Επισκέπτης
δεν προλαβενω μωρη λουγκρα, πρεπει να κλεισω δωματιο. τοσες καυλες εχεις που δεν κρατιεσε?
Που είσαι ρε γύφτε τώρα να'ρθω να σε κάνω 3 τεύχη και να σου κλείσω εγώ δωμάτιο??
Πες που είσαι τώρα μωρή κότα λυράτη??
δεν προλαβενω μωρη λουγκρα, πρεπει να κλεισω δωματιο. τοσες καυλες εχεις που δεν κρατιεσε?
δαχτυλιδάκια χρυσά;;;;
Που είσαι ρε γύφτε τώρα να'ρθω να σε κάνω 3 τεύχη και να σου κλείσω εγώ δωμάτιο??
Πες που είσαι τώρα μωρή κότα λυράτη??
φιλε ειναι ολα τα ρουχα μου επωνυμα.
χρυσο ρολοι στο δεξι
οι άθλιοι του ουγκώ 2 τεύχη δεν ήταν;
αααααααααααααααααααααχχααχχαχααχαχαχαχαχαχχα
ανυγουεη, εγω εδωσα το στιγμα μου. και πως ειμαι και που θα ειμαι. οποιος εχει τα κοτσια ας κανει το ιδιο και θα δειτε τι εστι αλεκος.
μισό με τις ετοιμασίες της βαλίτσας ψάχνει τη μασέλα....Που είσαι μωρή γυφτόκοτα κι έχω τη μασέτα που μου'φερε ψες ο γκάμπα αδοκίμαστη..
Καρδουλα μου...
εγώ είμαι το δεύτερο
το πρώτο είναι το πιο χοντρό.
αααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
Που είσαι μωρή γυφτόκοτα κι έχω τη μασέτα που μου'φερε ψες ο γκάμπα αδοκίμαστη..
είναι στο χέρι σου να πας 1-2 σελίδες πίσω και να δεις ότι σου έχω απαντήσει
δεν θα πω τίποτα άλλο.
Λυπάμαι, αλλά προσπαθείτε να απαντήσετε σε ερωτήματα,
που σίγουρα ξεπερνούν τα εννοιολογικά σας εργαλεία
και ενδεχομένως και συγκεκριμένες αντιληπτικές ικανότητες.
Ενα μόνο έχω να πω:
Οι έννοιες και οι σχέσεις του 19ου αιώνα (εθνικισμός, εθνικό κράτος) ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ από τις έννοιες και τις σχέσεις με τις οποίες συγκροτήθηκαν οι πολυεθνικές αυτοκρατορίες του μεσαίωνα!
Η ερμηνεία του παρελθόντος με βάση μεταγενέστερες έννοιες είναι λογικό και μεθοδολογικό σφάλμα!
Βέβαια για τους παραμυθάδες του εθνικισμού είναι ΟΚ!
Αλλά έτσι περνάμε από τη σκέψη και την επιστήμη στην ιδιεολογική (κατά)χρηση και την προπαγάνδα!
Όλα γίνονται, χρήσιμο είναι να ξέρουμε πότε γίνεται τι!
Αλλά κάποιοι (πχ φπ) βαριούνται κάποιοι (πχ τσ-ψ) αδυνατούν να καταλάβουν!
ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ" !!!!
αλλά απάντησε αυτοκλητως ο τσ-ψοι έννοιες και οι κατατάξεις βοηθάνε στην αντίληψη και ερμηνεία της πραγματικότητας!
δεν θα βιαστώ να χαρακτηρίσω τις απόψεις σου, απλώς θα ρωτήσω:
γιατί χαρακτηρίζεις έναν ολόκληρο λαό "ψευτομαγκες και ανανδρα 'πουστακια' χωρις ιστορια και πολιτισμο";
υπάρχουν λαοί χωρίς ιστορία και πολιτισμό; ποιοι είναι;
και μια θεση : η απόδοση ατομικών χαρακτηριστικών (αρνητικών κλέφτης, πούστης κλπ και θετικών μάγκας γαμιάς) ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ σε ένα σύνολο (έθνος, πόλη κλπ) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ!
είναι στοιχείο μιας ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ που δεν έχει σχεση με διάλογο, αλλά με ξεκατίνιασμα!
σε πείραξε περισότερο που είπε "πούστης"
περισσότερο και από την δολοφονία (για την οποία να υποθέσω ότι δεν την κατακρίνεις σαν ενέργεια;)
πόσο πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις;
σε συνέχεια του υπογραμμισμένου...
να έχουν (οι μειονεκτούντες) λιγότερα δικαιώματα πχ να μην ψηφίζουν...
φαντάζομαι ότι και όσοι έχουν κινητική ή άλλη (πχ κωφάλαλοι) αναπηρία και αναπηρική σύνταξη δεν πρέπει να ψηφίζουν εξίσου....
τι πρέπει να γίνει με τους άνεργους;
τι με τους φοιτητές;
ας μας πει ο τσ-ψ να μην προκαταλάβω....
ο σύγχρονος ΚΑΙΑΔΑΣ δεν είναι (ακόμη) ίδιος με τον αρχαίο...
απαντηση1) μπορείς για μια φορά στο παρόν νήμα να μιλήσεις ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ;;;;
δλδ να απαντήσεις επί της ουσίας στο ποστ μου στο οποίο απαντάς!
2) από που συνάγεις το συμπέρασμα ότι ο ΠΠ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;
από ποια θέση του ΠΠ εννοώ!
όπως βλέπεις δεν προβαίνω σε κανένα χαρακτηρισμό
και σε προκαλώ να απαντήσεις επί της ουσίας
ΜΠΟΡΕΙΣ;;;;
απάντησηόποιος δεν είναι σε θέση να προσφέρει, φροντίζεται από την κοινωνία ευ όρους ζωής για να μπορέσει να ζει αξιοπρεπώς στην κοινωνία.
η ψήφος αναφέρετε καθαρά σε ενεργά άτομα.
φαντάσου να έχεις τον συνταξιούχο πατέρα σου στο σπίτι και να σου λέει τι να κάνεις στη ζωή σου, ενώ αυτός θα λιώνει στο τάβλι όλη μέρα.
τέλος δεν επιτρέπω στον παπού μου να κάνει επιλογές με την ψήφο του για το σύστημα παιδείας που θα μου επιβληθεί
ξεκώλα από το μυαλό σου για μια στιγμή
με προκαλείς;
σοβαρά σε πείραξε τόσο πολύ ο χαρακτηρισμός πούστης απέναντι σε μια χώρα μερικών ετών που προσπαθεί να καρπωθεί ιστορία και ονομασίες(και δικαιώματα εν τέλει) εις βάρος κάποιου άλλου λαού(ανεξάρτητα αν είμαστε εμείς στην απέναντι πλευρά)
να υποθέσω ότι δεν βλέπεις την ιμπεριαλιστική και ύπουλη τακτική κάποιων άλλων λαών που υποστηρίζεις τόσο πολύ;
θεωρητικοποίηση της ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣστα παραπάνω ζητήματα που προέκυψαν από τη συζήτηση στο παρόν νήμα ζήτησα της κατάθεση της ΑΠΟΨΗΣ του χρήστη ΤΣ-Ψ.
έδωσε ήδη κάποιες απαντήσεις (για μέρος των ζητημάτων)
ερωτώ αν έχει να προσθέσει κάτι άκόμη σε σχέση με τα παραπάνω ερωτήματα....
καλοπροαίρετα και χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς (όπως κάνει πάντα εξάλλου)...
γι' αυτό σε παίρνω στο ψιλό όλη την ώρα, γιατί κάνεις αυτά τα καραγκιοζιλίκια.
δεν είδες πως και τι σου απάντησα στα προηγούμενα ποστ με παράθεση και των τριών παραθέσεων που έχεις;
μήπως συγχέεις την συζήτηση με την ανάκριση;
τέλος επειδή εσύ φαίνεται να έχεις όλη μέρα να παίζεις.
και για να σε πριζώσω και άλλο ακόμα θα σου πω κάτι που είχα ξαναπεί και πιστεύω ακράδαντα.
"Ελληνας δεν είναι μόνο όποιος έχει γεννηθεί από έλληνες γονείς, αλλά και όποιος αισθάνεται έλληνας"
σε αφήνω να βράσεις στο ζουμί σου μόνος σου.
ΠΠ είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πλέον ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
αν όχι πρέπει να πληρώσεις κάποιον ψυχολόγο να το κοιτάξει.