Νέα

ΘΛΑΣΗ πεους,φιλαράκια 20 μέρες εκτός αγώνων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μόλις γύρισα από φίλο ουρολογο,χθες είχα λίγο έντονη περιπέτεια από τον ''πισω'' δρόμο, με μια γκομενιτσα και ήταν 3η φορά γενικά για μένα από αυτό το ''δρομο'' αλλά ήταν σε άλλο επίπεδο,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα, ξυπνησα σήμερα με πόνο στον κορμό του πεους,κοιταξα καλύτερα και είδα κάτι σαν μελάνια, καλά ε,ΧΕΣΤΗΚΑ, πήγα σήμερα στο φιλαρακι ντοκτορι και μου λέει θλαση πεους, καμία δραστηριότητα για 3 εβδομάδες!!! Άντε καλό κουράγιο :(
  Φιλε περαστικα δεν ειναι τιποτα...αλλα μην συνεχισεις στο μελλον να εισαι σκατοπρωχτης.Πιο καλα απο το μουνακι και το στοματικο.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
να σε δωσω μια συμβοθλη μαστορα!! :helpplea:
μην γαμασ ακαποτα γκωνλοθσ ποτε :zfuck:!ο γκωνλοσ θελει την γκαποτα τοθ διοτι η μερεντα
δεν ξερεισ ποτε θα εξελθει εκ τησ τρυποσ προσκωλυμένη εισ το πεοσ! :rockon:
και παντα υπαρχοθν μικρόβια γκωλονβακτηρίδια επιβλαβη δια τον οργανισμό! :S
επίσησ δεν συνησταται η εναλλαγη τησ διισθησησ τοθ πεοθσ και στισ 2 τρύπεσ!! :s&m_1:
τωρα οποιοσ θέλει ασ κανει οτι γοθσταρει ναοθμ !!εγω το ειπα :rockon:
στην ζμποθτσ μοθ!  :dancing:

Ε ρε φιλε σε κωλο τον χωνεις.....στο προγραμμα ειναι καμια φορα να λερωθεις λιγο. Δεν θα παθεις τιποτα με λιγη μερεντα...μερακλιδικα πραγματα... :new_shocked:
Παντως εγω τιποτα δεν εχω παθει...περασμενος απο γιατρους ολα ΟΚ. Και θα συνεχισω το ακαποτο σε σταθερες σχεσεις μετα απο ιατρικο ελεγχο βεβαιως...
Και φυσικα ακαποτο κουλουρι...γιατι ειμαι πολυ μερακλης... :grin:
Λετε να ειμαι και εγω για Κωλο-κυνθους? :tooth: :tooth: :tooth:?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
  Φιλε περαστικα δεν ειναι τιποτα...αλλα μην συνεχισεις στο μελλον να εισαι σκατοπρωχτης.Πιο καλα απο το μουνακι και το στοματικο.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Οποιος δεν παιρνει κουλουρι χανει...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
και παντα υπαρχοθν μικρόβια γκωλονβακτηρίδια επιβλαβη δια τον οργανισμό! :S
επίσησ δεν συνησταται η εναλλαγη τησ διισθησησ τοθ πεοθσ και στισ 2 τρύπεσ!!

Βασικό, για την υγεία και της παρτενέρ!!!

asasa528

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
  Φίλε silverdragon οφείλω να σου δώσω θερμά...
...συγχαρητήρια γιατί έπαθες αυτό που εύχομαι σε κάθε ωραίο τυπάκι πιτσιρίκα
που θα τύχει να γνωρίσω:
  "Κοίτα να γαμάς αγόρι μου,
οι νέες γενιές δεν γαμάνε, μ' αυτά που κυκλοφορούν,
θα έπρεπε να βάλεις "τον πούτσο στο γύψο"..."

Τώρα αν εσύ το έπαθες στα 37ά σου..και με γκόμενα...
ε τότε μπράβο σου αγόρι ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Υ.Γ: επιπλέον γίνεσαι και σοφότερος... ;)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα από φίλο ουρολογο,χθες είχα λίγο έντονη περιπέτεια από τον ''πισω'' δρόμο, με μια γκομενιτσα και ήταν 3η φορά γενικά για μένα από αυτό το ''δρομο'' αλλά ήταν σε άλλο επίπεδο,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα, ξυπνησα σήμερα με πόνο στον κορμό του πεους,κοιταξα καλύτερα και είδα κάτι σαν μελάνια, καλά ε,ΧΕΣΤΗΚΑ, πήγα σήμερα στο φιλαρακι ντοκτορι και μου λέει θλαση πεους, καμία δραστηριότητα για 3 εβδομάδες!!! Άντε καλό κουράγιο :(

Τα πρωϊνά θα έχεις πρόβλημα φαντάζομαι. Αν δεν έχεις πόνο και η μελανιά φύγει, πάρε τον δόκτορα τηλέφωνο μπας και μειώσει την καραντίνα απο τις 20 μέρες!

Περαστικά..

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστώ όλα τα φιλαράκια είτε μου έγραψαν σοβαρά πράγματα που έλαβα υπόψιν,είτε έκαναν Πλάκα και μου έφτιαξαν το κέφι. Πραγματικά ευχαριστώ!!!  Σήμερα πολύ καλύτερα από χθες :thumbsup:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ευχαριστώ όλα τα φιλαράκια είτε μου έγραψαν σοβαρά πράγματα που έλαβα υπόψιν,είτε έκαναν Πλάκα και μου έφτιαξαν το κέφι. Πραγματικά ευχαριστώ!!!   Σήμερα πολύ καλύτερα από χθες :thumbsup:
αμα θες παντως να συνεχισεις να την παιρνεις απο τον κολο την γκομενα, να τη συστησεις στον ΠΠο να της εξηγησει πως πρεπει να στηνει τον κωλο της οταν τον παιρνει για να προκαλει μονο ηδονη και ουχι πονο! Εχει συστασεις απο καμια 300 πακιστανους αυτος!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αμα θες παντως να συνεχισεις να την παιρνεις απο τον κολο την γκομενα, να τη συστησεις στον ΠΠο να της εξηγησει πως πρεπει να στηνει τον κωλο της οταν τον παιρνει για να προκαλει μονο ηδονη και ουχι πονο! Εχει συστασεις απο καμια 300 πακιστανους αυτος!
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κοπρανολαγνεια

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Φιλαράκια μου νομίζω ότι εχουμε  χάσει την ουσία και βεβαια φταίω εγώ γί αυτό . Δεν φταίει το ότι μπήκα από κει, ο γιατρός και φίλος μου είπε τα εξής: 1) μπορείς να το παθεις και από την φυσιολογική οδό , 2) μπορείς να το παθεις ακόμα και από έντονη  :bigdick:  οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι σκατα πήγε στραβά!!
τι εκανεσ και εσυ ρε παιδακι μου πωσ τα καταφερεσ κομπο την εκανεσ τη μαλαπερδα;

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τι εκανεσ και εσυ ρε παιδακι μου πωσ τα καταφερεσ κομπο την εκανεσ τη μαλαπερδα;
το φανταζόμαστε δύσκολο να συμβεί,αλλά τελικά δεν είναι. Τέλος πάντων μάγκες πάμε παρακάτω...

lukopoulo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το φανταζόμαστε δύσκολο να συμβεί,αλλά τελικά δεν είναι. Τέλος πάντων μάγκες πάμε παρακάτω...

ρε silver το ίδιο είχα πάθει και εγώ , αλλά χωρίς πόνο ή τσούξιμο , πήγα σε δύο ουρολόγους και οι δύο μου είπαν δεν είναι τίποτα για αυτό ήρθες εδώ ... και ανησυχούσα γιατί τα μαύρα σημαδάκια φενόταν σα να ήταν πάνω σε φλέβες και έλεγα μήπως έπιασα τίποτα από τον κώλο , κανά κωλοβακτύριο ή δε ξέρω και γω

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Έχω μπει σε κανονικό προγραμμα προπονήσεων και αύριο το αργότερο μεθαύριο λέω να βγάλω αγώνα κανονικό!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom