rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Το ειδα φιλε μου,ολα απο το μυαλο ξεκινανε..αλλα στην περιπτοση μου δεν θα σταματιση ποτε η καυλα με τα μπουρδελα γιατι οπως μου εχει πει και ο ψυχολογος μου μου εχει γινι πυρηνικο μεσα μου ....Φυσικα μονο με κορασιδες που κανουνgfe....Δηλαδη οσο πιο αληθινος ερωτας γινετε...οσο αναφορα της υπολιπες που προσφερουν απλο...χυνο καθαρα μηχανικα...ενο παλια ειχα ηδονη στο απλο ..πλεον το θεωρο χαζο ,αστειο ,ανουσιο,τζαμπα χρημα και αλλα πολλα......Αλλα στο gfe πιστευω οτι δεν θα σταματησο ποτε διοτι νιωθο και αλλο ενα στα ενβαθυ μου...πως μια ιεροδουλη που μου κανει gfe δινετε πολυ σε πολλα για 20ευρουλακια...με συμπαθη ,συμπασχη,σε εξερετικες περιπτοσης ισως με γουσταρη κιολας?Πεστο οπως θες...Σε αυτο κυριος δεν παιζη να ξεσκαλοσο ποτε ομως.. Θα πεις οτι το κανει για να εχει πολλους πελατες οκ το δεχομε....Αλλα οταν ειμαστε ενομενοι και τρεχουν τα σαλια μας ,ενονονται οι αναπνοες μας,γινετε ανταλαγη κυταρον....το θεωρο πολυ δυνατο....παει στην κατηγορια ψευτικα συναισθηματα...Σαν νασαι παντρεμενος και απλα η γυαναικα σου να στα κανει ολα ενο κατα βαθος εχει βαρεθη....σε ολα...Γιατι στα κανει?ειτε απο αγαπη...ειτε επηδη της προσφερης μια ανετη ζωη σε αυτη και στα παιδια σου....μπορει να το τραβηξα πολυ αλλα δεν μπορω να το πω αλλιοε ολο αυτο...
αριστούργημα!
...ναι είναι μεγάλο θέμα αυτό , δλδ αν το "θέατρο" είναι όντως ψέμα ή αλήθεια , ίσως είναι και τα δύο ...και πάλι ειναι θέμα εγκεφάλου ...το καλύτερο gfe μιας ικανοτατης και ακριβης πόρνης δεν πιάνει μια μπροστά σε μια αληθινά καψουρεμένη ερωτευμένη και καυλωμένη γυναίκα , οι διαφορές έίναι χαωτικές ...όμως ενδέχεται σπανίως να υπάρξει χημεία και στο μπουρδέλο ή αντιθετα με μια γκόμενα το σεξ να ειναι μια τυπική παράτριψη ...και ο κοινός παρονομαστης είναι ο εγκέφαλος , αν πχ έίσαι αυτιστικός σαν τον ηλίθιο απο πανω ποθ επιμενει να μην παιρνει τα φαρμακά του πιστευει ότι το παν ειναι αυτη η μαλακία στο μεταξουργείο...αν δεν εχεις εμπειρίες να συγκρινεις , είσαι αγαμητος σου φαινεται χρυσάφι το περιττωμα σκύλου που βλέπεις στο δρόμο ...
Μπορούμε δηλαδή να έχουμε γκόμενα μια πουτάνα για να αγγίξουμε τον τέλειο συνδυασμό πορνισμού και συναισθηματισμού;
χμμμ δεν θα το λεγα ...ειναι μεγαλο κεφαλαιο αυτο και το χουμε αναλυσει απο τα προσωπικα μας βιωματα ...
παντως μια γυναικα που σε γουσταρει μπορει να γινει η προσωπικη σου πουτανα και οχι να πιασεις γκομενα την πουτανα...
FORMET εσύ είσαι καλοκάγαθο παιδί και οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ του rigormortis μπορεί να σου φαίνονται σοφίες. Βασικά εσύ όπως έχω καταλάβει είσαι ντόμπρος και γνήσιος μπουρδελιάρης, ενώ αυτός είναι σχεσάκιας και λαμόγιο που χλευάζει τα μπουρδέλα.
παρε τα φαρμακα σου και πηγαινε να τελειωσεις το γυμνασιο πρωτα