Νέα

Θεσσαλονίκη-πρωτάρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MadSexxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια ( και αναφερομαι περισσοτερο στα νεα μελη ) προτου ανοιξουμε ενα thread ας ψαχνουμε στο site μηπως βρουμε απαντηση στο ερωτημα μας.Μερικες φορες ψαχνοντας βρισκουμε και πραγματα πιο ενδιαφεροντα απο το να μας πει καποιος απλα κανε αυτο.Δεν παιζω το ρολο των adm αλλα να βοηθουμε στη λειτουργια του site μας.

Παντως παρε καποια link για να δεις τη παιζει .....

OP
OP
M

MadSexxx

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά αναφέρομαι σε Θεσσαλονίκη. Δεν είδα τίποτα σχετικό εκτός και αν δε τα διάβασα καλά.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Φιαραρακο ζηταω ταπεινα συγγνωμη για την απροσεξια μου.Δεν προσεξα καθολου οτι αναφερεσαι σε Θεσσαλονικη :headbang: :headbang:.Παντως εκει πανω εχετε τοσο ωραιες γυναικες ( και ευκολα προσβασιμες νομιζω ) που τυφλα να εχουν τα μπουρδελα :dancing: :dancing: :dancing:

Παντως για δες εδω 

band

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Νομιζω πως αν κανεις το κοπο και διαβασεις και τα υπολοιπα θεματα περι Θεσσαλονικης θα το βρεις μονος σου....δεν διευκρινίζεις ομως αν ζητας να σου προτείνουμε μπουρδελα ή σπιτια ή αν ρώτας σε ποιο τυπο αγοραιου ερωτα θα ηταν προτιμοτερο να προτιμησεις....οπως και να έχει απαντησεις θα βρεις μεσα στα θεματα του site.....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Φιαραρακο ζηταω ταπεινα συγγνωμη για την απροσεξια μου.Δεν προσεξα καθολου οτι αναφερεσαι σε Θεσσαλονικη :headbang: :headbang:.Παντως εκει πανω εχετε τοσο ωραιες γυναικες ( και ευκολα προσβασιμες νομιζω ) που τυφλα να εχουν τα μπουρδελα :dancing: :dancing: :dancing:

Παντως για δες εδω 

αυτος ο μυθος με τις ευκολα προσβασιμες θεσσαλονικιες πρεπει να σταματησει επιτελους! πιο προσβασιμες ειναι οι αθηναιες,γενικα οι αλλαξοκωλιες ειναι ευκολοτερες

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Γεγονός!Εγώ πάντως θα προτιμήσω Τρίκαλα, Ιωάννινα, Σέρρες και Αθήνα βέβαια όπου υπάρχει κάθε καρυδιάς nut από άποψη προσβασιμότητας αλλά όχι Θεσσαλονίκη. ʼλλο κοιτάνε - παίζουνε και άλλο πηδιούνται...

xristospapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Που μου προτείνετε να πάω για την πρώτη μου φορά στη Θεσσαλονίκη;

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τα αγαπητά μέλη από Θεσσαλονίκη ας βοηθήσουν το φίλο μας.

Ευχαριστώ

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
αρχικά να πας σε κανα μασατζιδικο.καλητερα ειναι απο οτι να πας σε ενα μπουρδελο.εκει θα πεξεις και λιγο με της γκομενες,ενα φλερτ,κανα χουφτομα.παρε εφημερα μετροσπορ η αγγελιοφοριο και διαβασε αγγελιες για μασαζ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ριξε μια ματια στα θεματα....
''Μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονικης''
''Καλο σεξ στη Θεσσαλονικη''
''Μασατζιδικα Θεσσαλονικης''
Διαβασε τα καλα απ την αρχη και κρατα και καμια σημειωση...
καλη επιτυχια!!!

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά αν έχετε τηλεφ. από κανένα καλό cg στη Θεσσαλονίκη, αν μπορείτε στείλτε το σε πμ.

xristospapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένοι. Σε ποιο να πάω και ποια κοπέλα μου προτείνεται;

Επισκέπτης
Διαβασε μαν στο forum το αντιστοιχο thread για μπουρδέλα και διαλεξε μια κοπελα που να εχουν γραψει 8ετικα σχολια.Τι περιμενεις?Συστασεις για να αποφασισεις?

Επισκέπτης
Έχω γράψει αναλυτικό post αλλά και άλλα μέλη. Ψάξε σε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/board,15.0]αυτό[/url] το thread και θα βρεις αρκετές πληροφορίες που θα σε ενδιαφέρουν.

Επίσης ρίξε μια ματιά και www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/task,list/jr_city,thessaloniki/cat,41/Itemid,207/]εδώ[/url] που υπάρχουν κριτικές για συγκεκριμένα μπουρδέλα, με διευθύνσεις, με τα πάντα.

Good luck ;)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εισαι τεραστιος μπουφος και κανεις την πλακα σου εδω μεσα.
δεν εξηγειται αλλιως οτι θελεις προτασεις για την πρωτη σου φορα ενω εχεις ανοιξει καποτε ενα εξισου ηλιθιο thread με ενα δηθεν μπουρδελο στην Καλαμαρια ( φρουτακια ειναι) το οποιο ελεγες οτι εχεις επισκεφτει και οτι εχει και δωματια.

xristospapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μεγάλε πότε είπα πως επισκέυτηκα το μαγαζί; Απέξω φαίνεται να έχει δωμάτια

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
chris papas καλυτερα να διαβαζεις παρα να γραφεις....

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
γεια χαρα σε ολους!ειμαι επισης πρωταρης.αν μπορει καποιος να μου στειλει τηλ σε πμ απο cg η μασατζιδικο θα το εκτιμουσα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom