Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.702
Like
11.648
Πόντοι
2.406
κοίτα, εγώ το βλέπω από άλλη γωνία. Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Έστω ότι εγώ κατεβαίνω στην πρεζόπιατσα της Βάθης, Καλοκαιρινό βράδυ στις 4 τα ξημερώματα και φοράω χρυσή καδένα στο λαιμό και στο χέρι. Μου την πέφτουν δύο πρεζάκια, με πλακώνουν στις μπουνιές και μου τα παίρνουν. Πάω στο τμήμα με τα αίματα, λέω στον Αξιωματικό Υπηρεσίας τι συνέβη, αυτός θα με κοιτάξει και θα μου πει. Καλά ρε άνθρωπε, μυαλό δεν έχεις; τι γύρευες με τα χρυσά στην πρεζόπιατσα; Το ίδιο θα μου πουν και οι φίλοι/γνωστοί μου. Δεν επιβραβεύουν τους ληστές. Δεν μου λένε καλά να πάθω. Έχουν την απαίτηση από μένα να χρησιμοποιήσω το μυαλό μου. Αν μια γυναίκα πάει στο Πεδίο του Άρεως στις 4 τα ξημερώματα, και Μπούρκα να φοράει, κινδυνεύει να βιαστεί. Το ίδιο αν γνωρίσει ένα τύπο από το διαδίκτυο και πάει επί τόπου στο σπίτι του. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Γερμανίδα να πηγαίνει στο δωμάτιο δύο τύπων στην Κρήτη και μετά να τους καταγγέλλει για βιασμό. Γιατί οι μάνες τους δεν θα έκαναν ΠΟΤΕ κάτι παρόμοιο; Γιατί οι σημερινές δεν χρησιμοποιούν τη λογική;
Γιατι είναι χαπατα της μπουρδελοδηθενιας και γιατί είναι πολλές φορές οπορτουνιστριες όπως η Γεωργία μας
Σου λέει να φάω έναν πουτσο από τον λεβέντη κάπου θα με βάλει για διευθύντρια να κάθομαι κ να το ξύνω με ένα Γαμησι μια τόσο
 

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.890
Κριτικές
3
Like
4.500
Πόντοι
456
Αν και μιλάμε σε θεωρητικό επίπεδο, έχω γνωρίσει (δυστυχώς), πολλά παραδείγματα. Απο ανάπηρους που έβαγαν την αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε αυτοκίνητα, απο παιδιά που πέθαναν και οι γονείς ήθελαν την αποζημίωση και την έφαγαν τυρόπιτα, μέχρι γονείς που έθαψαν τα παιδιά τους και δεν κυνήγησαν τον δολοφόνο πάνω στον πόνο τους.
Τι θέλω να πω. Υάρχουν πολλές εκδοχές, όπως με την Βουγιουκλάκη που η άλλη πετούσε το σκυλί στον δρόμο και έκανε ότι της το πάτησαν.

Εγώ για την Κυρία Μίνα Αρναούτη (είναι δημόσιο το όνομα και αντιγράφω απο την εφημερίδα τα Νέα η οποία επικαλείται την Real News, άκου τώρα εφημερίδα... ότι να ναι, αλλά να πω το παράδειγμα τεσπα):
''Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», η Μίνα Αρναούτη ζητά: 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια αν δεν είχε τραυματιστεί (εργαζόταν από τα 17 της κυρίως ως σερβιτόρα – μπαργούμαν), 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά έξοδα για νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.
Εφόσον δικαιωθεί, η Μίνα Αρναούτη θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της ασφαλιστικής αν θα ζητήσει το ποσό από τους κληρονόμους, δηλαδή την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, λόγω υπαιτιότητας του οδηγού.''

Τα Bold είναι το κλειδί. Στην αρχή δεν φορούσε ζώνη, και μετά φοβήθηκε λέει και έβαλε ζώνη και δεν ξέρω γω τι. Θα είχε λέει ωστόσο εισοδήματα 73500 τα επόμενα είκοσι χρόνια (73500/20 = 3675 τον χρόνο?).

Άλλη περίπτωση, την οποία εγώ βλέπω ως εξής (ίσως επιφανειακά, ίσως όχι) = '' Τώρα που βρήκαμε παπά, να θάψουμε πεντ' έξι''.
Και τι εννοώ αγαπητοί συναγωνιστές.

Υπάρχει ένα κύμα ''επιθετικότητας'' αν δείτε τριγύρω μας ως προς αυτούς που έχουν χρήματα πιο πολλά απο τον μέσο Έλληνα. Ο τύπος που τράκαρε με την Φεράρι, ο τύπος με την Πόρσε στην Γλυφάδα τότε που έκανε κομμάτια κοπέλα, ο γιος του τζάμποσακούλα κλπ κλπ. Υπάρχει αυτό το σύνδρομο επειδή κάποιοι έχουν χρήματα άραγε, ή επειδή ο κόσμος γνωρίζει (ή νομίζει ότι γνωρίζει) πως βγήκαν αυτά τα χρήματα? Και κάνω expand αγαπητοί μιας και είναι Σάββατο και έχω το ελεύθερο απο τας γυναικός να γράφω στον υπολογιστή όση ώρα θέλω σήμερα.
Αν είχαμε τον Ξανθόπουλο, που με μαγκιά και εργασία ανέβηκε (πχ. Ντάνος) και με περίσια δύναμη ξεφτίλησε όσους τον πολεμούσαν, ο κόσμος θα τον ανέβαζε στα ύψη. Αν όμως έχουμε ''γιο βουλευτή που πήρε αυτοκίνητο στα 34 που κοστίζει μισό μύριο, ξεπλένει χρήμα και παίρνει μαύρα'' , ε τότε καλά να πάθει το σκουλήκι της γης.

Εγώ ζητάω απο την κάθε 16 και πάνω να είναι πολύ, πολύ προσεκτική. Έχω πάει μάγκες στο Μαπούτο, κάτι βράδια παράξενα με την δουλειά, και εκεί μας είπαν ''Αν σας σταματήσει αστυνομικός με πράσινη στολή, δεν σταματάτε, μόνο με μπλέ που είναι η αστυνομία, οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα και το κάνουν για να πάρουν φράγκα. Σας ζητάνε το διαβατήριο και μετά για να σας το δώσουν πίσω θέλουν δώρο. '' , πάμε στην πόλη και λένε ''απο αυτόν τον κεντρικό και κάτω, δεν πάτε ποτέ μόνοι σας. πο τε. πο τε. πο τε. '' .
Τι να σας πω. Έκανα ότι μου είπαν. Μπορεί κάποιοι να με είπαν μαλάκα, κότα κλπ. Εγώ ξέρω ότι πήγα, ήρθα, δεν κόλλησα τίποτα, δεν γ@μησα τίποτα και είμαι εδω και γράφω.
Πρέπει να είναι υποψιασμένα τα παιδιά σήμερα. Δίνεις φωτό στο FB πάνω στην κ@υλα σου και μετά σε απειλούν για χρήματα απο την Αφρική. (γεγονός).
Οι γονείς, καλώς ή κακώς πολλές φορές δεν βλέπουν την πραγματικότητα γιατί θέλουν κι αυτοί το όνειρο. Λέω πχ. η 14χρονη τότε, με τον πιανίστα και το είμαι το Πουτ@νάκι σου, μπορεί να είχει πει στους γονείς της με ποιόν βγαίνει. Κι επειδή και καλό παλικάρι φαινόταν, να της είπαν ''να τον φέρεις καμιά μέρα να μας παίξει πιάνο''. Ξέρεις φίλε, πόσους γονείς έχω δει να καυχιούνται που το παιδί τους είναι στην τηλεόραση και βγαίνει με τον τάδε σάδε? Όταν εγώ τους έφτυνα στην παρέα τέτοιους τύπους, γιατί το 99% είναι οι μεγαλύτερες πουτ@νες του χείριστου είδους (στο μυαλό), με έλεγαν και μ@λάκα. Τώρα που οι μισοί εισάγουν Πακιστανούς για να τους πηδ@νε και έχουν μπλέξει με ναρκωτικά, χαλάνε σπίτια. Αν έπεφτε και καμιά φάπα όταν έπρεπε, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Γενικά, ως άνθρωπος, και δη θετικός επιστήμων, (πανάθεμάμε) έχω μεγάλο παράδειγμα την φύση. Ξέρεις, όπως βλέπουμε, η λιονταρίνα φέρνει το φαγητό, ο άλλος με την χαίτη προστατεύει, και όταν χρειάζεται, και η λιονταρίνα και ο τύπος που το πόδι του είναι σαν το κεφάλι μου, αν χρειαστεί, θα χώσουν και καμιά σφαλιάρα στο λιονταράκι. Η φύση είναι αμείλικτη. Η τίγρης αλμπίνο θα πεθάνει άμεσα στην ζούγκλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φύση έχει κάτι μαζί της. Απλά δεν θα μπορέσει να φάει γιατί δεν θα μπορεί να κάνει καλό καμουφλάζ. Φτάσαμε σε σημείο τα παιδιά να πηγαίνουν γονείς στο δικαστήριο επειδή έφαγαν ένα χαστούκι. Εγω όταν τις έτρωγα απο τον θειο στις διακοπές γιατί δεν τους άφηνα να κοιμηθούν το μεσημέρι, το έλεγα στην μάνα μου και μου έλεγε ''καλά σου έκανε''. Ξέρω γω, μπορεί και να μου έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά εκείνο το απόγευμα, πάντως δεν έχω βιάσει, ούτε σηκώσει χέρι σε γυναίκα. Μεγαλώνοντας δε, δεν θεωρώ πλέον ότι είχε άδικο, μιας και εγώ εργάζομαι και ξέρω τι σημαίνει να θες να ξεκουραστείς. Τον επικροτώ? Ίσως όχι. Αλλά δεν θεωρώ ότι καταστραφηκε η ζωή μου.
Θα μου πεις, να σε δει ο σφίχτης στην Μαβίλη, να σε σαπακιάσει και να σου πάρει την γκόμενα? Προφανώς όχι. Να μπορείς όμως να καταλάβεις ότι σε μία κοινωνία, για πάμε μπροστά πρέπει να υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία. Και συνεχίζω το παράδειγμα της σαγιονάρας που πάτησαν οι γυναίκες λίγο παραπάνω. Τότε, με την εργατική ισότητα.
Φαντάσου να είσαι εργοδότης (κράτος). Έχεις πχ. 5 μύρια δυναμικό (άντρες στην Ελλάδα, τυχαίο νούμερο). Τώρα σου λένε > Το κάνουμε 10 μύρια, και ξαφνικά θα μειώσεις και στο μισό τους μισθούς των αντρών, και να πα να γ@ αν δεν θέλουν. Έχουμε τις γυναίκες. Πριν, ένας μισθός του άντρα έφτανε για το σπίτι στο 80% των νοικοκυριών. Με το να μπουν οι γυναίκες στην εργασία, αναγκαστικά θα πρέπει να μπουν όλες γιατί τώρα οι μισθοι ΟΛΩΝ των αντρών μειώθηκαν. Αυτό δεν το κατάλαβαν ποτέ οι γυναίκες που νόμιζαν ''θα κάνουμε καριέρα όσες θέλουμε''. ΛΑΘΟΣ κυρίες μου. Θα κάνετε καριέρα όλες γιατί δεν έχει να πληρώσουμε το ρεύμα! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ασχολείται κανείς με τα παιδιά.Σταμάτησαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, το παιδί έγινε ενα βάρος και δεν ασχολείται και κανείς μαζί του. Βάλε και την τεχνολογία και έχεις μια πολυ καλή εικόνα που πάει το πράγμα.

Εγώ (για να κλείσω το σεντόνι), πιστεύω ότι πρέπει οι 24χρονες και οι κάθε 24χρονες > 1. να μάθουν να προστετεύουν τον εαυτό τους. Απο αυτόν που τις βαράει, απο αυτόν που τις απειλεί, απο τον πατέρα τους και απο την μάνα τους. Απο όλες τις απειλές τέλος πάντων. Ναι, κι εγώ πήγαινα σε πάρτυ που έκανε ο τάδε που τον ήξερε ο δείνα, αλλά το 90. Μέσα σε 30 χρόνια παιδιά έχει αλλάξει το σύμπαν. Τώρα πας σε τέτοιο πάρτυ άντρας με μια τέτοια ΝΑ με το συμπάθιο, και γυρνάς ντυμένος γυναίκα, με βυζιά, τακουνι δεκάποντο, χωρίς το απο τέτοιο σου και ζητάς να σε φωνάζουν όλοι ''ΤΟ ΜΗΤΣΟ'' . Έχουν αλλάξει οι καιροί και πρέπει να πονηρευρούμε όλοι. Και δεν εννοώ 5g εμβόλια (θετικός επιστήμων είπα). Εννοώ να δούμε τι έχει γίνει στην τεχνολογία και που πάμε. Ίδια εκπαίδευση απο το 75 μέχρι σήμερα ενω η τεχνολογία έχει κάνει άλματα. Ίδιες όμως ώρες εκπαίδευσης. Ίδιες και ΠΟΛΥ παραπάνω ώρες εργασίας ενώ η τεχνολογία έχει κάνει άλματα. Το Undo και Redo στον υπολογιστή πάει σύννεφο. Αυτά ΓΙΑΤΙ μένουν τα ίδια? Μόνο η κατανάλωση αγαθών αυξάνεται...


Να είμαστε σκεπτικοί.

Συνεχίζω γιατί έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν με αφήνει να το ποστάρω σαν ένα κομμάτι...
Φίλτατε συμφωνώ μαζί σου.Αυτό δεν το κατάλαβαν ποτέ οι γυναίκες.Με το να εργάζονται και αυτές ουσιαστικά μειώσανε χοντρικά τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο μισό.Και τώρα δουλεύουν και οι 2 σε κάθε οικογένεια.Απο την άλλη κατανοητό ότι οι γυναίκες δεν ήταν ανεξάρτητες γιατί εξαρτόντουσαν οικονομικά από τους άντρες τους οπότε υπήρχαν διάφορα ευτράπελα.Όμως έχει ξεφύγει το πράγμα.Δεν υπάρχει όριο σε τίποτα.Και κοινωνία που δεν έχει όρια,παιδεία,αρχές θα πάει κατά διαόλου.Πρόσφατα σκεφτόμουν πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα καθώς παρατηρούσα το ανήψι μου που πάει έκτη δημοτικού.Κάθε ΠΣΚ έξω βόλτες μέχρι αργά το βράδι 12-1.Κυκλοφορεί στο κέντρο άνετα, ξέρει να σου πει για μαγαζιά,γκόμενες.Τον παρακολουθώ που συζητάει με διάφορες συμμαθήτριες εκεί σε viber,skype που έχουν όλα μα όλα τα μυξιάρικα κουβεντιάζουν κάθε μέρα και κλασσικά σαν αγόρι τον ενδιαφέρει περισσότερο πότε θα παίξει fortnite και καμιά μπάλα και άντε σε κανά πάρτι να παίξουν όλοι μαζί.Σας πληροφορώ οι μικρούλες όλο καυλαντίζουν και πετάνε όλο υπονοούμενα πονηρά και αν τους πει καμία αμέσως του λένε αν μας κάνεις τίποτα θα το πούμε στο μπαμπά μας.Από την άλλη του λένε και όταν θα δούμε το πουλάκι σου και τέτοια.Τέσπά καλώς η κακώς είναι μια άλλη γενιά και τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν είναι τα ίδια με εμάς.Τι σχέση έχουν τα πράγματα τώρα με τότε που πηγαίναμε στα πάρτι του Jeronimo Groovy για παράδειγμα.Τι να πω ίσως είμαι και αφελής και τα θυμάμαι λάθος τα πράγματα.Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα και πολύ πονηρά και τα παιδιά μας πρέπει να τα προστατεύσουμε γιατί πολλά ερεθίσματα πια τα λαμβάνουν σε νεότερες ηλικίες από εμάς και δεν έχουν ακόμα την ωριμότητα να τα διαχειριστούν ούτε να τα κατανοήσουν.Δύσκολα τα πράγματα για σοβαρούς γονείς.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.702
Like
11.648
Πόντοι
2.406
Δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη. Λεω για αποδεδειγμενες. Απλα ανα καιρους εδω μεσα εχουν ειπωθει διαφορα που προσπαθούν να ριξουν ευθυνες και στις κοπελες , για τα ρουχα, για το που κυκλοφορουν,τι ωρες κυκλοφορουν, που πηγαινουν κτλ.
Ναι Ρε φιλε. Δεν μπορεί να ντύνεται η άλλη σαν βίζιτα να χορεύει κ να τουρλωνει τον κωλο κ να θέλει να θεωρείται ίδια Μαρία
Θα μου πεις να βιαστεί επειδή είναι στυλ ξεκωλεξ, όχι βεβαια
Αλλα αν συμβεί μην πέσει κι από τα σύννεφα πως της συνεβει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το καλύτερο που έχει να γίνει τώρα είναι να βρεθεί κ ΒΊΝΤΕΟ της Γιωργιας με τον ΣΤΑΘΑΡΑ
Έχει κανείς το βιντεο γεωργία με ΣΤΑΘΑΡΑ ρε μλκιες???
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Αν μια γυναίκα πάει στο Πεδίο του Άρεως στις 4 τα ξημερώματα, και Μπούρκα να φοράει, κινδυνεύει να βιαστεί.
τυπε η γυναικα δε θα παθει τιποτα,εσυ κοιτα μη βρεθεις κατα λαθος τετοια ωρα εκει γιατι θα σου σιαξουν τις αιμοροιδες που δεν εχεις
 

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Μηνύματα
8.122
Κριτικές
20
Like
27.412
Πόντοι
8.346
Διαβασα οτι γραψατε και ειναι πολυ συγκεκριμένα παραδείγματα που ισχύουν. Απο την αλλη ομως οριστε εχουμε.το περιστατικό στην εκκλησία. Ουτε κυκλοφορουσε στις 4 στην Φυλής ουτε πηγαινε ντυμενο σαν ξεκωλο στην εκκλησία. Εκει τι ακριβώς εκανε λαθος η κοπέλα και φτασαμε να εχουμε αυτη την καταγγελία?
Αυτο που λεω ειναι οτι ο βιαστής θα προσπαθήσει να σε βιασει οτι και να κανεις, οσο και να προσεχεις. Και με το να λεμε οτι πρέπει να προσεχουν οι κοπελες τι φορανε η που να κυκλοφορανε , παροτι ειναι σωστο , φαίνεται σαν να τους δινεις ενα μικρο αλλοθι. Οτι τα θελε και τα παθε η αλλη
 

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Μηνύματα
55
Like
127
Πόντοι
0
Διαβασα οτι γραψατε και ειναι πολυ συγκεκριμένα παραδείγματα που ισχύουν. Απο την αλλη ομως οριστε εχουμε.το περιστατικό στην εκκλησία. Ουτε κυκλοφορουσε στις 4 στην Φυλής ουτε πηγαινε ντυμενο σαν ξεκωλο στην εκκλησία. Εκει τι ακριβώς εκανε λαθος η κοπέλα και φτασαμε να εχουμε αυτη την καταγγελία?
Αυτο που λεω ειναι οτι ο βιαστής θα προσπαθήσει να σε βιασει οτι και να κανεις, οσο και να προσεχεις. Και με το να λεμε οτι πρέπει να προσεχουν οι κοπελες τι φορανε η που να κυκλοφορανε , παροτι ειναι σωστο , φαίνεται σαν να τους δινεις ενα μικρο αλλοθι. Οτι τα θελε και τα παθε η αλλη


Πολύ σωστο. Προφανως και δεν μπορείς να προφυλαχτεις από τα πάντα! Αλλ όμως παίζω με την φωτιά, άλλο έχω ανάψει κι εγώ μια και άλλο "κοίτα με τον μαλακα που μπλέξαμε"

Εγώ πιστεύω παιδιά το εξής. Εκεί που φτάσαμε, θα σου ζητάει η άλλη αύξηση, θα σκάει με κάνα μίνι και αν τύχει και πάτε μαζί τουαλέτα, θα σε απειλεί για 500 ευρώ ότι θα σου καταστρέψει την ζωή. Εγώ επιμένω ότι σε τέτοια άτομα η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματικη και αποτρεπτική. ΟΧΙ σωφρονιστικη. Το ίδιο και για τους βιαστές.

Ωστόσο γράφω παρκαρισμένος. Ξεπαρκαρει γκομενακι από πίσω και με τρακάρει ευτυχώς στον κοτσαδορο. Βγαίνω, όλα καλά? της λέω. Καλά μου λέει εγώ λίγο σας ακούμπησα... Έχει γούστο λέω από μέσα μου να μου πετάξει και καμιά μήνυση μ αυτά που λέμε εδώ μέσα ?
 
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Μηνύματα
4.810
Like
14.633
Πόντοι
3.506
Ειναι άξιο προβληματισμού το γεγονός οτι ένω βρισκόμαστε στην εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης (μάλλον?) η κατάσταση πάει απο το κακό στο χειρότερο :confused: :confused: :confused:
 

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Μηνύματα
3.308
Like
14.406
Το κλειδί είναι στη ρεσεψιόν και στα δωμάτια.Σε καλό ξενοδοχείο δεν μπορείς να μπεις αν δεν περάσεις από τη ρεσεψιόν.Ο διοργανωτής τις είπε να δηλώσουν το 602 το δωμάτιο του Λεβέντη για να πάνε στο 402 που θα γινόταν το πάρτυ.Συνεπώς εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο σα γκόμενες ή βίζιτες του Λεβέντη.
Οταν η τύπισσα αποφάσισε να γυρίσει στο πάρτυ και ξεφορτώθηκε τη φίλη,έπρεπε να ξαναμπεί.Τότε πήρε τηλέφωνο το διοργανωτή και αυτός προφανώς της είπε δεν ξέρει πώς θα γίνει αφού ήδη το νούμερο 602 κάηκε.Οπότε έδωσε το τηλέφωνο στο Λεβέντη να την πάρει αυτός.Αυτός της είπε να δηλώσει ξανά το 602.Στη ρεσεψιόν όμως προφανώς δεν το δέχτηκαν και αναγκάστηκε να κλείσει απλό δωμάτιο για αυτήν στον πέμπτο.Επειδή αυτοί δεν ήταν σίγουροι αν θα την άφηναν στη ρεσεψιόν και θα ερχόταν στο πάρτυ,πήγαν στην είσοδο του ασανσέρ στον τέταρτο.Αυτή πάτησε κουμπί για τέταρτο και όχι για πέμπτο και τη συνάντησαν της άνοιξαν την πόρτα για το 402 που γινόταν το πάρτυ.Μετά αυτή φασώθηκε με το Λεβέντη που την πήγε στη σουίτα του στον έκτο.
Το ερώτημα είναι γιατί ο Λεβέντης μετά τη μάσα δε γύρισε στο δωμάτιό του αλλά πήγε σε άλλη σουίτα.Αυτό ήταν μέγα λάθος.Πιθανόν γάμησε και άλλη στην άλλη σουίτα ή είχε αηδιάσει λόγω περιόδου της γκόμενας ποιος ξέρει.
Σίγουρα άμα ξυπνούσε η γκόμενα και τον έβρισκε δίπλα ο βιασμός θα είχε πάει περίπατο.
Αλλά έτσι ετρώθη ο εγωισμός της,σου λέει με γάμησε με παράτησε και μετά πήγε να γαμήσει την άλλη.Ποιος νομίζει οτι είναι?Εβιάσθην.
Μάλλον έκανε την καταγγελία,ζήτησε λεφτά να κλείσει το θέμα,αυτός αρνήθηκε και του είπε μετά θα σε πάω στα κανάλια,θα σε ξεφτιλίσω όπερ και εγένετω.
Οι Κύπριες π.χ. σε ποια δωμάτια έμειναν?Η γύρισαν αυθημερόν για Κύπρο?Δηλαδή αυτοί πλήρωσαν αεροπορικά από Κύπρο συν χωριστά δωμάτια?Ολα για μία βραδυά?Μιλάμε για τρελό έξοδο.Δικά τους αεροπορικά από Αθήνα,σουίτα για τρεις μέρες που έχει 500 τη βραδιά,αεροπορικά από Κύπρο,δωράκι στις γκόμενες κτλ,έξοδα πάρτυ,αμοιβή διοργανωτή πρέπει να έφυγε κανά πεντοχίλιαρο από έκαστο για ένα ρεβεγιόν.
Αν πήγαιναν Μόσχα θα έκαναν παπάδες με αυτά τα λεφτά.Αλλά θέλανε δικό τους άνθρωπο μαιτρ να φροντίσει.
Κμαν2 δίνεις απλά ρεσιτάλ, μπράβο! έτσι ακριβώς έγιναν στάνταρ, διάβασα όλα τα τελευταία σου ποστ! Μάλλον έχεις γνώση, τί δουλειά κάνεις, μπράβο!
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.805
Like
14.587
Πόντοι
3.656
Γιατι είναι χαπατα της μπουρδελοδηθενιας και γιατί είναι πολλές φορές οπορτουνιστριες όπως η Γεωργία μας
Σου λέει να φάω έναν πουτσο από τον λεβέντη κάπου θα με βάλει για διευθύντρια να κάθομαι κ να το ξύνω με ένα Γαμησι μια τόσο
διόλου απίθανο να σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Διαβασα οτι γραψατε και ειναι πολυ συγκεκριμένα παραδείγματα που ισχύουν. Απο την αλλη ομως οριστε εχουμε.το περιστατικό στην εκκλησία. Ουτε κυκλοφορουσε στις 4 στην Φυλής ουτε πηγαινε ντυμενο σαν ξεκωλο στην εκκλησία. Εκει τι ακριβώς εκανε λαθος η κοπέλα και φτασαμε να εχουμε αυτη την καταγγελία?
Αυτο που λεω ειναι οτι ο βιαστής θα προσπαθήσει να σε βιασει οτι και να κανεις, οσο και να προσεχεις. Και με το να λεμε οτι πρέπει να προσεχουν οι κοπελες τι φορανε η που να κυκλοφορανε , παροτι ειναι σωστο , φαίνεται σαν να τους δινεις ενα μικρο αλλοθι. Οτι τα θελε και τα παθε η αλλη
Φίλε ας ξεχάσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό και ας μιλήσουμε γενικά.

-Όταν λες σε μια απλή γυναίκα, να προσέχει πως ντύνεται, με ποιούς βγαίνει, που πηγαίνει και τι πίνει, το κάνεις γιατί αναγνωρίζεις ότι υπάρχει ο κίνδυνος πραγματικού βιασμού.
Αντίστοιχες συμβουλές δίνεις βέβαια και σε έναν άνδρα, που επίσης διατρέχει κίνδυνο, αν πάει ξημερώματα στη Πλατεία Βάθης με ένα μάτσο 100ρικα στα χέρια.

-Αν κάποια γυναίκα έπραξε έτσι και βιάστηκε (αποδεδειγμένα), τότε λες στις γυναίκες να αποφύγουν να φερθούν αντίστοιχα, γιατί διατρέχει αποδεδειγμένα τον ίδιο κίνδυνο.

-Αν μια γυναίκα έπραξε έτσι και καταγγείλει ότι βιάστηκε (αλλά δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία που να το αποδεικνύουν), τότε θα εξετάσεις όλη την συμπεριφορά της και όλα τα γεγονότα πριν και μετά το συμβάν, για να καταλήξεις στο συμπέρασμα αν όντως έγινε βιασμός ή όχι.
Αυτό κάνουν οι μπάτσοι (είναι δουλειά τους), αυτό κάνουμε και μεις (για να περνάει η ώρα).

-Προφανώς και μπορεί να γίνουν βιασμοί ή άλλα εγκλήματα, όσο και να προσέχεις. Αλλά αν δεν προσέχεις καθόλου, τα εγκλήματα αυξάνονται. Και αναλογίσου αν αυτός που λέει ""είναι δικαίωμα της γυναίκας να ντύνεται όπως θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει"", της κάνει όντως καλό ή κακό?
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.932
Κριτικές
16
Like
14.865
Πόντοι
6.515
Τι φοραγε τελικά αυτή η γεωργια, μάθαμε?
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν2 δίνεις απλά ρεσιτάλ, μπράβο! έτσι ακριβώς έγιναν στάνταρ, διάβασα όλα τα τελευταία σου ποστ! Μάλλον έχεις γνώση, τί δουλειά κάνεις, μπράβο!

Απλά ασχολούμαι με το σπονσοριλίκι οπότε εξιχνίασα κάποια πράγματα.Τα logistics σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντικά.Π.χ. οι τύποι νοίκιασαν χωριστές σουίτες αντι να μείνουν π.χ. δύο σε μία και να μοιράσουν τα έξοδα,γιατί?Για να έχουν εξτρά γαμιστρώνες και να μπορούν να στέλνουν τις γκόμενες που έρχονταν στη ρεσεψιόν για το πάρτυ δηλώνοντας διαφορετικά δωμάτια κάθε φορά.
Τραγικό που ήρθε ανήλικη βέβαια.Ετσι και ήθελε η τύπισσα να τσιμπήσει παραδάκι λίγο να κωλοτριβότανε σε κάποιον από τους παρτούζοντες και τώρα θα τσίμπαγε 100 χιλιάρικα για αποπλάνηση ανηλίκου.Αλλά αυτή δε γούσταρε να τον φάει.
 

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Μηνύματα
3.308
Like
14.406
Απλά ασχολούμαι με το σπονσοριλίκι οπότε εξιχνίασα κάποια πράγματα.Τα logistics σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντικά.Π.χ. οι τύποι νοίκιασαν χωριστές σουίτες αντι να μείνουν π.χ. δύο σε μία και να μοιράσουν τα έξοδα,γιατί?Για να έχουν εξτρά γαμιστρώνες και να μπορούν να στέλνουν τις γκόμενες που έρχονταν στη ρεσεψιόν για το πάρτυ δηλώνοντας διαφορετικά δωμάτια κάθε φορά.
Τραγικό που ήρθε ανήλικη βέβαια.Ετσι και ήθελε η τύπισσα να τσιμπήσει παραδάκι λίγο να κωλοτριβότανε σε κάποιον από τους παρτούζοντες και τώρα θα τσίμπαγε 100 χιλιάρικα για αποπλάνηση ανηλίκου.Αλλά αυτή δε γούσταρε να τον φάει.
σωστά, και τσατσά η δικιά σου, ναι. Ήθελε να σπρώξει τη μικρή για να κάνουν καταγγελία και να πάρουν λεφτά, πωπω!!! Αυτό που έκανε θέλει πυροβόλημα, εξαιτίας της, ακύρωσαν τη χορηγία και τώρα δεν θα γίνει το Μουσείο της Δήλου. Έχει κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ κακό η κωλοπουτάνα, αν το σκεφτείτε.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.805
Like
14.587
Πόντοι
3.656
Διαβασα οτι γραψατε και ειναι πολυ συγκεκριμένα παραδείγματα που ισχύουν. Απο την αλλη ομως οριστε εχουμε.το περιστατικό στην εκκλησία. Ουτε κυκλοφορουσε στις 4 στην Φυλής ουτε πηγαινε ντυμενο σαν ξεκωλο στην εκκλησία. Εκει τι ακριβώς εκανε λαθος η κοπέλα και φτασαμε να εχουμε αυτη την καταγγελία?
Αυτο που λεω ειναι οτι ο βιαστής θα προσπαθήσει να σε βιασει οτι και να κανεις, οσο και να προσεχεις. Και με το να λεμε οτι πρέπει να προσεχουν οι κοπελες τι φορανε η που να κυκλοφορανε , παροτι ειναι σωστο , φαίνεται σαν να τους δινεις ενα μικρο αλλοθι. Οτι τα θελε και τα παθε η αλλη
θα σου απαντήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Αν οι γονείς δεν είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη στην Εκκλησία και τους εκπροσώπους της, δεν θα γίνονταν ούτε αυτοί οι Βιασμοί, ούτε θα έχαναν τα παιδιά τους που θα γίνονταν Μοναχοί και Μοναχές, ούτε θα γίνονταν αντιεμβολιαστές με αποτέλεσμα να πεθάνουν
 

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Μηνύματα
55
Like
127
Πόντοι
0
Ειναι άξιο προβληματισμού το γεγονός οτι ένω βρισκόμαστε στην εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης (μάλλον?) η κατάσταση πάει απο το κακό στο χειρότερο :confused: :confused: :confused:

Αγαπητέ, την σεξουαλικη απελευθέρωση την κατάλαβαν λάθος αι γυναίκαι. Νόμιζαν ότι είναι να γ@μανε κι αυτές όποιον θέλουν, μια νύχτα, μίνι μόνο, sex and the city κλπ μπαρούφες.
Η απελευθέρωση κανονικά ήταν "να μπορώ να φύγω από τον μαλακα στο σπίτι, τον δυνάστη, τον βιαστή κλπ" Αυτό δεν τους έφτανε, γιατί η γλυκά πάντα του χρήματος είναι μεγάλη. Ήθελαν πλήρη ισότητα σε όλα. Λες και η φύση μας έκανε ίσους όλους... Να πω κι εγώ "" αισθάνομαι μειωμένος ως προς τους ψηλούς, πρέπει να έχετε κι έναν κοντό στην ομάδα μπάσκετ... "
Η το άλλο" εγώ θα κυκλοφορώ χωρίς εσώρουχά πάνω στα τραπέζια, αλλά μόνο να κοιτάτε το μενού... να μην παραγγείλετε... "

Παιδιά όσοι ξέρουν γυναίκες που έχουν κακοποιηθει σεξουαλικα, ξέρουν ότι είναι μεγάλο Θέμα.
Γι αυτό εγώ επιμένω, προσέχουμε για να έχουμε...

Θέλει απλή λογική και λίγο ψάξιμο για να είσαι ήσυχος το βράδυ στο κρεββάτι στο 90 % των περιπτώσεων.
 
Τελευταία τροποποίηση:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
6.032
Κριτικές
48
Like
6.438
Πόντοι
11.445
Απλά ασχολούμαι με το σπονσοριλίκι οπότε εξιχνίασα κάποια πράγματα.Τα logistics σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντικά.Π.χ. οι τύποι νοίκιασαν χωριστές σουίτες αντι να μείνουν π.χ. δύο σε μία και να μοιράσουν τα έξοδα,γιατί?Για να έχουν εξτρά γαμιστρώνες και να μπορούν να στέλνουν τις γκόμενες που έρχονταν στη ρεσεψιόν για το πάρτυ δηλώνοντας διαφορετικά δωμάτια κάθε φορά.
Τραγικό που ήρθε ανήλικη βέβαια.Ετσι και ήθελε η τύπισσα να τσιμπήσει παραδάκι λίγο να κωλοτριβότανε σε κάποιον από τους παρτούζοντες και τώρα θα τσίμπαγε 100 χιλιάρικα για αποπλάνηση ανηλίκου.Αλλά αυτή δε γούσταρε να τον φάει.
τυπε εχοθν προβλημα οι Λεβεντηδες και ο αλλος εφοπλιστης να πληρωσουν 1500 για ενα τριημερο ο καθένας? Προτιμανε λες να μενουν 2-2 για να κανουν οικονομια και να ακουει ο ενας το ροχαλητο του αλλου ??:2funny:

αλλα για τα logistics αυτο κανανε ουτως η αλλως , η το κανουν παντα ετσι κιαλλιως
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε εχοθν προβλημα οι Λεβεντηδες και ο αλλος εφοπλιστης να πληρωσουν 1500 για ενα τριημερο ο καθένας? Προτιμανε λες να μενουν 2-2 για να κανουν οικονομια και να ακουει ο ενας το ροχαλητο του αλλου ??:2funny:

αλλα για τα logistics αυτο κανανε ουτως η αλλως , η το κανουν παντα ετσι κιαλλιως

Φίλοι ήτανε γιατί να μη μείνουν μαζί?Θα είχε πιο πολύ χαβαλέ.Αλλά νοίκιασαν πολλές σουίτες για να βγαίνουν τα logistics.Και ο άλλος στο δωμάτιο του αδερφού του κοιμήθηκε.
 
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.264
Like
34.966
Πόντοι
9.931
τυπε εχοθν προβλημα οι Λεβεντηδες και ο αλλος εφοπλιστης να πληρωσουν 1500 για ενα τριημερο ο καθένας? Προτιμανε λες να μενουν 2-2 για να κανουν οικονομια και να ακουει ο ενας το ροχαλητο του αλλου ??:2funny:

Ο τυπος εχει μεινει στην εποχή που πηγαίναμε παρέα με τους κολλητούς διακοπές και μέναμε 5 άτομα σε δίκλινο για να κάνουμε οικονομία.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ τώρα ενώ οι επαρχιωτοπούλες μου έκατσαν στη Μόσχα τζάμπα,τους έδωσα ένα δωράκι στον αποχαιρετισμό.Ωστε να με θυμούνται ευχάριστα,να μην έχουμε ντράβαλα.Είναι βασική φιλοφρόνηση και τζάμπα να κάτσει η γκόμενα πάντα σκάω κάτι στο τέλος.
Αμα είσαι πιο νέος βέβαια έχεις ψευδαισθήσεις θες να πιστεύεις οτι έπεσαν με το σπαθί σου.
 

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Μηνύματα
412
Like
63
Πόντοι
1
Οι Κύπριες π.χ. σε ποια δωμάτια έμειναν?Η γύρισαν αυθημερόν για Κύπρο?Δηλαδή αυτοί πλήρωσαν αεροπορικά από Κύπρο συν χωριστά δωμάτια?Ολα για μία βραδυά?Μιλάμε για τρελό έξοδο.Δικά τους αεροπορικά από Αθήνα,σουίτα για τρεις μέρες που έχει 500 τη βραδιά,αεροπορικά από Κύπρο,δωράκι στις γκόμενες κτλ,έξοδα πάρτυ,αμοιβή διοργανωτή πρέπει να έφυγε κανά πεντοχίλιαρο από έκαστο για ένα ρεβεγιόν.
Αν πήγαιναν Μόσχα θα έκαναν παπάδες με αυτά τα λεφτά.Αλλά θέλανε δικό τους άνθρωπο μαιτρ να φροντίσει.
Kman άρχοντα το ξαναλέμε,εδώ δεν πρόκειται για τις κλασικές περιπτωσεις που τις βαφτίζουν τα ΜΜΕ επιχειρηματίες και που στο τέλος αποδεικνύεται οτι απλά είναι στα φράγκα λίγο πάνω από τον μέσο όρο,εδώ προκειται για την κορυφή της κορυφής, η μητέρα τους και αυτοι οι 2 έχουν περιούσια πάνω από 1δις σε αγγλικές λίρες,το θέμα με τις βίζιτες δεν είναι τα λέφτα αλλά μάλλον το ψυχολογικό/εγωκεντρικό οτι πηδάω γιατι είμαι ωραίος και οχι με τα λεφτά μου,μιλάμε τα αδερφια εχουν τοσο χρημα που λενε στα 2 γραφεια που ειναι στη Θεσ/νική στείλτες ολες τωρα στη σουίτα να διαλέξουμε
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom