Νέα

Θεσσαλονίκη – Παραδέχθηκε στο Instagram το βιασμό 24χρονης σε πάρτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
δεν σε καταλαβαίνω. Από που κι ως που συμπέρανες πως έχω τη γνώμη ... Όταν κάποια κάνει μια καταγγελία να την απορίπτει η αστυνομία επειδή είναι γυναίκα?...; έγραψα να ελέγχονται τα στοιχεία, επειδή 1ον. σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε η συκοφαντία 2ον. Έχουν αποδειχτεί ψευδείς καταγγελίες

....Το μόνο που θα έπρεπε είναι να προστατεύονται τα προσωπικά στοιχεία του καταγγελόμενου καθώς ακόμα και να είναι αθώος θα του μείνει για πάντα η αμφιβολία και η ρετσινιά..... που είδες σε αυτή την υπόθεση να γίνεται κάτι τέτοιο; ίσα- ίσα ενεπλάκη άνθρωπος ο οποίος ήταν στο Εξωτερικό, ήδη κατέθεσε μήνυση. Η Μάνα του νοσηλεύεται από τη χαρά της

Προτείνω να ελέγχονται τα στοιχεία και να μην στήνονται τηλεδίκες, Δεν είναι σαφές;

οι ψευδείς καταγγελίες δεν κάνουν κακό μόνο στους άντρες, αλλά και στα πραγματικά θύματα βιασμού. Για τον ίδιο λόγο που οι ψευδώς ανάπηροι, κάνουν τεράστιο κακό στους πραγματικούς αναπήρους.

Ποιά ποινή θα πρέπει να επιβάλλεται στις ψευδείς καταγγελίες βιασμού; ας πούμε στην περίπτωση της Αγγλίδας που προσπάθησε να καταστρέψει τη ζωή 12 αγοριών, ποια ποινή της επεβλήθη, και ποια ποινή θα έπρεπε να της επιβληθεί, κατά τη γνώμη σου; θα έπρεπε να δούμε τη φάτσα της για να την αποφεύγουμε, ναι ή όχι;
Τότε συμφωνώ με αυτά που λες σε αυτό το ποστ...άσχετα μετο ότι γενικά τα ποσταρίσματα σου τείνουν σε μια θεωρία που εγώ δεν συμφωνώ με τίποτα.

Όμως πραγματικά θα έπρεπε να στοιχεία του καταγγελόμενοι να μην δημοσιεύονται εκτός αν πχ έχει πιαστεί επί το έργο...ή αν υπάρχει βίντεο κτλπ όπως μπουκάρουν σε σπίτια με σκληρούς δίσκους γεμάτους με ανωμαλίες.

Στην περίπτωση της ψευδούς καταγγελίας για εμένα θα έπρεπε να υπάρχει πολύ αυστηρότερη ποινή ώστε να αποτρέπει τους απατεώνες από το να προχωρήσουν. Για εμένα ακόμα και να κάνεις ποινή ισάξια με αυτή που θα έκανε αν αυτός/αυτή που καταγγέλεις μπει μέσα χωρίς να φταίει.

Αν καταδικαστεί κάποια ναι γιατί να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της για να μπορείς να την αποφύγεις? Πιστεύω όμως ότι όταν μιλάμε για πραγματικό βιασμό με χάπια και βία κτλπ οι ιατροδικαστές μπορούν να βγάλουν εύκολα άκρη. Κυρίως οι ψυχολόγοι παίζουν μεγάλο ρόλο καθώς φαίνεται αν πραγματικά κάποια έχει υποστεί κακοποίηση ή όχι.

Το θέμα είναι να μην είμαστε μια κοινωνία που η καθε κοπέλα φοβάται να καταγγείλει τον κόκακόλα επειδή θα την καταστρέψει και το κυριώτερο να μην υπάρχουν απόψεις τύπου ''τάθελε και τάπαθε το καριολάκι πήγε στο πάρτυ να πηδηχτεί'' ή ''όταν γυρίζει ντυμένη σα πουτάνα λογικό είναι να την βιάσουν''.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
MAKIS.PNG

πηρε φορα ο μακαρος...
αυτος στη φωτογραφια παραβιαζει καποιο νομο?ασχετως απο το αν ειναι ηθικο η οχι....γιατι αν δε κανει κατι παρανομο τοτε ως γνωστον ο μακης παλι κανει τους εκβιασμους του
Μιλάς για ένα δημοσιογράφος (λέμε τώρα) που έκανε εκπομπή για να καταγγείλει ότι ο γιος του Γιαννακόπουλου δεν πήγε στρατό με μούφα δικαιολογία (τη μια χρονιά δήλωσε πρόβλημα στο αριστερό γόνατο , την επόμενη στο δεξί) και έκανε εισαγωγή "εντάξει και εγώ πήρα ψεύτικο τρελόχαρτο για να μην πάω στρατό γιατί ο πατέρας μου ήταν αξιωματικός που αποτάχθηκε επί χούντας και αυτό μου άφησε ψυχικό τραύμα. Βέβαια ίσως έπρεπε να είχα πάει ,αλλά δεν είνια αυτό το θέμα μας σήμερα".

Τώρα θα τον μάθουμε τον καραγκιόζη αυτόν; Η σύνηθης τακτική του ήταν "αν δεν τα σκάσεις θα σε ξεφτιλίσω". Κάτσε να του ακουμπήσουν κανένα πακέτο να δεις για πότε θα τρέξει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
ποινη για ψευδεις καταγγελιες ιδια με αυτη που θα ετρωγε ο κατηγορουμενος....
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Βάλε στη ζυγαριά τι επιπτώσεις θα είχε για τη ζωή 12 αγοριών, και κρίνε με το τι επιπτώσεις είχε στην ίδια

Κύπρος: Τέσσερις μήνες με αναστολή στη 19χρονη Βρετανίδα για την ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό​

πηγή Κύπρος: Τέσσερις μήνες με αναστολή στη 19χρονη Βρετανίδα για την ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
κοιτα νομιζω οσο ακολουθεις τον κανονα του να μην συζεις και απλα να πουλας παραμυθι εισαι κομπλε. δεν χρειαζεται να φτανεις και σε ακραια οπως μονο μουνια επι πληρωμη. νομιζω ο συνδυασμος μονιμη σχεση και πουτανες ειναι βελτιστο
Πολύ παραμύθι και διπλή ζωή όμως η Νικι...:confused::confused::confused:

Νικι ψωλαρπαχτρα.png

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Τότε συμφωνώ με αυτά που λες σε αυτό το ποστ...άσχετα μετο ότι γενικά τα ποσταρίσματα σου τείνουν σε μια θεωρία που εγώ δεν συμφωνώ με τίποτα.

Όμως πραγματικά θα έπρεπε να στοιχεία του καταγγελόμενοι να μην δημοσιεύονται εκτός αν πχ έχει πιαστεί επί το έργο...ή αν υπάρχει βίντεο κτλπ όπως μπουκάρουν σε σπίτια με σκληρούς δίσκους γεμάτους με ανωμαλίες.

Στην περίπτωση της ψευδούς καταγγελίας για εμένα θα έπρεπε να υπάρχει πολύ αυστηρότερη ποινή ώστε να αποτρέπει τους απατεώνες από το να προχωρήσουν. Για εμένα ακόμα και να κάνεις ποινή ισάξια με αυτή που θα έκανε αν αυτός/αυτή που καταγγέλεις μπει μέσα χωρίς να φταίει.

Αν καταδικαστεί κάποια ναι γιατί να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της για να μπορείς να την αποφύγεις? Πιστεύω όμως ότι όταν μιλάμε για πραγματικό βιασμό με χάπια και βία κτλπ οι ιατροδικαστές μπορούν να βγάλουν εύκολα άκρη. Κυρίως οι ψυχολόγοι παίζουν μεγάλο ρόλο καθώς φαίνεται αν πραγματικά κάποια έχει υποστεί κακοποίηση ή όχι.

Το θέμα είναι να μην είμαστε μια κοινωνία που η καθε κοπέλα φοβάται να καταγγείλει τον κόκακόλα επειδή θα την καταστρέψει και το κυριώτερο να μην υπάρχουν απόψεις τύπου ''τάθελε και τάπαθε το καριολάκι πήγε στο πάρτυ να πηδηχτεί'' ή ''όταν γυρίζει ντυμένη σα πουτάνα λογικό είναι να την βιάσουν''.
θα δώσω και σε σένα την ίδια απάντηση την οποία έδωσα στο άλλο μέλος. Η Αγγλίδα προσπάθησε να καταστρέψει τη ζωή 12 αγοριών. Τη γλύτωσαν, μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν τα μηνύματα στα κινητά τους που έδειχνα την διοργάνωση της παρτούζας. Έφαγε 4 μήνες με αναστολή. Δεν μάθαμε τα στοιχεία της, όπου κι αν διάβασα αναφέρεται σαν Αγγλίδα. Αν όμως τα γνωρίζεις, δώσε λινκ. Δεν είμαι δα και ο Φωτεινός Παντογνώστης. Το αντίθετο συμβαίνει σήμερα. Οποιαδήποτε μπορεί να καταγγείλει κάποιον πως τη βίασε πριν 10 χρόνια. Χωρίς να έχει το παραμικρό στοιχείο. Η Υπόθεση Καβάνο στην Αμερική είναι η απόδειξη του ισχυρισμού μου

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Βάλε στη ζυγαριά τι επιπτώσεις θα είχε για τη ζωή 12 αγοριών, και κρίνε με το τι επιπτώσεις είχε στην ίδια

Κύπρος: Τέσσερις μήνες με αναστολή στη 19χρονη Βρετανίδα για την ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό​

πηγή Κύπρος: Τέσσερις μήνες με αναστολή στη 19χρονη Βρετανίδα για την ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Παντως ειναι απιστευτο, ετσι; Ενηλικος ανθρωπος, εν προκειμενω η γυναικα αυτη, σηκωνεται και παει στις αρχες για να καταγγειλει, με το οποιο οφελος θεωρει οτι θα εχει, η για οποιονδηποτε αλλο λογο. Πηγαινοντας ενσυνειδητα να καταστρεψει την ζωη αλλων ανθρωπων.
Ομως διαφωνω στο σκεπτικο σου οτι αυτο τεινουν να το κανουν πιο πολυ οι γυναικες.
Τι διαφορα εχει οταν το κανει καποιος πχ για κτηματικες διαφορες. Καποιος που εχει καταπατησει το χωραφι του γειτονα ο οποιος μπορει να μην πολυπηγαινει τακτικα στο κτημα του, μπορει να μενει μακρια, μπορει για λογους υγειας, και ο καταπατητης του κανει του νοικοκυρη μηνυσεις κλπ για να βγει και απο πανω, εν γνωσει του. Πολυ συνηθες σε κτηματικες διαφορες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846

Αν είσαι άνθρωπος που σκέφτεσαι λογικά δεν έχεις τόσο ακραίες απόψεις. Το άλλο άκρο είναι οι φεμινίστριες που θα σου πουν "ε βέβαια πλούσιοι δεξιοί είναι, τι περίμενες βιαστές είναι ποιος ξέρει πόσες έχουν βιάσει και δεν έχουν μιλήσει".

Για μένα το μεγάλο πρόβλημα παραμένει ένα: Οι τύποι αυτοί ,είτε το έκαναν είτε όχι, έχουν ήδη καταδικαστεί. Όπως έχουν καταδικαστεί σταρ του Χόλυγουντ, ή ο Χαϊκάλης και τόσοι άλλοι. Δεν τους υπερασπίζομαι ο καθένας πληρώνει για τις πράξεις του, σκέψου όμως ότι εδώ κανείς δεν πιάστηκε επ' αυτοφόρω και ήδη τους βγάλαμε εγκληματίες.
Από την άλλη, τα πράγματα έχουν ζορίσει για τις γυναίκες, χάπια, χημικά, ψεύτικα προφιλ, πρέπει να είναι πολυ υποψιασμένες.

Με λίγα λόγια: Και τίποτα να μην έχεις κάνει, και φτωχός και άσημος να είσαι, κάποιος θα σου βρει που έκανες Like, τι είπες μια φορά στα νεύρα σου, ότι μια φορά βρέθηκες σε κοινή παρέα με κάποιον που είναι ύποπτος για κάτι και θα σε βγάλει μισογύνη, ομοφοβικό, φασίστα, εσένα και το σόι σου όλο.
Επειδή απέρριψες μια γυναίκα, επειδή είσαι κορυφαίος στη δουλειά σου και θέλουν να σε φάνε, το πιο εύκολο είναι να ξεκινήσει μία φήμη και να βρεθείς να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε και φοβάμαι ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.
Για μένα η μόνη λύση είναι η δικαιοσύνη άμεσα να κατεβάζει ποσταρίσματα και να κοπανάει πρόστιμα προς παραδειγματισμό.

Για όσους ξέρουν από Ηράκλειο Κρήτης θα αναφέρω την περίπτωση του μπαρ Γκουέρνικα. Ακόμη δεν έχουν αποτινάξει τη ρετσινιά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
θα δώσω και σε σένα την ίδια απάντηση την οποία έδωσα στο άλλο μέλος. Η Αγγλίδα προσπάθησε να καταστρέψει τη ζωή 12 αγοριών. Τη γλύτωσαν, μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν τα μηνύματα στα κινητά τους που έδειχνα την διοργάνωση της παρτούζας. Έφαγε 4 μήνες με αναστολή. Δεν μάθαμε τα στοιχεία της, όπου κι αν διάβασα αναφέρεται σαν Αγγλίδα. Αν όμως τα γνωρίζεις, δώσε λινκ. Δεν είμαι δα και ο Φωτεινός Παντογνώστης. Το αντίθετο συμβαίνει σήμερα. Οποιαδήποτε μπορεί να καταγγείλει κάποιον πως τη βίασε πριν 10 χρόνια. Χωρίς να έχει το παραμικρό στοιχείο. Η Υπόθεση Καβάνο στην Αμερική είναι η απόδειξη του ισχυρισμού μου
Συμφωνώ και είπα και πριν, κατά την άποψη μου θα πρέπει η ποινή της να ήταν ίση με αυτή που θα είχε ο καθένας από αυτούς που θα έμπαιναν μέσα για ομαδικό βιασμό...δηλαδή 10 χρόνια τουλάχιστον. Θα έπρεπε να βγεί η μάπα της σε κάθε κανάλι και σόσιαλ όπως θα γινόταν και με τους 12 τύπους. Αυτό ΔΕΝ θα έπρεπε να γίνει είναι πριν τελειώσει η υπόθεση να υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν...αφού πήγε για παρτούζα δεν μπορεί να παραπωνιέται ότι την βίασαν.

Όσον αφορά τις παλίες υποθέσεις ναι εκεί υπάρχει θέμα..διότι ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε. Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση και σίγυρα γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να το αντιμετωπίζει η ο νόμος με την ίδια βαρύτητα όπως μια καταγγελία του τώρα που υπάρχουν ακόμα σημάδια σωματικά κτλπ.

Αυτό ΟΜΩΣ είναι μια ακόμα απόδειξη ότι πρέπει η κοινωνία μας να είναι ΑΝΟΙΧΤΗ στις γυναικες που βιάζονται ώστε να έχουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ να καταγγέλουν τον βιασμό και την κακοποίηση ΤΩΡΑ και όχι να περιμένουν να αλλάξουν οι καιροί.

Άρα με το να μην είμαστε σκατόβλαχοι που πιστεύουμε ότι η γυναίκα αν γουστάρει παρτούζες μπορεί και να βιαστεί...προστατεύουμε όχι μόνο τη γυναίκα αλλά και εμας τους ίδιους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Παντως ειναι απιστευτο, ετσι; Ενηλικος ανθρωπος, εν προκειμενω η γυναικα αυτη, σηκωνεται και παει στις αρχες για να καταγγειλει, με το οποιο οφελος θεωρει οτι θα εχει, η για οποιονδηποτε αλλο λογο. Πηγαινοντας ενσυνειδητα να καταστρεψει την ζωη αλλων ανθρωπων.
Ομως διαφωνω στο σκεπτικο σου οτι αυτο τεινουν να το κανουν πιο πολυ οι γυναικες.
Τι διαφορα εχει οταν το κανει καποιος πχ για κτηματικες διαφορες. Καποιος που εχει καταπατησει το χωραφι του γειτονα ο οποιος μπορει να μην πολυπηγαινει τακτικα στο κτημα του, μπορει να μενει μακρια, μπορει για λογους υγειας, και ο καταπατητης του κανει του νοικοκυρη μηνυσεις κλπ για να βγει και απο πανω, εν γνωσει του. Πολυ συνηθες σε κτηματικες διαφορες.
μα δεν είπα ότι μόνο οι γυναίκες λένε ψέματα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ, κι οι περισσότεροι προσποιούνται πως δεν καταλαβαίνουν, είναι το γεγονός πως αν κάποιος άντρας καταγγείλει οτιδήποτε, θα ακολουθηθεί ο κανόνας του τεκμήριου της αθωότητας. Σιγά - σιγά, οδεύουμε προς μια εποχή, όπου σε κατηγορία γυναίκας για οποιασδήποτε μορφής σεξουαλική επίθεση, αντί να αποδείξει η γυναίκα την ενοχή, θα καλείται ο άντρας να αποδείξει την αθωότητα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι αύριο θα έρθουν εξωγήινοι να μας σκοτώσουν όλους. Εξίσου πιθανό είναι με το να γίνουν πραγματικότητα όσα λες.
μήπως να απαντούσες για ποιο λόγο θεωρείς πως αν υπάρχουν γυναίκες ικανές να κατηγορήσουν τον πατέρα τους ψευδώς για βιασμό, δεν θα το κάνουν αύριο για κάποιο γκόμενο;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ και είπα και πριν, κατά την άποψη μου θα πρέπει η ποινή της να ήταν ίση με αυτή που θα είχε ο καθένας από αυτούς που θα έμπαιναν μέσα για ομαδικό βιασμό...δηλαδή 10 χρόνια τουλάχιστον. Θα έπρεπε να βγεί η μάπα της σε κάθε κανάλι και σόσιαλ όπως θα γινόταν και με τους 12 τύπους. Αυτό ΔΕΝ θα έπρεπε να γίνει είναι πριν τελειώσει η υπόθεση να υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν...αφού πήγε για παρτούζα δεν μπορεί να παραπωνιέται ότι την βίασαν.

Όσον αφορά τις παλίες υποθέσεις ναι εκεί υπάρχει θέμα..διότι ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε. Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση και σίγυρα γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να το αντιμετωπίζει η ο νόμος με την ίδια βαρύτητα όπως μια καταγγελία του τώρα που υπάρχουν ακόμα σημάδια σωματικά κτλπ.

Αυτό ΟΜΩΣ είναι μια ακόμα απόδειξη ότι πρέπει η κοινωνία μας να είναι ΑΝΟΙΧΤΗ στις γυναικες που βιάζονται ώστε να έχουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ να καταγγέλουν τον βιασμό και την κακοποίηση ΤΩΡΑ και όχι να περιμένουν να αλλάξουν οι καιροί.

Άρα με το να μην είμαστε σκατόβλαχοι που πιστεύουμε ότι η γυναίκα αν γουστάρει παρτούζες μπορεί και να βιαστεί...προστατεύουμε όχι μόνο τη γυναίκα αλλά και εμας τους ίδιους.
...Αυτό ΟΜΩΣ είναι μια ακόμα απόδειξη ότι πρέπει η κοινωνία μας να είναι ΑΝΟΙΧΤΗ στις γυναικες που βιάζονται ώστε να έχουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ να καταγγέλουν τον βιασμό και την κακοποίηση ΤΩΡΑ και όχι να περιμένουν να αλλάξουν οι καιροί..... Προσυπογράφω. Να πάει ΤΩΡΑ στην Αστυνομία και να ελεγχθεί. Όχι να στήνονται τηλεδίκες και να βγαίνουν οι φάτσες των κατηγορούμενων στα κανάλια, όπως γίνονται σήμερα.

Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή που περιέγραψα. Βλέπουμε τις φάτσες κατηγορουμένων αντρών, κι όχι τις φάτσες καταδικασμένων γυναικών για ψευδείς καταγγελίες και συκοφαντίες

Και για να πληροφορήσω την ομήγυρη
Μια Ρουμάνα εκβίασε παντρεμένο Καλύμνιο πως θα τον καταγγείλει για Βιασμό, και την έπιασαν με τα σημαδεμένα χαρτονομίσματα; φυλάκιση λίγων μηνών με αναστολή, δεν είδαμε το πρόσωπο, δεν μάθαμε το όνομά της. Σε 3 χρόνια μπορεί να πλησιάσει άλλο φουκαρά, για να τον εκβιάσει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Πολύ παραμύθι και διπλή ζωή όμως η Νικι...:confused::confused::confused:

Νικι ψωλαρπαχτρα.png
θα σε παρακαλούσα να μην σπαμάρεις στο νήμα. ΑΝ έχεις προσωπική αντιδικία με το μέλος, βρες τρόπο να τη λύσεις. Εδώ ανταλλάσσουμε απόψεις για ένα θέμα που ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ μονοπωλεί την επικαιρότητα

afragos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
127
Πόντοι
0
Νομίζω ότι έτσι τσουβαλιάζονται λίγο οι γνώμες των συναγωνιστών.
Αμφιβάλλω αν αυτό εννοούν όλοι που λένε αυτά που λένε για την Γεωργία. Προφανώς και ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ δεν ΘΕΛΕΙ να βιαστεί. Δεν τίθεται θέμα επ' αυτού, και αν τίθεται, τότε να κάνουμε άλλη κουβέντα σε άλλο thread.
Αυτό που λένε όμως όλοι, είναι ότι ''Κοπέλα μου, πας σε πάρτυ, πρωτοχρονιά, μόνη, χωρίς να ξέρεις κανέναν, και σε κάλεσε λέει ο μπαρμαν και δεν ξέρω γω τι. Και βλέπεις κιόλας (αυτή το είπε) ότι δεν είναι σαν κι αυτήν οι άλλοι, είναι κυριλέδες''. Και έχεις και πιεί... και πίνεις κι άλλο.... Και πίνεις και κερασμένο λέει Vodka RedBull. Πάρε καμιά μπύρα να την ανοίγεις μόνη σου. ΠΟΙΟΣ σου φταίει?? Αυτό λένε οι περισσότεροι.
Εγώ τον βιαστή θα ήθελα να τον κάνω να ζει για τα επόμενα 200 χρόνια και να του καίω τα πόδια με καμινέτο, λίγο, λίγο, λίγο. Δεν μπορώ όμως να μην αποδώσω ευθύνες χαζομάρας στις κυρίες.
Δεν λέω μην φοράς μίνι. Φόρατο. Και αν σε χουφτώσει ο αφεντικός στο μπάνιο, προφανώς και είναι μαλάκας αν γίνει παρά την θέλησή σου. ¨Ομως αγαπητέ, να πας με μίνι να περιμένεις ταξί σε καμιά πιάτσα στην Συγγρού και μετά να μου πεις ''εγώ πάω όπου θέλω και θα κάνω ότι να ναι'' , ε, τότε φταίς.
Όπως είπε τύπος παραπάνω, η ποινή για τέτοιες φάσεις (δες για την Αγγλίδα που μπήκε και σε άλλη σελίδα), πρέπει να είναι ισόβια, δίχως αναστολή. Και εννοώ τα Αμερικάνικα ισόβια, όχι τα πουστρηλίκα τα Ευρωπαϊκά που είναι 20 περίπου και βγαίνεις στα 12. Βγήκε ρε φιλε η Μαργέτη?! Ο Δημοτροκάλης?! που έκανα μια γυναίκα κιμά και την βίασαν και ήταν μη αναγνωρίσιμη τότε?? Το νομικό σύστημα μπάζει απο παντού.
Στο ξύλο, πιστεύω ακράδαντα ότι όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Και λόγο δεν εννοώ ''κάνε αυτό'' , εννοώ να εξηγήσεις γιατί να γίνει αυτό, να δείξεις, να τεκμηριώσεις. Όταν όμως το κάνεις και το αλάνι ''δεν'' , τότε θέλει τιμωρία. Και αν ο φόβος ήταν μεγάλος (θα μου κόψουν το χέρι, θα με σκοτώσουν κλπ), τότε θα είμασταν όλοι, λίγο καλύτερα απο τέτοιες φάσεις. Η κάθε κατίνα θα το σκεφτόταν 5 φορές πριν πάει στην αστυνομία.

Ωστόσο ρε μάγκες, η Γεωργία δουλευε λέει σε αυτόν δύο μήνες. Και ξαφνικά έγιναν κολλητάρια και πήρε αυτόν τηλέφωνο? Εδώ κοπέλες που πραγματικά είχαν βιαστεί και έλεγαν ιστορίες, και δεν ήθελαν να το πουν σε δικούς τους ανρθώπους. Πως είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι ο αφεντικός που γνώρισες δυο μήνες πριν θα σε σώσει?
Εγώ για να ήμουν εισαγγελική αρχή, και μόνο που έμπλεξες τον τρινταφυλλό, θα είχες 5 χρονάκια ποινή με το καλημέρα, έστω κι αν ήσουν αθώος. Η λέρα της κοινωνίας ρπμ.
Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι ένας δικαστής ντρέντ, θα ήταν ότι έπρεπε στην Ελλάδα. Ότι έπρεπε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
...Αυτό ΟΜΩΣ είναι μια ακόμα απόδειξη ότι πρέπει η κοινωνία μας να είναι ΑΝΟΙΧΤΗ στις γυναικες που βιάζονται ώστε να έχουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ να καταγγέλουν τον βιασμό και την κακοποίηση ΤΩΡΑ και όχι να περιμένουν να αλλάξουν οι καιροί..... Προσυπογράφω. Να πάει ΤΩΡΑ στην Αστυνομία και να ελεγχθεί. Όχι να στήνονται τηλεδίκες και να βγαίνουν οι φάτσες των κατηγορούμενων στα κανάλια, όπως γίνονται σήμερα.

Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή που περιέγραψα. Βλέπουμε τις φάτσες κατηγορουμένων αντρών, κι όχι τις φάτσες καταδικασμένων γυναικών για ψευδείς καταγγελίες και συκοφαντίες

Μια Ρουμάνα εκβίασε παντρεμένο Καλύμνιο πως θα τον καταγγείλει για Βιασμό, και την έπιασαν με τα σημαδεμένα χαρτονομίσματα; φυλάκιση λίγων μηνών με αναστολή, δεν είδαμε το πρόσωπο, δεν μάθαμε το όνομά της. Σε 3 χρόνια μπορεί να πλησιάσει άλλο φουκαρά, για να τον εκβιάσει.
Τύπε γυρίζουμε στο ίδιο συμπέρασμα...εαν αυτή ήξερε ότι με τον εκβιασμό παίζει να κάτσει 10 χρόνια μέσα δεν θα το έκανε τόσο εύκολα...και αν ο κάθε κακοποιητικής συμπεριφοράς τύπος ήξερε ότι η κάθε γυναίκα με το που την ακουμπήσει θα το καταγγείλει και θα του κάνουν στη φυλακή τον κώλο συντριβάνι θα το σκεφτόταν 10 φορές για να το πράξει.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
το αρθρο που εβαλες γραφει το εξης τρομερό
"Του είπε ακόμη ότι είχε εξασφαλίσει ιατρική γνωμάτευση, που βεβαίωνε ότι την βίασε."
:confused: :confused: :confused:
ωραια πραγματα,μια χαρά,ειμαστε ενα βημα προν δουμε και καταγγελια απο πουτανα της φυλης οτι βιαστηκε απο πελάτη της,αφου θα εχει και γνωμάτευση:tooth:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Ωστόσο ρε μάγκες, η Γεωργία δουλευε λέει σε αυτόν δύο μήνες. Και ξαφνικά έγιναν κολλητάρια και πήρε αυτόν τηλέφωνο? Εδώ κοπέλες που πραγματικά είχαν βιαστεί και έλεγαν ιστορίες, και δεν ήθελαν να το πουν σε δικούς τους ανρθώπους. Πως είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι ο αφεντικός που γνώρισες δυο μήνες πριν θα σε σώσει?
Εγώ για να ήμουν εισαγγελική αρχή, και μόνο που έμπλεξες τον τρινταφυλλό, θα είχες 5 χρονάκια ποινή με το καλημέρα, έστω κι αν ήσουν αθώος. Η λέρα της κοινωνίας ρπμ.
Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι ένας δικαστής ντρέντ, θα ήταν ότι έπρεπε στην Ελλάδα. Ότι έπρεπε.
Η Υπόθεση μπάζει ΧΟΝΤΡΑ και ελάχιστοι, όπως εσύ, παρατηρούν κάποιες λεπτομέρειες που δεν στέκονται. Έλα να με σώσεις Λευκέ Ιππότη από το Δράκο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Τύπε γυρίζουμε στο ίδιο συμπέρασμα...εαν αυτή ήξερε ότι με τον εκβιασμό παίζει να κάτσει 10 χρόνια μέσα δεν θα το έκανε τόσο εύκολα...και αν ο κάθε κακοποιητικής συμπεριφοράς τύπος ήξερε ότι η κάθε γυναίκα με το που την ακουμπήσει θα το καταγγείλει και θα του κάνουν στη φυλακή τον κώλο συντριβάνι θα το σκεφτόταν 10 φορές για να το πράξει.
ποιο είναι το κίνητρό σου και ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ πως δεν βλέπεις τα διπλά κριτήρια που βγάζουν μάτι; έφερα δύο σαφή παραδείγματα για να δείξω το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως όταν η υπόθεση αφορά άντρες, βλέπουμε τις φάτσες τους χωρίς καταδίκη, ενώ όταν η υπόθεση αφορά γυναίκες, δεν τις βλέπουμε ακόμα και όταν καταδικαστούν;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
το αρθρο που εβαλες γραφει το εξης τρομερό
"Του είπε ακόμη ότι είχε εξασφαλίσει ιατρική γνωμάτευση, που βεβαίωνε ότι την βίασε."
:confused: :confused: :confused:
ωραια πραγματα,μια χαρά,ειμαστε ενα βημα προν δουμε και καταγγελια απο πουτανα της φυλης οτι βιαστηκε απο πελάτη της,αφου θα εχει και γνωμάτευση:tooth:
Μα αυτό ακριβώς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν οι περισσότεροι άντρες σήμερα. Ότι αν οποιαδήποτε γυναίκα θελήσει να τους καταστρέψει, μπορεί να το κάνει, χωρίς να φοβάται επιπτώσεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Και υπάρχουν και παπάδες που βιάζουν ανήλικα αλλά δε σας βλέπω όλους εσάς να είστε εξίσου θυμωμένοι μαζί τους.
1ον. Το Red Herring που προσπαθείς να εφαρμόσεις είναι λογικό σφάλμα και καθόλου αθώο. Άνοιξε ξεχωριστό νήμα, κι όποιος θέλει μιλάει εκεί
2ον. Όποιοι στέλνουν τα παιδιά τους στην Εκκλησία διακινδυνεύουν να τους γυρίσουν είτε θρησκόληπτα, είτε χαιδολογημένα, είτε στο μέλλον να καλογερέψουν. Ας είχαν τη λογική να μην τα στείλουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα χει γούστο αμα δεν αποδειχτεί τίποτα και της παρουν και τα σωβρακα οι Λεβεντηδες για συκοφαντική δυσφημηση να παιξει η τυπισσα σε καμιά τσόντα Σειρηνακη "ο βιασμός της Γεωργίας" για να πληρώσει τα δικαστήρια.Αν ημουνα στη θέση του Λεβέντη δε θα επαιζα στην τσόντα και να μου το ζητούσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom