kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.085
- Πόντοι
- 2.356
και εγω ξερω το τηλεφωνο της! τι παει να πει αυτο?Εγώ ξέρω τον πραγματικό λόγο, αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω. Μπορώ να πω πάντως ότι αξίζουμε, παίρνουμε.
και εγω ξερω το τηλεφωνο της! τι παει να πει αυτο?Εγώ ξέρω τον πραγματικό λόγο, αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω. Μπορώ να πω πάντως ότι αξίζουμε, παίρνουμε.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Οι γυναίκες είναι αγγελουδάκια ανίκανα για βία, μόνο οι άντρες σκοτώνουν τα βρέφη που γέννησαν, σκίζουν κοιλιές από εγκυμονούσες για να πάρουν το έμβρυο και να το παρουσιάσουν σα δικό τους, και ρίχνουν βιτριόλι στα μούτρα γυναικώνΠολύ Ταραντίνο-story το ακούω...
Το πιθανότερο είναι ότι μάλλον την σαπάκιασε κάνας γκόμενος!
πάντα έτσι ήταν, τώρα νιώθουν ότι μπορούν να δείξουν τα πραγματικά τους χρώματαέχουν ξεφύγει οι γυναίκες πάντως, ξύλο, κουρέματα, βιτριόλια!!!
Μα γι αυτό κάνουν οτιδήποτε με ελάχιστες συνέπειες. Αμέτρητοι άντρες είναι έτοιμοι να τις υπερασπίσουν και να προσπαθήσουν να ρίξουν το φταίξιμο σε κάποιον άντρα. Αυτές το γνωρίζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και το εκμεταλλεύονταιΞύλο προσεγμένο απο PIMP θυμίζει ...αν ήταν ζηλιάρες γκόμενες θα την χαράκωναν...μάλλον τις έφαγε απο γκόμενο-νταβά το κούρεμα είναι τυπικός εξευτελισμός αντρών προς γυναίκες.Καλή ανάρρωση της εύχομαι και να συνεχίσει το πολιτιστικό της έργο με την φιλμογραφία της κι επιτέλους να την δούμε σε σκηνές με άλλες διάσημες πορνοσταρ της Ελλάδας Inna,Sophia ,Marilou Morales και 3η σκηνή με Roza Rozita....Σειρηνάκη κουνήσου...ΞΥΠΝΑ .... κάνε καμια σκηνή με όλες αυτές με strapon και όργιο FFFFM με κανέναν στυλ Johnny Sins
Tι σου έχει κάνει γυναίκα και δεν μας το λες?ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Οι γυναίκες είναι αγγελουδάκια ανίκανα για βία, μόνο οι άντρες σκοτώνουν τα βρέφη που γέννησαν, σκίζουν κοιλιές από εγκυμονούσες για να πάρουν το έμβρυο και να το παρουσιάσουν σα δικό τους, και ρίχνουν βιτριόλι στα μούτρα γυναικών
Εχουν κι αλλα θετικα και αρνητικα αλλα η ζηλεια ειναι πολυ δυνατη. Στην αρχη σε φτιαχνει που σε ζηλευει αλλα μετα δεν παλευεται.Οι γυναίκες το μόνο συναίσθημα που έχουν μέσα τους είναι η ζήλεια
Θα μπορουσε να γινει αλλο θεμα. Τι ηταν το χειροτερο που σας εχει κανει γυναικα;Tι σου έχει κάνει γυναίκα και δεν μας το λες?
Η αλήθεια είναι ότι αν και όμορφη δεν βγάζει πάθος. Καθόλου όμως.Η Μαρία Αλέξανδρου πάντως στο θέμα της πορνοβιομηχανιας δεν ήταν και κάτι το τρομερό για να λέμε και αλήθειες. Προσωπικά όσες τσόντες της έχω παρακολουθήσει μόνο ένα ερασιτεχνικό με τον μαύρο ποδοσφαιριστη σε μια παραλία μπορώ να πω ότι έπαιξε καλά και έδωσε πόνο. Όλες της οι άλλες ταινίες και βινετακια σε σιρινα κλπ ήταν του κωλου.
Η αλήθεια είναι ότι αν και όμορφη δεν βγάζει πάθος. Καθόλου όμως.
Τουλάχιστον αυτόν τον πλησιάζουν γυναίκες για να του κάνουν πράγματα, σε αντίθεση με σένα που σε βλέπουν και φεύγουν τρέχοντας.Tι σου έχει κάνει γυναίκα και δεν μας το λες?
Οι γυναικες ειναι σκληρες. Αλλα αυτο το σκηνικο δεν μοιαζει αληθινο.Από γκόμενα σε γκόμενα αν είχε κανει κάτι σοβαρό χοντρό, δε θα είχε μόνο ένα κούρεμα και κάνα δυο σημάδια .
Θα της άφηναν και κάνα παράσημο.
Tι σου έχει κάνει γυναίκα και δεν μας το λες
Έγραψα κάποια γεγονότα. 1ον. Θεωρείς πως η πιο πάνω ερώτηση, είναι απάντηση; 2ον. Αμφισβητείς ότι τα παραπάνω τα πράττουν γυναίκες; 3ον. Ποια είναι τα ελατήριά σου και προσπαθείς να διαστρέψεις την ουσία του γραπτού μου; Συνήθως οι γυναίκες όταν στριμώχνονται απαντούν με τη εξής σειρά. Α. Είσαι Φασίστας Β. Είσαι Σεξιστής Γ. Είσαι Μισογύνης Δ. Ποιά σε πλήγωσε; Καμία δημιουργικότητα, προσπαθούν να θίξουν τον άντρα που έχουν απέναντί τους. Όσοι έχουμε καταπιεί το μπλε χάπι, απλά σκάμε στα γέλια με αυτή την τακτική, δοκίμασε κάτι άλλο, ίσως πιάσειTι σου έχει κάνει γυναίκα και δεν μας το λες?
Μα γι αυτό κάνουν οτιδήποτε με ελάχιστες συνέπειες. Αμέτρητοι άντρες είναι έτοιμοι να τις υπερασπίσουν και να προσπαθήσουν να ρίξουν το φταίξιμο σε κάποιον άντρα.
Γενικά οι τσόντες Sirina είναι του κώλου. Δεν φταίνε μόνο οι πρωταγωνίστριες.Η Μαρία Αλέξανδρου πάντως στο θέμα της πορνοβιομηχανιας δεν ήταν και κάτι το τρομερό για να λέμε και αλήθειες. Προσωπικά όσες τσόντες της έχω παρακολουθήσει μόνο ένα ερασιτεχνικό με τον μαύρο ποδοσφαιριστη σε μια παραλία μπορώ να πω ότι έπαιξε καλά και έδωσε πόνο. Όλες της οι άλλες ταινίες και βινετακια σε σιρινα κλπ ήταν του κωλου.