balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
καλα πληρωσε +1000 ευρω ενφια κ τελη κυκλοφοριας φετος με 400 ευρω εισοδημα κ μεινε ευρω-θυμα-παιο;
σελιδα στο φεις αλληλεγυη στον κουμουτσακο ανοιξατε?η ακομα?
καλα πληρωσε +1000 ευρω ενφια κ τελη κυκλοφοριας φετος με 400 ευρω εισοδημα κ μεινε ευρω-θυμα-παιο;
Οαση εισαι ρε φιλε.
Αναμεσα στην ερημο της ΑΝΟΗΣΙΑΣ του "να αγιασει το χερι τους".
μάλιστα ... και πόσες από αυτές οφείλονται σε οικονομικά προβλήματα...??
γιατί αν δεν κάνω λάθος πριν από το 2008 είχαμε κατά μέσον όρον 400-500 αυτοκτονίες τον χρόνο ....
που σημαίνει 2010-2015 θα είχαμε 2.500 αυτοκτονίες έτσι και αλλιώς σύμφωνα με το pattern της χώρας ...
Καλησπέρα & να είσαστε καλά, από υγεία & μυαλά!
3ον) Ο επίδοξος μα, περισσότερο θρασύδειλος δράστης, ηλίθιος & καθόλου μάγκας, αφού αναζητήθηκε αυτεπάγγελτα & συνελήφθη πάραυτα, θα υποβληθεί σε τακτική δικάσιμο, την 19η Νοεμβρίου τ.έ.
Αυτά & τέλος εκπομπής!
Καλησπέρα & να είσαστε καλά, από υγεία & μυαλά!
Βρίσκομαι, για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους, μακρυά & εκτός Ελλάδας.
Τυχαία, διάβασα την είδηση & τα διαφορετικά σχόλια συναγωνιστών.
Δεν έχει σημασία, να ονοματίσω με ποιους συμφωνώ.
Και δεν θα κρύψω την αγανάκτησή μου, την ντροπή & το θυμό, που προκαλεί η πλειοψηφία (σ.σ. δυστυχώς!), όσων συμμερίζονται παρόμοιες εκδικητικές & βίαιες τάσεις.
Να θυμίσω ότι:
1ον & κυριότερο) Κατοικούμε σε ευρωπαϊκή, ανέκαθεν δημοκρατική & πολιτισμένη χώρα, που υπερασπίζει την νόμιμη ελευθερία του ατόμου, χωρίς προϋποθέσεις.
2ον) Προσφάτως, διενεργήθηκαν βουλευτικές εκλογές & εκφράστηκε δημοκρατικά η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των Ελλήνων. Συνεπώς: Έκαστος εφ ω ετάχθη!
3ον) Ο επίδοξος μα, περισσότερο θρασύδειλος δράστης, ηλίθιος & καθόλου μάγκας, αφού αναζητήθηκε αυτεπάγγελτα & συνελήφθη πάραυτα, θα υποβληθεί σε τακτική δικάσιμο, την 19η Νοεμβρίου τ.έ.
Προσδοκώ παραδειγματική τιμωρία & δίκαιη ποινή.
Όσοι είστε θερμόαιμοι ή φανατικοί σύμμαχοι αυτού του απολίτιστου, άξεστου & πρωτόγονου ανθρωπόμορφου κτήνους, σας προκαλώ να παρευρεθείτε επωνύμως, στην αίθουσα του δικαστηρίου & να ζητω-κραυγάσετε υπέρ του!
Αλλά, όταν αυτός θα ποιεί την νήσσαν, εσείς θα σιωπάτε συνωμοτικά, αφού θα σας λείπουν τ αρχίδια!
Έγραψα όσα ήθελα & σταματώ απότομα, γιατί δεν είμαι ικανός να παράσχω την ανατροφή, για την οποία δεν μερίμνησαν -από αμέλεια ή άγνοια- αρκετοί γονείς, για την εγκάρδια πλήρωση αλληλέγγυων συναισθημάτων, σε άνδρες ή γυναίκες ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης ή επαγγέλματος (λ.χ. πολιτικού), που λαμβάνουν πόνο, δυστυχία, βία. Αρκεστήκατε να παρακολουθείτε -εκ του μακρόθεν & ασφαλούς- ένα θέαμα, που μας δυσφημεί. Είναι μάταιη κάθε προσπάθεια πια!
Αυτά & τέλος εκπομπής!
Παραβλέπω τον ειρωνικό χαρακτηρισμό & αρνούμαι την παροχή επιείκειας & δικαιολογίας.
Είμαι Έλλην πολίτης, από την γέννησή μου. Ζω 35χρόνια στην Ελλάδα-μοναδική μου πατρίδα. Βιώνω & υπομένω αισιόδοξα την κρίση.
Η ξεχωριστή εργασία, αναθέτει συμφωνίες & ταξίδια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αν σου έχουν απαγορεύσει την έξοδο απ τη χώρα & ζηλεύεις, δεν φταίω εγώ!
στις οποίες εκλογές, οι τρίτες το τελευταίο δεκάμηνο, άλλα έταξαν και άλλα έπραξαν με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα.2ον) Προσφάτως, διενεργήθηκαν βουλευτικές εκλογές & εκφράστηκε δημοκρατικά η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των Ελλήνων. Συνεπώς: Έκαστος εφ ω ετάχθη!
στις οποίες εκλογές, οι τρίτες το τελευταίο δεκάμηνο, άλλα έταξαν και άλλα έπραξαν με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα.
Αυτοί που είναι πάνω είναι σπαθί στο λόγο τους και οι αγανακτησμένοι είναι γυναικωτοί;
Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση του λαού που άλλα ακούει την Κυριακή και άλλα βλέπει τη Δευτέρα των εκλογών; Η υποταγή για άλλα 4 χρόνια και η υπομονή μέχρι να ξανάρθει η σειρά του;
Δεν πάει έτσι.
Είσαι τυχερός!
Όταν έκανα δημοσίευση, είχα αποφασίσει ν' απαντήσω μόνο στον πρώτο, που θα την σχολιάσει αρνητικά ή θετικά.
Δεν μετανιώνω ούτε αναιρώ όσα έγραψα & ισχυρίζομαι ακόμα.
Αλλά, θα τηρήσω το λόγο, που έδωσα εξ αρχής, για να μην φανώ αλλοπρόσαλλος.
Περιττό, να συμπληρώσω ότι κάνεις πάλι λάθος.
Ποια "άλλα" βλεπει? Το βασικο επιχειρημα του Συριζα πλεον, αν καταλαβες, προκειμενου να αποκρουει τις διαμαρτυριες ειναι το "μα τι θελετε? με το μνημονιο στο χερι πηγαμε σε εκλογες, σας τα ειπαμε και τα εγκρινατε ολα".στις οποίες εκλογές, οι τρίτες το τελευταίο δεκάμηνο, άλλα έταξαν και άλλα έπραξαν με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα.
Αυτοί που είναι πάνω είναι σπαθί στο λόγο τους και οι αγανακτησμένοι είναι γυναικωτοί;
Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση του λαού που άλλα ακούει την Κυριακή και άλλα βλέπει τη Δευτέρα των εκλογών; Η υποταγή για άλλα 4 χρόνια και η υπομονή μέχρι να ξανάρθει η σειρά του;
Δεν πάει έτσι.
Σε τι ακριβως ειναι ειλικρινεις?Το ανησυχητικό στην πολιτική ζωή της Ελλάδας είναι ότι μόνο τα άκρα (ΚΚΕ και ΧΑ) είναι ειλικρινής :S