Νέα

Θύμα εθνικιστικής επίθεσης 37χρονος ομογενής στη Χειμάρρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι αυτός που δολοφονήθηκε κύριος ήταν όμως!
πηγούλα;
τον ήξερες προσωπικά;

του απαγόρευσαν να μιλάει μέσα στο μαγαζί ΤΟΥ ελληνικά!
πες μου την άποψή σου για έναν αλβανό που θα έμπαιναν 3 ελληναράδες και θα του απαγόρευαν να μιλάει αλβανικά με τη γυναίκα του πχ, επειδή μένει στην Ελλάδα!
και τα δύο λάθος είναι.
τώρα εάν εσύ θες να διορθώνεις ένα λάθος με άλλο λάθος είναι δείγμα της παιδείας που υποτίθεται ότι έχεις λάβει ως έλλην.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ολα τα "προοδευτικα" κομουνια στην ελλαδα υποστηριζουν αναφανδον τον ξενο εθνικισμο και φασισμο και εδω μας το πεζουν δημοκρατες ??? ουαι υμιν φαρισαιοι νεοταξιτες υποκριτες....
αξιος ο μισθος σας

είδες ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ;;;

μπορείς να εξασκηθείς όμως σ' αυτό....

βέβαια οι εξυπναδίτσες δεν φτάνουν χρειάζεται και νοητική καλλιέργεια...

σ' αυτό έχεις δρόμο πολύ.... αλλά νομίζω είσαι νέος ακόμη!

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είναι προφανές ότι έχεις ξεχάσει πώς είναι να γαμάς....... :rolleyes:
ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ότι χρειάζεται επαναπροσδιορισμός τι ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ αυτό που πιστεύεις.
Πρόχειρα ο εθνικισμός είναι ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ και ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΝΗΣΙΟ του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.

εθνικισμός (ο) ουσ.  η σε μεγάλο βαθμό προσήλωση στο έθνος και στα εθνικά ιδανικά που συνοδεύεται, μερικές φορές, από ξενοφοβία και επιθυμία απομόνωσης | [size=18pt]εθνική συνείδηση που χαρακτηρίζεται από την πεποίθηση ότι το έθνος υπερέχει από τα άλλα και οφείλει να προβάλει με έμφαση τον πολιτισμό και τα συμφέροντά του εις βάρος άλλων εθνών[/size]

ρατσισμός (ο) ουσ.  [size=18pt]θεωρία που υποστηρίζει την ανωτερότητα μιας φυλής και αποβλέπει στη διατήρηση της «καθαρότητάς» της και στην κυριαρχία της επί των άλλων[/size] | [size=14pt]το σύνολο των αντιδράσεων, εκδηλώσεων, ενεργειών κτλ. που συνειδητά ή όχι απορρέουν από την πίστη στην παραπάνω θεωρία[/size] | εχθρότητα εναντίον μιας κοινωνικής ομάδας που συν. εκδηλώνεται με ενέργειες είτε βίαιες, είτε που αποσκοπούν στον αποκλεισμό της από τις δραστηριότητες (επαγγελματικές κτλ.) του κοινωνικού συνόλου: ρατσισμός εναντίον των γυναικών, των νέων κτλ

ειναι προφανες οτι εχουν καιρο να σε γαμησουν γιαυτο και εχεις νευρα.
επισης το οτι εχεις το office στο pc σου δεν σε κανει μορφωμενο. θα μπορουσα να σου απαντησω επι της ουσιας αλλα δεν εχω και πολλη διαθεση. πρεπει να ετοιμασω βαλιτσα. οταν γκουγκλαρεις, μη μενεις μονο στα πρωτα αποτελεσματα που σου βγαζει, ψαξτο και παραπερα λιγο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμένα μου άρεσε που ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι για απονομή δικαιοσύνης για να μην γίνουν πιο άγρια τα πράγματα  :cheesy: :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν γκουγκλαρεις, μη μενεις μονο στα πρωτα αποτελεσματα που σου βγαζει, ψαξτο και παραπερα λιγο.

βλαμμένε το ΜΕΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΦΥΤΡΑΚΗΣ δεν είναι γούγλης.
ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Υ.Γ.
είναι προφανές ότι έχεις κλάσει μέντες και ετοιμάζεις βαλίτσα για να μη σε βρει ο αναρχονάτσος και σου ξαναγαμήσει το σουφρέτο σου.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Που'σαι ρε πουστράκι,έχω πάρει σβάρνα τα Σαρανταπηχιώτικα να σε βρω να σου πλύνω την πατσά..

που εισαι ρε απλυτε? κανε μπανακι και ξυρισε τη σουφρα σου. ο αλεκος κοινωνησε και μπορει να κανονισει το κωλαρακι σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
που εισαι ρε απλυτε? κανε μπανακι και ξυρισε τη σουφρα σου. ο αλεκος κοινωνησε και μπορει να κανονισει το κωλαρακι σου

νάτσε και θρήσκος ο χοντρός.
ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΙΩΘΟΤΑ.
ααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
BMW 2002 1.800, ασημι. μεσημερακι θα γευματισω φενεο. το βραδι θα ειμαι σε καποιο απο τα καλαβρυτοχωρια, ισως και μεσα στα καλαβρυτα, εχω καποια πανυγυρια σταμπαρει. τωρα προσπαθω να κλεισω δωματιο. μαυρο παντελονι, μωβ πουκαμισο. αμα με δειτε αλλαξτε δρομο. ο αλεκος δεν συγχωρει

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
BMW 2002 1.800, ασημι. μεσημερακι θα γευματισω φενεο. το βραδι θα ειμαι σε καποιο απο τα καλαβρυτοχωρια, ισως και μεσα στα καλαβρυτα, εχω καποια πανυγυρια σταμπαρει. τωρα προσπαθω να κλεισω δωματιο. μαυρο παντελονι, μωβ πουκαμισο. αμα με δειτε αλλαξτε δρομο. ο αλεκος δεν συγχωρει

Με τετοια ρουχα οπου βρεις τσιγκανους παρκαρε γιατι κανεις δε θα σου νοικιασει.

Επισκέπτης
νάτσε και θρήσκος ο χοντρός.
ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΙΩΘΟΤΑ.
ααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Θα πάει διαβασμένος τότε..

Σε 1 ώρα έξω απ'το Nose  βοϊδογλυψιά..
Κοίτα μη δε σκάσεις μύτη,στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείς θα σε ξετρυπώσω..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Θα πάει διαβασμένος τότε..

Σε 1 ώρα έξω απ'το Nose  βοϊδογλυψιά..
Κοίτα μη δε σκάσεις μύτη,στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείς θα σε ξετρυπώσω..

δεν προλαβενω μωρη λουγκρα, πρεπει να κλεισω δωματιο. τοσες καυλες εχεις που δεν κρατιεσε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν προλαβενω μωρη λουγκρα, πρεπει να κλεισω δωματιο. τοσες καυλες εχεις που δεν κρατιεσε?

φαπ φαπ φαπ φαπ
μπρ μπρ μπρ μπρ

απο που ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ?

αααααααααααααχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866