Νέα

Θηριώδης Αφρικανός επιχείρησε να βιάσει κοπέλα στη μέση του δρόμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Γιατί,δεν είναι Αφρικανός;
Τύπε μου ΔΕΝ ξέρεις ότι πλέον, απαγορεύεται ακόμη και να αναφέρεις την χώρα καταγωγής;;; WOKE κάλτσιουρ.
Έπρεπε να πούνε "Αγνώστου ταυτότητας καταγωγής, τοξικό αρσενικό".

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Τύπε μου ΔΕΝ ξέρεις ότι πλέον, απαγορεύεται ακόμη και να αναφέρεις την χώρα καταγωγής;;; WOKE κάλτσιουρ.
έχει σημασία όμως να αναφέρεις τη φυλή. Αν ήταν Έλληνας θα είχε γίνει πορεία απο τις φεμινίστριες σήμερα.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506

Μετα τα ΑΤΙΑ θα εχουμε και ΑΤΚΥ;
Αγνωστου Ταυτοτητας Καυλωμενα Υποκειμενα;

Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
Εκει π ηθελα να δωσω έμφαση ηταν πως οι Ευρωπαιοι ,χώρισαν τον κοσμο σε κομματια στο οχι πολυ μακρινο παρελθόν,πηγαινοντας και καταδυναστευοντας την ζωη των εκει λαών.

Εαν τωρα πληρωνουν αυτα τα σπασμένα,δεν με αφορα και λογικο το βρισκω να τους γαμανε στις χωρες τους.

Η Ελλαδα ομως ποτε δεν ειχε τετοιο ρολο και τρωει τετοιο αγγούρι απο το μεταναστευτικό που απορω γιατι να το κανουν αυτο,σιγουρα γιατι ειναι πολλα τα λεφτα π παιρνουν πολιτικοι κ γυρω τους αλλα…μενει ενα αλλα…
Είσαι αρκετά λάθος.
1)Ο επεκτατισμός είναι φυσιολογική εξέλιξη μιας αναδυόμενης δύναμης.Μια φυλή χιμπατζήδων επεκτείνεται όταν καταλαβαίνει πως μπορεί να συντρίψει μια αντίπαλη φυλή για να αποκτήσει πρόσβαση στους πόρους της περιοχής της.Οι άνθρωποι κάνουν το ίδιο πράγμα.Ποια χώρα ή λαός που είχε δύναμη δεν επεκτάθηκε εις βάρος άλλων;Από τους Σουμέριους μέχρι τους Αμερικανούς,όλες οι οικονομικά εύρωστες δυνάμεις επεκτείνονται,με απώτερο σκοπό τη πρόσβαση σε φυσικούς πόρους.Βρίσκω αστείο να κράζουμε συγκεκριμένα τους Ευρωπαίους για κάτι που τόσοι άλλοι έχουν κάνει.
2)Οι Ευρωπαίοι δε πληρώνουν τα σπασμένα.Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η Δύση έχει πάρει τη κάτω βόλτα.Θα έλεγα πως οι βασικοί λόγοι είναι περισσότερο εγχώριοι.Το ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό είναι μόνο ένα σύμπτωμα της σθένειας.
3)Ο μόνος λόγος που η Ελλάδα(προφανώς εννοείς τη νέα,διότι μια χαρά επεκτατισμό κάνανε οι Αθηναίοι και τα ελληνιστικά βασίλεια)δεν είχε τέτοιο ρόλο είναι επειδή πολύ απλά η Ελλάδα δεν είναι κύρια του εαυτού της.Από τότε που επαναστατήσαμε,είμαστε υποχείριο άλλων,πότε των Άγγλων,πότε των Γάλλων,ποτέ των Αμερικάνων.Οπότε,ότι συμβαίνει στις δυτικές χώρες απλά επηρεάζει και εμάς.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Και που ξέρεις τύπε μου ότι αυτοπροσδιορίζεται σαν άντρας και όχι σαν λεσβία γυναίκα;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Και που ξέρεις τύπε μου ότι αυτοπροσδιορίζεται σαν άντρας και όχι σαν λεσβία γυναίκα;
Τυπε μου, αν υποθέσουμε ότι είναι όπως τα λες, σημαίνει ότι εχωμεν να καμωμεν με λεσβιοκτονια; Γιατι μέχρι τώρα είχαμε Αφρικανοκτονια .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Τυπε μου, αν υποθέσουμε ότι είναι όπως τα λες, σημαίνει ότι εχωμεν να καμωμεν με λεσβιοκτονια; Γιατι μέχρι τώρα είχαμε Αφρικανοκτονια .
Όχι απαραίτητα. Γιατί δε γνωρίζουμε αν το θύμα θεωρούσε εαυτό γυναίκα. Μπορεί να είναι και ανδροκτονια.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
Αποπειρα βιασμου δεν ηταν;
Δεν υπαρχει -κτονια!

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20
ο ορος "Αφρικανος" δεν ειναι ρατσιστικος ουτε προσβλητικος οπως ειναι το μαυρος και το αραπης που λενε οι ρατσιστοφασιστες. εδω μιλαμε για ενα κτηνος που πηγε να βιασει μια γυναικα το αφρικανος σας πειραξε? η μηπως επειδη ειναι αυτης της καταγωγης εχει ελαφρυντικο? αν το εκανε αυτο Ελληνας θα γινοταν μεγαλυτερος χαμος αλλα οπως παντα οι ειδησεις αυτα τα αποκρυπτουν ενω αν το θυμα ηταν μια εγχρωμη κοπελα και ο βιαστης λευκος πιο πολυ θα του χρεωναν τον ρατσισμο παρα τον βιασμο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
Έχεις δίκιο τύπε. Σαν οπισθοδρομικός πίθηκος που είμαι έμεινα στην αφρικανική καταγωγή του δράστη

Οχι ρε συ.
Μια χαρα παιδι εισαι.
Εξαλλου αν ησουν οπισθο-δρομικος πως θα εκανες γλειφομουνι;
Χαχαχα!

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
ο ορος "Αφρικανος" δεν ειναι ρατσιστικος ουτε προσβλητικος οπως ειναι το μαυρος και το αραπης που λενε οι ρατσιστοφασιστες. εδω μιλαμε για ενα κτηνος που πηγε να βιασει μια γυναικα το αφρικανος σας πειραξε? η μηπως επειδη ειναι αυτης της καταγωγης εχει ελαφρυντικο? αν το εκανε αυτο Ελληνας θα γινοταν μεγαλυτερος χαμος αλλα οπως παντα οι ειδησεις αυτα τα αποκρυπτουν ενω αν το θυμα ηταν μια εγχρωμη κοπελα και ο βιαστης λευκος πιο πολυ θα του χρεωναν τον ρατσισμο παρα τον βιασμο

Πες τα ρεεέεεεε τύπε.. έχει γεμίσει το σάι feminazi πούστρες που θίγονται με την παραμικρή λέξη να πούμε.. καιρός να πιάσει δουλειά η διαχείριση νομίζω...
Λες και τους θίξαμε τον γκόμενο...

Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
2)Συμφωνα με την δικη σ θεωρία του επεκτατισμού,ενδεχομενως να ειναι η ωρα του Ισλάμ να επεκταθεί στην δυση.

Το περιμενουμε :confused:
Η Δύση είναι τελειωμένη ούτως ή άλλως.Της δίνω το πολύ 100 χρόνια.Τώρα αν το Ισλάμ θα επικρατήσει ή απλά οι χώρες της Γηραιάς Ηπείρου κατακερματιστούν σε εκατοντάδες κρατίδια,λίγη σημασία έχει.

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20
φανταστειτε να συνεβαινε το εξης σεναριο:
ηταν ενας ανδρας αφρικανικης καταγωγης ο οποιος επιχειρησε να βιασει μια περαστικη κοπελα στον κεραμεικο. κι εκει που της εσκισε τα ρουχα κι εβγαλε το καυλι του πριν προλαβει να κανει την αρρωστημενη πραξη του δυο περαστικοι και οι δυο με ξυρισμενο κεφαλι και ντυμενοι στα μαυρα αντιληφθηκαν το σκηνικο και κινηθηκαν εναντιον του δραστη. ο δραστης αντιστεκεται και οι δυο ανδρες τον χτυπησαν με σκοπο να αποτρεψουν τον βιασμο.

ξερετε τι θα λενε τα καναλια μετα? ρατσιστικη επιθεση απο χρυσαυγιτες εις βαρος ανδρα αφρικανικης καταγωγης λογω χρωματος

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Τι ψάχνουμε ρε παίκτη. Εδώ στην περίπτωση της Μυρτούς απο τη Λάρισα βρέθηκαν κάτι υπάνθρωποι που είπαν "ο Πακιστανός είχε μεγαλώσει σε μια χώρα που οι γυναίκες κυκλοφορούσαν με χιτζάμπ και όταν πήγε στην Πάρο και έβλεπε τα κορίτσια με μαγιό, λογικό είναι να επηρεαστεί".

Δηλαδή μιλάμε για ένα τελειωμένο ψυχάκι που βίασε μια 16χρονη μέρα μεσημέρι στην Πάρο και μετά την κοπανούσε με το κεφάλι στα βράχια για να μην τον πάρουν χαμπάρι και μας λένε "έλα μωρέ το παιδί δεν είχε ξαναδεί γυναίκα με μπικίνι".

Η επιλεκτική ευαισθησία είναι αναισθησία. Αυτοί οι LGBTQAIXΥΖ ουί τριαλαριλαρόμ είνια πρώτα από όλα αριστεροί. Στα παπάρια τους η Ιρανή που βιάστηκε, το θέμα είναι να μη στοχοποιηθεί ο μαύρος και τους πουν ρατσιστές στα social. Ενώ ο ελληνάρας μια χαρά να τον κράξουνε ,είναι βολικός στόχος.

Σκεφτείτε για ποιου φωστήρες μιλάμε που έχουν αντιγράψει την ατζέντα των Αμερικάνων που επιτίθεται στους λευκούς στρέιτ. Μόνο που οι Αμερικάνοι όταν λένε λευκοί στρέιτ εννοούν όλη τη λευκή φυλή που είναι κάτοικοι της χώρας (Ιταλοί, Πολωνοί, Έλληνες κτλ) ενώ εδώ εννοούν μόνο τους Έλληνες. Αλβανός, Βούλαρος ,Γεωργιανός ό,τι και να κάνει θεωρείται θύμα ρατσισμού. Τόσο συντηρητική είναι η ελληνική αριστερά που εξομοιώνει έναν Αλβανό που ζει 30 χρόνια στην Ελλάδα και έχει γίνει νοικοκύρης με ένα Ιρακινό που κρύβεται από την αστυνομία επειδή δεν έχει χαρτιά.

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20
η αριστερα οπως ειπε και ο εκλιπων θειος των ξηρων Αργυρης Τσακαλιας θα πρεπε να λεγεται "Αχρηστερα" γιατι ειναι αχρηστη και παρασιτικη για την Ελλαδα.
δεν ειμαι ουτε λατρης της ακροδεξιας φυσικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom