Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.126
Like
7.968
Πόντοι
1.206
οι νεαροι θα την βγαλουν καθαρη

δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που λαδωνονται εισαγγελεις και δικαστες στην ελλαδα για κατηγοριες πλουσιων βιαστων
 

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
583
Like
864
Πόντοι
86
Για να μείνω και λίγο στο θέμα της Γεωργίας (με Γ κεφαλάιο, αλλιώς θα μιλήσουμε για βερύκοκα...) , προφανώς και καταδικάζω τον όποιον βιάζει έναν αδύναμο. Είτε είναι στο φανάρι και βρίζει, είτε είναι γυναίκα στο κρεβάτι, στο ξύλο κλπ.
Λέω όμως, ότι δεν μπορεί αυτή η γ@μωκοινωνία να δίνει το δικαίωμα έτσι σε κάποιον να σε καταστρέψει. Στον γιό σου που θα σε πάει σε δίκη για το χαστούκι και μετά θα χάσεις την δουλειά σου. Στην γκόμενα που επειδή της τράβηξες το μαλλί στο κρεββάτι και έφαγε δυο χαστουκάκια και κοκκίνησε ο πωπούλης της να σε πάει μετά δικαστήριο για βιασμό. Να σε πάει. Αν όμως αποδειχθεί ότι σε πήγε με δόλο, η τιμωρία για μένα θα έπρεπε να είναι θα-να-τος. Δεν υπάρχει χώρος για μουνόπ@α στις κοινωνίες. Προσοχή. Δεν μιλάω για το Ελληνικό σύστημα. Προφανώς και το σύστημα στα μεγάλα @@ του. Μιλάω για την κοινωνία όπως την θέλω εγώ (ή εμείς, όσοι συμφωνούμε) μήπως και κάποια στιγμή γίνει κιόλας (πολυ μετά τον θάνατό μας). Θεωρώ ότι η αλλαγή της κοινωνίας μας γίνεται μέσα απο τα παιδιά μας. Και προς το παρών, τα πράγματα ΜΟΝΟ απαισιόδοξα είναι κατά μεγάλο ποσοστό. Έχουμε κακομαθημένα παιδιά 60%, που δεν θέλουν να εργασθούν, τα θέλουν όλα στο πιάτο, θέλουν να έχουν το τελευταίο κινητό, να βλέπουν κώλους και τσόντες απο τα 11 και όταν τα βρουν μπαστούνια να πάει ο μπαμπάς ή να βρεθεί ένας καλός δικηγόρος να τα ξεμπλέξει.
Πέταξαν οι άλλοι στην Ρόδο μια κοπέλα απο τον γκρεμό. Εγώ ζητάω τον θάνατό τους. Δεν έχει ελαφρυντικό. κανένα. Ούτε πρότερο βίο, ούτε φυλακή να ταϊζω έναν δολοφόνο. Έχει καταναγκαστικά έργα, ορυχεία και όταν πεθάνεις του κυρίου δεηθώμεν. Το ίδιο και ο βιαστής που εκείνα τα χριστούγεννα έκαψε και βίασε (αυτός με το μαγαζί ''Μ' ανάβης'') μια κοπέλα κάτω απο το σπίτι της. Θά-να-τος. Το παραδέχτηκε, είχαν υλικό, το είπε κλπ. Όταν δε, εμπλέκονται παιδιά, που πάνε, σκοτώνουν, κάνουν πλάνο, βάζουν σε αυτοκίνητο, πάνε την πετάνε κλπ. Εδώ μιλάμε για καταστάσεις θρίλλερ. Δεν μιλάω για φάση Γιωργίας. Όσοι θυμούνται Κατσούλα και Δημητροκάλη και Μαριέτη, τώρα είναι έξω, και η Μαριέτη έχει οικογένεια και παιδί. Τύποι που βασάνισαν, βίασαν, σκότωσαν, και πέταξαν σαν σκουπίδια ανθρώπινα παιδιά. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν. Να μεγαλώσει παιδί η Μαριέτη να του πει τι? Πως βράζουμε κόκκαλα για την μαύρη μαγεία? Ή που θα βρούμε τρίχες παρθένας για να κάνει ο αγαπημένος μας καλύτερο σεξ? Προσοχή! Κρίθικαν ένοχοι, το αποδέχθηκαν ότι εκαναν τα εγκλήματα και τους είχα στις φυλακές Αυλώνας κάποια φεγγάρια όταν ήμουν στρατό.
Κι εκείνα τα παιδιά, που πήγαν στις τελετές κλπ. ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε να τα προστατεύουΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Γιατί τύποι μου αγαπητοί, εμείς ζούμε σ' αυτόν τον πίνακα. Ας μάθουμε και τους άλλους να βοηθήσουν στην ζωγραφιά μας. Εγώ όταν βλέπω μπινελίκια σε παιδιά στον δρόμο ή σε γυναίκες είμαι έτοιμος να ορμήξω. Πολλές φορές το έχω κάνει κιόλας. Αλλά με λύπη μου ακούω περιστατικά (όπως αυτό με τον μπάτσο τώρα τελευταία) που θέλει/έκανε (δεν ξέρω) να κάνει μήνυση στην αστυνομία γιατί μπήκαν χωρίς ένταλμα σπίτι του. Και πετάγεται και η γκόμενα και θέλει να κάνει λέει ΚΑΙ αυτή. Που οι μπάτσοι πήγαν να την σώσουν. Ο κόσμος είναι κατά βάση βλαμμένος. Έτσι τους έμαθαν, δεν κακολογώ.

Κάποιοι είπαν για τον Φουρθιώτη.
Θα σας πω κάτι, και οι ψαγμένοι του φόρουμ ας κοιτάξουν στο ΓΕΜΗ , στο FB και στο Ινστα να βρουν πληροφορίες.
''Παιδική πορνεία'' .
Θα σας πω κάτι άλλο για να ψάξετε όσοι θέλετε να δείτε σε ποιά χώρα ζείτε.
Κοκλώνης, Κατσίκης, Πανόπουλος. Είναι όλα ΑΝΟΙΧΤΑ στο Γεμή. Μπείτε να δείτε. Έχουν γίνει καταγγελίες με γεγονότα σε δημοσιογράφους που ''δήθεν'' βγάζουν όλα τα άπλυτα και δεν έχει κουνήσει ΟΥΤΕ φύλλο. Τί-Πο-Τα. Αυτά που βλέπουμε μαγκίτες μου στην ΤιΒι και ακούμε στο ράδιο, είναι αυτά που θέλουν να δούμε και να ακούσουμε. Συνήθως, κατά 99%, όταν παίζει κάτι πολύ, κάτι άλλο παίζει απο πίσω και δεν το μαθαίνουμε ποτέ γιατί τα media είναι αΠassχολημένα. Η τηλεόραση θέλει διαφημίσεις. Θέλει δηλαδή να έχει τηλεθέαση. Για να πάρει διαφημίσεις και να πάρει χρήματα. ΔΕΝ θέλει να δείξει κάτι που ΔΕΝ έχει ακροαματικότητα. Το στενόχωρο είναι ότι έχουμε την τηλεόραση που αξίζουμε. ΑΥΤΑ θέλει να βλέπει ο κόσμος. Ξέκωλα να κάνουν βαθιά καθίσματα με camel toe μέρα μεσημέρι, τα βυζιά της τάδε και το μίνι που μπορεί να δεις και κώλο τα βράδια. Και πετάγεται ο J 2 ass, με εταιρίες στο Delaware της Αμερικής, έχοντας φάει τα μύρια της αρκούδας, να σε πάει βολτίτσα στο κότερό του.
Ακόμα και οι κοπέλες που σκέφτονται έτσι είναι πρόβλημα. ''Θα πάω μωρέ λίγο στο πάρτυ, να διασκεδάσω, να μου πάρει κάνα χρυσαφικό'' . ΛΑΘΟΣ. Γιατί μάγκες αυτή η λογική πολλαπλασιάζεται. Και τι εννοώ. Έτσι μεθαύριο αυτή στην μπίζνα της θα ''χρησιμοποιήσει'' τον τάδε για να πάρει μια εργολαβία, θα δείξει λίγο κώλο για να πάρει ένα δάνειο, και θα σκάσει και χωρίς εσώρουχο σε κάνα Presentation. Για την εταρία μωρέ, ξέρεις... Κι όταν χοντρύνει το πράγμα, θα το παίζει βιασμένη και ριγμένη, την στιγμή που αυτή η ίδια έσκαβε τον λάκο της όλα τα χρόνια. Δεν μιλάω για την Γιωργία, παράδειγμα λέω.

Οδηγώ μοτοσυκλέτα απο το 1993. Αυτό που έμαθα και είμαι ακόμα εδώ, είναι να προσέχω τους άλλους. ΟΧΙ εμένα, εμένα με ξέρω. Τους άλλους. Κόβω κι αν δεν έχει στοπ, κόβω ακόμα κι αν ξέρω τον δρόμο και γενικά δεν πιέζω εκεί που γνωρίζω ότι δεν με παίρνει. Ευτυχώς είχα την τύχη να κάνω σχολεία, κι εδώ, και στο εξωτερικό, να ζήσω έξω περίπου τα 11-12 χρόνια απο την ζωή μου και έχω πάρει και στοιχεία απο την χώρα που έζησα και απο τα ταξίδα που έκανα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Δεν είναι όλα για όλους. Όπως χιουμοριστικά λένε κάποιοι ''Δεν είμαι εγώ για μεγάλη ζωή'' . Αυτό είναι το νόημα. Ότι αν πας να την κάνεις, δεν είσαι για τέτοια. Δεν ξέρεις πως παίζεται το παιχνίδι, δεν ξέρεις μέχρι που μπορεί να το φτάσουν κλπ. Ξέρετε, είχα εναν Πακιστανό με ενα ψιλικατζίδικο εκεί που έμενα, Αγγλία τώρα έτσι? ¨Οχι Αφρικα κόκο. Και μου έλεγε ''Εκεί ξεχνάς την τσάντα σου στο ταξί, και σε ψάχνει ο ταξιτζής να στην φέρει πίσω''. Εγω πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Την συνήθεια. Το Blending. Μπορεί ο Έλληνας να παει Αμερική και να γίνει ζαμπλουτος. Όχι γιατί είναι έξυπνος, αλλά γιατί τον βοηθάει στο σύστημα. (το 80%, δεν λέω, υπάρχουν και οι φωστήρες). Πάει Έλληνας στην Ρουμανία και θα ανοίξει μαγαζί που θα κάνει εξαγωγή λευκής γυναικίας σάρκας κλπ. Πάει στην Αγγλία και ανοίγει εστιατόριο. Πάει στην Γερμανία και κάνει συνεργείο. Το σύστημα σε καταπίνει.

Είναι πολύ παράξενοι οι καιροί μας αλάνια. Να φυλαγώμαστε απο παντού. Στο τέλος θα πρέπει να μας κόβουν απόδειξη τα call girl γιατί αλλιώς θα θεωρείται βιασμός. Σε σπρώχνουν πάντως να ψάχνεις επώνυμες εταιρίες του χώρου αν θες γυναίκα, αλλιώς τα One night stand και οι φοιτήτριες δεν ξέρεις που φτάνουν. Πλέον φίλοι όλοι έχουμε ηλεκτρονική ταυτότητα. Πατας τέσσερα google, δύο FB κι ένα ινστα και ξέρεις αν ο τύπος έχει χρήματα ή όχι. Αν τον βρείς και στο LinkedIn, βλέπεις και την εταιρία στο ΓΕΜΗ, κι αμα είσαι σπίρτο βρίσκεις που μένει και τι οδηγάει και που πάει διακοπές. Είναι το επάγγελμα του μέλοντος για την κοινωνία μας να βαράς τέτοιες φάσεις. Όχι συνέχεια βεβαια γιατί δεν μπορεί να σε βιάζουν κάθε 10 χρόνια. Όμως ξαναλέω. Κάντε τα μαθηματικά.
Είσαι 24. Αν πάρεις μισό χαρτί, για τα επόμενα 30 χρόνια, τα καλά σου χρόνια δηλαδή, είναι τσάμπα 16,6 χιλιάρικα τον χρόνο. Σκεφτείτε το λίγο πραγματικά, και όχι απλά σαν ανάγνωση του ποστ. Σκεφτείτε που είσασταν τριάντα χρόνια πρίν οι σημερινοι 45-50, και πείτε μου αν δεν είχατε να εργασθείτε ΟΛΑ αυτά τα χρόνια που θα είσασταν, τι θα είχατε κάνει, μια επένδυση, μια δική σας εργασία, μια οικογένεια κλπ. Εγώ πιστεύω ότι αν αποδειχθεί σκαμ, θα πρέπει να πάρουν το μισό χαρτί οι άλλοι, και αυτή σβήσει απο την Γη.

καλή μας τύχη αδέρφια...


Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πάνω σε όλο αυτό το θέμα το οποίο σου πήρε χρόνο να το γράψεις αλλά γιατί να το κάνουμε αυτό ενώ μπορούμε να σου πούμε 3, 4 λέξεις και να σε κάνουμε cancel ? Σε 2 seconds. Και τα προβλήματα θα συνεχίζονται...
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Μετά σου λέει δεν χρειάζεται λογοκρισία... . Τέτοια αποβράσματα θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σαν βιαστές (γιατί τέτοιους δημιουργούν).
το ελληνικό κράτος αντέδρασε ως εκεί που το αφήνουν όταν μάζεψε πρόσφατα κάποιους από αυτούς που ποζάρισαν με όπλα και ναρκωτικά, η επιβολή της μαύρης υποκουλτούρας στις υπολοιπες δυτικες κοινωνιες ειναι από τα βασικά εργαλεια των Αμερικανών για τα οποία δεν ανέχονται παρεμβάσεις,στου Πουτιν βεβαια το μαγαζι δε περνανε αυτα και οι τράππερς αναγκαζονται να αυτοεξοριστουν γιατι αφου επειδη ελευθερια λογου δεν υπαρχει στη ρωσια και ουαουα
 
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Μηνύματα
972
Like
895
Πόντοι
86
οι νεαροι θα την βγαλουν καθαρη
ότι ναναι ας αφήσουμε τους δικαστές να αποφασίσουν
μονο μην μας κοροιδευουν και βγουν και οι δυο αντίδικοι καθαροι

ο κόσμος βοά.
Θέλει καποιον φυλακή ή τον Λεβέντη αν είναι αληθινή η καταγγελία ή την Μπίκα αν η καταγγελία είναι ψευδης

Και οι δυο αθωοι μετά από τόσο σαματά δεν γίνετε, φτάνει η κοροϊδία
και δεν εννοω τυχών προφυλακίσεις για τα μάτια του κόσμου αλλά τις τελεσιδικες αποφασεις
 
Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.702
Like
11.648
Πόντοι
2.406
οι νεαροι θα την βγαλουν καθαρη

δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που λαδωνονται εισαγγελεις και δικαστες στην ελλαδα για κατηγοριες πλουσιων βιαστων
Το μονο σίγουρο στην κουλομπανανια
 

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.135
Κριτικές
4
Like
9.207
Πόντοι
2.306
ότι ναναι ας αφήσουμε τους δικαστές να αποφασίσουν
μονο μην μας κοροιδευουν και βγουν και οι δυο αντίδικοι καθαροι

ο κόσμος βοά.
Θέλει καποιον φυλακή ή τον Λεβέντη αν είναι αληθινή η καταγγελία ή την Μπίκα αν η καταγγελία είναι ψευδης

Και οι δυο αθωοι μετά από τόσο σαματά δεν γίνετε, φτάνει η κοροϊδία
και δεν εννοω τυχών προφυλακίσεις για τα μάτια του κόσμου αλλά τις τελεσιδικες αποφασεις
Όπως στις περισσότερες περιπτώσει τυπε, θα ξεχαστεί σε λίγο καιρό το θέμα, οπότε κλαιν μαιν το αποτέλεσμα για τους περισσότερους... Ως δια μαγιας κάποιο άλλο θέμα θα σκεπάσει αυτή την επικαιρότητα...
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.975
Κριτικές
63
Like
45.893
Πόντοι
9.297
οι νεαροι θα την βγαλουν καθαρη

δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που λαδωνονται εισαγγελεις και δικαστες στην ελλαδα για κατηγοριες πλουσιων βιαστων
Θα φάνε τόσο κράξιμο που και στο Ειρηνοδικείο Κάτω Τραχανοπλαγιας να τους μεταθέσουν, θα τους πετάνε κοπριες.....με τις γκλιτσες στο χέρι θα τους περιμένουν.
 

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Μηνύματα
55
Like
127
Πόντοι
0
το ελληνικό κράτος αντέδρασε ως εκεί που το αφήνουν όταν μάζεψε πρόσφατα κάποιους από αυτούς που ποζάρισαν με όπλα και ναρκωτικά, η επιβολή της μαύρης υποκουλτούρας στις υπολοιπες δυτικες κοινωνιες ειναι από τα βασικά εργαλεια των Αμερικανών για τα οποία δεν ανέχονται παρεμβάσεις,στου Πουτιν βεβαια το μαγαζι δε περνανε αυτα και οι τράππερς αναγκαζονται να αυτοεξοριστουν γιατι αφου επειδη ελευθερια λογου δεν υπαρχει στη ρωσια και ουαουα

Δεν έχεις άδικο.
Προσωπικά πιστέυω πολύ στην μοναρχία, αν σου κάτσει καλός μονάρχης προφανώς. Το είχε πει και ο Ηρόδοτος, όχι ο τύπος που γράφει στο μπου. Πολλοί πιστεύαμε ότι η Δημοκρατία τότε ήταν καλή, ο εξοστρακισμός ήταν γαμάτος κλπ. Απο την εμφάνισή της η Δημοκρατία ήταν μία ψιλομούφα. Μαζευόμασταν πέντε αλάνια και λέγαμε ''ρε σεις? Δεν λέμε να γίνει εξοστρακισμός να φύγει ο Μπάμπης ο Μιλήσιος γιατί έχει πάρει πολύ θάρρος και θα μας τον φορέσει στο μέλλον? Άντε να το κανονίσουμε...'' . Έτσι και τώρα. Μην δείρεις το παιδί. Μην μιλήσεις άσχημα στην Μαρία. (παρένθεση, ας μπει κάποιος να τα δεί, είναι πολύ ενδιαφέροντα κείμενα και αν μας τα δίδασκαν έτσι ''σε κατανοητή γλώσσα εννοώ'', σίγουρα θα είμασταν καλύτεροι άνθρωποι. Είχε φαγωθεί το σύστημα να κλείνουμε ρήματα στα Αρχαία και να κάνουμε συντακτικό, αντί να πιάσει το κείμενο και να στο διαβάσει κάποιος να το καταλάβεις. Ψηφιακή Βιβλιοθήκη της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας ) . Θεωρώ ότι πρέπει να τα βλέπουμε, έστω και τώρα που είμαστε μεγάλοι. Εγώ τα διαβάζω με πολύ ενδιαφέρων και τα συζητάω με φίλους, γιατί βλέπεις μια οπτική ανθρώπων απλών, αγαθών, χωρίς πονηρία (τουλάχιστον όχι πάντα). Και ο Ηρόδοτος αν τον είχαμε σήμερα μάγκες στο σχολίο, θα είχε μηδέν στην έκθεση. Πηδάει απο το ένα θέμα στο άλλο σαν καγκουρώ.

Αν σου κάτσει κακός μονάρχης, την γ@μησες, όμως η πολύ Δημοκρατία, τα πηγαδάκια, και το ''όλοι έχουμε λόγο'' και τα ''εγώ θα φοράω μίνι να φαίνεται και ο κώλος μου και στην παραλία θα κάνω ημιγυμνισμό στην γλυφάδα απο πάνω, και απο κάτω θα φοράω τον στρίνγκο που δεν υπάρχει'' σε καλό δεν θα μας βγουν. Ας ζούμε στην πραγματικότητα, και όχι στην κοινωνία που θα θέλαμε. Ας προσπαθούμε να την κάνουμε αυτήν που θα θέλαμε γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μόνο τέτοια δεν είναι τώρα που μιλάμε...

Μεγάλη κουβέντα...
 
  • Like
Αντιδράσεις: poppop

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Μηνύματα
1.165
Κριτικές
1
Like
1.295
Πόντοι
216

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.126
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ότι ναναι ας αφήσουμε τους δικαστές να αποφασίσουν
μονο μην μας κοροιδευουν και βγουν και οι δυο αντίδικοι καθαροι

ο κόσμος βοά.
Θέλει καποιον φυλακή ή τον Λεβέντη αν είναι αληθινή η καταγγελία ή την Μπίκα αν η καταγγελία είναι ψευδης

Και οι δυο αθωοι μετά από τόσο σαματά δεν γίνετε, φτάνει η κοροϊδία
και δεν εννοω τυχών προφυλακίσεις για τα μάτια του κόσμου αλλά τις τελεσιδικες αποφασεις
τον εγγονο του δαυιδ μην περιμενεις να παει φυλακη θα πληρωσει ενα προστιμο και μια αποζημιωση στην κοπελα
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.126
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Θα φάνε τόσο κράξιμο που και στο Ειρηνοδικείο Κάτω Τραχανοπλαγιας να τους μεταθέσουν, θα τους πετάνε κοπριες.....με τις γκλιτσες στο χέρι θα τους περιμένουν.
χεστηκανε

εαν δεν προφυλακιστουν ολοι τους θα τα ξανακανουν σε 2 η 3 4 χρονια

εφοσον δεν εχουμε τηνν νομοθεσια των ηπα για τετοια ηδεχθη εγκληματα να περιμενεις μονο ενα προστιμο και μια αποζημιωση στην κοπελα
 

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Μηνύματα
1.165
Κριτικές
1
Like
1.295
Πόντοι
216
τον εγγονο του δαυιδ μην περιμενεις να παει φυλακη θα πληρωσει ενα προστιμο και μια αποζημιωση στην κοπελα
Απο που ως που ειναι εγγονός του Δαυιδ?
Ο Λιγνάδης δεν πήγε μέσα?
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.126
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Απο που ως που ειναι εγγονός του Δαυιδ?
Ο Λιγνάδης δεν πήγε μέσα?
ετσι εχει γραφτει

ειναι εγγονος του δαυιδ της 3Ε με κοκακολες και λοιπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Λιγνάδης δεν πήγε μέσα?
ο λιγνιαδης δεν ειχε "νονο" για να ειναι εξω
 

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Μηνύματα
55
Like
127
Πόντοι
0
Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πάνω σε όλο αυτό το θέμα το οποίο σου πήρε χρόνο να το γράψεις αλλά γιατί να το κάνουμε αυτό ενώ μπορούμε να σου πούμε 3, 4 λέξεις και να σε κάνουμε cancel ? Σε 2 seconds. Και τα προβλήματα θα συνεχίζονται...

Φίλε μου καλέ και πολύαγαπημένε (έτσι μου λέει ένας κάθε φορά που τον παίρνω στο τηλέφωνο).
Και μία λέξη μπορείς να πεις και να τα ακυρώσεις.
Το θέμα είναι (για μένα) να γράφουμε, ιδίως στο συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ), γιατί κάποιος θα διαβάσει, θα σκεφτεί, θα δει μία γνώμη που δεν την είχει δει σαν οπτική μέχρι τώρα κλπ.
Θεωρώ ότι κι εγώ βλέπω απόψεις που δεν τις είχα σκεφτεί, και με βάζουν πολλές φορές σε σκέψεις. Γιατί αν με αφήσω, με την καθημερινή μ@λακία που με βομβαρδίζει, τότε σαπίζω κι εγώ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: foobar

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Μηνύματα
1.165
Κριτικές
1
Like
1.295
Πόντοι
216
ετσι εχει γραφτει

ειναι εγγονος του δαυιδ της 3Ε με κοκακολες και λοιπα
Μαλακίες .
Εχουν κάποιο ποσοστό την CCH .
Η οικογένεια Λεβέντη ξεκίνησαν μαζι με τους Δαυιδ μπιζνες στην νιγηρία κάποτε.
Ουτε στο ΔΣ δεν υπαρχουν
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.702
Like
11.648
Πόντοι
2.406
Δε θα αναλάβουν γιατί προφανώς δε θεωρήθηκαν ήδη ικανοί. Όπως κι άλλοι της οικογένειας πριν από αυτούς. Μετοχικό ποσοστό έχουν, που μετά από αρκετές αγοραπωλησίες θεωρείται μικρότερο του 2%. Την Coca-Cola ειδικά την τρέχει ξάδελφός τους. Η εταιρεία κυκλοφόρησε ήδη εσωτερική ενημέρωση προς τους υπαλλήλους της, πως δε σχετίζεται με κανέναν τρόπο με τους κατηγορουμένους διοικητικά ή υπαλληλικά. Και στόχος είναι η δυναμική κοινοποίηση προς τους έξω αυτής της μη σχέσης. Και είναι λογικό να μην απολογείται η εταιρεία για τα πεπραγμένα κάθε κατόχου μετοχών, όποιος και να είναι αυτός. Όπως δε θεωρήθηκε αναγκαίο ούτε και ζητήθηκε από κανέναν να απολογηθεί για τις κουταμάρες του Άλκη του Δαυίδ. Πολυεθνική που δραστηριοποιείται σε 29-30 χώρες. Μερικές τεράστιες όπως η Αίγυπτος ή η Ρωσία. Που δε μπόρεσε μετά τη γιγάντωσή της να την εξαγοράσει ούτε η μητρική και σε πολλά μέρη συνεργάζονται.
Οι τύποι έχουν μερίδιο σε ένα σωρό εταιρείες. Που αρκετές στην Ελλάδα δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό. Ειλικρινά πιστεύεις ότι όπου και να πάνε να δουλέψουν, θα έχουν πρόβλημα αν δεν αποδειχθεί κάτι, μόνο και μονο γιατί κραυγάζουν τα σόσιαλ;
Με περιουσία δις στερλίνες κιόλας;
Ή ότι θα επηρεαστεί ο πολυεθνικός γίγαντας επειδή κραυγάζουν τα σόσιαλ στην Ελλαδα;
Παιδιά όσο κ ναμαο α
Ενάντια στα μουνοπανά επί της ουσίας δεν έχει γίνει κ τίποτα
Μια που τον παίρνει όπου τύχει έφαγε έναν έξτρα πουτσο αντί για ένας δηλαδή την γαμισαν δυο
Δεν είναι κ κάνα έγκλημα ολκής...
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το κλειδί είναι στη ρεσεψιόν και στα δωμάτια.Σε καλό ξενοδοχείο δεν μπορείς να μπεις αν δεν περάσεις από τη ρεσεψιόν.Ο διοργανωτής τις είπε να δηλώσουν το 602 το δωμάτιο του Λεβέντη για να πάνε στο 402 που θα γινόταν το πάρτυ.Συνεπώς εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο σα γκόμενες ή βίζιτες του Λεβέντη.
Οταν η τύπισσα αποφάσισε να γυρίσει στο πάρτυ και ξεφορτώθηκε τη φίλη,έπρεπε να ξαναμπεί.Τότε πήρε τηλέφωνο το διοργανωτή και αυτός προφανώς της είπε δεν ξέρει πώς θα γίνει αφού ήδη το νούμερο 602 κάηκε.Οπότε έδωσε το τηλέφωνο στο Λεβέντη να την πάρει αυτός.Αυτός της είπε να δηλώσει ξανά το 602.Στη ρεσεψιόν όμως προφανώς δεν το δέχτηκαν και αναγκάστηκε να κλείσει απλό δωμάτιο για αυτήν στον πέμπτο.Επειδή αυτοί δεν ήταν σίγουροι αν θα την άφηναν στη ρεσεψιόν και θα ερχόταν στο πάρτυ,πήγαν στην είσοδο του ασανσέρ στον τέταρτο.Αυτή πάτησε κουμπί για τέταρτο και όχι για πέμπτο και τη συνάντησαν της άνοιξαν την πόρτα για το 402 που γινόταν το πάρτυ.Μετά αυτή φασώθηκε με το Λεβέντη που την πήγε στη σουίτα του στον έκτο.
Το ερώτημα είναι γιατί ο Λεβέντης μετά τη μάσα δε γύρισε στο δωμάτιό του αλλά πήγε σε άλλη σουίτα.Αυτό ήταν μέγα λάθος.Πιθανόν γάμησε και άλλη στην άλλη σουίτα ή είχε αηδιάσει λόγω περιόδου της γκόμενας ποιος ξέρει.
Σίγουρα άμα ξυπνούσε η γκόμενα και τον έβρισκε δίπλα ο βιασμός θα είχε πάει περίπατο.
Αλλά έτσι ετρώθη ο εγωισμός της,σου λέει με γάμησε με παράτησε και μετά πήγε να γαμήσει την άλλη.Ποιος νομίζει οτι είναι?Εβιάσθην.
Μάλλον έκανε την καταγγελία,ζήτησε λεφτά να κλείσει το θέμα,αυτός αρνήθηκε και του είπε μετά θα σε πάω στα κανάλια,θα σε ξεφτιλίσω όπερ και εγένετω.
Οι Κύπριες π.χ. σε ποια δωμάτια έμειναν?Η γύρισαν αυθημερόν για Κύπρο?Δηλαδή αυτοί πλήρωσαν αεροπορικά από Κύπρο συν χωριστά δωμάτια?Ολα για μία βραδυά?Μιλάμε για τρελό έξοδο.Δικά τους αεροπορικά από Αθήνα,σουίτα για τρεις μέρες που έχει 500 τη βραδιά,αεροπορικά από Κύπρο,δωράκι στις γκόμενες κτλ,έξοδα πάρτυ,αμοιβή διοργανωτή πρέπει να έφυγε κανά πεντοχίλιαρο από έκαστο για ένα ρεβεγιόν.
Αν πήγαιναν Μόσχα θα έκαναν παπάδες με αυτά τα λεφτά.Αλλά θέλανε δικό τους άνθρωπο μαιτρ να φροντίσει.
 
Τελευταία τροποποίηση:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Μηνύματα
1.247
Like
875
Πόντοι
96
Και το ερώτημα παραμένει.
Εβιάσθη η παιδίσκη ή δεν εβιάσθη.
Και αν δεν εβιάσθη, διατί δεν εβιάσθη ..
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.702
Like
11.648
Πόντοι
2.406
Όπως στις περισσότερες περιπτώσει τυπε, θα ξεχαστεί σε λίγο καιρό το θέμα, οπότε κλαιν μαιν το αποτέλεσμα για τους περισσότερους... Ως δια μαγιας κάποιο άλλο θέμα θα σκεπάσει αυτή την επικαιρότητα...
Τέτοιο Μεξικό που γίνε η Ελλάδα κάθε μέρα θα βγαίνει κ κατι
Αμόρφωτος λαός νεοπλουτοι υποκουλτούρα οπορτουνισμος πουτανια νεποτισμος ένα μπουρδελο και μισό..η χώρα μπήκε στην ΕΕ για να γίνει Αυστρία κι έγινε Ρουμανία κ μάλιστα του 90 όχι του 2022
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.702
Like
11.648
Πόντοι
2.406
Το κλειδί είναι στη ρεσεψιόν και στα δωμάτια.Σε καλό ξενοδοχείο δεν μπορείς να μπεις αν δεν περάσεις από τη ρεσεψιόν.Ο διοργανωτής τις είπε να δηλώσουν το 602 το δωμάτιο του Λεβέντη για να πάνε στο 402 που θα γινόταν το πάρτυ.Συνεπώς εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο σα γκόμενες ή βίζιτες του Λεβέντη.
Οταν η τύπισσα αποφάσισε να γυρίσει στο πάρτυ και ξεφορτώθηκε τη φίλη,έπρεπε να ξαναμπεί.Τότε πήρε τηλέφωνο το διοργανωτή και αυτός προφανώς της είπε δεν ξέρει πώς θα γίνει αφού ήδη το νούμερο 602 κάηκε.Οπότε έδωσε το τηλέφωνο στο Λεβέντη να την πάρει αυτός.Αυτός της είπε να δηλώσει ξανά το 602.Στη ρεσεψιόν όμως προφανώς δεν το δέχτηκαν και αναγκάστηκε να κλείσει απλό δωμάτιο για αυτήν στον πέμπτο.Επειδή αυτοί δεν ήταν σίγουροι αν θα την άφηναν στη ρεσεψιόν και θα ερχόταν στο πάρτυ,πήγαν στην είσοδο του ασανσέρ στον τέταρτο.Αυτή πάτησε κουμπί για τέταρτο και όχι για πέμπτο και τη συνάντησαν της άνοιξαν την πόρτα για το 402 που γινόταν το πάρτυ.Μετά αυτή φασώθηκε με το Λεβέντη που την πήγε στη σουίτα του στον έκτο.
Το ερώτημα είναι γιατί ο Λεβέντης μετά τη μάσα δε γύρισε στο δωμάτιό του αλλά πήγε σε άλλη σουίτα.Αυτό ήταν μέγα λάθος.Πιθανόν γάμησε και άλλη στην άλλη σουίτα ή είχε αηδιάσει λόγω περιόδου της γκόμενας ποιος ξέρει.
Σίγουρα άμα ξυπνούσε η γκόμενα και τον έβρισκε δίπλα ο βιασμός θα είχε πάει περίπατο.
Αλλά έτσι ετρώθη ο εγωισμός της,σου λέει με γάμησε με παράτησε και μετά πήγε να γαμήσει την άλλη.Ποιος νομίζει οτι είναι?Εβιάσθην.
Μάλλον έκανε την καταγγελία,ζήτησε λεφτά να κλείσει το θέμα,αυτός αρνήθηκε και του είπε μετά θα σε πάω στα κανάλια,θα σε ξεφτιλίσω όπερ και εγένετω.
Οι Κύπριες π.χ. σε ποια δωμάτια έμειναν?Η γύρισαν αυθημερόν για Κύπρο?Δηλαδή αυτοί πλήρωσαν αεροπορικά από Κύπρο συν χωριστά δωμάτια?Ολα για μία βραδυά?Μιλάμε για τρελό έξοδο.Δικά τους αεροπορικά από Αθήνα,σουίτα για τρεις μέρες που έχει 500 τη βραδιά,αεροπορικά από Κύπρο,δωράκι στις γκόμενες κτλ,έξοδα πάρτυ,αμοιβή διοργανωτή πρέπει να έφυγε κανά πεντοχίλιαρο από έκαστο για ένα ρεβεγιόν.
Αν πήγαιναν Μόσχα θα έκαναν παπάδες με αυτά τα λεφτά.Αλλά θέλανε δικό τους άνθρωπο μαιτρ να φροντίσει.
Κλασικοί ηλιθιο Έλληνες όσα λεφτά κι αν έχουν
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom