Νέα

Θύμα ξυλοδαρμού ο Γιώργος Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Αν το πάμε έτσι ρε παοκι, οι Σοβιετικοί ΠΡΙΝ τον Β ΠΠ την είχαν πέσει στην Φιλανδία, κατέκτησαν τις βαλτικές χώρες και ο επομενος στόχος ήταν η Πολωνία. Δεν τους χάλασε τους Πολωνούς που μπήκαν οι Γερμανοί πρώτοι στην χώρα τους.
Οι Σοβιετικοί έπρεπε να φάνε μεγαλύτερο  :zfuck: από τους Γερμανούς...
...σε μεγεθος,ο σοβιετικος λαος ,εφαγε μεγαλυτερη πουτσα απο τον γερμανικο...και για να στο επεκτεινω και λιγο ιστορικα,ο ρωσικος λαος τρωει ασταματητη πουτσα απο την εποχη των τσαρων...ασταματητη μεχρι και σημερα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σαλτα και γαμησου βρε αριστεροβλακα.Εσυ πρωτος εκρινες και σε κρινω εγω.
Αντε γαμησου τωρα βρωμερο σκουλικι...
το ποσο αμοιβαδα εισαι φαινεται που με λες αριστερο
ποιον; εμενα....
δε σε εκρινα εγω
σε κρινει η πραγματικοτητα
οποιος λεει οτι ενα τσουρμο ναζιστοπιθηκων επρεπε να παρει το νομο στα χερια του και να δολοφονησει εναν ανθρωπο στη μεση του δρομου για να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι, τι αλλο μπορει να ειναι εκτος απο μαλακας;
σκεψου τι ειπες και μετα πηγαινε στον καθρεφτη, κοιταξου και χαρακτηρισε μονος σου τον εαυτο σου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Προβλέπει τὴν ἀποστέρησιν τοῦ γερμανικοῦ πληθυσμοῦ ἐκ παντός μέσου ἐπιβιώσεως ἐπὶ σκοπῷ ἐξολοθρεύσεὼς του ἤ δραστικοτάτης μειώσεὼς του καὶ ὑποβιβασμοῦ του εἰς ἐπίπεδον δουλοπαροίκων - ὅσων θὰ ἀπέμενον, δηλ. περίπου 25 εκ. ἐκ τῶν ἀρχικῶν 70 εκ.
Αυτό μου φαίνεται υπερβολικό. Υπάρχουν καταγεγραμμένα αυτά; Θα το ψάξω - δεν το ξέρω. Αλλά και πάλι. Έχει μεγάλη διαφορά σε καιρό πολέμου να τα βάζεις κάτω για να δεις πώς θα ξεμπερδέψεις με δαύτους που τον ξεκίνησαν, τί κέρδη θα έχεις ως νικητής κλπ., με τους Ναζί που το σχέδιό τους ήταν να εξαφανίσουν τους Εβραίους ως το απόλυτο κακό.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το ποσο αμοιβαδα εισαι φαινεται που με λες αριστερο
ποιον; εμενα....
δε σε εκρινα εγω
σε κρινει η πραγματικοτητα
οποιος λεει οτι ενα τσουρμο ναζιστοπιθηκων επρεπε να παρει το νομο στα χερια του και να δολοφονησει εναν ανθρωπο στη μεση του δρομου για να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι, τι αλλο μπορει να ειναι εκτος απο μαλακας;
σκεψου τι ειπες και μετα πηγαινε στον καθρεφτη, κοιταξου και χαρακτηρισε μονος σου τον εαυτο σου
Καποιος πρεπει να παρει το νομο στα χερια του πλεον γιδι.
Ειτε αριστερος εισαι ειτε δεξιος τοιδιο μου κανει γιατι τα ιδια ζωα ειστε ολοι.
αν εσυ συμφωνεις με την ως τωρα πορεια της χωρας τοτε κατσε να σε γαμανε και να μη μιλας.
Εγω ομως που δεν ειμαι,θελω να γινει κατι δραστικο για να σφιξουν οι κωλοι.
Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος.
Πρεπει να χυθει αιμα μπας και διορθωθουν τα πραγματα...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προσχώρησε σε 25 προσαγωγές την ίδια στιγμή που έχουν ταυτοποιηθεί τρία άτομα της Χρυσής Αυγής που φέρονται να γρονθοκόπησαν τον βουλευτή.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
...σε μεγεθος,ο σοβιετικος λαος ,εφαγε μεγαλυτερη πουτσα απο τον γερμανικο...και για να στο επεκτεινω και λιγο ιστορικα,ο ρωσικος λαος τρωει ασταματητη πουτσα απο την εποχη των τσαρων...ασταματητη μεχρι και σημερα.

Ασε τύπε το βλέπω και στην Φυλής και στην περιοχή της Βίλκας...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
από το Capital.gr

...Ο υπουργός Παιδείας αυτοθυσιάστηκε πολιτικά, πιθανόν οικειοθελώς, προκειμένου να μη συζητάει ο κόσμος για την καταιγίδα φόρων της τάξης των €19 δισ. που πρέπει να μαζευτούν στο 4ο τρίμηνο του ‘15.

Ανοίγοντας ένα ευαίσθητο θέμα όπως η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, λυμένο με ψηφοφορία του κοινοβουλίου ήδη προ 20ετίας, πάτησε την σκανδάλη και αυτοχειρίασε πολιτικά πιθανότατα με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού. Άλλωστε ένας διευθυντής του επίσημου κομματικού μέσου ενημέρωσης δεν μιλάει χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του αρχηγού για σημαντικά θέματα....

?? με την συνεργασια του  :vomit: μεγαλοδημοσιογραφου ρεαλ-νικολακη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αν εσυ συμφωνεις με την ως τωρα πορεια της χωρας τοτε κατσε να σε γαμανε και να μη μιλας.
ωραια λογικη
ο καθενας για την παρτη του απο δω και περα και δεν υπαρχει ουτε δημοκρατια, ουτε δικαιοσυνη, ουτε κρατος
θα το κανουμε ζουγκλα λοιπον
κι απο οτι διαβασα εχεις μαγαζι
επειδη λοιπον εγω ειμαι ανεργος και αγαναχτισμενος οποτε περασω απεξω θα μπω μεσα να σου βουτηξω το ταμειο, θα στα κανω πουτανα για να ερθουμε στα ισα και θα σου ριξω κι ενα μπουτσο για καληνυχτα
ετσι για να παραδειγματιστουν και οι αλλοι μαγαζατορες να σκεφτονται στο εξης κι εμας τους ανεργους

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ωραια λογικη
ο καθενας για την παρτη του απο δω και περα και δεν υπαρχει ουτε δημοκρατια, ουτε δικαιοσυνη, ουτε κρατος
θα το κανουμε ζουγκλα λοιπον
κι απο οτι διαβασα εχεις μαγαζι
επειδη λοιπον εγω ειμαι ανεργος και αγαναχτισμενος οποτε περασω απεξω θα μπω μεσα να σου βουτηξω το ταμειο, θα στα κανω πουτανα για να ερθουμε στα ισα και θα σου ριξω κι ενα μπουτσο για καληνυχτα
ετσι για να παραδειγματιστουν και οι αλλοι μαγαζατορες να σκεφτονται στο εξης κι εμας τους ανεργους
Επειδη προφανως εισαι βλακας και μαλλον και γι αυτο εισαι κ οπως εισαι εγω δεν ειπα αυτο...
εγω λεω οτι πρεπει να φανε καποιον πολιτικο για να ξυπνησουν και οι αλλοι.
Και οχι καποιον τυχαιο,καποιο ονομα δυνατο.
εμεις σαν λαος πρεπει να μεινουμε ενωμενοι εναντια σε αυτους που μας καταδυναστευουν και οχι να φαμε ο ενας τον αλλον.δεν εχεις καταλαβει οτι πανε να κανουν εμφυλιο?Να στρεψουν ο ενας εναντια στον αλλον?
Τι μου φταις εσυ και ο καθενας ομοιος σου?Τα μεγαλα κεφαλια πρεπει να φαγωθουν.Η στην εσχατη,πρεπει να βγουνε τα αρματα σοτυς δρομους και να ανοιξει η Γυαρος.
Καταλαβες τωρα τι λεω?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Επειδη προφανως εισαι βλακας και μαλλον και γι αυτο εισαι κ οπως εισαι εγω δεν ειπα αυτο...
Και οχι καποιον τυχαιο,καποιο ονομα δυνατο.
εμεις σαν λαος πρεπει να μεινουμε ενωμενοι εναντια σε αυτους που μας καταδυναστευουν και οχι να φαμε ο ενας τον αλλον.δεν εχεις καταλαβει οτι πανε να κανουν εμφυλιο?Να στρεψουν ο ενας εναντια στον αλλον?
Τι μου φταις εσυ και ο καθενας ομοιος σου?Τα μεγαλα κεφαλια πρεπει να φαγωθουν.Η στην εσχατη,πρεπει να βγουνε τα αρματα σοτυς δρομους και να ανοιξει η Γυαρος.
Καταλαβες τωρα τι λεω?

συμφωνοι ολοι μαζι για να γκρεμισουμε το σαπιο συστημα που καταπιεζει τους πολλους
καπιταλισμος λεγεται

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
συμφωνοι ολοι μαζι για να γκρεμισουμε το σαπιο συστημα που καταπιεζει τους πολλους
καπιταλισμος λεγεται
ετσι ειναι φιλε αλλα κανεις δεν κανει τιποτα.Ολοι επαναστατες του καναπε και της τηλεορασης...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Και οχι καποιον τυχαιο,καποιο ονομα δυνατο
.
Καταλαβες τωρα τι λεω?
:jerking:
δεν εχει νοημα...
ο τυπος ειναι γαβ γαβ

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
:jerking:
δεν εχει νοημα...
ο τυπος ειναι γαβ γαβ
οτι και να ειμαι τουλαχιστον σκεφτομαι.Εσυ καθεσαι σαν χαπατο και αφομειωνεις οτι σου δειχνουν και παλι τα ιδια ψηφιζεις.Κατσε να σε γαμαει ο Τσιπρας και ο καθε Τσιπρας και να εισαι ανεργος ενω πριν ειχες τη δουλιτσα σου και ησουν ανθρωπος και ζουσες την οικογενεια σου η μονος σου αξιοπρεπως...
Κατσε στην ουρα του οαεδ να παιρνεις 400 ευρω,ισως και λιγοτερα και να κατηγορεις οσους εδειραν τον Κουμουτσακο...
Με κατι τετοιους σαν κ σενα φτασαμε εδω που φτασαμε.
απολαυσε την ανεργια σου λοιπον και μη μιλας.
εγω ναι εχω μαγαζι και γαμιεμαι ολη μερα για να τα βγαλω περα που καποτε ημουν μια χαρα.
Ή εισαι πολυ μικρος και δεν εχεις ζησει την Ελλαδα οπως ηταν,ή εισαι απο τα ζωα που τρεχουν ακομα στις συγκεντρωσεις.
Αν εισαι κατι απο τα δυο δεν εχεις δικαιωμα να μιλας γιατι για το πρωτο δεν εχεις ζησει τιποτα και για το δευτερο,κατι τετοια ζωα φεραν την Ελλαδα στο χειλος του γκρεμου...
Για τα ρουσφετια τους και ολα τα συναφη...
Περιμενε και θα δεις,ακομα εχουμε και αλλα να δουμε...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
o κουμουτσακος με τα 7.500 καθε μηνα (τα μισα και πανω αφορολογητα) με δωρεαν αμαξια κλπ κλπ
ενω εχει κοψει μισθους στα 300 ευρω και εχει αφησει το συστημα που υπηρετει και τα μνημονια που εχει ψηφισει χιλιαδες κοσμου χωρις στεγη και ενα πιατο φαγητο χωρις θερμανση κλπ

περναει μπροστα απο τον κοσμο και εκεινοι δεν τον ρεουν με ροδοπεταλα

παραξενα πραγματα..κανονικα επρεπε να τον σηκωσουν στα χερια και να τον αποθεωνουν

"με αφησες χωρις λεφτα για πετρελαιο με 5 βαθμους αλλα σε παω ρε αλανι ετσι συνεχισε"

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
δε πας για αρχη να χυσεις λιγο σπερμα ρε σουτζουμουχου5..τοσο μπανερακια δεξια και αριστερα σου...κατι θα βρεις να σε στανιαρει λιγο...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
o κουμουτσακος με τα 7.500 καθε μηνα (τα μισα και πανω αφορολογητα) με δωρεαν αμαξια κλπ κλπ
ενω εχει κοψει μισθους στα 300 ευρω και εχει αφησει το συστημα που υπηρετει και τα μνημονια που εχει ψηφισει χιλιαδες κοσμου χωρις στεγη και ενα πιατο φαγητο χωρις θερμανση κλπ

περναει μπροστα απο τον κοσμο και εκεινοι δεν τον ρεουν με ροδοπεταλα

παραξενα πραγματα..κανονικα επρεπε να τον σηκωσουν στα χερια και να τον αποθεωνουν

"με αφησες χωρις λεφτα για πετρελαιο με 5 βαθμους αλλα σε παω ρε αλανι ετσι συνεχισε"
Ετσι!!Να του λενε "γερα,γερα,χωρις λεφτα!!"

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
δε πας για αρχη να χυσεις λιγο σπερμα ρε σουτζουμουχου5..τοσο μπανερακια δεξια και αριστερα σου...κατι θα βρεις να σε στανιαρει λιγο...
Εγω αγαπητε μαλακα δεν εχω αναγκη να πληρωσω για να γαμησω οπως εσυ...Εχω κοπελα και οποτε θελω γαμαω.
Εσυ που δεν εχεις αντε πληρωσε να γαμησεις και σε λιγο δεν θα εχεις ουτε λεφτα να γαμησεις και θα την παιζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom