natasha srbija
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 0
Deftera apo tis 10h-19h Zora
Avrio proi KROKEON 6 Kristin to vradi Nansi -
με ποιά κοπέλα ;Οσοι εχετε παει στο φυλης 104 και μετα αποφασισατε να ερθετε sweet angels θα καταλαβετε αμεσως την διαφορα προς το χειριστο.Αυτα που ερχοταν η τσατσα και καθοταν διπλα σας και σας ρωταγε αν περασατε καλα,ξεχαστε τα.Αν περιμενετε να σας βαλει το προφυλαχτικο μετο στομα ξεχαστε το,αν νομιζετε οτι μπορειτε να χουφτωνεται ανετα ξεχαστε το.Kαι πολλα αλλα...Οσοι εχετε σηνυθισει να πηγαινεται μονο σε μπουρδελα και τωρα ερθετε εδω τοτε θα εντυπωσιαστειτε.Κριμα και ηταν κοντα στο σπιτι μου!
Γεια σου
http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/drague/gay/gayviolet.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:dancing:
Δεν ξέρω για πατουσάκια αλλά είναι απο τις πιο όμορφες κοπέλες των studio. Εκπληκτικό πρόσωπο και χαμόγελο ...η σελινα τι λεει?εχει ομορφα πατουσακια???????η τζενη απο ποδολαγνεια το εχει????
απο συμπεριφορα τι λεει ειναι δεκτικη?????Δεν ξέρω για πατουσάκια αλλά είναι απο τις πιο όμορφες κοπέλες των studio. Εκπληκτικό πρόσωπο και χαμόγελο ...
Ναι είναι δεν λέει οχι αλλά μην περιμένεις και τρελά πράμματα ....εχει όρια.απο συμπεριφορα τι λεει ειναι δεκτικη?????
καθαρη ειναι???Ναι είναι δεν λέει οχι αλλά μην περιμένεις και τρελά πράμματα ....εχει όρια.