givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
κινεζα η μογγολα αλλα θα εχει και γερμανικα γονιδιαΑυτή η μελαχρινή τι εθνικότητας να'ταν;
κινεζα η μογγολα αλλα θα εχει και γερμανικα γονιδιαΑυτή η μελαχρινή τι εθνικότητας να'ταν;
ΑΞΙΟΣ !Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 44χρονος που αυνανίστηκε μπροστά σε 27χρονη
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκηςwww.protothema.gr
Τέτοιες μαλακίες θέματα ανεβάζουν και μετά να το βράδυ τα αποτελέσματα
Στη Γερμανία υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που επιτρέπουν στις γυναίκες να κυκλοφορούν γυμνόστηθες στις δημόσιες πισίνες. Τελευταίο στη σειρά το Βερολίνο, οπου πλέον το τόπλες επιτρεπεται είτε σε εσωτερική είτε σε εξωτερική πισίνα. Και νομίζω πάρκα, ποτάμια και ολα τα ανάλογα σημεία. Η κουλτούρα του ελευθερου σώματος.
Exouν φυσιολάτρες μπολικους αλλά τι νόμους έχουν αγνοω. Κι η Μέρκελ φανατική γυμνιστρια ηταν στα νιατα της.Από παλιά, δεν άραζε ο άλλος στο πάρκο , παραπέρα από το ράϊχσταγκ ... με τη μαλαπέρδα έξω και τα έλιαζε ;;;
Πρέπει να το είχα δει πολύ πριν το 2000 .
Δίπλωνε και το σώβρακο με τσάκιση .
Exouν φυσιολάτρες μπολικους αλλά τι νόμους έχουν αγνοω. Κι η Μέρκελ φανατική γυμνιστρια ηταν στα νιατα της.
Σιγα,μια χαρα ειναι ο Θερμαικος,εδω αρχιζουν οι δυτικοί να βουτάνε στο βαρανασι για ν ανεβάσουν τα λαικ τους κ ν αποδείξουν ποσο σκληροί χυστες ειναι.Άμα πυρφορησεις μέσα στο Θερμαϊκό τυπε ,η χωρίς ψωλή θα βγεις η με κανένα τρίτο πόδι ..
Οι ξένοι πάντως το βλέπουν σαν πλαζ και βουτάνε ..μετά στην πατρίδα τους δεν ξέρω αν χρειάζονται δερματολογο-αφροδισιολογο και αναρωτιούνται τι να τους πείραξε στο κλίμα .
Τουρίστες θέλησαν να βουτήξουν στον Θερμαϊκό! (ΦΩΤΟ) - GRTimes.grΜπορεί η θερμοκρασία σήμερα να μην χτυπάει «κόκκινο» ωστόσο οι τουρίστες αναζητούν τη θάλασσα!
www.grtimes.gr
|
Τουρίστες θέλησαν να βουτήξουν στον Θερμαϊκό! (ΦΩΤΟ) - GRTimes.gr
Μπορεί η θερμοκρασία σήμερα να μην χτυπάει «κόκκινο» ωστόσο οι τουρίστες αναζητούν τη θάλασσα!www.grtimes.gr
Παρενεργειες του εμβολίου...Άμα πυρφορησεις μέσα στο Θερμαϊκό τυπε ,η χωρίς ψωλή θα βγεις η με κανένα τρίτο πόδι ..
Οι ξένοι πάντως το βλέπουν σαν πλαζ και βουτάνε ..μετά στην πατρίδα τους δεν ξέρω αν χρειάζονται δερματολογο-αφροδισιολογο και αναρωτιούνται τι να τους πείραξε στο κλίμα .
Υπάρχει γυμνή φωτογραφία της με άλλες δύο επίσης γυμνες κοπέλες...Exouν φυσιολάτρες μπολικους αλλά τι νόμους έχουν αγνοω. Κι η Μέρκελ φανατική γυμνιστρια ηταν στα νιατα της.
αν πνιγοταν η Αυστριακή,θα βουτουσες να τη σωσεις????
Όχι βέβαια
ασε που παιζει να την παντρευοσουν ,εσυ δεν εισαι για Ελλεηνιδες!
λαχειο απο την Αυστρια θα εσκαγαν απο φθονο ολοι οι συντοπιτες σου
Ναι, την έχω δει. Και νομίζω καπου διάβασα ότι ηταν πολύ διαδεδομένη η φυσιολατρία και ο γυμνισμός στη νεολαία της ΛΔΓ. Και η λατρεία προς τον αθλητισμό και τη ρωμη και τα γυμνασμένα σώματα. Καλά οι αθλητικές διακρίσεις ηταν και επίσημη κρατική πολιτική.Υπάρχει γυμνή φωτογραφία της με άλλες δύο επίσης γυμνες κοπέλες...
Ήθελαν να διαπλασουν τον κομμουνιστή μαχητή στην μάχη κατά του καπιταλισμού.Ναι, την έχω δει. Και νομίζω καπου διάβασα ότι ηταν πολύ διαδεδομένη η φυσιολατρία και ο γυμνισμός στη νεολαία της ΛΔΓ. Και η λατρεία προς τον αθλητισμό και τη ρωμη και τα γυμνασμένα σώματα. Καλά οι αθλητικές διακρίσεις ηταν και επίσημη κρατική πολιτική.
Γι αυτό ήταν σαν παλεστης η Αγγελικούλα.. πάλι καλά τη συνετησε ο αλ6ςΝαι, την έχω δει. Και νομίζω καπου διάβασα ότι ηταν πολύ διαδεδομένη η φυσιολατρία και ο γυμνισμός στη νεολαία της ΛΔΓ. Και η λατρεία προς τον αθλητισμό και τη ρωμη και τα γυμνασμένα σώματα. Καλά οι αθλητικές διακρίσεις ηταν και επίσημη κρατική πολιτική.
Σε σένα θα το δίναμε άμα είχαμε..όνομα έχουμε?για έναν φίλο ρωτάω