Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
127
Πόντοι
0
Και υπάρχουν και παπάδες που βιάζουν ανήλικα αλλά δε σας βλέπω όλους εσάς να είστε εξίσου θυμωμένοι μαζί τους.

Προφανώς και πρέπει να μπουν ρε τύπε στον ίδιο κλίβανο με την κάθε ψεύτρα καταγγέλουσα. Και σίγουρα είναι όλοι θυμωμένοι μαζί του.
Αυτό που πρέπει να ρωτάς, είναι γιατί δεν είναι όλη η Ελλάδα μαζί με το ''τάδε'' ανήλικο, αλλά σου παρουσιάζουν οτιδήποτε θέλους στα κΛανάλια για να δημιουργήσουν την ''τάση'' που θέλουν αυτοί. Τώρα είναι της μόδας το ''κάνε ότι θέλεις''. Κάποτε ήταν Μπουλάς στο ''κάνε ότι κάνω'' (άσχετο, αλλά καλό).
Είμαστε πιστεύω όλοι του μπου, να φάμε ζωντανούς βιαστές, δολοφόνους κλπ. Αλλά ρε συ, εδώ υπάρχει (ή γεννιέται αν θες) ενα σύστημα που μπορείς να καταστρέψεις ζωές, καριέρες κλπ, το οποίο σιγά σιγά έρχεται και στην Ελλάδα. Θα επαναλάβω να εξετάσουμε κάποια στιγμή την φάση Τζώνυ Ντεπ. Τον έφαγαν νύχτα και τέλος. Όλη η κοινή γνώμη μαζί με την τύπισσα. Χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. Το λεω γιατί? γιατί αν βγει μια κυρία και πει με δέρνει ο 1.95, αυτόματα, αυτόματα όμως, και ΧΩΡΙΣ αποδείξεις, το κοινό πήρε την θέση του αδύνατου, που είναι η γυναίκα. Δείτε λίγο crime+investigation να δείτε άντρες να τρώνε σφαλιάρες απο γυναίκες χρόνια και στο τέλος να πεθαίνουν. Αλλά αν είσαι 1.95 και πεις ότι σε βαράει η γυναίκα σου, θα γίνεις ρεντίκολο, δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα σε πάνε και μέσα για ψευδορκία...

Όμως να σε ρωτήσω και κάτι?
Πες έσυ, ότι μισείς τον παπά της ενορίας σου, και δασκαλεύεις την 24χρονη κόρη σου να πει ότι την βίασε.
Το κάνει.
1. Την άλλη μέρα ΟΛΟΙ οι Έλληνες είναι υπέρ της καταγγέλουσας
2. Ο παπάς πήρε τα @@ μου
3. Η εκκλησία είναι όλοι βιαστές
4. Κάτω το κεφάλαιο (αυτό κολλάει λέει παντού...)

Εγώ να καθαρίσω τον παπά, βράδυ στον ύπνο του.
Αυτή η κόρη και αυτός ο πατέρας, ΤΙ πρέπει να πάθουν?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Νομίζω ότι έτσι τσουβαλιάζονται λίγο οι γνώμες των συναγωνιστών.
Αμφιβάλλω αν αυτό εννοούν όλοι που λένε αυτά που λένε για την Γεωργία. Προφανώς και ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ δεν ΘΕΛΕΙ να βιαστεί. Δεν τίθεται θέμα επ' αυτού, και αν τίθεται, τότε να κάνουμε άλλη κουβέντα σε άλλο thread.
Αυτό που λένε όμως όλοι, είναι ότι ''Κοπέλα μου, πας σε πάρτυ, πρωτοχρονιά, μόνη, χωρίς να ξέρεις κανέναν, και σε κάλεσε λέει ο μπαρμαν και δεν ξέρω γω τι. Και βλέπεις κιόλας (αυτή το είπε) ότι δεν είναι σαν κι αυτήν οι άλλοι, είναι κυριλέδες''. Και έχεις και πιεί... και πίνεις κι άλλο.... Και πίνεις και κερασμένο λέει Vodka RedBull. Πάρε καμιά μπύρα να την ανοίγεις μόνη σου. ΠΟΙΟΣ σου φταίει?? Αυτό λένε οι περισσότεροι.
Εγώ τον βιαστή θα ήθελα να τον κάνω να ζει για τα επόμενα 200 χρόνια και να του καίω τα πόδια με καμινέτο, λίγο, λίγο, λίγο. Δεν μπορώ όμως να μην αποδώσω ευθύνες χαζομάρας στις κυρίες.
Δεν λέω μην φοράς μίνι. Φόρατο. Και αν σε χουφτώσει ο αφεντικός στο μπάνιο, προφανώς και είναι μαλάκας αν γίνει παρά την θέλησή σου. ¨Ομως αγαπητέ, να πας με μίνι να περιμένεις ταξί σε καμιά πιάτσα στην Συγγρού και μετά να μου πεις ''εγώ πάω όπου θέλω και θα κάνω ότι να ναι'' , ε, τότε φταίς.
Όπως είπε τύπος παραπάνω, η ποινή για τέτοιες φάσεις (δες για την Αγγλίδα που μπήκε και σε άλλη σελίδα), πρέπει να είναι ισόβια, δίχως αναστολή. Και εννοώ τα Αμερικάνικα ισόβια, όχι τα πουστρηλίκα τα Ευρωπαϊκά που είναι 20 περίπου και βγαίνεις στα 12. Βγήκε ρε φιλε η Μαργέτη?! Ο Δημοτροκάλης?! που έκανα μια γυναίκα κιμά και την βίασαν και ήταν μη αναγνωρίσιμη τότε?? Το νομικό σύστημα μπάζει απο παντού.
Στο ξύλο, πιστεύω ακράδαντα ότι όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Και λόγο δεν εννοώ ''κάνε αυτό'' , εννοώ να εξηγήσεις γιατί να γίνει αυτό, να δείξεις, να τεκμηριώσεις. Όταν όμως το κάνεις και το αλάνι ''δεν'' , τότε θέλει τιμωρία. Και αν ο φόβος ήταν μεγάλος (θα μου κόψουν το χέρι, θα με σκοτώσουν κλπ), τότε θα είμασταν όλοι, λίγο καλύτερα απο τέτοιες φάσεις. Η κάθε κατίνα θα το σκεφτόταν 5 φορές πριν πάει στην αστυνομία.

Ωστόσο ρε μάγκες, η Γεωργία δουλευε λέει σε αυτόν δύο μήνες. Και ξαφνικά έγιναν κολλητάρια και πήρε αυτόν τηλέφωνο? Εδώ κοπέλες που πραγματικά είχαν βιαστεί και έλεγαν ιστορίες, και δεν ήθελαν να το πουν σε δικούς τους ανρθώπους. Πως είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι ο αφεντικός που γνώρισες δυο μήνες πριν θα σε σώσει?
Εγώ για να ήμουν εισαγγελική αρχή, και μόνο που έμπλεξες τον τρινταφυλλό, θα είχες 5 χρονάκια ποινή με το καλημέρα, έστω κι αν ήσουν αθώος. Η λέρα της κοινωνίας ρπμ.
Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι ένας δικαστής ντρέντ, θα ήταν ότι έπρεπε στην Ελλάδα. Ότι έπρεπε.
Τύπε δεν μπορώ να διαβάσω παρακάτω όταν αρχίζεις ''αφού πήγε σε πάρτυ με αγνώστους και μέθυσε τότε ποιος της φταίει ή αν φοράς στη συγκρού μίνι λες ότι εγώ θα πάω και θα κάνω ότι θέλω''

Δηλαδή αν γούσταρε γκάνγκμπανγκς...ή ακόμα ακόμα και αν ήθελε να πάει εκεί να ψαρέψει πλούσιους γκόμενους για να κάνει βιζιτοίνσταγραμ..αυτό σημαίνει ότι αυτόματα μπορεί και να την βιάσουν? Εγώ αυτό δε το δέχομαι. Μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και να μην κυνδυνεύει να την βιάσουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Μόνο που το πρόβλημα που ανέφερα εγώ είναι υπαρκτό ενώ αυτό που αναφέρεις εσύ είναι προς το παρόν φανταστικό.
προσποιείσαι πως δεν καταλαβαίνεις. όποιος εμπιστεύεται τη θρησκεία κινδυνεύει, αυτό είναι το πιο υπαρκτό πρόβλημα. Μπορεί να κάψει ανθρώπους για φανταστικά εγκλήματα (Μαγεία, Λυκανθρωπισμό), να σκοτωθεί σε εκστρατείες για να επιβάλλει τη θρησκεία του (Σταυροφορίες), να μην πάρει Ιατρική αγωγή ή να μην εμβολιαστεί και να πίνει αγιασμό νομίζοντας πως τον προστατεύει η πίστη του, η να στείλει τα παιδιά του και να γυρίσουν βιασμένα. Μακριά λοιπόν

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
ποιο είναι το κίνητρό σου και ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ πως δεν βλέπεις τα διπλά κριτήρια που βγάζουν μάτι; έφερα δύο σαφή παραδείγματα για να δείξω το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως όταν η υπόθεση αφορά άντρες, βλέπουμε τις φάτσες τους χωρίς καταδίκη, ενώ όταν η υπόθεση αφορά γυναίκες, δεν τις βλέπουμε ακόμα και όταν καταδικαστούν;
Ρε τυπε δε διαβάζεις αυτά που λέω? Είπα ότι θα έπρεπε να είναι όπως τα λες...δηλαδή ίδια αντιμετώπιση και αυστηρότερες ποινές στους συκοφάντες.

Τι νόημα έχει να βάζουμε την κασέτα για αυτά σε ένα θρεντ που αφορά τον πιθανό βιασμό μιας κοπέλας? Είπα συμφωνώ μαζί σου τι άλλο να κάνω? Εσένα πιο είναι το κίνητρο σου να βλέπεις μόνο την ''εκστρατία'' σου?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Τύπε δεν μπορώ να διαβάσω παρακάτω όταν αρχίζεις ''αφού πήγε σε πάρτυ με αγνώστους και μέθυσε τότε ποιος της φταίει ή αν φοράς στη συγκρού μίνι λες ότι εγώ θα πάω και θα κάνω ότι θέλω''

Δηλαδή αν γούσταρε γκάνγκμπανγκς...ή ακόμα ακόμα και αν ήθελε να πάει εκεί να ψαρέψει πλούσιους γκόμενους για να κάνει βιζιτοίνσταγραμ..αυτό σημαίνει ότι αυτόματα μπορεί και να την βιάσουν? Εγώ αυτό δε το δέχομαι. Μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και να μην κυνδυνεύει να την βιάσουν.
να χρησιμοποιεί το μυαλό της και να αποφεύγει τις κακοτοπιές εννοούσε τύπε. Γιατί καμία, μα καμία γυναίκα λίγες δεκαετίες πριν δεν θα πήγαινε στο εξοχικό ενός τύπου που γνώρισε μια βδομάδα πριν, ενώ οι σημερινές το κάνουν; δεν καταλαβαίνουν πως εκτίθενται σε πιθανούς κινδύνους; ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΕ. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο θεωρούν πως δεν πρέπει να αυτοπροστατεύονται. Δεν θεωρώ το γείτονα κλέφτη. Κάθε φορά κλειδώνω τον σπίτι όταν φεύγω, επειδή γνωρίζω πως υπάρχουν κλέφτες. Δεν θα πάω στην πρεζόπιατσα καλοκαίρι με μπλουζάκι και στο λαιμό και στο χέρι μου να γυαλίζουν χρυσές καδένες. Δεν θα πάω σε ΑΤΜ στην Ομόνοια, να κάνω ανάληψη 1000€ και να τα ανεμίζω στον αέρα. Αυτό εννοώ, και πολλοί προσποιούνται πως δεν το καταλαβαίνουν

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Βλεπω αρχισατε να μπαινετε στο νοημα...

Φυσικα δεν ειναι παρανομο.
Άλεξ νομίζω δεν έχουμε δει όλη την συνομιλία.
Αν της προσφέρει χρήματα για σεξ , μιλάμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Επίσης αν είναι και ανήλικη είναι πιο επιβαρυντικο.
Φυσικά είναι πλημμέλημα, αλλά το ότι δείχνει μόνο τα χρήματα δεν λέει κάτι.
Πρέπει να δούμε όλη την συνομιλία.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Πολύ παραμύθι και διπλή ζωή όμως η Νικι...:confused::confused::confused:

Νικι ψωλαρπαχτρα.png

images

baby-run.gif

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ρε τυπε δε διαβάζεις αυτά που λέω? Είπα ότι θα έπρεπε να είναι όπως τα λες...δηλαδή ίδια αντιμετώπιση και αυστηρότερες ποινές στους συκοφάντες.

Τι νόημα έχει να βάζουμε την κασέτα για αυτά σε ένα θρεντ που αφορά τον πιθανό βιασμό μιας κοπέλας? Είπα συμφωνώ μαζί σου τι άλλο να κάνω? Εσένα πιο είναι το κίνητρο σου να βλέπεις μόνο την ''εκστρατία'' σου?
τότε να είσαι σαφέστερος σε αυτά που δηλώνεις. Δεν έγραψες πως είναι σαφές ότι αρκούν οι κατηγόριες, για να δούμε τις φάτσες των κατηγορουμένων, ενώ δεν βλέπουμε τις φάτσες των γυναικών που καταδικάστηκαν. Αυτό επισημαίνω

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
127
Πόντοι
0

Παραφράζεις τα λόγια μου λόγω του σκεπτικού σου.
Κάνω expand γιατί είναι 103 σελίδες και ίσως να μην τις έχεις δει όλες.
Όπως είπα, και δεν έκανες quote, κανένας δεν είναι σύμφωνος με βιασμό. Το κάνω και μπολντ, για να φαίνεται.

Αυτό που λέω, και θα φέρω μια αναλογία που όλοι θα καταλάβουμε είναι το εξής.
Εσυ, μπορεί να θες να παίζεις με την φωτιά και να το παίζεις μάγκας. Αν όμως πας μια μέρα, βραδάκι κατά προτίμηση, μόνος ή με γυναίκα, να παρκάρεις την κατακκόκινη φεράρι σου κατά Μενίδι μεριά και να βγείς έξω με την πορτοφόλα σου φόρα παρτίδα, που τυχαία θα σου πέσει στο πάτωμα για να εμφανιστούν δυο πράσινα.

1. Τι νομίζεις ότι θα συμβεί? Ότι θα έρθει κάνας Μενιδιάτης να σου πει ''Καλέ μου κύριε, να το πορτοφόλι σας'' ή να μην σε μπετονιάσουν στον πατο της θάλασσας?

Είναι σωστό να συμβαίνει αυτό?
Όχι.

Είναι καλό να μην μπορείς να πας με την φεράρι στο Μενίδι?
Όχι.

Είναι ωραίο να μην μπορώ να κυκλοφορώ τσίτσιδος στο Μενίδι φορώντας μόνο την χρυσή κονκάρδα VW?
Όχι.

Αν όμως πας/πάω, δεν θα πούμε ''τον κακομοίρη, κοίτα ρε συ τι του έτυχε'' , αλλά πιθανότα να ακούσεις ''ρε τον μαλάκα... καλά στο Μενίδι βρήκε να πάει?''
Καταλήγω. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το Μενίδι, κάνεις τουμπέκα.
Μέχρι να ξέρεις σε τι πάρτυ πας, που πας, ποιοί είναι, κάνεις τουμπέκα. Γιατί μπορεί ΚΑΙ να σε βιάσουν στην εποχή που ζούμε. Δεν επικροτώ τον βιασμό, και μισώ τα γκέτο. Όταν όμως ξέρω ότι παίζει και να με βιάσουν και να μπω σε γκέτο και να βγώ γραμματόσημο, αλλάζω δρόμο.
Όπως λέει ο λαός, του φευγάτου η μάνα, ποτέ δεν έκλαψε.

Και να είσαι σίγουρος, ότι οι μισές βιασμένες, αν όχι όλες, δεν βγαίνουν τιβι να λένε για το παρελθόν τους. Λίγη βασική γνώση ψυχολογίας χρειάζεται που είναι εύκολα προσβάσιμη. Τα θύματα κατά 99% δεν θέλουν να σκέφτονται δυσάρεστα γεγονότα, ούτε καν το συμβάν, πόσο μάλλον να τα κάνουν κουβέντα στο πανελλήνιο. Ακόμα και άλλες που έχουν βγει μετά απο χρόνια, δεν λένε ''δούλευα στην Ταβέρνα για 100 ευρώ και ήμουν η βιασμένη σερβιτόρα''.
Κοίτα μόνο τι έγινε και στην αρχή με τον τύπο στα γλυκά νερά και πως ήταν το κοινό. ''Τι τον βρήκε τον κακομοίρη κλπ'' . Μετά, μετά που βγήκε η αλήθεια, δεν είδα τα κανάλια να τον ΦΑΝΕ. Απλά είπαν την υπόθεση, ναι, είπαν κάποια πράγματα αλλά καμία σχέση όπως όταν γίνεται φάση με πλούσιους και γνωστούς. Και σιγά σιγά, πάει κι αυτό...

Τελευταία τροποποίηση:

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
127
Πόντοι
0
Πολύ παραμύθι και διπλή ζωή όμως η Νικι...:confused::confused::confused:

Στο μπου είμαστε.
Εγώ γουστάρω τρελά που μπορώ να κουβεντιάζω με άτομα που έχουν ότι προτιμήσεις γουστάρουν. Ότι γουστάρει ο καθένας μάγκες. Μάθετε να μην λέτε στο σεξ ''ανωμαλία'' αλλά ''φαντασίωση'' . Τι να λέμε τώρα. Στο site που είμαστε κιόλας...

Την στιγμή που όλα είναι ξεκαθαρισμένα και το πόσο μαρούλι θα πέσει, δεν μιλάμε για βιασμούς ούτε για τέτοια. Ιδίως εδώ, στο συγκεκριμένο site εννοώ, τέτοια ποστ θα έπρεπε να λείπουν. Γνώμη μου τώρα, έτσι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Και να είσαι σίγουρος, ότι οι μισές βιασμένες, αν όχι όλες, δεν βγαίνουν τιβι να λένε για το παρελθόν τους. Λίγη βασική γνώση ψυχολογίας χρειάζεται που είναι εύκολα προσβάσιμη. Τα θύματα κατά 99% δεν θέλουν να σκέφτονται δυσάρεστα γεγονότα, ούτε καν το συμβάν, πόσο μάλλον να τα κάνουν κουβέντα στο πανελλήνιο. Ακόμα και άλλες που έχουν βγει μετά απο χρόνια, δεν λένε ''δούλευα στην Ταβέρνα για 100 ευρώ και ήμουν η βιασμένη σερβιτόρα''.
Κοίτα μόνο τι έγινε και στην αρχή με τον τύπο στα γλυκά νερά και πως ήταν το κοινό. ''Τι τον βρήκε τον κακομοίρη κλπ'' . Μετά, μετά που βγήκε η αλήθεια, δεν είδα τα κανάλια να τον ΦΑΝΕ. Απλά είπαν την υπόθεση, ναι, είπαν κάποια πράγματα αλλά καμία σχέση όπως όταν γίνεται φάση με πλούσιους και γνωστούς. Και σιγά σιγά, πάει κι αυτό...
Τα είπες όλα. Ο πρώτος που επεσήμανε πως μόλις την είδε με τον Τριανταφυλλόπουλο βρώμισε η φάση είναι ο Άλεξ71. Η συμπεριφορά που βλέπουμε ΣΥΝΗΘΩΣ (ποτέ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) δεν ταιριάζει σε πραγματικό θύμα, αλλά σε δασκαλεμένο άτομο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Στο μπου είμαστε.
Εγώ γουστάρω τρελά που μπορώ να κουβεντιάζω με άτομα που έχουν ότι προτιμήσεις γουστάρουν. Ότι γουστάρει ο καθένας μάγκες. Μάθετε να μην λέτε στο σεξ ''ανωμαλία'' αλλά ''φαντασίωση'' . Τι να λέμε τώρα. Στο site που είμαστε κιόλας...

Την στιγμή που όλα είναι ξεκαθαρισμένα και το πόσο μαρούλι θα πέσει, δεν μιλάμε για βιασμούς ούτε για τέτοια. Ιδίως εδώ, στο συγκεκριμένο site εννοώ, τέτοια ποστ θα έπρεπε να λείπουν. Γνώμη μου τώρα, έτσι?
Έτσι είναι...κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η Νικι ντρέπεται... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είμαστε πιστεύω όλοι του μπου, να φάμε ζωντανούς βιαστές, δολοφόνους κλπ.
Να μη το πιστεύεις. Γιατί από δω έχουν περάσει και σκουπίδια που δικαιολόγησαν δολοφονίες και έριξαν την ευθύνη στο θύμα. Τα "θελε ο κώλος της" και "της άξιζε αυτό που έπαθε". Γιατί πχ έκανε το "τεράστο ατόπημα" να πάει διακοπές με κάποιον τύπο που τελικά αποδείχθηκε ψυχάκιας.
Γιατί υπάρχει και αυτό το είδος στην κοινωνία που ζούμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ βλέπεις ακτιβιστες λοατκι,φεμινιστριες,μυτουδες κτλ.Γιατι να μην υπάρχουν και ακτιβιστές πουτανιαρηδες,σπονσορες,μπορδελιαρηδες κτλ?Η ακτιβιστές χασικλήδες πράσινη ανάπτυξη κτλ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
να χρησιμοποιεί το μυαλό της και να αποφεύγει τις κακοτοπιές εννοούσε τύπε. Γιατί καμία, μα καμία γυναίκα λίγες δεκαετίες πριν δεν θα πήγαινε στο εξοχικό ενός τύπου που γνώρισε μια βδομάδα πριν, ενώ οι σημερινές το κάνουν; δεν καταλαβαίνουν πως εκτίθενται σε πιθανούς κινδύνους; ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΕ. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο θεωρούν πως δεν πρέπει να αυτοπροστατεύονται. Δεν θεωρώ το γείτονα κλέφτη. Κάθε φορά κλειδώνω τον σπίτι όταν φεύγω, επειδή γνωρίζω πως υπάρχουν κλέφτες. Δεν θα πάω στην πρεζόπιατσα καλοκαίρι με μπλουζάκι και στο λαιμό και στο χέρι μου να γυαλίζουν χρυσές καδένες. Δεν θα πάω σε ΑΤΜ στην Ομόνοια, να κάνω ανάληψη 1000€ και να τα ανεμίζω στον αέρα. Αυτό εννοώ, και πολλοί προσποιούνται πως δεν το καταλαβαίνουν
Ναι οκ οπότε έκανε μια απερίσκεπτη πράξη....τι προσδίδει στην κουβέντα αυτό? Δηλαδή να πούμε..''δεν συμφωνώ που την βιάσαν αλλά και αυτή ντυνόταν έξαλα και πήγαινε για παρτούζες σε βίλες''....και τι καταλάβαμε? δώσαμε λίγο πάτημα ακόμα στους μισάνθρωπους που λένε ότι οι άντρες είναι από τη φύση τους να θέλουν να σύρουν τη γυναίκα στη σπηλιά τους?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Παραφράζεις τα λόγια μου λόγω του σκεπτικού σου.
Κάνω expand γιατί είναι 103 σελίδες και ίσως να μην τις έχεις δει όλες.
Όπως είπα, και δεν έκανες quote, κανένας δεν είναι σύμφωνος με βιασμό. Το κάνω και μπολντ, για να φαίνεται.

Αυτό που λέω, και θα φέρω μια αναλογία που όλοι θα καταλάβουμε είναι το εξής.
Εσυ, μπορεί να θες να παίζεις με την φωτιά και να το παίζεις μάγκας. Αν όμως πας μια μέρα, βραδάκι κατά προτίμηση, μόνος ή με γυναίκα, να παρκάρεις την κατακκόκινη φεράρι σου κατά Μενίδι μεριά και να βγείς έξω με την πορτοφόλα σου φόρα παρτίδα, που τυχαία θα σου πέσει στο πάτωμα για να εμφανιστούν δυο πράσινα.

1. Τι νομίζεις ότι θα συμβεί? Ότι θα έρθει κάνας Μενιδιάτης να σου πει ''Καλέ μου κύριε, να το πορτοφόλι σας'' ή να μην σε μπετονιάσουν στον πατο της θάλασσας?

Είναι σωστό να συμβαίνει αυτό?
Όχι.

Είναι καλό να μην μπορείς να πας με την φεράρι στο Μενίδι?
Όχι.

Είναι ωραίο να μην μπορώ να κυκλοφορώ τσίτσιδος στο Μενίδι φορώντας μόνο την χρυσή κονκάρδα VW?
Όχι.

Αν όμως πας/πάω, δεν θα πούμε ''τον κακομοίρη, κοίτα ρε συ τι του έτυχε'' , αλλά πιθανότα να ακούσεις ''ρε τον μαλάκα... καλά στο Μενίδι βρήκε να πάει?''
Καταλήγω. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το Μενίδι, κάνεις τουμπέκα.
Μέχρι να ξέρεις σε τι πάρτυ πας, που πας, ποιοί είναι, κάνεις τουμπέκα. Γιατί μπορεί ΚΑΙ να σε βιάσουν στην εποχή που ζούμε. Δεν επικροτώ τον βιασμό, και μισώ τα γκέτο. Όταν όμως ξέρω ότι παίζει και να με βιάσουν και να μπω σε γκέτο και να βγώ γραμματόσημο, αλλάζω δρόμο.
Όπως λέει ο λαός, του φευγάτου η μάνα, ποτέ δεν έκλαψε.

Τύπε είναι άλλο πράγμα να κοιτάμε με ψύχραιμη ματιά τα γεγονότα και να λέμε κάποιες αδικίες και άλλο πράγμα να έχουμε σύνδρομο καταδίωξης ότι και καλά μας κυνηγάει το κατεστημένο και οι φεμινίστριες κτλπ.

Για εμένα υπάρχει μια αδικία και μια υπερβολή στην σημερινή αντιμετώπιση της κοινωνίας σε τέτοια θέματα...και σίγουρα τα μίντια και τα σοσιαλ το εκμαιταλεύονται αυτό αλλά αυτό συμβαίνει επειδή επί πολλά χρόνια η γυναίκα είχε κατώτερη θέση στην κοινωνία από τον άντρα...

να θυμίσουμε ότι μέχρι πριν 30 χρόνια ακόμα στα χωριά φώναζαν τη γυναίκα ''Γιώργαινα'' και της έβαζαν το σταυρό στο ψηφοδέλτιο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εντωμεταξύ βλέπεις ακτιβιστες λοατκι,φεμινιστριες,μυτουδες κτλ.Γιατι να μην υπάρχουν και ακτιβιστές πουτανιαρηδες,σπονσορες,μπορδελιαρηδες κτλ?Η ακτιβιστές χασικλήδες πράσινη ανάπτυξη κτλ.
Δάσκαλε αδιάβαστο σε πιάνω. Για κανναβουριές υπάρχουν κάργα ακτιβιστές. Γαμώντας τους πάει το κράτος. Είναι οικονομικό το θέμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φανταστείτε να καταθεσει ήθελα να πάω στο δωμάτιό μου στον πέμπτο κύριε δικαστά αλλά μπερδεύτηκα πάτησα το κουμπί για τον τέταρτο και έπεσα πάνω στην πουτσα του Λεβέντη.

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Φανταστείτε να καταθεσει ήθελα να πάω στο δωμάτιό μου στον πέμπτο κύριε δικαστά αλλά μπερδεύτηκα πάτησα το κουμπί για τον τέταρτο και έπεσα πάνω στην πουτσα του Λεβέντη.
Στην Λεβεντόπουτσα.

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
127
Πόντοι
0
Τύπε είναι άλλο πράγμα να κοιτάμε με ψύχραιμη ματιά τα γεγονότα και να λέμε κάποιες αδικίες και άλλο πράγμα να έχουμε σύνδρομο καταδίωξης ότι και καλά μας κυνηγάει το κατεστημένο και οι φεμινίστριες κτλπ.

Για εμένα υπάρχει μια αδικία και μια υπερβολή στην σημερινή αντιμετώπιση της κοινωνίας σε τέτοια θέματα...και σίγουρα τα μίντια και τα σοσιαλ το εκμαιταλεύονται αυτό αλλά αυτό συμβαίνει επειδή επί πολλά χρόνια η γυναίκα είχε κατώτερη θέση στην κοινωνία από τον άντρα...

να θυμίσουμε ότι μέχρι πριν 30 χρόνια ακόμα στα χωριά φώναζαν τη γυναίκα ''Γιώργαινα'' και της έβαζαν το σταυρό στο ψηφοδέλτιο.

Δεν μας κυνηγάει καμία φεμι. κλπ. Μπορεί, αλλά να είναι 1.80 με πόδι ψηλό, στήθος μάρμαρο κλπ.
Προφανώς συνάδελφε υπήρχε αδικία το 1990 στα χωριά. Αυτό δεν δικαιολογεί όμως το σημερινό χάλι. Ποτέ ο κυρ Γιώργης που λες , ή τουλάχιστον πολύ σπάνια σε χωριά, δεν είχε την κυρά Γιώργαινα κορώνα. Ακόμα κι αν ξενοπηδούσε. Οι γυναίκες απλά κατ' εμέ, νομίζουν ότι σεξουαλική απελευθέρωση (το είπα και πιο πάνω) είναι να ξενοπηδιούνται κι αυτές (χωρίς χρήματα εννοώ, αι νοικοκυραί γυναίκαι). Δυστυχώς, προς το παρών το 90% των περιπτώσεων χάλασαν το σπίτι τους. Ενω οι άντρες, ακόμα κι αν ξενοπηδώ, μια χαρά ήταν στο σπίτι, για να μην πω καλύτερα. Δεν το δικαιολογώ. Απλά περιγράφω την κατάσταση απο τις εμπειρίες μου.

Η γυναίκα αν είχε κατώτερη θέση, να ξεστραβωθεί και να γίνει κάνα κίνημα της προκοπής, που είναι όλες τα ξέκωλα στο Survivor 5 και πάνε και διαλέγουν ότι βρακί δεν έχει κώλο για να βλέπουμε τα κωλομέρια τους και τα camel toe τους. Τέτοια τηλεόραση την σιχαίνομαι που υπάρχει και την βλέπει και το 14χρονο, και θέλει να πάρει Under Armor μαγιώ και να δείχνει κώλο το καλοκαίρι στο ινσταγκραμ. Να το βάζουν 2-4 το βράδυ. Αλλά ξέχασα, δεν έχει τηλεθέαση, και ακόμα και τότε, αναπαράγεται όλη μέρα στα σόσιαλ και πάλι τον ήπιαν τα 14χρονα. Το σύστημα βρωμάει απο παντού, και τσόκαρα σαν την γεωργία, τον τριανταφυλλό και την Ακρίτα θα έπρεπε να χάνονται. Στην ουτοποία μου θα σας έλεγα ότι τους εξόρισα σε κάνα μαγικό νησί όλους αυτούς, και μόλις πατούσαν το κουμπάκι θα άναβε ο κλίβανος και η στάχτη θα πήγαινε για μελομακάρονα.

Αυτό που πρέπει να σκεφτείς, είναι αν θέλουμε τα επόμενα 30 χρόνια (εμείς δηλαδή στο τέλος της ζωής μας, αν πάνε όλα καλά...) να ζούμε τέτοια φρίκη. Ξέρεις, όταν κάποιος αποκτήσει δύναμη, είναι γλύκα. ¨Ετσι και η γυναίκες τώρα. Σου λέει ''κάνω ότι θέλω, όποιον θέλω, πετάω ενα metoo και βγάζω και χρήματα!'' . Μαγικό σενάριο. Άντε να το έλεγες αυτό το 2000. θα σε έλεγαν τρελό κατ ελάχιστο. Εγώ δεν θέλω. Και πιστεύω τέτοια τσόκαρα πρέπει να τα κράζει ΟΛΟΣ ο κόσμος γιατί πάει να δημιουργηθεί τέτοιο κίνημα. Ξέρεις, αν είσαι φτωχός, δεν μπορείς να το παίξεις πλούσιος και να κάνεις πάρτυ με πουτάνες και γκανγκ. Το πολύ καμιά παραλία γυμνιστών να πάρεις κάνα μάτι, άντε κι αν έχεις γκόμενα και γουστάρει καμιά φάση εκεί. Άντε και κάνα porn hub. Η κάστα τους δηλαδή, αυτοπροστατεύεται αν με εννοείς. Εδω όμως φίλτατε, με τις γυναίκες όποια της καβλώσει το πρωί στο κρεβάτι, σου τραβάει μια μήνυση, έτσι γιατί είχες γυναίκα και ξενογάμησες. Κι αμα δεν πάρεις κάνα χρυσό, άντε βγάλε άκρη...

Μπλέξαμε σου λέω, να το θυμάσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom