Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί,δεν είναι Αφρικανός;Φυλακή θέλει αυτός.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με το ρατσιστικό τίτλο "Θηριώδης Αφρικανός"
Γιατί,δεν είναι Αφρικανός;Φυλακή θέλει αυτός.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με το ρατσιστικό τίτλο "Θηριώδης Αφρικανός"
Τύπε μου ΔΕΝ ξέρεις ότι πλέον, απαγορεύεται ακόμη και να αναφέρεις την χώρα καταγωγής;;; WOKE κάλτσιουρ.Γιατί,δεν είναι Αφρικανός;
Μπα. Ρατσιστικό θα ήταν αν έγραφε "γοριλλόμορφος νέγρος" πχ. Ούτε καν αράπη δεν τον είπαν.ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με το ρατσιστικό τίτλο "Θηριώδης Αφρικανός"
Δεν έχει σημασία η εθνικότητα.Γιατί,δεν είναι Αφρικανός;
έχει σημασία όμως να αναφέρεις τη φυλή. Αν ήταν Έλληνας θα είχε γίνει πορεία απο τις φεμινίστριες σήμερα.Τύπε μου ΔΕΝ ξέρεις ότι πλέον, απαγορεύεται ακόμη και να αναφέρεις την χώρα καταγωγής;;; WOKE κάλτσιουρ.
Έπρεπε να πούνε "Αγνώστου ταυτότητας καταγωγής, τοξικό αρσενικό".
Τύπε μου ΔΕΝ ξέρεις ότι πλέον, απαγορεύεται ακόμη και να αναφέρεις την χώρα καταγωγής;;; WOKE κάλτσιουρ.
Είσαι αρκετά λάθος.Εκει π ηθελα να δωσω έμφαση ηταν πως οι Ευρωπαιοι ,χώρισαν τον κοσμο σε κομματια στο οχι πολυ μακρινο παρελθόν,πηγαινοντας και καταδυναστευοντας την ζωη των εκει λαών.
Εαν τωρα πληρωνουν αυτα τα σπασμένα,δεν με αφορα και λογικο το βρισκω να τους γαμανε στις χωρες τους.
Η Ελλαδα ομως ποτε δεν ειχε τετοιο ρολο και τρωει τετοιο αγγούρι απο το μεταναστευτικό που απορω γιατι να το κανουν αυτο,σιγουρα γιατι ειναι πολλα τα λεφτα π παιρνουν πολιτικοι κ γυρω τους αλλα…μενει ενα αλλα…
Και που ξέρεις τύπε μου ότι αυτοπροσδιορίζεται σαν άντρας και όχι σαν λεσβία γυναίκα;Τύπε μου ΔΕΝ ξέρεις ότι πλέον, απαγορεύεται ακόμη και να αναφέρεις την χώρα καταγωγής;;; WOKE κάλτσιουρ.
Τυπε μου, αν υποθέσουμε ότι είναι όπως τα λες, σημαίνει ότι εχωμεν να καμωμεν με λεσβιοκτονια; Γιατι μέχρι τώρα είχαμε Αφρικανοκτονια .Και που ξέρεις τύπε μου ότι αυτοπροσδιορίζεται σαν άντρας και όχι σαν λεσβία γυναίκα;
Όχι απαραίτητα. Γιατί δε γνωρίζουμε αν το θύμα θεωρούσε εαυτό γυναίκα. Μπορεί να είναι και ανδροκτονια.Τυπε μου, αν υποθέσουμε ότι είναι όπως τα λες, σημαίνει ότι εχωμεν να καμωμεν με λεσβιοκτονια; Γιατι μέχρι τώρα είχαμε Αφρικανοκτονια .
Έχεις δίκιο τύπε. Σαν οπισθοδρομικός πίθηκος που είμαι έμεινα στην αφρικανική καταγωγή του δράστηΑποπειρα βιασμου δεν ηταν;
Δεν υπαρχει -κτονια!
Έχεις δίκιο τύπε. Σαν οπισθοδρομικός πίθηκος που είμαι έμεινα στην αφρικανική καταγωγή του δράστη
ο ορος "Αφρικανος" δεν ειναι ρατσιστικος ουτε προσβλητικος οπως ειναι το μαυρος και το αραπης που λενε οι ρατσιστοφασιστες. εδω μιλαμε για ενα κτηνος που πηγε να βιασει μια γυναικα το αφρικανος σας πειραξε? η μηπως επειδη ειναι αυτης της καταγωγης εχει ελαφρυντικο? αν το εκανε αυτο Ελληνας θα γινοταν μεγαλυτερος χαμος αλλα οπως παντα οι ειδησεις αυτα τα αποκρυπτουν ενω αν το θυμα ηταν μια εγχρωμη κοπελα και ο βιαστης λευκος πιο πολυ θα του χρεωναν τον ρατσισμο παρα τον βιασμο
Η Δύση είναι τελειωμένη ούτως ή άλλως.Της δίνω το πολύ 100 χρόνια.Τώρα αν το Ισλάμ θα επικρατήσει ή απλά οι χώρες της Γηραιάς Ηπείρου κατακερματιστούν σε εκατοντάδες κρατίδια,λίγη σημασία έχει.2)Συμφωνα με την δικη σ θεωρία του επεκτατισμού,ενδεχομενως να ειναι η ωρα του Ισλάμ να επεκταθεί στην δυση.
Το περιμενουμε