καπου φωκιωνος νεγρηΚάποιος φίλος είχε γράψει ότι δούλευε υποδοχή σε κάποιο μασατζίδικο,δεν θυμάμαι άν είχε γράψει σε ποιό...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
η Ντονα ανελαβε δραση;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
η Ντονα ανελαβε δραση;
ναι δανηιλ
η Ντονα ανελαβε δραση;
Eιναι καλη ???ναι δανηιλ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
η Ντόνα είναι σούπερ ζυμαράκι και σούπερ μέσα....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη Τρίτη απόγευμα μαζί με γνωστό ντακοσέφ...στην πόρτα κλασσικά η Αννα , πάλι υπέροχα ντυμένη όπως πάντα και προσωπική μου γνώμη στο ρόστερ που διαθέτει αυτή την στιγμή το μαγαζί όλες είναι
χάλια μπροστά της , ρόστερ Αναστασία μιλφ με κοντά ξανθιά μαλλιά , λεπτή και άβυζι , Σύλβια(αν άκουσα καλά)μελαχρινή και αυτή με μικρό βυζί κανονικό σώμα , Αλίνα μελαχρινό μίλφ παντελώς αδιάφορο
με μικρό βυζί και τέλος Ντόνα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)το μελαχρινό ζυμαράκι κοντή με 2.5άρια βυζάκια έχει πάρει κιλά και έδειχνε αφάνταστα ταλαιπωρημένη μετά και απο τις περιπέτειες που είχε...
έκανε φάουλ γιατί πέρασα μέσα και αφού ήμουν στο κρεβάτι και άρχισε να με τρίβει μου λέει μωρό μου μην περιμένεις μασάζ , δεν μπορώ έχω σπασμένο το χέρι μου.......μια ωραία κοπέλα είχε εκεί μέσα τον
τελευταίο καιρό την Σαμάνθα αλλά τι να το κάνεις τέτοιο σκατοχαρακτήρα που είχε η Αλβανίδα και μέσα στο δωμάτιο κορόιδευε.....
χάλια μπροστά της , ρόστερ Αναστασία μιλφ με κοντά ξανθιά μαλλιά , λεπτή και άβυζι , Σύλβια(αν άκουσα καλά)μελαχρινή και αυτή με μικρό βυζί κανονικό σώμα , Αλίνα μελαχρινό μίλφ παντελώς αδιάφορο
με μικρό βυζί και τέλος Ντόνα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)το μελαχρινό ζυμαράκι κοντή με 2.5άρια βυζάκια έχει πάρει κιλά και έδειχνε αφάνταστα ταλαιπωρημένη μετά και απο τις περιπέτειες που είχε...
έκανε φάουλ γιατί πέρασα μέσα και αφού ήμουν στο κρεβάτι και άρχισε να με τρίβει μου λέει μωρό μου μην περιμένεις μασάζ , δεν μπορώ έχω σπασμένο το χέρι μου.......μια ωραία κοπέλα είχε εκεί μέσα τον
τελευταίο καιρό την Σαμάνθα αλλά τι να το κάνεις τέτοιο σκατοχαρακτήρα που είχε η Αλβανίδα και μέσα στο δωμάτιο κορόιδευε.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
ήμουν σίγουρος ότι θα έγραφες ευχές.......
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 5.595
Μεσημεριανο περασμα..
Φτωχο ροστερ.. μονο τρεις κοπελες
Η Ντονα..το γνωστο κοντοπουτανο.. εχει παρει λιγα κιλακια..
και αλες 2 αδιαφορες.
Εχουν πεσει πααααρα πολυ οι 'δουλειες' οπως μου ειπε η ευγενικη υπηρεσια..κ χτυπανε ολοι μερα μυγες.. για αυτο κ δεν φερνουν περισσοτερες κοπελες..
Φτωχο ροστερ.. μονο τρεις κοπελες
Η Ντονα..το γνωστο κοντοπουτανο.. εχει παρει λιγα κιλακια..
και αλες 2 αδιαφορες.
Εχουν πεσει πααααρα πολυ οι 'δουλειες' οπως μου ειπε η ευγενικη υπηρεσια..κ χτυπανε ολοι μερα μυγες.. για αυτο κ δεν φερνουν περισσοτερες κοπελες..
markoktm76
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειναι πολυ απλο , να κατεβασουν τις τιμες!!!!
μια ωραία κοπέλα είχε εκεί μέσα τον
κοροιδευε ε ? ρε την κουφαλιτσα θα τα θυμομαστε και θα γελαμε , τα σε συγκριση με την αδελφη της την λολα , ηταν εκκλησια. παντως ηταν και οι δυο τους επιλεκτικες. προτιμουσαν παντα τα κομμωτηρια κικερης .
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
κοροιδευε ε ? ρε την κουφαλιτσα θα τα θυμομαστε και θα γελαμε , τα σε συγκριση με την αδελφη της την λολα , ηταν εκκλησια. παντως ηταν και οι δυο τους επιλεκτικες. προτιμουσαν παντα τα κομμωτηρια κικερης .
Φτιαχνανε φαρδεια χωριστρα??
Η Ντόνα όντως τελείωσε από το μαγαζί δια παντός. Υπάρχει νέα άφιξη, το όνομα αυτής Ζάνα, Ουκρανέζα ξανθιά κοπελίτσα ψηλή, κανονικό κορμί και με πολύ ενδιαφέρον ...μπροστινό σύστημα...
Οι υπόλοιπες κοπέλες είναι: Ελένη, Σύλβια, Αναστασία, Αλίνα, Νάντια.
Οι υπόλοιπες κοπέλες είναι: Ελένη, Σύλβια, Αναστασία, Αλίνα, Νάντια.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
περιγραφες?
jonny the fox
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν δουλεύει ακόμα η Αναστασία,είναι απο τα καλύτερα μασάζ που έχω βρει.Ρωτάω γιατί λείπω καιρό εκτός αθηνας και σε λίγο επιστρέφω να είμαι έτοιμος
THS Spiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν δουλεύει ακόμα η Αναστασία,είναι απο τα καλύτερα μασάζ που έχω βρει.Ρωτάω γιατί λείπω καιρό εκτός αθηνας και σε λίγο επιστρέφω να είμαι έτοιμος
Δουλεύει κανονικά.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.