Νέα

Θεσσαλονικιές vs Αθηναίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Embrance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αφρικάνες.....      :birdman: :birdman: :birdman:

tomkion

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, είμαι Σαλονικιός. έχω ζήσει όμως 2 χρόνια Αθήνα. Οι Αθηναίες είναι πιό ακομπλεξάριστες, πιό φιλελεύθερες και πιό ανοιχτές στο να προσεγγιστούν. Οι Θεσσαλονικιές έχουν δυστυχώς νοοτροπια χωριού, φοβούνται να μην τις πουν πουτάνες. Έχουν μια εμμονή με αυτό, ίσως επειδή μέσα τους είναι. Βλέπεις όντως κουκλάρες με ψηλοτάκουνα και σέξυ ρούχα λες και βγήκαν από το fashion tv αλλά συχνά-πυκνά είναι ψυχρές σαν τη Σιβηρία. Όσο έμενα Αθήνα έβλεπα ότι οι γκόμενες που με κοιτούσαν στο δρόμο ήταν σε δραματικά ποσοστά περισσότερες από αυτές στη Θεσσαλονίκη. Επίσης: ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ. ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ, ΟΧΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΡΕ!!!!!!!!!! Φιλικά.   ;)

είσαι μέσα.παλιά πριν 20 χρόνια(τα έχω ζήσει) όταν η θεσ/νίκη είχε αμιγή και συμπυκνωμένη αστική τάξη, οι θεσσαλονικιές ήταν και οι πρώτες γκόμενες σε νοοτροπία ενώ οι αθηναίες κομπλεξικές.με τον καιρό τα πράγματα άρχισαν να αντιστρέφονται γιατί το ''δήθεν'' στην αθήνα άρχισε να εξασθενεί και οι γκόμενες ισορροπήσανε κάπως, ενώ στην θεσ/νίκη με τα βλαχάκια που μαζευτήκανε από τους γύρω νομούς και την αντιγραφή του αθηναικού lifestyle έγιναν κακέκτυπα των αθηναίων και πολύ δήθεν.οι άντρες στη θεσ/νίκη παραμένουν καλά παιδιά και δεν πήραν χαμπάρι την ''νέα πουτανιά'' στις γυναίκες της πόλης.στην αθήνα δεν τις παίρνει γιατί οι άντρες είναι πιο ψυλιασμένοι και πιο ''πονηροί'' σε τέτοια θέματα.όντως οι γυναίκες πάνω είναι καλοντυμένες, αλλά μέχρι εκεί.πλησιάζονται δύσκολα.τα ποσοστά γυναικείας ομορφιάς, φυσικά είναι μεγαλύτερα στην αθήνα, αλλά ο κόσμος ξεγελιέται στη θεσ/νίκη γιατί τις βλέπει όλες συγκεντρωμένες σε 3-4 χιλιόμετρα σε αντίθεση με την αθήνα που είναι διασκορπισμένες παντού.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Για τον πουτσο ολες..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
είσαι μέσα.παλιά πριν 20 χρόνια(τα έχω ζήσει) όταν η θεσ/νίκη είχε αμιγή και συμπυκνωμένη αστική τάξη, οι θεσσαλονικιές ήταν και οι πρώτες γκόμενες σε νοοτροπία ενώ οι αθηναίες κομπλεξικές.με τον καιρό τα πράγματα άρχισαν να αντιστρέφονται γιατί το ''δήθεν'' στην αθήνα άρχισε να εξασθενεί και οι γκόμενες ισορροπήσανε κάπως, ενώ στην θεσ/νίκη με τα βλαχάκια που μαζευτήκανε από τους γύρω νομούς και την αντιγραφή του αθηναικού lifestyle έγιναν κακέκτυπα των αθηναίων και πολύ δήθεν.οι άντρες στη θεσ/νίκη παραμένουν καλά παιδιά και δεν πήραν χαμπάρι την ''νέα πουτανιά'' στις γυναίκες της πόλης.στην αθήνα δεν τις παίρνει γιατί οι άντρες είναι πιο ψυλιασμένοι και πιο ''πονηροί'' σε τέτοια θέματα.όντως οι γυναίκες πάνω είναι καλοντυμένες, αλλά μέχρι εκεί.πλησιάζονται δύσκολα.τα ποσοστά γυναικείας ομορφιάς, φυσικά είναι μεγαλύτερα στην αθήνα, αλλά ο κόσμος ξεγελιέται στη θεσ/νίκη γιατί τις βλέπει όλες συγκεντρωμένες σε 3-4 χιλιόμετρα σε αντίθεση με την αθήνα που είναι διασκορπισμένες παντού.
πολύ καλή ανάλυση

Επισκέπτης
ποσα ...μενα φορουμ θα περασω ακομα να διαβαζω γκομενες να κρινουν αν αλλες γκομενες ειναι ωραιες....

Ελεεινήδες... εχετε ακουσε αντρα να λεει "αυτος ειναι ομορφος" ή "στην Πατρα ντυνονται καλυτερα οι αντρες"?

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ Ή ΜΠΑΖΑ-ΣΑΥΡΕΣ-ΜΠΟΥΓΙΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ!!!!

Επισκέπτης
...τα ποσοστά γυναικείας ομορφιάς, φυσικά είναι μεγαλύτερα στην αθήνα, αλλά ο κόσμος ξεγελιέται στη θεσ/νίκη γιατί τις βλέπει όλες συγκεντρωμένες σε 3-4 χιλιόμετρα σε αντίθεση με την αθήνα που είναι διασκορπισμένες παντού.

αυτο ακριβως. :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οι θεσσαλονικιες ειναι πιο ωραιες απο τις αθηναιες φυσικα.

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σχεδόν αλάνθαστος -κατ' εμέ- φίλε. Πιθανόν συνυπεύθυνο και το γεγονός πως η Αθηναία έχει βάλει στο μυαλό της καριέρα και αγώνα για τη ζωή με δικές της δυνάμεις (άρα βλέπει κάτι που της αρέσει και πάει να το πάρει) ενώ η Σαλονικιά διατηρεί την επαρχιώτικη ιδεολογία του καβατζώματος (χρυσό μουνί).
Δε βοηθάει,φυσικα΄, και το γεγονός του υψηλότατου ποσοστου καραευνουχισμένων ανδρών στην πόλη μου, παίχτη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
καλα κάνουν κάποιος πρεπει να τις γαμησει και αυτες.. εδω ειναι κοιμισμενα.. :grin:
θα ανοιξω θρεντ ποιοι ειναι οι πιο κοιμησμενοι αντρες οι αθηναιοι η οι θεσσαλονικοις  :think: μηπως να συμπεριλαβω και τους λαρσαιους :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα ανοιξω θρεντ ποιοι ειναι οι πιο κοιμησμενοι αντρες οι αθηναιοι η οι θεσσαλονικοις  :think: μηπως να συμπεριλαβω και τους λαρσαιους :2funny:

Μην κανεις τον κοπο στο λεω εγω. Οι αθηναιοι πιανουν πουλια στον αγερα.. :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αυτο να το παρω σαν καλο η σαν κακο :think:
δεν πιστευω να εχεις γνωρισει μονο κολωνακιωτες :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν πα να τους περιλαβεις;μηπως εχουμε και καταγωγη απο λαρισα; :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το θεμα ειναι οι σαλονικιες που τα πιανουν τα πουλια και ποσο συχνα.....μην οφτοπικαρεις.... :birdman: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom