You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη-πρωτάρης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MadSexxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Παιδια ( και αναφερομαι περισσοτερο στα νεα μελη ) προτου ανοιξουμε ενα thread ας ψαχνουμε στο site μηπως βρουμε απαντηση στο ερωτημα μας.Μερικες φορες ψαχνοντας βρισκουμε και πραγματα πιο ενδιαφεροντα απο το να μας πει καποιος απλα κανε αυτο.Δεν παιζω το ρολο των adm αλλα να βοηθουμε στη λειτουργια του site μας.
Παντως παρε καποια link για να δεις τη παιζει .....
Παντως παρε καποια link για να δεις τη παιζει .....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Φιαραρακο ζηταω ταπεινα συγγνωμη για την απροσεξια μου.Δεν προσεξα καθολου οτι αναφερεσαι σε Θεσσαλονικη .Παντως εκει πανω εχετε τοσο ωραιες γυναικες ( και ευκολα προσβασιμες νομιζω ) που τυφλα να εχουν τα μπουρδελα
Παντως για δες εδω
Παντως για δες εδω
Νομιζω πως αν κανεις το κοπο και διαβασεις και τα υπολοιπα θεματα περι Θεσσαλονικης θα το βρεις μονος σου....δεν διευκρινίζεις ομως αν ζητας να σου προτείνουμε μπουρδελα ή σπιτια ή αν ρώτας σε ποιο τυπο αγοραιου ερωτα θα ηταν προτιμοτερο να προτιμησεις....οπως και να έχει απαντησεις θα βρεις μεσα στα θεματα του site.....
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Φιαραρακο ζηταω ταπεινα συγγνωμη για την απροσεξια μου.Δεν προσεξα καθολου οτι αναφερεσαι σε Θεσσαλονικη .Παντως εκει πανω εχετε τοσο ωραιες γυναικες ( και ευκολα προσβασιμες νομιζω ) που τυφλα να εχουν τα μπουρδελα
Παντως για δες εδω
αυτος ο μυθος με τις ευκολα προσβασιμες θεσσαλονικιες πρεπει να σταματησει επιτελους! πιο προσβασιμες ειναι οι αθηναιες,γενικα οι αλλαξοκωλιες ειναι ευκολοτερες
xristospapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Που μου προτείνετε να πάω για την πρώτη μου φορά στη Θεσσαλονίκη;
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
αρχικά να πας σε κανα μασατζιδικο.καλητερα ειναι απο οτι να πας σε ενα μπουρδελο.εκει θα πεξεις και λιγο με της γκομενες,ενα φλερτ,κανα χουφτομα.παρε εφημερα μετροσπορ η αγγελιοφοριο και διαβασε αγγελιες για μασαζ
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά αν έχετε τηλεφ. από κανένα καλό cg στη Θεσσαλονίκη, αν μπορείτε στείλτε το σε πμ.
xristospapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένοι. Σε ποιο να πάω και ποια κοπέλα μου προτείνεται;
xristospapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καμιά βοήθεια;
Επισκέπτης
Διαβασε μαν στο forum το αντιστοιχο thread για μπουρδέλα και διαλεξε μια κοπελα που να εχουν γραψει 8ετικα σχολια.Τι περιμενεις?Συστασεις για να αποφασισεις?
Επισκέπτης
Έχω γράψει αναλυτικό post αλλά και άλλα μέλη. Ψάξε σε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/board,15.0]αυτό[/url] το thread και θα βρεις αρκετές πληροφορίες που θα σε ενδιαφέρουν.
Επίσης ρίξε μια ματιά και www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/task,list/jr_city,thessaloniki/cat,41/Itemid,207/]εδώ[/url] που υπάρχουν κριτικές για συγκεκριμένα μπουρδέλα, με διευθύνσεις, με τα πάντα.
Good luck ;)
Επίσης ρίξε μια ματιά και www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/task,list/jr_city,thessaloniki/cat,41/Itemid,207/]εδώ[/url] που υπάρχουν κριτικές για συγκεκριμένα μπουρδέλα, με διευθύνσεις, με τα πάντα.
Good luck ;)
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
εισαι τεραστιος μπουφος και κανεις την πλακα σου εδω μεσα.Καμιά βοήθεια;
δεν εξηγειται αλλιως οτι θελεις προτασεις για την πρωτη σου φορα ενω εχεις ανοιξει καποτε ενα εξισου ηλιθιο thread με ενα δηθεν μπουρδελο στην Καλαμαρια ( φρουτακια ειναι) το οποιο ελεγες οτι εχεις επισκεφτει και οτι εχει και δωματια.
xristospapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μεγάλε πότε είπα πως επισκέυτηκα το μαγαζί; Απέξω φαίνεται να έχει δωμάτια
kokkinofotoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
γεια χαρα σε ολους!ειμαι επισης πρωταρης.αν μπορει καποιος να μου στειλει τηλ σε πμ απο cg η μασατζιδικο θα το εκτιμουσα!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K