Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 31 Καλλιθέα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

mandrilos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα μια βόλτα.Καρίνα δεν υπήρχε. Διαθέσιμες Ολγα και Αλεξάνδρα. Ηλθα είδα και απήλθα.
Η σερίφισσα καλούτσικη φαινόταν.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Το χαμόγελο της Όλγκας με το χρυσό δόντι.
μοναδική decadence μασαζοεμπειρία

Κατά τα άλλα, το πιο φιλότιμο κατάστημα της Καλλιθέας.Αν αυτό σημαίνει κάτι καλό!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το χαμόγελο της Όλγκας με το χρυσό δόντι.
μοναδική decadence μασαζοεμπειρία

Κατά τα άλλα, το πιο φιλότιμο κατάστημα της Καλλιθέας.Αν αυτό σημαίνει κάτι καλό!

Η Όλγκα είναι μαυριδερή;
Ας πούμε σχεδόν Αιθίωψ;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Η σεριφησα η Ελενιτσα λει τιποτα....
Την δοκιμασε κανεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Επειδη βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι σεριφολατρεις στο φορουμ ισως θα πρεπει να ανοιξει ειδικο θρεντ "οι σεριφισες που καθονται". :rolleyes:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
περασα χθεσ μια βολτιτσα μιασ κ ειχα δουλεια κοντα στο μαγαζι.μπηκα σχεδον μαζι με αλλο συναγωνιστη.μασ ανοιξε η αλεξανδρα,μικρο 20-23,ρουμανακι,με στολη νοσοκομασ,κ καλτσεσ ασπρεσ
(εϊ οχι αθλητικεσ μην αρχισετε τισ λαλακιεσ :grin: :grin:).κατα λαθοσ μασ εβαλε μαζι με τον αλλον συναγωνιστη.πιασαμε την κουβεντα περιμενοντασ να τελειωσουν οι αλλεσ 2 που ηταν σε προγραμμα
αποτι μου ειπε(ο αλλοσ),εγραφε παλια εδω,60 χρονων περιπου ο τυποσ,ασπρα (οχι βαμενα)μακρυα μαλλια..
μετα απο λιγη ωρα τελειωσαν και οι αλλεσ 2 που πρεπει να ηταν σε 2πλο ,διοτι ακουσα εναν πελατη να φευγει..η ελενη η υπευθυνη δεν μου εκανε κλικ καθολου..αλλα ειπαμε περι ορεξεωσ..
αυτη που με εντυπωσιασε ηταν η ολγα(δεν μιλησε οποτε δεν ειδα χρυσο δοντι)..ψηλη, κορμαρα,
με πολυ ωραιο περπατημα.θα την διαλεγα αν ειχα χρονο.αποχωρησα διοτι ειχε περασει η ωρα,κ επρεπε να τελειωνω τισ δουλεισ μου.
σημερα θα ειναι κορινα κ αλινα αποτι μου ειπαν..
α κ εχουν το κομπιουτορα μονιμα αναμενο...βλεπετε τι γραφουμε πονηρουλεσ...εεε??
επισησ διεκρινα μια κοντριτσα μεταξυ καποιων ενθεν κ ενθεν εκει μεσα....(μην μου ζητησετε
λεπτομερειεσ..δεν)

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
περασα χθεσ μια βολτιτσα μιασ κ ειχα δουλεια κοντα στο μαγαζι.μπηκα σχεδον μαζι με αλλο συναγωνιστη.μασ ανοιξε η αλεξανδρα,μικρο 20-23,ρουμανακι,με στολη νοσοκομασ,κ καλτσεσ ασπρεσ
(εϊ οχι αθλητικεσ μην αρχισετε τισ λαλακιεσ :grin: :grin:).κατα λαθοσ μασ εβαλε μαζι με τον αλλον συναγωνιστη.πιασαμε την κουβεντα περιμενοντασ να τελειωσουν οι αλλεσ 2 που ηταν σε προγραμμα
αποτι μου ειπε(ο αλλοσ),εγραφε παλια εδω,60 χρονων περιπου ο τυποσ,ασπρα (οχι βαμενα)μακρυα μαλλια..
μετα απο λιγη ωρα τελειωσαν και οι αλλεσ 2 που πρεπει να ηταν σε 2πλο ,διοτι ακουσα εναν πελατη να φευγει..η ελενη η υπευθυνη δεν μου εκανε κλικ καθολου..αλλα ειπαμε περι ορεξεωσ..
αυτη που με εντυπωσιασε ηταν η ολγα(δεν μιλησε οποτε δεν ειδα χρυσο δοντι)..ψηλη, κορμαρα,
με πολυ ωραιο περπατημα.θα την διαλεγα αν ειχα χρονο.αποχωρησα διοτι ειχε περασει η ωρα,κ επρεπε να τελειωνω τισ δουλεισ μου.
σημερα θα ειναι κορινα κ αλινα αποτι μου ειπαν..
α κ εχουν το κομπιουτορα μονιμα αναμενο...βλεπετε τι γραφουμε πονηρουλεσ...εεε??
επισησ διεκρινα μια κοντριτσα μεταξυ καποιων ενθεν κ ενθεν εκει μεσα....(μην μου ζητησετε
λεπτομερειεσ..δεν)

αυτή η όλγα είναι η ξανθιά όλγα που ήταν και προ διετίας-τριετίας με τα μεγάλα μουνόχειλα?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Tί ξέρει ο άνθρωπος ρε!!!!!!!! κινητή βιβλιοθήκη πάπυρος μουνιούς μπριτάννικα  :grin:

αυτό διομήδη το ξέρουν όλοι οι ασχολούντες με τα μασάζια....οπότε άσε τους υπερθετικούς και απάντα γνωστικά....είναι η όλγα που ήτο και προ τριετίας μεταγραφόμενη από φωκίωνος 9-11 που είναι το αδερφάκι?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αυτό διομήδη το ξέρουν όλοι οι ασχολούντες με τα μασάζια....οπότε άσε τους υπερθετικούς και απάντα γνωστικά....είναι η όλγα που ήτο και προ τριετίας μεταγραφόμενη από φωκίωνος 9-11 που είναι το αδερφάκι?
Eνταξη αρχοντα μην με μαλώνεις ;)Ναι

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom