Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 31 Καλλιθέα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μα στο λεει και ο Διομιδης,θα ντυθουμε γαμπροί για να έχουμε στοιχειώδεις υπηρεσίες?Ολοι φαντάζομαι πλυμένοι κολωνιασμένοι και καθαροί πηγαίνουμε.Η Ελένη είναι πολυ εντάξει γκόμενα.Αυτή γιατί την επαινούμε?

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΙΦ??

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη σημερα στο εν λογω μαγαζι. παρουσες ολγα - μια μελαχρινη νταρντανα δεν θυμαμαι το ονομα της και η σεριφισσα ξανθια μιλφ που μου εκανε μεγαλη εντυπωση.πηρα την ολγα και περασα μια χαρα. την επομενη θα δοκιμασω την σεριφ. την εχει παρει κανενας ?
θελω να πω κατι πο διαβαζω και σε αλλες συζητησεις
ακουω απο πολλους συναγονιστες για ξεπετες και βαρεμαρες των κοριτσιων. εχει σκεφτει κανεις την εμφανιση του. αν ειναι απαραδεκτος και μπαζο και μυριζει απο χιλιομετρα τι θελεις να κανει η κοπελα, ψυχικο κανει. αν η εμφανιση σου λεει και εισαι και προικισμενος περνας κρεμα.εχω επισκευτει αρκετα ιδρυματα και οι θεραπευτριες μου τα κανουν ολα, δεν εχω κανενα παραπονο καλυτερα κι απο γκομενα εξω
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια ρε μαστορα αλλαξε κασετα προφανως θα πηδηξες σε μασατζιδικο πρωτη σου φορα και μας επρηξες τα παπαρια πουλωντας μας πνευμα  εσυ εισαι ο καθαρος και ολοι εμεις βρωμαμε δηλαδη αυτη την εντυπωση εχεις

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μια περιγραφη - αναφορα απο καποιον για την σεριφ

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε συναδελφοι δεν παει κανενας σ αυτο το μαγαζι ???

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
οντωσ η σεριφ προσφερει!αλλα τιποτα το ιδιαιτερο!
ακα :pipa1: τελειωμα στο σωμα κουλουρι δε ζητησα γιατι ηταν ψυχρη και
λιγο ξεπετα  :sunglasses:

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιατι εισαι τοσο κακος !!!!
Αγαπητέ δεν είμαι κακός αλλά το μαγαζάκι σου πρέπει να παραδεχθείς οτι είναι ΛΊΓΟ,ΜΙΚΡΟ,ΞΕΠΕΤΑΔΙΚΟ,ΑΠΡΟΣΙΤΟ,ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ,ΛΑΙΜΑΡΓΟ για τα ευρα, ενίοτε ΑΓΕΝΈΣΤΑΤΟ.SORRY αλλα είναι πραγματικότητα και έτσι λιγοστότατοι ασχολούνται μς το "μαγαζακι"αυτο.-

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ δεν είμαι κακός αλλά το μαγαζάκι σου πρέπει να παραδεχθείς οτι είναι ΛΊΓΟ,ΜΙΚΡΟ,ΞΕΠΕΤΑΔΙΚΟ,ΑΠΡΟΣΙΤΟ,ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ,ΛΑΙΜΑΡΓΟ για τα ευρα, ενίοτε ΑΓΕΝΈΣΤΑΤΟ.SORRY αλλα είναι πραγματικότητα και έτσι λιγοστότατοι ασχολούνται μς το "μαγαζακι"αυτο.-
με την ολγα εχεις παει ??

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ρουμανα η πρωην σεριφ ειναι κει;;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom