ανοχης και μονο εκει αφου δεν ειχα γκομενα κολλησα 3 φορες αφροδισιο νοσημα 2 φορες ψειρες του εφηβαιου και μια φορα κατι πιο σοβαρο, συγκεκριμενα ουρεοπλασμα, ενα μικροβιο που για να το ξεφορτωθω χρειαστηκε να παρω 2 μηνες αντιβιωση..το ενδιαφερων ειναι το πως το κολλησα..ημουν πιτσιρικας 19 ετων και πηγα σε ενα μπουρδελο της φυλης, οπου η τσατσα διαλαλουσε[size=20pt] ακαποτο γαμιση..[/size]σαν απειρος και βλακας δεχτηκα μη μπορωντας να φανταστω ποσο εγκληματιας μπορουσε ναταν η πορνη που αρρωστη εκανε ακαποτο..5 μερες μετα μετα παρουσιασα κατι κοκκινιλες στην βαλανο και αναποφευκτα πηγα σε γιατρο οπου μου εγραψε εξετασεις που εδειξαν το συγκεκριμενο μικροβιο..μεγαλη ταλαιπωρια αλλα και κινδυνος για την ζωη απο την μακροχρονια αντιβιωση που ευτυχως την αντεξα..γι αυτο προσοχη δεν ειναι ολες οι πορνες καλοψυχες υπαρχουν και μερικες που απο δολο θελουν να κανουν κακο!(προσφατο παραδειγμα αυτη στην Φωκαιας που εκανε ακαποτο ενω ειχε AIDS..
:new_shocked:

Επισκέπτης
τυπε καλοκαιρι του 2009 με προτεινε μια φιλη να παμε οπου η θεια μιας φιλης της ειχε ξενοδοχειο εκει!!Δυστυχως ομως εγω δν πηγα,
πηγα Μοσχα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
τυπε μια και εισαι ταξιδιαρης βαλτο στο πισω μερος του μυαλου σου να επισκευτεις αυτο το νησι..θα δεις και τον πλατανο του Ιπποκρατη και το Ασκληπειο, για να μην μιλησω για τις φυσικες ομορφιες που εχει αυτο το υπεροχο νησι..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε να θες να πας σε νησι να παθεις πλακα πηγαινε στην Κω..μιλαμε για ΤΟ νησι..εχει ισως την πιο ωραια παραλια στην Ελλαδα..το Τιγκακι..μιλαμε για 4 χλμ παραλια με ασπρη παχια αμμο!

τυπε καλοκαιρι του 2009 με προτεινε μια φιλη να παμε οπου η θεια μιας φιλης της ειχε ξενοδοχειο εκει!!Δυστυχως ομως εγω δν πηγα,
πηγα Μοσχα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
Στα περιπου 5 χρονια (απο τα 17 εως τα 22 μου) που πηγαινα σε οικους ανοχης και μονο εκει αφου δεν ειχα γκομενα κολλησα 3 φορες αφροδισιο νοσημα 2 φορες ψειρες του εφηβαιου και μια φορα κατι πιο σοβαρο, συγκεκριμενα ουρεοπλασμα, ενα μικροβιο που για να το ξεφορτωθω χρειαστηκε να παρω 2 μηνες αντιβιωση..το ενδιαφερων ειναι το πως το κολλησα..ημουν πιτσιρικας 19 ετων και πηγα σε ενα μπουρδελο της φυλης, οπου η τσατσα διαλαλουσε ακαποτο γαμιση..σαν απειρος και βλακας δεχτηκα μη μπορωντας να φανταστω ποσο εγκληματιας μπορουσε ναταν η πορνη που αρρωστη εκανε ακαποτο..5 μερες μετα μετα παρουσιασα κατι κοκκινιλες στην βαλανο και αναποφευκτα πηγα σε γιατρο οπου μου εγραψε εξετασεις που εδειξαν το συγκεκριμενο μικροβιο..μεγαλη ταλαιπωρια αλλα και κινδυνος για την ζωη απο την μακροχρονια αντιβιωση που ευτυχως την αντεξα..γι αυτο προσοχη δεν ειναι ολες οι πορνες καλοψυχες υπαρχουν και μερικες που απο δολο θελουν να κανουν κακο!(προσφατο παραδειγμα αυτη στην[size=10pt][size=10pt] Φωκαιας που εκανε ακαποτο ενω ειχε AIDS..[/size][/size]

για ποια λες?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε μια και εισαι ταξιδιαρης βαλτο στο πισω μερος του μυαλου σου να επισκευτεις αυτο το νησι..θα δεις και τον πλατανο του Ιπποκρατη και το Ασκληπειο, για να μην μιλησω για τις φυσικες ομορφιες που εχει αυτο το υπεροχο νησι..

Παλι χαλκιδικη θα τη βγαλουμε φετος δν εχουμε 5χιλιαρα να χαλαμε για νησια  :-,ειμαστε -35% στα εσοδα  :huh: :huh: :huh:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

δεν ηταν τ καλοκαιρι του 12 που εγινε αυτο?Θυμαμαι οτι τ λεγαν στις ειδησεις οτι χιλιαδες αντρες πηραν εντρομοι τηλεφωνο,χαχαχα θυμαμαι τ ακουσαμε με τον πατερα μου και σκασαμε στο γελιο,μ ελεγε και συ να προσεχεις κτλ και τετοια  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom