Νέα

Θύμα ξυλοδαρμού ο Γιώργος Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εγω αγαπητε μαλακα δεν εχω αναγκη να πληρωσω για να γαμησω οπως εσυ...Εχω κοπελα και οποτε θελω γαμαω.
Εσυ που δεν εχεις αντε πληρωσε να γαμησεις και σε λιγο δεν θα εχεις ουτε λεφτα να γαμησεις και θα την παιζεις.

Αλλο η γκόμενα, άλλο οι πουτάνες τύπε.
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αλλο η γκόμενα, άλλο οι πουτάνες τύπε.
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο..
Πουτανες υπαρχουν και μη πληρωτεες τυπε...
αμα εισαι μαγκας γαμας,αμα δεν εισαι πληρωνεις.Απλα τα πραγματα.
Απο πουτανες βρωμαει ο τοπος.

Επισκέπτης
τυπε ξερει τι κανει αυτος
το καναν και στην ουκρανια πετυχημενα
πως γινεται ομως οι φιλορωσοι να στηριζουν τους ναζι της ουκρανιας αλλο και αυτο

Καλὰ ἐδῶ ἡ ΝΔ συμπορεύεται μὲ τὸ ΚΚΕ.

Δὲν δικαιοῦμαι καὶ ἐγὼ νὰ συμπαθῶ ἀμφοτέρους τοὺς ὡραίους αὐτοὺς... λαούς;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Ποῖος θὰ τὸ πράξῃ; Ἡ σύστασις τοῦ μισθοδικείου;

Όχι, κανένα μισθοδικείο. Άκου να δεις Μπακάλη. Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο το οποίο να επιτρέπει τη χρήση βίας και όπλων παρα μόνο όταν βρίσκεσαι σε άμυνα. Αυτά τα "μισθοδικεία κλπ" είναι σωστά που λες αλλά φαίνονται παιδιαρίστικα επιχειρήματα. Μόνο με πολιτικό λόγο. Φτιάξε κόμμα και κάλεσε κόσμο ή βρες πολιτικό χώρο. Αλλά να μου λέτε ότι είναι λύση ή να δέχεσαι εν μέρει έστω ότι τις έφαγε ένας μανδαρίνος και δεν τρέχει κάτι είναι απλά κατάπτυστο.

Φυσικά έχουμε και άλλα θεματα ναασχοληθούμε, αλλά σε αυτό το θρεντ ασχολουμστε με αυτο

ΥΓ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356

Μάγκας ο μαγαζάτορας.  :hi: :hi:

Άσχετο: Ξέρω και εγώ κάτι μαγαζάτορες που μου κλαίγονται και θέλουν να επαναστατησουν και μου καθαρίζουν 3 και 5 χιλιάρικα το μήνα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καλὰ ἐδῶ ἡ ΝΔ συμπορεύεται μὲ τὸ ΚΚΕ.

Δὲν δικαιοῦμαι καὶ ἐγὼ νὰ συμπαθῶ ἀμφοτέρους τοὺς ὡραίους αὐτοὺς... λαούς;

και εμεις τους συμπαθουμε τυπε γι αυτο στελνουμε και αντιπροσωπειες και μας παρακολουθουν κιολας

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μάγκας ο μαγαζάτορας.  :hi: :hi:

Άσχετο: Ξέρω και εγώ κάτι μαγαζάτορες που μου κλαίγονται και θέλουν να επαναστατησουν και μου καθαρίζουν 3 και 5 χιλιάρικα το μήνα.
Αμα εβγαζα τοσα θα εβριζα αυτον που εδειρε τον Κουμουτσακο,οχι τον κουμουτσακο..Think a little....

Επισκέπτης
Όχι, κανένα μισθοδικείο. Άκου να δεις Μπακάλη. Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο το οποίο να πειτρέπει τη χρήση βίας και όπλων παρα μόνο όταν βρίσκεσαι σε άμυνα. Αυτά τα "μισθοδικεία κλπ" είναι σωστά που λες αλλά φαίνονται παιδιαρίστικα επιχειρήματα. Μόνο με πολιτικό λόγο. Φτιάξε κόμμα και κάλεσε κόσμο ή βρες πολιτικό χώρο. Αλλά να μου λέτε ότι είναι λύση ή να δέχεσαι εν μέρει έστω ότι τις έφαγε ένας μανδαρίνος και δεν τρέχει κάτι είναι απλά κατάπτυστο.

Φυσικά έχουμε και άλλα θεματα ναασχοληθούμε, αλλά σε αυτί το θρεντ ασχολουμστε με αυτο

ΥΓ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Αὐτὸ τὸ ὁποῖο θέλω νὰ εἴπω εἶναι ὅτι οἱ δικασταὶ ὑπὸ τὰς παρούσας συνθήκας εἶναι μία συντεχνία.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Πρέπει να έχεις γαμήσει πολύ μπάζο τύπε...
Δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πρέπει να έχεις γαμήσει πολύ μπάζο τύπε...
Δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά
Και βεβαια εχω γαμησει και μπαζα και ωραιες.Απο το να σκορπαω 20αρικα και παραπανω,βρισκω μια ψωλαποθηκη και γαμαω και αντε γεια...στη ζεστασια του σπιτιου μου,στα καθαρα μου σεντονια και στο ωραιο μου μπανακι μετα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Αμα εβγαζα τοσα θα εβριζα αυτον που εδειρε τον Κουμουτσακο,οχι τον κουμουτσακο..Think a little....

Επειδή σκέφτομαι λίγο για αυτό τολ έω. Εσύ μπορεί όχι αλλά ξέρω πολλούς "επαναστάτες" που κλαίγονται και ειναι μια χαρά...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Επειδή σκέφτομαι λίγο για αυτό τολ έω. Εσύ μπορεί όχι αλλά ξέρω πολλούς "επαναστάτες" που κλαίγονται και ειναι μια χαρά...
Ε ξανασκεψου τοτε γιατι οντως σκεφτεσαι λιγο...οποιος ειναι ευνοημενος δε μιλαει,κανει την κοτα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Η λογική να τους δέρνουμε οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια να ξέρετε. Και έχει τη τάση να επιστρέφει επίσης.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Ε ξανασκεψου τοτε γιατι οντως σκεφτεσαι λιγο...οποιος ειναι ευνοημενος δε μιλαει,κανει την κοτα...

Ξέρω ότι τέτοιοι σαν εσένα απλά κλαίγονται. Μαγκιά σου. Αλλά να μου δικαιολογείς πράξεις βίας είναι απλά ντροπή.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Βλακα ειμαι 40 χρονων.Εσυ που δεν εισαι ουτε 18 κατσε και βγαλε τον σκασμο που περιμενεις να πας σε μπουρδελο να γαμησεις.
και δε ντρεπεσαι να γραφεις ολη μερα παπαριες?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και δε ντρεπεσαι να γραφεις ολη μερα παπαριες?
Δε γραφω ολη μερα.Εχω μια ωρα να σκοτωσω και ειπα να ασχοληθω με κανενα μαλακα σαν κ σενα μεχρι να παω στην κοπελα μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom