Εγω ξερω οικογενειες στην Ελλαδα που ζουνε σε χειροτερες συνθηκες απο αυτους ξερω τσιγγανους που μεγαλωνουν παιδια χωρις να πηγαινουν σχολειο αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τοση λυσσα οι δημοσιογραφοι για αυτον θελουν να τραβηξουν την κοινη γνωμη απο κατι αλλο , θελουν μια τιμωρια παραδειγματικη η το παιζουν πονόψυχοι
Γυρίζουμε σε εποχές,trashtv τα ίδια βρωμερά καθίκια ήταν και την δεκαετία του 90 του 2000 θυμάστε κυνηγάγανε τα rave party,. Θυμάμαι ένα video την μάνα raver τον Ευαγγελάτο που είχε βγει με ένα μπαζούκας RPG με ένα τέτοιο το κράταγε και το έδειχνε στην τηλεόραση χτύπησε η 17Ν.....
Και φιλοι μου σήμερα έτος 2024 μου έστειλε η κόρη μου video με το "λαγούμι" και πως άρπαξαν την κάμερα του δημοσιογράφου οι παλαιοχριστιανοι..... κάθε μέρα στέλνει ένα αστείο βιντεο
Ελλάδα 2024 κλασαμε στα γέλια έπρεπε να τραβήξουν την καμεραγουμαν και τον δημοσιογράφο να τους γαμησουν live στο λαγούμι μου το είπε κατά λέξη η ίδια η κόρη μου ότι γραφω το είδατε το video? Εμείς είμαστε η Ελλάδα του 2024....
Αλλα δεν αντέχεται αυτό 35 χρόνια μετά ......το ίδιο έργο παίζουν! Πολύ σκατιλα
Από την άλλη τι να πω στα παιδιά; Έχετε να δείτε ακόμα......