Νέα

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βγήκε γυμνή σε κεντρικό δρόμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα obi1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Εγώ, ως καλλιτέχνης, θέλω να δω το τελικό αποτέλεσμα για να κρίνω. Αν πρόκειται για ειλικρινή καλλιτεχνική έκφραση, στην επόμενη φωτογράφιση, ας καβαλήσει η τύπισσα και κανένα πορτοκαλί κολονάκι, κανένα πρόβλημα.
αρχείο λήψης.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.633
Πόντοι
3.656
Οδευουμε προς τη καταστροφη φιλε μπροκολε.
Και οι επιπτωσεις θα ειναι και σ αυτες,η φυση εκδικηται.
Ναι. Το έχω ξαναγράψει. Η Δύση είναι αδύνατο να ηττηθεί στρατιωτικά. Στην τελευταία σύγκρουση (Ιράκ - ΗΠΑ) οι Αμερικάνοι έχασαν 200 άντρες, τους μισούς από φίλια πυρά (κατά λάθος), ενώ ολόκληρος ο στρατός του Χουσείν σφαγιάστηκε. Εφαρμόζουν την τακτική που αποδείχτηκε νικηφόρα στη Ρώμη. Πριονίζουν τις κολώνες της, έχουν σύμμαχο τις γυναίκες και γεμίζουν ενοχές και θηλυκοποιούν τα αγόρια της Δύσης. Σε δυό γενιές ηττηθήκαμε. Κι αφού με θεωρείς φίλο, γιατί με αποκαλείς Μπρόκολο;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
Ναι. Το έχω ξαναγράψει. Η Δύση είναι αδύνατο να ηττηθεί στρατιωτικά. Στην τελευταία σύγκρουση (Ιράκ - ΗΠΑ) οι Αμερικάνοι έχασαν 200 άντρες, τους μισούς από φίλια πυρά (κατά λάθος), ενώ ολόκληρος ο στρατός του Χουσείν σφαγιάστηκε. Εφαρμόζουν την τακτική που αποδείχτηκε νικηφόρα στη Ρώμη. Πριονίζουν τις κολώνες της, έχουν σύμμαχο τις γυναίκες και γεμίζουν ενοχές και θηλυκοποιούν τα αγόρια της Δύσης. Σε δυό γενιές ηττηθήκαμε. Κι αφού με θεωρείς φίλο, γιατί με αποκαλείς Μπρόκολο;
Οχ σορυ φιλε λαθος το διορθώνω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
Γιατί και οι δύο έχετε μυαλό όσο ένα μπρόκολο
Σκασε μωρη πουτανα μπαινεις παντου και μολυνεις τον κοροδοιο σε ολα τα νηματα.
Μωκο εκει στην αγγλετερα και τσιμουδια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.633
Πόντοι
3.656
Γιατί και οι δύο έχετε μυαλό όσο ένα μπρόκολο
και αφού έχεις αυτή την άποψη για μένα, γιατί ασχολείσαι μαζί μου και χάνεις το χρόνο σου; δεν μπορείς ν ασχοληθείς με κάτι πιο παραγωγικό;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
άρα που διαφωνούμε; τα διπλά κριτήρια τα καταλαβαίνεις και εσύ, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος έχει λίγο μυαλό
Είσαι λιγο βραδύκαυστος, οπότε ας το κάνω λίγο λιανά.

Αν κάποιος είχε βγάλει το πουλί του εξω σε ενα πάρκο και τον φωτογράφιζε κάποιος για καποια διαφήμιση, θα κατέληγε ως ένα ποστ σε μια είδηση 30δευτερολέπτων, όπως έγινε με την τύπισσα.

Από την άλλη, ο καραγκιόζης, πήρε στο κατόπι μια κοπέλα για να της δείξει την "πηγή της ζωής".... Έχεις ακούσει πολλές γκόμενες να βγάζουν το μουνί τους έξω και να κυνηγάνε άντρες μέχρι την εξώπορτά τους;

Και όχι, δε συμφωνούμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και αφού έχεις αυτή την άποψη για μένα, γιατί ασχολείσαι μαζί μου και χάνεις το χρόνο σου; δεν μπορείς ν ασχοληθείς με κάτι πιο παραγωγικό;
έκανα μια προσπάθεια να σου λύσω την απορία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σκασε μωρη πουτανα μπαινεις παντου και μολυνεις τον κοροδοιο σε ολα τα νηματα.
Μωκο εκει στην αγγλετερα και τσιμουδια
σκάσε σκουπίδι... σκάσε υπάνθρωπε... σκάσε ζώον... σκάσε αμοιβάδα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.633
Πόντοι
3.656
Είσαι λιγο βραδύκαυστος, οπότε ας το κάνω λίγο λιανά.

Αν κάποιος είχε βγάλει το πουλί του εξω σε ενα πάρκο και τον φωτογράφιζε κάποιος για καποια διαφήμιση, θα κατέληγε ως ένα ποστ σε μια είδηση 30δευτερολέπτων, όπως έγινε με την τύπισσα.

Από την άλλη, ο καραγκιόζης, πήρε στο κατόπι μια κοπέλα για να της δείξει την "πηγή της ζωής".... Έχεις ακούσει πολλές γκόμενες να βγάζουν το μουνί τους έξω και να κυνηγάνε άντρες μέχρι την εξώπορτά τους;

Και όχι, δε συμφωνούμε.
όντως δεν συμφωνούμε. Πως έχεις τη βεβαιότητα πως ...Αν κάποιος είχε βγάλει το πουλί του εξω σε ενα πάρκο και τον φωτογράφιζε κάποιος για καποια διαφήμιση, θα κατέληγε ως ένα ποστ σε μια είδηση 30δευτερολέπτων....;

έκανα μια προσπάθεια να σου λύσω την απορία

σκάσε σκουπίδι... σκάσε υπάνθρωπε... σκάσε ζώον... σκάσε αμοιβάδα...
μην κάνεις λοιπόν τον Ρομπέν των Δασών, ασχολήσου με κάτι αξιόλογο, κι όχι με μένα

OP
OP
O

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86

Εδώ είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω, εκτός κι αν όντως έχει γίνει αυτό (και μάλιστα σε κατοικημένη περιοχή όπως στην προκειμένη περίπτωση) και πράγματι κατέληξε σε μια ασήμαντη είδηση των 30 δευτερολέπτων.

Τελευταία τροποποίηση:

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Το γυμνό σώμα δεν συνιστά αδίκημα, δεν αποτελεί καν είδηση... Απλως υπάρχει τέτοια εμμονή στο σεξ που έχουμε χάσει τη μπάλα σαν ανθρωποι.

doganos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
147
Πόντοι
1
Ο αλλος απο το φερμουαρ του παντελονιου του το εβγαλε και ειναι μεσα η αλλη τσιτσιδι οπως τι γεννησε η μανα της και κυκλοφορεί ελευθερη.
Τι αν λεμε τωρα,αυτο ειναι η νεα ανισορροπια των φυλων και οχι ισότητα.
Στο μέλλον θα ζητάμε οι άντρες ισότητα έτσι που πάμε.

scarecrow90

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
Ένιωσε κανείς/καμμία φόβο από το μουνί της άλλης; Από το πουλί του άλλου;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.633
Πόντοι
3.656
Ένιωσε κανείς/καμμία φόβο από το μουνί της άλλης; Από το πουλί του άλλου;
όχι, δεν νιώσαμε φόβο. Αλλά η πραγματικότητα δεν έχει σχέση με τα συναισθήματα. Μια γυναίκα κυκλοφοράει ολόγυμνη και χειροκροτιέται, κι αν ένας άντρας κάνει το ίδιο όλες θα ουρλιάζουν να χώσουν μέσα τον Σάτυρο. Τα διπλά κριτήρια επισημαίνουμε

scarecrow90

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
Αν τα συναισθήματα είναι παράλογα είναι μια άλλη συζήτηση. Άλλα εδώ μιλάμε για συναισθήματα που είναι λογικά. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι ένας περίεργος την έβγαλε έξω. Το πρόβλημα είναι ότι η άλλη θα φοβηθεί ότι θα γίνει κάτι χειρότερο. Τι ακριβώς θα φοβηθούμε εμείς αν δούμε ένα μουνί;

Διπλά κριτήρια υπάρχουν σίγουρα αλλά ισχύουν σε περιπτώσεις που κρίνουμε ίδιες ή παρόμοιες καταστάσεις. Και, για μένα, δεν ειναι ίδιο να την πετάξω εγώ έξω και να ακολουθώ μια γυναίκα βραδιάτικα με το να περπατάει μια γυναίκα γυμνή το βράδυ για φωτογράφιση. Νομίζω ότι τέτοια σύγκριση είναι άτοπη και άστοχη.

OP
OP
O

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Επομένως ποιος ο λόγος να υπάρχει νόμος περί προσβολής της Δημοσίας Αιδούς;

Τελευταία τροποποίηση:

scarecrow90

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
Επομένως ποιος ο λόγος να υπάρχει νόμος περί προσβολής της Δημοσίας Αιδούς;
Εσύ λες ότι εμπίπτει στον νόμο αυτό. Αλλά δεν είμαι και τόσο βέβαιος. Επίσης δεν βλέπω πουθενά να γίνεται αναφορά στο άρθρο ότι κινήθηκε κάποια σχετική νομική διαδικασία.

OP
OP
O

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Εσύ λες ότι εμπίπτει στον νόμο αυτό. Αλλά δεν είμαι και τόσο βέβαιος. Επίσης δεν βλέπω πουθενά να γίνεται αναφορά στο άρθρο ότι κινήθηκε κάποια σχετική νομική διαδικασία.

Δεν το λέω εγώ, ο νόμος το λέει.
Το ότι δεν εφαρμόστηκε ο νόμος και το ότι δεν γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι λόγοι που εμπόδισαν την εφαρμογή του δεν αναιρεί το παράνομο του πράγματος. Ήδη στην προηγούμενη σελίδα ο Gatekeeper ανέφερε ορισμένους παράγοντες που φαίνεται ότι έπαιξαν τον ρόλο τους.

scarecrow90

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
Το ότι δεν εφαρμόστηκε ο νόμος, και το γιατί δεν εφαρμόστηκε, δεν αναιρεί το παράνομο του πράγματος. Ήδη στην προηγούμενη σελίδα ο Gatekeeper ανέφερε ορισμένους παράγοντες που φαίνεται ότι έπαιξαν τον ρόλο τους.
Ο νόμος κάνει αναφορά σε «ακόλαστες» πράξεις. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη ορισμού του τι είναι ακόλαστη πράξη. Ο ορισμός που βρήκα εγώ είναι ότι «ακόλαστες είναι οι πράξεις, που ανάγονται στη σεξουαλική σφαίρα, χωρίς να υπάρχει επαφή με το θύμα και προκαλούν ντροπή (και όχι μόνον, φόβο, αηδία κλπ)».
Τώρα ότι κατάλαβες κατάλαβες και εγώ το ίδιο.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Το ότι δεν εφαρμόστηκε ο νόμος και το ότι δεν γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι λόγοι που εμπόδισαν την εφαρμογή του δεν αναιρεί το παράνομο του πράγματος. Ήδη στην προηγούμενη σελίδα ο Gatekeeper ανέφερε ορισμένους παράγοντες που φαίνεται ότι έπαιξαν τον ρόλο τους.
Υποθέτω ότι δεν έκανε κάποιος από τους παρευρισκόμενους στη φωτογράφηση, μήνυση στη γυμνή κοπέλα για προσβολή της δημόσιας αιδούς, για αυτό δεν παρενέβη η αστυνομία να την συλλάβει. Αν υπήρχε καταγγελία πολύ πιθανόν να υπήρχε σύλληψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom