Νέα

Θρίλερ στην ορεινή Κορινθία: «Άνθρωποι των σπηλαίων» μια πενταμελής οικογένεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
καταρχην αυτος μονος του εβγαλε τα ματια του.αν δεν γινοταν η φασαρια με τον κυνηγο,ουτε που θα τον ηξερε κανεις&θα επαιρνε το χιλιαρικο καθε μηνα&ολα καλα!!τωρα τα εκανε σα τα μουτρα του!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.711
Πόντοι
6.946
καταρχην αυτος μονος του εβγαλε τα ματια του.αν δεν γινοταν η φασαρια με τον κυνηγο,ουτε που θα τον ηξερε κανεις&θα επαιρνε το χιλιαρικο καθε μηνα&ολα καλα!!τωρα τα εκανε σα τα μουτρα του!!!
Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται!

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.420
Πόντοι
3.556
Κάθεται τώρα η Σκατιανα και λέει ότι ο παλαιοχριστιανος δήλωνε στο φεισμπουκ συγγραφέας βοτανολόγος σπηλαιολόγος λές και το φεισμπουκ σου ζητάει τίτλους σπουδών, ο κάθε μαλακας εκεί μέσα δηλώνει ότι θέλει, άλλος ότι δουλεύει στη νασα άλλος αστροναύτης άλλος πιλότος.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.711
Πόντοι
6.946
Αν πρόκειται όμως για παλαιοχριστιανικό νόσημα, πρέπει οπωσδήποτε να εξεταστεί από παλαιοχριστιανό ψυχίατρο, ώστε να βγει παλαιοχριστιανική πραγματογνωμοσύνη.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.711
Πόντοι
6.946
Λάιβ ΤΩΡΑ στην σκατιάνα: ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.711
Πόντοι
6.946
Προτείνω την απονομή του μεγαλύτερου τίτλου τιμής του Μπου, στον παλαιοχριστιανό συναγωνιστή.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Και να φανταστείτε τύποι μου, ότι ΟΛΗ αυτή η ιστορία, ξεκίνησε επειδή ένας κυνηγός σκότωσε ένα γουρούνι - αγριογούρουνο και ο παλαιοχριστιανός του επιτέθηκε (από ότι είπαν; )

Ένα ΓΟΥΡΟΥΝΙ ήταν η αφορμή να αναδειχθεί ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.
Εδω ρε τυπε γαμηθηκε ολη η στρατοσφαιρα επειδη ο αλλος εφαγε πογγολινο

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.614
Πόντοι
456

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.546
Πόντοι
9.931

Ο τυπος λεει οτι τους κανει χαρη που δουλεύει:2funny::2funny::2funny:

Αν δεν ειναι μέλος του Bou πρέπει να γίνει άμεσα και μάλιστα επι τιμη!:grin:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.614
Πόντοι
456
Στο μεταξυ ολοι οι δημοτικοι κανουν τους εκπληκτους και τους σοκαρισμενους ενω μισοι καλυπτουν τους αλλους μισους και δε πατανε ποτε γραφειο.
Του εδιναν λεει εργασιες να κανει και τελος του μηνα τους εφερνε εις περας. Και του εστελναν χαρτια στο αδειο γραφειο. Τοσο πολυ τους ενοιαζε εαν κανει δουλεια η οχι. Πρωτο μελημα να τον καλυψουν. Σκεψου τι γινεται μεσα στην αυτοδιοικηση.
ειχα ενα φιλο που ηταν αρχιτεκτονας στη πολεοδομια στο δημο.εγω σαν προπονητης τενις δουλευα και δουλευω μετα τις 4 λογω σχολειων .Ετσι επινα καθε πρωι το καφε μου σε μια παραλιακη καφετερια, και ερχονταν καιο καθονταν καμμια ωρα επειδη δεν ειχε τι να κανει να περασει η ωρα.μαλιστα εκανε και πλακα ελεγε τωρα εγω εχω παει για να ελεγξω το ταδε εργο ,κλπ ξερετε με 24 πλεον χρονια στο δημο τι θα περνει πανω απο 2 χιλιαρικα .Αλλα εδω ο τυπος το παιζει επαναστατης και επερνε το μισθο του χωριε να παταει ποτε ,το ειχε φτασει σε αλλο επιπεδο.Να γινω και εγω παλιομαλκιες κλπ ,αν ειναι να μου δινουν μισθο και να καθομαι επαναστατης απο τη τσεπη μας ,απλως απατεωνας

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.711
Πόντοι
6.946

Ο τυπος λεει οτι τους κανει χαρη που δουλεύει:2funny::2funny::2funny:

Αν δεν ειναι μέλος του Bou πρέπει να γίνει άμεσα και μάλιστα επι τιμη!:grin:
Τύπε μου, στο τέλος το κράτος θα δώσει και καλή αποζημίωση στον παλαιοχριστιανό που μας έκανε χάρη να δουλεύει, που τον ξετρυπώσαμε από το λαγούμι του και για την παλαιοχριστιανική ψυχική οδύνη που του προκαλέσαμε.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Μήπως ξέρετε καμιά καλοπληρωμένη παλαιοχριστιανική δουλειά εξ αποστάσεως, τύποι μου, να εργάζομαι από το λαγούμι μου; Ενδιαφέρομαι.

και εγω . Ιδανικα στο Δημοσιο που μπορει να μην κανεις log in κανα μηνα χωρις επιπτωσεις αλλα ταυτοχρονα μπορεις να κανεις και τον επαναστατη .

πχ ο Τεντογου ειναι μεσα στην επαναστα αλλα χθες φορεσε την στολη του εφεδρου αξιωματικου χωρις ουτε ΕΝΑΣ να τον πει πουλημενο .

Τωρα στην τιβι ο δημοτικος υπαλληλος πουλάει τσαμπα επαναστα , σιγα μην απολογηθει για την αργομισθία

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.546
Πόντοι
9.931

Δούλευε λέει με στικάκι internet από το λαγούμι:2funny::2funny::2funny:

Ρε τι ζούμε ρεεε!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538

Δούλευε λέει με στικάκι internet από το λαγούμι:2funny::2funny::2funny:

Ρε τι ζούμε ρεεε!!
Το θεμα ειναι οτι ο τυπος δεν επαιρνε τζαμπα χρημα..ΔΟΥΛΕΥΕ.
Να μας πουν που δουλευαν ο Χατζηδακης,ο Κουλης,ο Ανδρουλακης κλπ κλπ.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Το θεμα ειναι οτι ο τυπος δεν επαιρνε τζαμπα χρημα..ΔΟΥΛΕΥΕ.
Να μας πουν που δουλευαν ο Χατζηδακης,ο Κουλης,ο Ανδρουλακης κλπ κλπ.
Σιγά μην του χτίσει ο δήμος και μνημείο για την προσφορά του ....ένας ακόμη που " δούλευε" το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα ....σήμερα μάλιστα δήλωσε πως και χάρη κάνει ενώ θα μπορούσε να βγει στην σύνταξη με 15!!!!!! χρόνια δουλειάς και με την αναπηρία του η οποία μάλιστα είναι και ψυχικής αιτιολογίας...εν τω μεταξύ έπαιρνε άδειες έλειπε χρόνια επεστρεφε έπαιρνε αποσπάσεις κατάφερνε να δουλεύει εξ αποστάσεως.......κάτσε εσύ πλήρωνε φόρους να κάνει ο τύπος ελεύθερο κάμπινγκ και να λέει πόσο κακός είναι ο πολιτισμός εισπράττοντας κάθε 15 το κασέρι ....το οποίο σημειωτέον άκουσα σε εκπομπή πως του το πήγαιναν με κουριερ!!!!!! από την Ερέτρια στην Κόρινθο που ήταν αποσπασμένος

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
ειχα ενα φιλο που ηταν αρχιτεκτονας στη πολεοδομια στο δημο.εγω σαν προπονητης τενις δουλευα και δουλευω μετα τις 4 λογω σχολειων .Ετσι επινα καθε πρωι το καφε μου σε μια παραλιακη καφετερια, και ερχονταν καιο καθονταν καμμια ωρα επειδη δεν ειχε τι να κανει να περασει η ωρα.μαλιστα εκανε και πλακα ελεγε τωρα εγω εχω παει για να ελεγξω το ταδε εργο ,κλπ ξερετε με 24 πλεον χρονια στο δημο τι θα περνει πανω απο 2 χιλιαρικα .Αλλα εδω ο τυπος το παιζει επαναστατης και επερνε το μισθο του χωριε να παταει ποτε ,το ειχε φτασει σε αλλο επιπεδο.Να γινω και εγω παλιομαλκιες κλπ ,αν ειναι να μου δινουν μισθο και να καθομαι επαναστατης απο τη τσεπη μας ,απλως απατεωνας
Δεν είναι φίλος σου ακόμα ή έχει συμβεί κάτι;ή έφυγε για την ξενιτιά γιατί ήθελε να προσφέρει παραπάνω έργο στον τομέα του;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom