Νέα

Θεσσαλονίκη: Τόπλες και ηλιοθεραπεία στη Νέα Παραλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batboy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Απρ 2020
Like
153
Πόντοι
1

Τέτοιες μαλακίες θέματα ανεβάζουν και μετά να το βράδυ τα αποτελέσματα :cheesy:
ΑΞΙΟΣ !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Στη Γερμανία υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που επιτρέπουν στις γυναίκες να κυκλοφορούν γυμνόστηθες στις δημόσιες πισίνες. Τελευταίο στη σειρά το Βερολίνο, οπου πλέον το τόπλες επιτρεπεται είτε σε εσωτερική είτε σε εξωτερική πισίνα. Και νομίζω πάρκα, ποτάμια και ολα τα ανάλογα σημεία. Η κουλτούρα του ελευθερου σώματος.

Από παλιά, δεν άραζε ο άλλος στο πάρκο , παραπέρα από το ράϊχσταγκ ... με τη μαλαπέρδα έξω και τα έλιαζε ;;;
Πρέπει να το είχα δει πολύ πριν το 2000 .

Δίπλωνε και το σώβρακο με τσάκιση .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Από παλιά, δεν άραζε ο άλλος στο πάρκο , παραπέρα από το ράϊχσταγκ ... με τη μαλαπέρδα έξω και τα έλιαζε ;;;
Πρέπει να το είχα δει πολύ πριν το 2000 .

Δίπλωνε και το σώβρακο με τσάκιση .
:dunno: Exouν φυσιολάτρες μπολικους αλλά τι νόμους έχουν αγνοω. Κι η Μέρκελ φανατική γυμνιστρια ηταν στα νιατα της.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
:dunno: Exouν φυσιολάτρες μπολικους αλλά τι νόμους έχουν αγνοω. Κι η Μέρκελ φανατική γυμνιστρια ηταν στα νιατα της.

Λες αυτός που τα έλιαζε στο κέντρο του βερολίνου, να μην ήξερε τους νόμους και να ήταν παράνομος ;
Θα τον είχαν μπουζουριάσε σε Dt .

Πέρναγε polizei και τον έβλεπαν και όλα καλά.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Άμα πυρφορησεις μέσα στο Θερμαϊκό τυπε ,η χωρίς ψωλή θα βγεις η με κανένα τρίτο πόδι ..
Οι ξένοι πάντως το βλέπουν σαν πλαζ και βουτάνε ..μετά στην πατρίδα τους δεν ξέρω αν χρειάζονται δερματολογο-αφροδισιολογο και αναρωτιούνται τι να τους πείραξε στο κλίμα .
Σιγα,μια χαρα ειναι ο Θερμαικος,εδω αρχιζουν οι δυτικοί να βουτάνε στο βαρανασι για ν ανεβάσουν τα λαικ τους κ ν αποδείξουν ποσο σκληροί χυστες ειναι.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.015
Πόντοι
9.297
Άμα πυρφορησεις μέσα στο Θερμαϊκό τυπε ,η χωρίς ψωλή θα βγεις η με κανένα τρίτο πόδι ..
Οι ξένοι πάντως το βλέπουν σαν πλαζ και βουτάνε ..μετά στην πατρίδα τους δεν ξέρω αν χρειάζονται δερματολογο-αφροδισιολογο και αναρωτιούνται τι να τους πείραξε στο κλίμα .
Παρενεργειες του εμβολίου...:tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.015
Πόντοι
9.297
Υπάρχει γυμνή φωτογραφία της με άλλες δύο επίσης γυμνες κοπέλες...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Εδω ουτε να κατουρησουμε δεν μας αφηνουν..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ασε που παιζει να την παντρευοσουν ,εσυ δεν εισαι για Ελλεηνιδες!

λαχειο απο την Αυστρια:rockon::rockon::rockon: θα εσκαγαν απο φθονο ολοι οι συντοπιτες σου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.891
Πόντοι
3.656
ασε που παιζει να την παντρευοσουν ,εσυ δεν εισαι για Ελλεηνιδες!

λαχειο απο την Αυστρια:rockon::rockon::rockon: θα εσκαγαν απο φθονο ολοι οι συντοπιτες σου

Σιγά,μπαζάκι φαίνεται

Πιο πολύ για ελλεεινίδα μοιάζει

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Υπάρχει γυμνή φωτογραφία της με άλλες δύο επίσης γυμνες κοπέλες...
Ναι, την έχω δει. Και νομίζω καπου διάβασα ότι ηταν πολύ διαδεδομένη η φυσιολατρία και ο γυμνισμός στη νεολαία της ΛΔΓ. Και η λατρεία προς τον αθλητισμό και τη ρωμη και τα γυμνασμένα σώματα. Καλά οι αθλητικές διακρίσεις ηταν και επίσημη κρατική πολιτική.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.015
Πόντοι
9.297
Ναι, την έχω δει. Και νομίζω καπου διάβασα ότι ηταν πολύ διαδεδομένη η φυσιολατρία και ο γυμνισμός στη νεολαία της ΛΔΓ. Και η λατρεία προς τον αθλητισμό και τη ρωμη και τα γυμνασμένα σώματα. Καλά οι αθλητικές διακρίσεις ηταν και επίσημη κρατική πολιτική.
Ήθελαν να διαπλασουν τον κομμουνιστή μαχητή στην μάχη κατά του καπιταλισμού.
Για αυτό η πρώην Γιουγκοσλαβία σαρώνει σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Γι αυτό ήταν σαν παλεστης η Αγγελικούλα.. πάλι καλά τη συνετησε ο αλ6ς

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
όνομα έχουμε?για έναν φίλο ρωτάω :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!