θενξ Πάθος για την γρηγορη απαντηση.ακριβώς,αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη σε αυτό το ίδρυμα.
Αν τη δεις πουθενα αλλου, ριξε σημα...
θενξ
θενξ Πάθος για την γρηγορη απαντηση.ακριβώς,αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη σε αυτό το ίδρυμα.
Στο συγκεκριμένο ίδρυμα έκανα μια επίσκεψη σήμερα και έχουμε και λέμε.
1) Βίκυ ξανθιά ρωσιδούλα αρκετά καυλιάρα ψηλού αναστήματος και ωραίου σώματος.
2) Μία ξανθιά δεν συγκράτησα όνομα ήταν αδιάφορη.
3) Ελένη ρώσικο milf καυλιάρικο αλλά μετρίου αναστήματος και όχι ωραίου κορμιού.
Η καυλιάρα η Ολγα απουσίαζε για σήμερα μάλλον από την άλλη εβδομάδα, όσο για την κρυόκωλη Κλαούντια αποχώρησε δια παντός. Ήλθον είδων και απήλθον.
Τι εννοείς φίλτατε μακριά για να ξέρουμε και εμείς να μη πάμε για τεστ ντραιβ που υπολογίζαμε.μακρια
Πριν λίγες ώρες σήμερα, αποπειραθήκαμε να επισκεφτούμε το κατάστημα, αλλά δεν καταφέραμε να καταλάβουμε ποιο είναι το κουδούνι.
Μπορεί κάποιος κύριος να μας εμημερώσει σχετικά;
Πριν λίγες ώρες σήμερα, αποπειραθήκαμε να επισκεφτούμε το κατάστημα, αλλά δεν καταφέραμε να καταλάβουμε ποιο είναι το κουδούνι.
Μπορεί κάποιος κύριος να μας εμημερώσει σχετικά;
1ος ορ/ γρ. 9
τί λέει Byron από τεμάχια?
Εχει 4 τον αριθμό.Εχουμε και λέμε:
Ολγα ρωσίδα. Η γνωστή εργασιομανής Ολγα.Γύρω στα τριάντα, στάνταρ επιλογή.
Ελένη ρωσίδα.Προς gilf την κόβω, δεν ανήκει στις επιλογές μου.
Χριστίνα εκ Λιθουανίας. Αλογο πίστας,25 χρ. αν και στη φάτσα υστερεί λιγάκι, όχι σε βαθμό απόριψης. Δίμετρο κορμί όλα τα λεφτά.
Βίκυ Μολδαβέζα νομίζω. Ψηλό αδύνατο, 25 χρ. περίπου πολύ καλή κατά τη γνώμη μου πάντα.[ξέρεις εσύ]
Αυτά τα ολίγα, και να είστε καλά, και χρόνια πολλά σε όλους.
====
Ειναι Καστανο- κοκκινομάλλα ? χμμμ Ξερουμε αν είναι η ίδια η mature- προ Gilf της Φερών 19 ?!
κλαουντια ηταν ολα τα λεφτα
Εχει 4 τον αριθμό.Εχουμε και λέμε:
Ολγα ρωσίδα. Η γνωστή εργασιομανής Ολγα.Γύρω στα τριάντα, στάνταρ επιλογή.
Χριστίνα εκ Λιθουανίας. Αλογο πίστας,25 χρ. αν και στη φάτσα υστερεί λιγάκι, όχι σε βαθμό απόριψης. Δίμετρο κορμί όλα τα λεφτά.
Βίκυ Μολδαβέζα νομίζω. Ψηλό αδύνατο, 25 χρ. περίπου πολύ καλή κατά τη γνώμη μου πάντα.[ξέρεις εσύ]
Αυτά τα ολίγα, και να είστε καλά, και χρόνια πολλά σε όλους
είναι καμία από αυτές η παλιά όλγα της ιλιάδας,φωκίωνος,μαρούσι κλπ?
επισκεψη σημερα αργα απογευμα 3 καραμπαζα ηταν...