pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μήπως, σκέψεις μου μπαίνουν., μήπως λέω συμβαίνει κάτι άλλο?????????????
ναί σαν να χεις δίκιο
μήπως, σκέψεις μου μπαίνουν., μήπως λέω συμβαίνει κάτι άλλο?????????????
τελικα το καλυτερο μουνι για γαμισι εκει μεσα ποιο ειναι να το σκισο κ απο της 2 τρουπες να μην πανε χαμενα τα λευτα μου ....
καλά ρε σύ κάθε μέρα σε ίδρυμα είσαι? τί διάτανο? πάθος για το λάδι έχεις?
ok φιλε μου καλη συνεχεια!!!η μαρια δινει ομως κουλουρι ιδου η απορια???
μηπως ειναι η τζουλια η αλβανιδα που δουλευε παλιοτερα στην φραντζη...?τελικα δοκιμασα διπλο ντονα με αντζελα μιας και η μαρια ελειπε!!ειδα την τζουλια και σονια κοντη με καρε μαλλι αλλα καπως γεματη για τα γουστα μου!!η αντζελα αν και απειρη ειναι αρκετα δεκτικη στις υποδειξεις της ντονας μιας και ξερει τι γουσταρω!!εχει ωραιο κωλαρακι και σωμα αλλα μικρο στηθος!!στα 4 ειναι ομως σκετη καυλα !!!εχει ομως δουλεια να κανει αλλα εδειξε καλα στοιχεια!!η μαρια ελειπε
για τα φρεσκα πιπινια μαρια και εμανουελα εμαθα οτι τα κανουν ολα ανευ!!!!τα συμπερασματα δικα σασ................
αλλη ντονα ηταν αυτη.Η Ντονα εργάζονταν και Φ212;;;;;;;;;;
γιατί κάθε μέρα ρε φίλε? την περασμένη Τετάρτη 2/11 είχα περάσει Συγγρού 108 και χθες 8/11 Θησέως 81
τελικα δοκιμασα διπλο ντονα με αντζελα μιας και η μαρια ελειπε!!ειδα την τζουλια και σονια κοντη με καρε μαλλι αλλα καπως γεματη για τα γουστα μου!!η αντζελα αν και απειρη ειναι αρκετα δεκτικη στις υποδειξεις της ντονας μιας και ξερει τι γουσταρω!!εχει ωραιο κωλαρακι και σωμα αλλα μικρο στηθος!!στα 4 ειναι ομως σκετη καυλα !!!εχει ομως δουλεια να κανει αλλα εδειξε καλα στοιχεια!!η μαρια ελειπε
ε τοτε να το πώ αλλιώς...1,2,3..έ καλά ρε φίλε εσύ κάθε 6 μέρες πάς σε λαδερί?τί στο διάτανο,πάθος για το λάδι έχεις?
:o :o :o Είναι επιβεβαιωμένο???
Βαψε τον μαυρο, τον πουτσο σου και να δεις, πως θα τον χωσει στον κωλο της !!! ;) ;) ;)συναδελφοι δοκιμαστε τη Πενυ την Πειραιωτισα και θα με θυμηθητε...το γκομενακι ειναι πολυ καβλιαρικο... μου ειπε οτι ο γκομενος της ειναι αραπης και τον αγαπαει και κουλουρακι προσφερει μονο σε αυτον την επομενη φορα θα της σκισω το κωλαρακι χωρις να τη ρωτησω...ακους εκει να δινει κωλο στον αραπη και οχι σε εμας