Νέα

ΘΛΑΣΗ πεους,φιλαράκια 20 μέρες εκτός αγώνων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αν την γουσταρεις,πρεπει να μαθεις παιχτη..
ειδαλλως θα σου λακισει..
& αν η γκομενα τον τρωει απο τον κωλο,αδυνατον να το κοψει..
στ´αρχιδια μου η γκομενα, για αρπαχτή μιλάμε!

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλα ρε τυπε εσυ ολο κατι παθαινεις?
και πριν κατι μερες δεν ελεγες καποιο προβλημα? :2funny: :pipa3:
γενικά δεν μου αρέσει να με μπερδεύουν με άλλους, μόλις αρχιζεις να νιώθεις, πες μου κι εμένα τι άλλο είχα!! :2funny:

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.463
Πόντοι
4.891
Η γκόμενα πάντως πρέπει να γούσταρε στάσεις κάμα σούτρα του κώλου. Δεν εξηγείται αλλοιώς η τόσο απαιτητική σε ελαστικότητα γωνία!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
να την βαλεις να πληρωσει το γιατρο τυπε μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• kama_sutra_carvings_02.jpg
    kama_sutra_carvings_02.jpg
    67,6 KB · Εμφανίσεις: 23

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
ΘΛΑΣΗ πεους,φιλαράκια 20 μέρες εκτός αγώνων!!

Ποδοσφαιριστής αλλοδαπός χαμηλής κατηγορίας της Αττικής -στο δρόμο προς Κόρινθο- το έπαθε πριν από καναδυο μήνεςτου, και έμεινε εκτός γηπέδων, χαλάλι του όμως γιατί προχθές μας αντάμειψε με καθοριστικό γκολ... ;)

Επισκέπτης
Ελα ελα!
Σε χρειαζομαι να προοθησουμε μια εκστρατια κατα του γαμησιου απο τον κωλο!

Μετρα και μενα φιλε, ειμαι αντι-κωλιστης.   :sunglasses:

Δεν εχω γαμησει ποτε κωλο κι οποτε ακουω απο τσατσα οτι η κοπελα τον παιρνει κι απο πισω, την κανω με ελαφρα χωρις να περιμενω καν να τη δω.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειναι κακη ιδεα!
Το θεμα ειναι να βρω μελη!

Διοτι μεχρι στιγμης μονο εγω ειμαι σε αυτη την ομαδα!

Σιγα μην βρεις πολλους εδω μεσα που να μην γουσταρουν να περνουν κουλουρι...

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φιλαράκια μου νομίζω ότι εχουμε  χάσει την ουσία και βεβαια φταίω εγώ γί αυτό . Δεν φταίει το ότι μπήκα από κει, ο γιατρός και φίλος μου είπε τα εξής: 1) μπορείς να το παθεις και από την φυσιολογική οδό , 2) μπορείς να το παθεις ακόμα και από έντονη  :bigdick:  οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι σκατα πήγε στραβά!!

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.463
Πόντοι
4.891
Φίλε, δεν ξέρω για τη μαλακία, αλλά ο κώλος δεν είναι και για πολύ έντονα, διότι μπορεί να σου συμβούν και τα χειρότερα, όπως να σπάσει το προφυλακτικό.
Άλλο ενδεχόμενο είναι να τραυματίσεις την ξεκωλιάρα.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
αντι να την ξεκωλιασεις σε ξεπουτσιασε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μόλις γύρισα από φίλο ουρολογο,χθες είχα λίγο έντονη περιπέτεια από τον ''πισω'' δρόμο, με μια γκομενιτσα και ήταν 3η φορά γενικά για μένα από αυτό το ''δρομο'' αλλά ήταν σε άλλο επίπεδο,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα, ξυπνησα σήμερα με πόνο στον κορμό του πεους,κοιταξα καλύτερα και είδα κάτι σαν μελάνια, καλά ε,ΧΕΣΤΗΚΑ, πήγα σήμερα στο φιλαρακι ντοκτορι και μου λέει θλαση πεους, καμία δραστηριότητα για 3 εβδομάδες!!! Άντε καλό κουράγιο :(

Αφού δε σε μερέντιασε αρχηγός είσαι.
respect-040.GIF

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φιλαράκια μου νομίζω ότι εχουμε  χάσει την ουσία και βεβαια φταίω εγώ γί αυτό . Δεν φταίει το ότι μπήκα από κει, ο γιατρός και φίλος μου είπε τα εξής: 1) μπορείς να το παθεις και από την φυσιολογική οδό , 2) μπορείς να το παθεις ακόμα και από έντονη  :bigdick:  οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι σκατα πήγε στραβά!!
...μαλλον εισαι αγυμναστος!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Μόλις γύρισα από φίλο ουρολογο,χθες είχα λίγο έντονη περιπέτεια από τον ''πισω'' δρόμο, με μια γκομενιτσα και ήταν 3η φορά γενικά για μένα από αυτό το ''δρομο'' αλλά ήταν σε άλλο επίπεδο,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα, ξυπνησα σήμερα με πόνο στον κορμό του πεους,κοιταξα καλύτερα και είδα κάτι σαν μελάνια, καλά ε,ΧΕΣΤΗΚΑ, πήγα σήμερα στο φιλαρακι ντοκτορι και μου λέει θλαση πεους, καμία δραστηριότητα για 3 εβδομάδες!!! Άντε καλό κουράγιο :(
αμα χρειαστεισ καμμια βοηθεια μην διστασεισ να με φωναξεισ !! :rockon:
εμπειροσ βιδολογοσ,διατρητηρασ διείσδυσης και εξώθησης :zfuck: αναλαμβανει
την καταλληλη διαμορφωση τησ οπησ :knockinb: ωστε να απαλλαγησ μια για παντα απο
μυοσκελετικά προβληματα τοθ πεοθσ!! :rockon:
η πρωτη επισκεψη δωρεάν και μια πιτσα σπεσιαλ δωρο!! :dancing:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Και ποιος σου ειπε να γαμας κωλο?

Καλα να παθεις!

Θελεις να σε ενταξω στην ομαδα που εχω δημιουργησει?

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΩΛΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΩΛΟΥΣ!  :rockon:
θελω να γινω μελοσ παρακαλω  :think:στειλτε μοθ τι διαιολογητικά χρειαζονται για να συμπληρωσω!! :helpplea:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε, δεν ξέρω για τη μαλακία, αλλά ο κώλος δεν είναι και για πολύ έντονα, διότι μπορεί να σου συμβούν και τα χειρότερα, όπως να σπάσει το προφυλακτικό.
Άλλο ενδεχόμενο είναι να τραυματίσεις την ξεκωλιάρα.

Αμα ειναι σταθερη σχεση και δεν υπαρχει θεμα ασθενειων εγγυημενα ομως...σιγα μην βαλεις καποτα για να παρεις κουλουρι! Η καυλα της υποθεσης ειναι να το κανεις ανευ σκουφου και να αδειαζεις μεσα.....
Μια χαρα αντεχει ο κωλος αγριο ξεσκισμα αν η κοπελα ειναι καυλωμενη πολυ και γουσταρει. Καποτε στα μεγαλεια μας παιρναμε κουλουρι καθε μερα.... αλλα δυστυχως πανε αυτες οι εποχες.... Σπανια μου τυχαινε παντως να δω περιεργα καφε πραγματα πανω στον πουτσο μου. Και οχι με ολες τις παρτενερ μου. Το πρωκτικο ειναι φυσιολογικο πραγμα, ας μην χρησιμοποιουμε τετοιους χαρακτηρισμους για μια κοπελα που απλα δεν εχει ταμπου και απολαμβανει το σεξ...

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Αμα ειναι σταθερη σχεση και δεν υπαρχει θεμα ασθενειων εγγυημενα ομως...σιγα μην βαλεις καποτα για να παρεις κουλουρι! Η καυλα της υποθεσης ειναι να το κανεις ανευ σκουφου και να αδειαζεις μεσα.....
Μια χαρα αντεχει ο κωλος αγριο ξεσκισμα αν η κοπελα ειναι καυλωμενη πολυ και γουσταρει. Καποτε στα μεγαλεια μας παιρναμε κουλουρι καθε μερα.... αλλα δυστυχως πανε αυτες οι εποχες.... Σπανια μου τυχαινε παντως να δω περιεργα καφε πραγματα πανω στον πουτσο μου. Και οχι με ολες τις παρτενερ μου. Το πρωκτικο ειναι φυσιολογικο πραγμα, ας μην χρησιμοποιουμε τετοιους χαρακτηρισμους για μια κοπελα που απλα δεν εχει ταμπου και απολαμβανει το σεξ...
να σε δωσω μια συμβοθλη μαστορα!! :helpplea:
μην γαμασ ακαποτα γκωνλοθσ ποτε :zfuck:!ο γκωνλοσ θελει την γκαποτα τοθ διοτι η μερεντα
δεν ξερεισ ποτε θα εξελθει εκ τησ τρυποσ προσκωλυμένη εισ το πεοσ! :rockon:
και παντα υπαρχοθν μικρόβια γκωλονβακτηρίδια επιβλαβη δια τον οργανισμό! :S
επίσησ δεν συνησταται η εναλλαγη τησ διισθησησ τοθ πεοθσ και στισ 2 τρύπεσ!! :s&m_1:
τωρα οποιοσ θέλει ασ κανει οτι γοθσταρει ναοθμ !!εγω το ειπα :rockon:
στην ζμποθτσ μοθ!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom