Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται!καταρχην αυτος μονος του εβγαλε τα ματια του.αν δεν γινοταν η φασαρια με τον κυνηγο,ουτε που θα τον ηξερε κανεις&θα επαιρνε το χιλιαρικο καθε μηνα&ολα καλα!!τωρα τα εκανε σα τα μουτρα του!!!
Αν πρόκειται όμως για παλαιοχριστιανικό νόσημα, πρέπει οπωσδήποτε να εξεταστεί από παλαιοχριστιανό ψυχίατρο, ώστε να βγει παλαιοχριστιανική πραγματογνωμοσύνη.Κοτκοτ κοτκοτ .....την έκανε με ελαφρά τώρα ..............
Ψυχιατρικό νόσημα επικαλέστηκε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από τα λαγούμια και ζήτησε εξέταση από πραγματογνώμονα
Μεγάλος χαμός για το τίποταΛάιβ ΤΩΡΑ στην σκατιάνα: ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!
Εδω ρε τυπε γαμηθηκε ολη η στρατοσφαιρα επειδη ο αλλος εφαγε πογγολινοΚαι να φανταστείτε τύποι μου, ότι ΟΛΗ αυτή η ιστορία, ξεκίνησε επειδή ένας κυνηγός σκότωσε ένα γουρούνι - αγριογούρουνο και ο παλαιοχριστιανός του επιτέθηκε (από ότι είπαν; )
Ένα ΓΟΥΡΟΥΝΙ ήταν η αφορμή να αναδειχθεί ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.
παραλια με χιλια εχθες ειχε λεσβιακο με 3 γυναικες σουπερ ,κριμα που το εκοψε μονο στα γλωσοφιλαΜάλλον βλέπει Παραλία στην ΕΡΤ και την είδε Μάταλα ο τύπος.
ειχα ενα φιλο που ηταν αρχιτεκτονας στη πολεοδομια στο δημο.εγω σαν προπονητης τενις δουλευα και δουλευω μετα τις 4 λογω σχολειων .Ετσι επινα καθε πρωι το καφε μου σε μια παραλιακη καφετερια, και ερχονταν καιο καθονταν καμμια ωρα επειδη δεν ειχε τι να κανει να περασει η ωρα.μαλιστα εκανε και πλακα ελεγε τωρα εγω εχω παει για να ελεγξω το ταδε εργο ,κλπ ξερετε με 24 πλεον χρονια στο δημο τι θα περνει πανω απο 2 χιλιαρικα .Αλλα εδω ο τυπος το παιζει επαναστατης και επερνε το μισθο του χωριε να παταει ποτε ,το ειχε φτασει σε αλλο επιπεδο.Να γινω και εγω παλιομαλκιες κλπ ,αν ειναι να μου δινουν μισθο και να καθομαι επαναστατης απο τη τσεπη μας ,απλως απατεωναςΣτο μεταξυ ολοι οι δημοτικοι κανουν τους εκπληκτους και τους σοκαρισμενους ενω μισοι καλυπτουν τους αλλους μισους και δε πατανε ποτε γραφειο.
Του εδιναν λεει εργασιες να κανει και τελος του μηνα τους εφερνε εις περας. Και του εστελναν χαρτια στο αδειο γραφειο. Τοσο πολυ τους ενοιαζε εαν κανει δουλεια η οχι. Πρωτο μελημα να τον καλυψουν. Σκεψου τι γινεται μεσα στην αυτοδιοικηση.
Τύπε μου, στο τέλος το κράτος θα δώσει και καλή αποζημίωση στον παλαιοχριστιανό που μας έκανε χάρη να δουλεύει, που τον ξετρυπώσαμε από το λαγούμι του και για την παλαιοχριστιανική ψυχική οδύνη που του προκαλέσαμε.Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος παλαιοχριστιανός
«Αρνήθηκα την εξέταση DNA λόγω της πίστης μου» είπε - Το... μανιφέστο για τους «αδικημένους της ζωής»www.protothema.gr
Ο τυπος λεει οτι τους κανει χαρη που δουλεύει
Αν δεν ειναι μέλος του Bou πρέπει να γίνει άμεσα και μάλιστα επι τιμη!
Μήπως ξέρετε καμιά καλοπληρωμένη παλαιοχριστιανική δουλειά εξ αποστάσεως, τύποι μου, να εργάζομαι από το λαγούμι μου; Ενδιαφέρομαι.
Το θεμα ειναι οτι ο τυπος δεν επαιρνε τζαμπα χρημα..ΔΟΥΛΕΥΕ.Ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας δούλευε με στικάκι ίντερνετ από το λαγούμι στον δήμο Ερέτριας - iefimerida.gr
Με ένα ασύρματο στικάκι Internet και laptop δούλευε στο Δημόσιο ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.www.iefimerida.gr
Δούλευε λέει με στικάκι internet από το λαγούμι
Ρε τι ζούμε ρεεε!!
"Σιγά την δουλειά που κάνς...Σκαβς...Σκαβς..."Το θεμα ειναι οτι ο τυπος δεν επαιρνε τζαμπα χρημα..ΔΟΥΛΕΥΕ.
Σιγά μην του χτίσει ο δήμος και μνημείο για την προσφορά του ....ένας ακόμη που " δούλευε" το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα ....σήμερα μάλιστα δήλωσε πως και χάρη κάνει ενώ θα μπορούσε να βγει στην σύνταξη με 15!!!!!! χρόνια δουλειάς και με την αναπηρία του η οποία μάλιστα είναι και ψυχικής αιτιολογίας...εν τω μεταξύ έπαιρνε άδειες έλειπε χρόνια επεστρεφε έπαιρνε αποσπάσεις κατάφερνε να δουλεύει εξ αποστάσεως.......κάτσε εσύ πλήρωνε φόρους να κάνει ο τύπος ελεύθερο κάμπινγκ και να λέει πόσο κακός είναι ο πολιτισμός εισπράττοντας κάθε 15 το κασέρι ....το οποίο σημειωτέον άκουσα σε εκπομπή πως του το πήγαιναν με κουριερ!!!!!! από την Ερέτρια στην Κόρινθο που ήταν αποσπασμένοςΤο θεμα ειναι οτι ο τυπος δεν επαιρνε τζαμπα χρημα..ΔΟΥΛΕΥΕ.
Να μας πουν που δουλευαν ο Χατζηδακης,ο Κουλης,ο Ανδρουλακης κλπ κλπ.
Δεν είναι φίλος σου ακόμα ή έχει συμβεί κάτι;ή έφυγε για την ξενιτιά γιατί ήθελε να προσφέρει παραπάνω έργο στον τομέα του;ειχα ενα φιλο που ηταν αρχιτεκτονας στη πολεοδομια στο δημο.εγω σαν προπονητης τενις δουλευα και δουλευω μετα τις 4 λογω σχολειων .Ετσι επινα καθε πρωι το καφε μου σε μια παραλιακη καφετερια, και ερχονταν καιο καθονταν καμμια ωρα επειδη δεν ειχε τι να κανει να περασει η ωρα.μαλιστα εκανε και πλακα ελεγε τωρα εγω εχω παει για να ελεγξω το ταδε εργο ,κλπ ξερετε με 24 πλεον χρονια στο δημο τι θα περνει πανω απο 2 χιλιαρικα .Αλλα εδω ο τυπος το παιζει επαναστατης και επερνε το μισθο του χωριε να παταει ποτε ,το ειχε φτασει σε αλλο επιπεδο.Να γινω και εγω παλιομαλκιες κλπ ,αν ειναι να μου δινουν μισθο και να καθομαι επαναστατης απο τη τσεπη μας ,απλως απατεωνας