silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
στ´αρχιδια μου η γκομενα, για αρπαχτή μιλάμε!αν την γουσταρεις,πρεπει να μαθεις παιχτη..
ειδαλλως θα σου λακισει..
& αν η γκομενα τον τρωει απο τον κωλο,αδυνατον να το κοψει..
στ´αρχιδια μου η γκομενα, για αρπαχτή μιλάμε!αν την γουσταρεις,πρεπει να μαθεις παιχτη..
ειδαλλως θα σου λακισει..
& αν η γκομενα τον τρωει απο τον κωλο,αδυνατον να το κοψει..
γενικά δεν μου αρέσει να με μπερδεύουν με άλλους, μόλις αρχιζεις να νιώθεις, πες μου κι εμένα τι άλλο είχα!!καλα ρε τυπε εσυ ολο κατι παθαινεις?
και πριν κατι μερες δεν ελεγες καποιο προβλημα?
ε τοτε να μας την συστησεις ρε παιχτη..στ´αρχιδια μου η γκομενα, για αρπαχτή μιλάμε!
θα σε μπερδεψα ρε δικε μουγενικά δεν μου αρέσει να με μπερδεύουν με άλλους, μόλις αρχιζεις να νιώθεις, πες μου κι εμένα τι άλλο είχα!!
Η γκόμενα πάντως πρέπει να γούσταρε στάσεις κάμα σούτρα του κώλου. Δεν εξηγείται αλλοιώς η τόσο απαιτητική σε ελαστικότητα γωνία!
Ελα ελα!
Σε χρειαζομαι να προοθησουμε μια εκστρατια κατα του γαμησιου απο τον κωλο!
Δεν ειναι κακη ιδεα!
Το θεμα ειναι να βρω μελη!
Διοτι μεχρι στιγμης μονο εγω ειμαι σε αυτη την ομαδα!
Σιγα μην βρεις πολλους εδω μεσα που να μην γουσταρουν να περνουν κουλουρι...
Μόλις γύρισα από φίλο ουρολογο,χθες είχα λίγο έντονη περιπέτεια από τον ''πισω'' δρόμο, με μια γκομενιτσα και ήταν 3η φορά γενικά για μένα από αυτό το ''δρομο'' αλλά ήταν σε άλλο επίπεδο,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα, ξυπνησα σήμερα με πόνο στον κορμό του πεους,κοιταξα καλύτερα και είδα κάτι σαν μελάνια, καλά ε,ΧΕΣΤΗΚΑ, πήγα σήμερα στο φιλαρακι ντοκτορι και μου λέει θλαση πεους, καμία δραστηριότητα για 3 εβδομάδες!!! Άντε καλό κουράγιο
...μαλλον εισαι αγυμναστος!Φιλαράκια μου νομίζω ότι εχουμε χάσει την ουσία και βεβαια φταίω εγώ γί αυτό . Δεν φταίει το ότι μπήκα από κει, ο γιατρός και φίλος μου είπε τα εξής: 1) μπορείς να το παθεις και από την φυσιολογική οδό , 2) μπορείς να το παθεις ακόμα και από έντονη οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι σκατα πήγε στραβά!!
αμα χρειαστεισ καμμια βοηθεια μην διστασεισ να με φωναξεισ !!Μόλις γύρισα από φίλο ουρολογο,χθες είχα λίγο έντονη περιπέτεια από τον ''πισω'' δρόμο, με μια γκομενιτσα και ήταν 3η φορά γενικά για μένα από αυτό το ''δρομο'' αλλά ήταν σε άλλο επίπεδο,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα, ξυπνησα σήμερα με πόνο στον κορμό του πεους,κοιταξα καλύτερα και είδα κάτι σαν μελάνια, καλά ε,ΧΕΣΤΗΚΑ, πήγα σήμερα στο φιλαρακι ντοκτορι και μου λέει θλαση πεους, καμία δραστηριότητα για 3 εβδομάδες!!! Άντε καλό κουράγιο
θελω να γινω μελοσ παρακαλω στειλτε μοθ τι διαιολογητικά χρειαζονται για να συμπληρωσω!!Και ποιος σου ειπε να γαμας κωλο?
Καλα να παθεις!
Θελεις να σε ενταξω στην ομαδα που εχω δημιουργησει?
ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΩΛΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΩΛΟΥΣ!
Φίλε, δεν ξέρω για τη μαλακία, αλλά ο κώλος δεν είναι και για πολύ έντονα, διότι μπορεί να σου συμβούν και τα χειρότερα, όπως να σπάσει το προφυλακτικό.
Άλλο ενδεχόμενο είναι να τραυματίσεις την ξεκωλιάρα.
να σε δωσω μια συμβοθλη μαστορα!!Αμα ειναι σταθερη σχεση και δεν υπαρχει θεμα ασθενειων εγγυημενα ομως...σιγα μην βαλεις καποτα για να παρεις κουλουρι! Η καυλα της υποθεσης ειναι να το κανεις ανευ σκουφου και να αδειαζεις μεσα.....
Μια χαρα αντεχει ο κωλος αγριο ξεσκισμα αν η κοπελα ειναι καυλωμενη πολυ και γουσταρει. Καποτε στα μεγαλεια μας παιρναμε κουλουρι καθε μερα.... αλλα δυστυχως πανε αυτες οι εποχες.... Σπανια μου τυχαινε παντως να δω περιεργα καφε πραγματα πανω στον πουτσο μου. Και οχι με ολες τις παρτενερ μου. Το πρωκτικο ειναι φυσιολογικο πραγμα, ας μην χρησιμοποιουμε τετοιους χαρακτηρισμους για μια κοπελα που απλα δεν εχει ταμπου και απολαμβανει το σεξ...