Νέα

ΘΛΑΣΗ πεους,φιλαράκια 20 μέρες εκτός αγώνων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις γύρισα από φίλο ουρολογο,χθες είχα λίγο έντονη περιπέτεια από τον ''πισω'' δρόμο, με μια γκομενιτσα και ήταν 3η φορά γενικά για μένα από αυτό το ''δρομο'' αλλά ήταν σε άλλο επίπεδο,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα, ξυπνησα σήμερα με πόνο στον κορμό του πεους,κοιταξα καλύτερα και είδα κάτι σαν μελάνια, καλά ε,ΧΕΣΤΗΚΑ, πήγα σήμερα στο φιλαρακι ντοκτορι και μου λέει θλαση πεους, καμία δραστηριότητα για 3 εβδομάδες!!! Άντε καλό κουράγιο :(

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.463
Πόντοι
4.891
Άντε περαστικά και με το μαλακό άλλη φορά.
Καλά, τόσο στενή ήταν η τρύπα ή τέλος πάντων σε ποια στάση ή σε ποια φάση έγινε το κακό;

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
φυσικοθεραπειες θα κανεις φιλε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Μόλις γύρισα από φίλο ουρολογο,χθες είχα λίγο έντονη περιπέτεια από τον ''πισω'' δρόμο, με μια γκομενιτσα και ήταν 3η φορά γενικά για μένα από αυτό το ''δρομο'' αλλά ήταν σε άλλο επίπεδο,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα, ξυπνησα σήμερα με πόνο στον κορμό του πεους,κοιταξα καλύτερα και είδα κάτι σαν μελάνια, καλά ε,ΧΕΣΤΗΚΑ, πήγα σήμερα στο φιλαρακι ντοκτορι και μου λέει θλαση πεους, καμία δραστηριότητα για 3 εβδομάδες!!! Άντε καλό κουράγιο :(

περαστικά φίλε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Και ποιος σου ειπε να γαμας κωλο?

Καλα να παθεις!

Θελεις να σε ενταξω στην ομαδα που εχω δημιουργησει?

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΩΛΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΩΛΟΥΣ!  :rockon:

Επισκέπτης

Καλα να παθεις!

ΦΑΝΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΩΛΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΩΛΟΥΣ!  :rockon:
να παιξετε μπαλιτσα με τους πρωκτικους εξτρεμιστες του πιτσι & του μαυρου θανατου..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
να παιξετε μπαλιτσα με τους πρωκτικους εξτρεμιστες του πιτσι & του μαυρου θανατου..

Δεν ειναι κακη ιδεα!
Το θεμα ειναι να βρω μελη!

Διοτι μεχρι στιγμης μονο εγω ειμαι σε αυτη την ομαδα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πως παθαινεις θλαση γαμωντας κωλο?  :think:

κανα αγαλμα στη πλατεια γαμησες ρε τυπε?

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Μόλις γύρισα από φίλο ουρολογο,χθες είχα λίγο έντονη περιπέτεια από τον ''πισω'' δρόμο, με μια γκομενιτσα και ήταν 3η φορά γενικά για μένα από αυτό το ''δρομο'' αλλά ήταν σε άλλο επίπεδο,τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα, ξυπνησα σήμερα με πόνο στον κορμό του πεους,κοιταξα καλύτερα και είδα κάτι σαν[size=20pt] μελάνια[/size], καλά ε,ΧΕΣΤΗΚΑ, πήγα σήμερα στο φιλαρακι ντοκτορι και μου λέει θλαση πεους, καμία δραστηριότητα για 3 εβδομάδες!!! Άντε καλό κουράγιο :(

Οποις γαμαει καλαμαρια αυτα παθαινει ....  :grin:

Πλακα κανω περαστικα φιλε

Επισκέπτης

Καλα να παθεις!

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΩΛΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΩΛΟΥΣ!  :rockon:
εγω γαμαω παρα πολυ σπανια κωλους με θες?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ειναι κακη ιδεα!
Το θεμα ειναι να βρω μελη!

Διοτι μεχρι στιγμης μονο εγω ειμαι σε αυτη την ομαδα!
Oπως έλεγε και ο Βαμβακούλας...
Να φτιάξουμε μια τριμελή επιτροπή από πεντ'έξι άτομα... :2funny:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
φυσικοθεραπειες θα κανεις φιλε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

¨οχι, ρε συ, τι φυσιοθεραπείες να κάνει; Να τον βάλει σε νάρθηκα, να πάθει αγκύλωση και να τον αφήσει έτσι με μόνιμη αγκύλωση να μην του πέφτει με τίποτα

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Γενικά δεν το έχω το άθλημα,στα 37 και 3η φορά από εκεί, απλά ψιλοτρελαθηκα με την γκομενα,τι να πω ρε πουστη μου,όταν μας κυριεύει η σκέψη από το κάτω κεφάλι,γαμησε τα!!! Γενικά ήταν η κακιά η ώρα πιστεύω,λίγο η καυλα,λίγο η περίεργη γωνία και το κακό έγινε...υπομονα τώρα!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γενικά δεν το έχω το άθλημα,στα 37 και 3η φορά από εκεί, απλά ψιλοτρελαθηκα με την γκομενα,τι να πω ρε πουστη μου,όταν μας κυριεύει η σκέψη από το κάτω κεφάλι,γαμησε τα!!! Γενικά ήταν η κακιά η ώρα πιστεύω,λίγο η καυλα,λίγο η περίεργη γωνία και το κακό έγινε...υπομονα τώρα!!!

για πες γωνια ρε φιλε γιατι εγω δε καταλαβαινω τι εστι θλαση απο γωνια, κλισμα απο τσιμεντοκονια να μουλεγες οτι εκανε η γκομενα πιο φυσικο θα μου ακουγονταν

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Οποις γαμαει καλαμαρια αυτα παθαινει ....  :grin:

Πλακα κανω περαστικα φιλε
 :2funny: :2funny: να είσαι καλά φιλαρακι με έκανες και γελασα, για το λάθος φταίει το iPhone που παίρνει τις λέξεις με το προγραμματακι που έχει!!

Επισκέπτης
αν την γουσταρεις,πρεπει να μαθεις παιχτη..
ειδαλλως θα σου λακισει..
& αν η γκομενα τον τρωει απο τον κωλο,αδυνατον να το κοψει..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα ρε τυπε εσυ ολο κατι παθαινεις?
και πριν κατι μερες δεν ελεγες καποιο αλλο προβλημα? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom