Νέα

Θεσσαλονικιές vs Αθηναίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Embrance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αυτο να το παρω σαν καλο η σαν κακο :think:
δεν πιστευω να εχεις γνωρισει μονο κολωνακιωτες :2funny:

το θεμα μας ειναι οι κουκλαρες τα θεομουνα οι θεσσαλονικιες..  :grin:  Που πιανουν τα πουλια των αθηναιων και κοιμουνται οι γκομενοι τους θεσσαλονικεις..  :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα οι σαλονικιοι μου αρεσαν παντως σε σχεση με τους αθηναιους... :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειναι πιο ψηλοι και εντυπωσιαζουν οταν κατεβαινω κατω νομιζω οτι ειμαι στο στρουμφοχωριο..

πιο ψηλοι και πιο πολυ πλατες νομιζω....γενικα πιο αρρενωποι εχω την εντυπωση...μπορει και να κανω λαθος....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πιο ψηλοι και πιο πολυ πλατες νομιζω....γενικα πιο αρρενωποι εχω την εντυπωση...μπορει και να κανω λαθος....

Ναι ειναι απο το κολυμπι στον θερμαικο οι πλατες χαχαχαχααχαχαχαχαχαχ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

tomkion

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σχεδόν αλάνθαστος -κατ' εμέ- φίλε. Πιθανόν συνυπεύθυνο και το γεγονός πως η Αθηναία έχει βάλει στο μυαλό της καριέρα και αγώνα για τη ζωή με δικές της δυνάμεις (άρα βλέπει κάτι που της αρέσει και πάει να το πάρει) ενώ η Σαλονικιά διατηρεί την επαρχιώτικη ιδεολογία του καβατζώματος (χρυσό μουνί).
Δε βοηθάει,φυσικα΄, και το γεγονός του υψηλότατου ποσοστου καραευνουχισμένων ανδρών στην πόλη μου, παίχτη.
φίλε μου, με έχει εξοργίσει, συζητώντας με μερικές θεσ/νικιές που ''τράκαρα'' μέσω κοινής παρέας στην αθήνα, που σας αποκαλούν φλώρους, δηλαδή ότι δεν την πέφτετε ή και άξεστους.σπούδασα θεσ/νίκη, ανεβαίνω συχνά και δεν έχουν δίκιο.η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.και όταν βρεθεί κάποιος να τους την πέσει, τον απορρίπτουν γιατί δεν τους αρέσει η δουλειά, το αυτοκίνητο, η περιοχή που μένει, τα παπούτσια και ότι άλλη μαλακία κατεβάζει το ηλίθιο μυαλό τους.....όπως τα είπες....η νοοτροπία του χρυσού μουνιού...ΦΤΑΙΤΕ βέβαια και κάποιοι από εσάς που το έχουν παραχέσει στην γαλατική ευγένεια(υψηλότατου ποσοστου καραευνουχισμένων ανδρών στην πόλη μου-όπως λες)και τις κακόμαθαν....άσε η οικονομική κρίση θα τις στρώσει, γιατί οι χορηγοί καληνυχτάκηδες θα τελειώσουν..

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ειναι πιο ψηλοι και εντυπωσιαζουν οταν κατεβαινω κατω νομιζω οτι ειμαι στο στρουμφοχωριο..

Κλασικές ελεεινίδες...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.382
Πόντοι
12.056