τι λες;;;;παρελθόν σερίφισσας?εργαζόταν κάπου παλαιά?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 31 Καλλιθέα.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
,,,,.....και θα ξηνεσαι
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
,,,,.....και θα ξηνεσαι
ναι ειναι και ROMANIA
τωρα αν καταλαβαινει κ κανενασ αλλοσ ασ μου πει κ εμενα διοτι ειμαι χαζοσ
κ δεν καταλαβαινω..
τι πετασ το τυρακι κ μετα τιποτε//
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Το χαμόγελο της Όλγκας με το χρυσό δόντι.
μοναδική decadence μασαζοεμπειρία
Κατά τα άλλα, το πιο φιλότιμο κατάστημα της Καλλιθέας.Αν αυτό σημαίνει κάτι καλό!
Η Όλγκα είναι μαυριδερή;
Ας πούμε σχεδόν Αιθίωψ;
Καθεται και παρακαθετε....κατι δεν κανεις καλαολο μου αρνειται....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
και γω ετσι πιστευω....πολυ λιγες ειναι αυτες πλεον που δεν κανουν προγραμμα,και ας ειναι στην πορτα....Καθεται και παρακαθετε....κατι δεν κανεις καλα
Η Όλγκα είναι μαυριδερή;
Ας πούμε σχεδόν Αιθίωψ;
Αγγλοσάξων ανατολικά του καυκάσου
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Αγγλοσάξων ανατολικά του καυκάσου
Κρίμα, γιατί το χρυσό δόντι δείχνει καλύτερα σε σκούρο πρόσωπο.
Κι ακόμα καλύτερα αν ο φωτισμός είναι black light...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Επειδη βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι σεριφολατρεις στο φορουμ ισως θα πρεπει να ανοιξει ειδικο θρεντ "οι σεριφισες που καθονται".
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
περασα χθεσ μια βολτιτσα μιασ κ ειχα δουλεια κοντα στο μαγαζι.μπηκα σχεδον μαζι με αλλο συναγωνιστη.μασ ανοιξε η αλεξανδρα,μικρο 20-23,ρουμανακι,με στολη νοσοκομασ,κ καλτσεσ ασπρεσ
(εϊ οχι αθλητικεσ μην αρχισετε τισ λαλακιεσ ).κατα λαθοσ μασ εβαλε μαζι με τον αλλον συναγωνιστη.πιασαμε την κουβεντα περιμενοντασ να τελειωσουν οι αλλεσ 2 που ηταν σε προγραμμα
αποτι μου ειπε(ο αλλοσ),εγραφε παλια εδω,60 χρονων περιπου ο τυποσ,ασπρα (οχι βαμενα)μακρυα μαλλια..
μετα απο λιγη ωρα τελειωσαν και οι αλλεσ 2 που πρεπει να ηταν σε 2πλο ,διοτι ακουσα εναν πελατη να φευγει..η ελενη η υπευθυνη δεν μου εκανε κλικ καθολου..αλλα ειπαμε περι ορεξεωσ..
αυτη που με εντυπωσιασε ηταν η ολγα(δεν μιλησε οποτε δεν ειδα χρυσο δοντι)..ψηλη, κορμαρα,
με πολυ ωραιο περπατημα.θα την διαλεγα αν ειχα χρονο.αποχωρησα διοτι ειχε περασει η ωρα,κ επρεπε να τελειωνω τισ δουλεισ μου.
σημερα θα ειναι κορινα κ αλινα αποτι μου ειπαν..
α κ εχουν το κομπιουτορα μονιμα αναμενο...βλεπετε τι γραφουμε πονηρουλεσ...εεε??
επισησ διεκρινα μια κοντριτσα μεταξυ καποιων ενθεν κ ενθεν εκει μεσα....(μην μου ζητησετε
λεπτομερειεσ..δεν)
(εϊ οχι αθλητικεσ μην αρχισετε τισ λαλακιεσ ).κατα λαθοσ μασ εβαλε μαζι με τον αλλον συναγωνιστη.πιασαμε την κουβεντα περιμενοντασ να τελειωσουν οι αλλεσ 2 που ηταν σε προγραμμα
αποτι μου ειπε(ο αλλοσ),εγραφε παλια εδω,60 χρονων περιπου ο τυποσ,ασπρα (οχι βαμενα)μακρυα μαλλια..
μετα απο λιγη ωρα τελειωσαν και οι αλλεσ 2 που πρεπει να ηταν σε 2πλο ,διοτι ακουσα εναν πελατη να φευγει..η ελενη η υπευθυνη δεν μου εκανε κλικ καθολου..αλλα ειπαμε περι ορεξεωσ..
αυτη που με εντυπωσιασε ηταν η ολγα(δεν μιλησε οποτε δεν ειδα χρυσο δοντι)..ψηλη, κορμαρα,
με πολυ ωραιο περπατημα.θα την διαλεγα αν ειχα χρονο.αποχωρησα διοτι ειχε περασει η ωρα,κ επρεπε να τελειωνω τισ δουλεισ μου.
α κ εχουν το κομπιουτορα μονιμα αναμενο...βλεπετε τι γραφουμε πονηρουλεσ...εεε??
επισησ διεκρινα μια κοντριτσα μεταξυ καποιων ενθεν κ ενθεν εκει μεσα....(μην μου ζητησετε
λεπτομερειεσ..δεν)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Επειδη βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι σεριφολατρεις στο φορουμ ισως θα πρεπει να ανοιξει ειδικο θρεντ "οι σεριφισες που καθονται".
σωστός......άνοιξε το λοιπόν γιατί κάθεσαι?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
περασα χθεσ μια βολτιτσα μιασ κ ειχα δουλεια κοντα στο μαγαζι.μπηκα σχεδον μαζι με αλλο συναγωνιστη.μασ ανοιξε η αλεξανδρα,μικρο 20-23,ρουμανακι,με στολη νοσοκομασ,κ καλτσεσ ασπρεσ
λεπτομερειεσ..δεν)
αυτή η όλγα είναι η ξανθιά όλγα που ήταν και προ διετίας-τριετίας με τα μεγάλα μουνόχειλα?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Tί ξέρει ο άνθρωπος ρε!!!!!!!! κινητή βιβλιοθήκη πάπυρος μουνιούς μπριτάννικααυτή η όλγα είναι η ξανθιά όλγα που ήταν και προ διετίας-τριετίας με τα μεγάλα μουνόχειλα?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Tί ξέρει ο άνθρωπος ρε!!!!!!!! κινητή βιβλιοθήκη πάπυρος μουνιούς μπριτάννικα
αυτό διομήδη το ξέρουν όλοι οι ασχολούντες με τα μασάζια....οπότε άσε τους υπερθετικούς και απάντα γνωστικά....είναι η όλγα που ήτο και προ τριετίας μεταγραφόμενη από φωκίωνος 9-11 που είναι το αδερφάκι?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Eνταξη αρχοντα μην με μαλώνεις ;)Ναιαυτό διομήδη το ξέρουν όλοι οι ασχολούντες με τα μασάζια....οπότε άσε τους υπερθετικούς και απάντα γνωστικά....είναι η όλγα που ήτο και προ τριετίας μεταγραφόμενη από φωκίωνος 9-11 που είναι το αδερφάκι?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Eνταξη αρχοντα μην με μαλώνεις ;)Ναι
ετσι μπράβο my servant..
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.