Νέα

Θύμα ξυλοδαρμού ο Γιώργος Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Δες και ποιος ειναι αυτος που δειρανε...εις βαρος σου ζουσε...

Φίλε gusmx5 και επειδή έχεις μαγαζί και λες ότι τραβιέσαι κλπ αυτό τι σημαίνει; Ότι έχουν δίκιο που δελιρανε τον Κουμουτσάκο. Και εγώ είμαι σε πολύ δύσκολη φάση με απολπυσεις, ανεργίες κλπ αλλά δεν μου φταίνε μόνο οι άλλοι.

Και πολύ περισσοτερο είναι ντροπή και απορώ πως έχεις και μαγαζί και είσαι επαγγελματίας τρομάρα σου με τέτοιες απόψεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Χίλια αρνητικά μπορεί να έχει ο Κουμουτσάκος, όποιος όμως βιαοπραγεί για μένα δεν έχει επιχειρήματα. Ποινική διώξη κατευθείαν.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Φίλε gusmx5 και επειδή έχεις μαγαζί και λες ότι τραβιέσαι κλπ αυτό τι σημαίνει; Ότι έχουν δίκιο που δελιρανε τον Κουμουτσάκο. Και εγώ είμαι σε πολύ δύσκολη φάση με απολπυσεις, ανεργίες κλπ αλλά δεν μου φταίνε μόνο οι άλλοι.

Και πολύ περισσοτερο είναι ντροπή και απορώ πως έχεις και μαγαζί και είσαι επαγγελματίας τρομάρα σου με τέτοιες απόψεις.
Ποιος σου φταιει ρε συ?Οι πολιτικοι δεν φταινε?Αυτοι δεν κανανε οτι κανανε?
Αυτους πρεπει να σπασουν στο ξυλο.
εσυ φορολογεισαι μεχρι και το νερο που πινεις και αυτοι δεν πληρωνουν τιποτα.
Αφου το δεχεσαι παω πασο...κατσε κ συ να σε γαμανε οπως καθεται ο αλλος...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Χίλια αρνητικά μπορεί να έχει ο Κουμουτσάκος, όποιος όμως βιαοπραγεί για μένα δεν έχει επιχειρήματα. Ποινική διώξη κατευθείαν.
Βλεπεις να εχει γινει τιποτα με τα λογια?Ιδρωνει κανενος το αυτι?
Ετσι ταρακουνηθηκαν ομως...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Εγω αγαπητε μαλακα δεν εχω αναγκη να πληρωσω για να γαμησω οπως εσυ...Εχω κοπελα και οποτε θελω γαμαω.
Εσυ που δεν εχεις αντε πληρωσε να γαμησεις και σε λιγο δεν θα εχεις ουτε λεφτα να γαμησεις και θα την παιζεις.

Απορώ σε τι είσαι επαγγελματίας που λες ότι έχεις και μαγαζί; Μα είναι δυνατόν να στηρίζεις και να επιχειρηματολογείς υπερ βιαοπραγίας; Ναι, μαζί σου ότι μας κάνανε ότι μας κάνανε. Αυτό τι σημαίνει ρε επιχειρηματία άσχετε; Ότι θα δερνόμαστε στο δρόμο;

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ποινικη διωξη σε αυτους που δολοφονουν με τα μαγκαλια τον κοσμο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Εγω αγαπητε μαλακα δεν εχω αναγκη να πληρωσω για να γαμησω οπως εσυ...Εχω κοπελα και οποτε θελω γαμαω.
Εσυ που δεν εχεις αντε πληρωσε να γαμησεις και σε λιγο δεν θα εχεις ουτε λεφτα να γαμησεις και θα την παιζεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :helpplea:..πες ρε βλαμμενο οτι εισαι 16χρονος με σπυρακια και χωριστρα...αι στο διαλο καθομαι και σε γραφω....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Απορώ σε τι είσαι επαγγελματίας που λες ότι έχεις και μαγαζί; Μα είναι δυνατόν να στηρίζεις και να επιχειρηματολογείς υπερ βιαοπραγίας; Ναι, μαζί σου ότι μας κάνανε ότι μας κάνανε. Αυτό τι σημαίνει ρε επιχειρηματία άσχετε; Ότι θα δερνόμαστε στο δρόμο;
Οχι εμεις μεταξυ μας!!!
Τους πολιτικους και μονο αυτους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Βλεπεις να εχει γινει τιποτα με τα λογια?Ιδρωνει κανενος το αυτι?
Ετσι ταρακουνηθηκαν ομως...

Κοίτα αγαπητέ μαγαζατορα μέσε ορε όχλου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και ότι οργίζεσαι. Αλλά όχι βία. Η βία δεν είναι λύση.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :helpplea:..πες ρε βλαμμενο οτι εισαι 16χρονος με σπυρακια και χωριστρα...αι στο διαλο καθοαι και σε γραφω....
Βλακα ειμαι 40 χρονων.Εσυ που δεν εισαι ουτε 18 κατσε και βγαλε τον σκασμο που περιμενεις να πας σε μπουρδελο να γαμησεις.

Επισκέπτης
Χιλιάδες αὐτοχείρων λόγῳ οἰκονομικῆς δυσπραγίας καὶ ἡμεῖς ἀσχολούμεθα μὲ τὰ ῥαπίσματα τὰ δεχθέντα ὑφ' ἑνὸς παχέως μανδαρίνου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Χιλιάδες αὐτοχείρων λόγῳ οἰκονομικῆς δυσπραγίας καὶ ἡμεῖς ἀσχολούμεθα μὲ τὰ ῥαπίσματα τὰ δεχθέντα ὑφ' ἑνὸς παχέως μανδαρίνου.
Ωραίος είσαι και εσύ. Μπλέκεις εντελώς και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα. Ποιός διαφωνεί ότι είναι καθάρματα; Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κάνουμε τη δικαιοσύνη εμείς;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Τέλος σημειώνεται ότι από τις 25 νέες προσαγωγές μόνο ένας εξ αυτών είναι μελος της Χρυσής Αυγής.
αυτοι οι 24, μουνοπανα συριζεοι ηταν...πρωην μουνοπανα πασοκια, και μελλοντικοι μουνοπαναδες ακροδεξιοι  :uglystupid:

Επισκέπτης
Ωραίος είσαι και εσύ. Μπλέκεις εντελώς και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα. Ποιός διαφωνεί ότι είναι καθάρματα; Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κάνουμε τη δικαιοσύνη εμείς;

Ποῖος θὰ τὸ πράξῃ; Ἡ σύνθεσις τοῦ μισθοδικείου;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

τυπε ξερει τι κανει αυτος
το καναν και στην ουκρανια πετυχημενα
πως γινεται ομως οι φιλορωσοι να στηριζουν τους ναζι της ουκρανιας αλλο και αυτο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος...τυχαια το ειπαν?

Πραγματικά έχεις, και λυπάμαι γιατί δεν σε ξέρω, τη λογική του ελληνάρα. Ποια ράβδος μωρές Ξέρεις τι λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom