Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Τι καλό σας βράδυ!Μας χλευάζεις που ασχολούμαστε με τα μπουρδέλα,σε ρωτάω συγκεκριμένα σε τι συνίσταται θεωρητικά και πρακτικά ο ηδονισμός,σου αναφέρω το προσωπικό μου φετίχ,μας λες  για το παιχνιδάκι σε τρίχρονο παιδί και αποχωρείς με αοριστολογίες...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο άντρας δεν κάνει σεξ κυρίως για την ηδονή αλλά γιατί έχει ψυχολογική ανάγκη να επιβάλλεται με την πούτσα του στο ασθενές φύλο - κοινώς ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ. Οι πουτάνες δέχονται να υποταχθούν σε όλους τους άντρες, γι' αυτό και θεωρούνται ξεφτιλισμένες.

Picker 28/12/2017  :sunglasses:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι καλό σας βράδυ!Μας χλευάζεις που ασχολούμαστε με τα μπουρδέλα,σε ρωτάω συγκεκριμένα σε τι συνίσταται θεωρητικά και πρακτικά ο ηδονισμός,σου αναφέρω το προσωπικό μου φετίχ,μας λες  για το παιχνιδάκι σε τρίχρονο παιδί και αποχωρείς με αοριστολογίες...

και γω μαθητευόμενος είμαι, δεν έχω απαντήσεις...

είσαι καλός συζητητής και δεν ήθελα να προσβάλω κανένα ...αλλά ποσο πιο συγκεκριμένα να το πω πια ? ...αν καυλώνεις με τον ιδιο τρόπο κάνοντας την ίδια μανιέρα 45 χρόνια χωρίς να εξελίσσεσαι  τοτε με γεια και σου και χαρά σου ...προσωπικά δεν εκλαμβανω την ηδονη έτσι ...χρειάζεται εξέλιξη ...και πιστευω ότι αυτό ειναι ο πυρήνας του ηδονισμου δλδ να δημιουργείς συνεχώς διαφορετικές καταστάσεις πρωτογνωρες για σενα ...η αλλαγή με άλλα λογια

τωρα αν κάποιος το εκλαμβανει αυτο πχ να πηγαινει με τη γυναικα του πχ διαφορετικές μερες ή να τριβεται με τον ιδιο τροπο σε διαφορετικά κρεατα στο μετάξι ...ξέρω γω περι ορέξεος γιουβέτσι

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
"Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν'έλα"...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
"Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν'έλα"...

δεν περίμενα κάτι περισσότερο ...

κρίμα που έχασα την ώρα μου μαζί σου

τρίψιμο στο μετάξι με δεκάρικο μέχρι τέλους παρέα με τον πικερ

τέλος απο μένα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παραθέτω τη συνέντευξη που πόσταρε ο Digweed σε κάποιο άλλο thread:

Για την Αντριάνα,η πορνεία είναι μια βρόμικη δουλειά που κάποιος πρέπει να την κάνει:

«Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και δυστυχώς,χωρίς αυτή,οι γυναίκες θα έπρεπε να βγαίνουν στους δρόμους με φερετζέ.
Να ‘ναι καλά τα κορίτσια που δουλεύουνε.

Είτε είμαι ταμίας στο περίπτερο είτε δουλεύω εδώ,για μένα είναι το ίδιο πράγμα.
Μόνο που το ρίσκο εδώ είναι πολύ πιο μεγάλο από το περίπτερο, απ’ όλες τις πλευρές.
Και μπαίνουν και μας δέρνουν και μας κλέβουν,ότι θες μας κάνουν. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σκοτώσει 3-4 κυρίες.
Έχουμε πρόβλημα με όλους,αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί χωρίς εμάς.

Κανονική ζωή δεν μπορούμε να έχουμε.
Για παράδειγμα, πολλές από μας δεν κυκλοφορούμε έξω για να μη μας δει κάποιος πελάτης και μας αναγνωρίσει
».

Γιατί άραγε ντρέπονται μην τις αναγνωρίσουν στο δρόμο αφού κατά τον... ηδονιστή rigormortis οι πουτάνες είναι απλά "παθητικά κρέατα" και "πλαστικές κούκλες";;; Σκέψου λίγο ρε βλάκα... Μας έχεις φλομώσει στις παπαριές.  :idiot:  :jerking:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Καλό βράδυ, αλλά "πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος"... Κι εγώ αποχωρώ γιατί έχω πρωινό ξύπνημα. :hi:

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Θυμάμαι, πάνε χρόνια τώρα, είχα πεί σέ κάποια στό πήδημα πάνω: "κάνεις τό καλύτερο γαμίσι πού έχω βιώσει ποτέ μέ πουτάνα."

Τά πήρε στό κρανίο καί μού έβαλε τίς φωνές ότι δέν είναι πουτάνα, άλλά γαμάει άπό άνάγκη.

Άϊντε βγάλε άκρη τώρα. Ή έπιστήμη σηκώνει ψηλά τά χέρια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φταίει ο άτιμος ο καπιταλισμός φίλε:

«Το σεξ είναι η χαρά της ζωής» λέει στο tvxs.gr η πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Ε. (Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας), Δήμητρα Κανελλοπούλου:
«Ποιες είναι οι απολαύσεις αυτής της ζωής;
Το σεξ, το φαγητό, ο ύπνος και η καλή παρέα.
Υπάρχουν πάρα πολλές εκδιδόμενες γυναίκες που απολαμβάνουν τη δουλειά τους.
Για εμάς τις Ελληνίδες είναι δεδομένο ότι το έχουμε επιλέξει, αγαπάμε τα αγόρια και σεβόμαστε το επάγγελμά μας.

Κάνουμε τη δουλειά αυτή κατ’ επιλογή και προφανώς είμαστε κάθετα αντίθετες με το trafficking.
Το επάγγελμα αυτό πρέπει να απασχολεί αποκλειστικά ενήλικες και κατόπιν επιλογής.
Εννοείται πως δεν είμαστε υπέρ της καταναγκαστικής εργασίας».

Σε αυτό, δε συμφωνεί απόλυτα η Έφη, μέλος της Γυναικείας Ομάδας ΟΚΔΕ-Σπάρτακος:
«Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις εκδιδόμενες γυναίκες ως εργαζόμενες.
Πρέπει να έχουν πλήρη ασφαλιστικά εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι νομιμοποιώ την πορνεία, επειδή κατά τη γνώμη μου είναι καταναγκασμός στον καπιταλισμό. Δεν είναι επιλογή των γυναικών να γίνουν πόρνες, όπως λένε κάποιοι, απλά είναι μία διέξοδος.

Βέβαια, κάτι αντίστοιχο ισχύει για τα περισσότερα επαγγέλματα, απλά επειδή υπάρχει η έννοια του σεξισμού σήμερα, που υποτίθεται ότι δεν τρέχει κάτι όταν εμπορευματοποιείς το γυναικείο σώμα.
Πατώντας κάποιοι σε αυτό, μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι επιλογή των γυναικών και έτσι έχει περάσει σαν κάτι το φυσικό.

Στα υπόλοιπα επαγγέλματα εμπορευματοποιείται ο χρόνος σου, η σωματική δύναμη και πολλές φορές η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απλά στην περίπτωση της πορνείας χάνεις και το δικαίωμα στο ίδιο σου το κορμί. Δηλαδή, σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται η τομή μεταξύ σεξισμού και καπιταλισμού.

Όντως μια μερίδα των γυναικών αυτών μπορεί να απολαμβάνει τη δουλειά τους, δεν το θεωρώ υποτιμητικό.
Στην πλειοψηφία όμως πιστεύω ότι εξαναγκάζονται».

Τελικά είναι "παθητικά κρέατα" και "πλαστικές κούκλες" ή μήπως κανονικές γυναίκες που τις γαμάνε σκληρά και τις ξεφτιλίζουν όλοι λόγω του άπονου καπιταλιστικού συστήματος;  :think:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
    σκιαγραφόντας το παράδοξο της ηδονης

εξ'ορισμού το παράδοξο της ηδονής , είναι ότι δεν μπορείς να αντλήσεις ηδονή με άμεσο τρόπο αλλά με εμμεσο, δλδ εκλύεται συνουσιοπιοειδές οχι ως σκοπός αλλά ως αποτέλεσμα της σχέσης με ένα αντικείμενο...και αυτό βρίσκει εφορμογή στο δίπολο: συναισθηματικού- πορνικού ηδονισμού ...δλδ μπορει αμφότερα να καταλήγουν στον οργασμό αλλά στο πρώτο εκλύεται εμμεσα και στο 2ο άμεσα , πραγμα που αποδεικνυει ότι υπεισερχεται το εγκεφαλικό στοιχείο στο ζωώδες στοιχειο του ηδονισμου,και εκεί έγκειται το παράδοξο...

rigormortis 9/1/17
                      (ξαφνική πρωινή επιφοίτηση)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
    σκιαγραφόντας το παράδοξο της ηδονης

εξ'ορισμού το παράδοξο της ηδονής , είναι ότι δεν μπορείς να αντλήσεις ηδονή με άμεσο τρόπο αλλά με εμμεσο, δλδ εκλύεται συνουσιοπιοειδές οχι ως σκοπός αλλά ως αποτέλεσμα της σχέσης με ένα αντικείμενο...και αυτό βρίσκει εφορμογή στο δίπολο: συναισθηματικού- πορνικού ηδονισμού ...δλδ μπορει αμφότερα να καταλήγουν στον οργασμό αλλά στο πρώτο εκλύεται εμμεσα και στο 2ο άμεσα , πραγμα που αποδεικνυει ότι υπεισερχεται το εγκεφαλικό στοιχείο στο ζωώδες στοιχειο του ηδονισμου,και εκεί έγκειται το παράδοξο...

rigormortis 9/1/17
                      (ξαφνική πρωινή επιφοίτηση)
Απολαυστικος οπως παντα

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Απολαυστικος οπως παντα

χαίρομαι ειλικρινά που υπάρχουν κάποιοι που με καταλαβαίνουν, γιατί συνήθως παλευω με όλο το φάσμα του αυτισμού εδω μεσα !

την καλήμερα μου :hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
δεκτόν σε χαίρομαι ! τότε μένεις ως έχεις ...μέχρι βέβαια να καταλάβεις ότι δεν είναι και τόσο "λυσσασμενη" αλλά φτηνή παράσταση για παιδάκια ...και τα "μουνόζουμα" είναι φτηνό οργανικό λιπαντικό ...

όσο καυλώνεις έτσι ,συνεχίζεις έτσι είναι απλό !  
Ολα οσα λες τα νιωθο ανα διαστηματα....σαν να κανω κυκλους Ποσι αγγιζης την ψυχη μου σε αυτο το ταξιδη τηε ηδονηε που κανω απο τα 13 μου εως σημερα32..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
χαίρομαι ειλικρινά που υπάρχουν κάποιοι που με καταλαβαίνουν, γιατί συνήθως παλευω με όλο το φάσμα του αυτισμού εδω μεσα !

την καλήμερα μου :hi:
Εισαι πολυ μορφομενος και δεν μπορουν ολοι να σε πιασουν...Ουτε εγω ειμαι στο επιπεδο σου...απλα οσα λες εμπειρικα στα τοσα χρονια μου συμβαινουν....Απο σενα εμαθα πως ειμαι βραδυφλεγης μονογαμικος! Λυσε μου αλλο ενα οταν παραπανο ειπα κανο κυκλους ενοουσα πως καποιεε φορες συνιδιτοποιο αυτο που εχεις πει για φτηνα μουνοζουμε και αστεια παιχνιδακια και δεν καυλονο καλα...αλλα αλλες φορες παραμυθιαζομε και το ζω! Αυτο πως το καταφερνο?Τελος και ασχετο με ολα αυτα  καθε φορα που μειλαμε εδω νιωθο πως σε εκμεταλευομε!!!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εισαι πολυ μορφομενος και δεν μπορουν ολοι να σε πιασουν...Ουτε εγω ειμαι στο επιπεδο σου...απλα οσα λες εμπειρικα στα τοσα χρονια μου συμβαινουν....Απο σενα εμαθα πως ειμαι βραδυφλεγης μονογαμικος! Λυσε μου αλλο ενα οταν παραπανο ειπα κανο κυκλους ενοουσα πως καποιεε φορες συνιδιτοποιο αυτο που εχεις πει για φτηνα μουνοζουμε και αστεια παιχνιδακια και δεν καυλονο καλα...αλλα αλλες φορες παραμυθιαζομε και το ζω! Αυτο πως το καταφερνο?Τελος και ασχετο με ολα αυτα  καθε φορα που μειλαμε εδω νιωθο πως σε εκμεταλευομε!!!

...είδες ότι εδω υπεισερχεται και το εγκεφαλικο στοιχείο στο παραδοξο της ηδονής?!

όσο κρατάς την μαγεία και το παραμύθι όπως λες , καυλώνεις και περνάς καλά ...θυμάμαι όταν ήμουν μικρός καυλωνα με το gameboy ,τα παπουτσια nike , και τα τζι αί τζό ...τώρα δυστυχώς δεν γίνεται να παραμυθιαστώ έτσι μου φαίνεται αστείο, αλλα καποτε ήταν μαγικό ...κάτι ανάλογο είναι και με τις πουτάνες ...αλλά πάντα μα πάντα παιζει το εγκεφαλικό στοιχείο και η συγκριση με τις παρελθουσες εμπειρίες σου ...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Μπορούμε δηλαδή να έχουμε γκόμενα μια πουτάνα για να αγγίξουμε τον τέλειο συνδυασμό πορνισμού και συναισθηματισμού;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
...είδες ότι εδω υπεισερχεται και το εγκεφαλικο στοιχείο στο παραδοξο της ηδονής?!

όσο κρατάς την μαγεία και το παραμύθι όπως λες , καυλώνεις και περνάς καλά ...θυμάμαι όταν ήμουν μικρός καυλωνα με το gameboy ,τα παπουτσια nike , και τα τζι αί τζό ...τώρα δυστυχώς δεν γίνεται να παραμυθιαστώ έτσι μου φαίνεται αστείο, αλλα καποτε ήταν μαγικό ...κάτι ανάλογο είναι και με τις πουτάνες ...αλλά πάντα μα πάντα παιζει το εγκεφαλικό στοιχείο και η συγκριση με τις παρελθουσες εμπειρίες σου ...
Το ειδα φιλε μου,ολα απο το μυαλο ξεκινανε..αλλα στην περιπτοση μου δεν θα σταματιση ποτε η καυλα με τα μπουρδελα γιατι οπως μου εχει πει και ο ψυχολογος μου μου εχει γινι πυρηνικο μεσα μου ....Φυσικα μονο με κορασιδες που κανουνgfe....Δηλαδη οσο πιο αληθινος ερωτας γινετε...οσο αναφορα της υπολιπες που προσφερουν απλο...χυνο καθαρα μηχανικα...ενο παλια ειχα ηδονη στο απλο ..πλεον το θεωρο χαζο ,αστειο ,ανουσιο,τζαμπα χρημα και αλλα πολλα......Αλλα στο gfe πιστευω οτι δεν θα σταματησο ποτε διοτι νιωθο και αλλο ενα στα ενβαθυ μου...πως μια ιεροδουλη που μου κανει gfe δινετε πολυ σε πολλα για 20ευρουλακια...με συμπαθη ,συμπασχη,σε εξερετικες περιπτοσης ισως με γουσταρη κιολας?Πεστο οπως θες...Σε αυτο κυριος δεν παιζη να ξεσκαλοσο ποτε ομως.. Θα πεις οτι το κανει για να εχει πολλους πελατες οκ το δεχομε....Αλλα οταν ειμαστε ενομενοι και τρεχουν τα σαλια μας ,ενονονται οι αναπνοες μας,γινετε ανταλαγη κυταρον....το θεωρο πολυ δυνατο....παει στην κατηγορια ψευτικα συναισθηματα...Σαν νασαι παντρεμενος και απλα η γυαναικα σου να στα κανει ολα ενο κατα βαθος εχει βαρεθη....σε ολα...Γιατι στα κανει?ειτε απο αγαπη...ειτε επηδη της προσφερης μια ανετη ζωη σε αυτη και στα παιδια σου....μπορει να το τραβηξα πολυ αλλα δεν μπορω να το πω αλλιοε ολο αυτο...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μπορούμε δηλαδή να έχουμε γκόμενα μια πουτάνα για να αγγίξουμε τον τέλειο συνδυασμό πορνισμού και συναισθηματισμού;
Για μενα αυτο παλια ηταν το ονειρο μου οραγματικα!! Οταν εγινε με μια κορασιδα  Αρχισε ο εφιαλτης μου...που κρατησε 2 μηνες..σχεση...και 8 μονο στο μπουρδελο...εφιαλτης οσο αφορα τον ψυχικο πονο και ταυτοχρονα την επαρση που με διακατιχε πως αυτο μρ κανει τοπ γαμια μαγγα και αλλα τετοια ψευτικα αισθηματα!!!Ποναγα ,δεν μκορουσα να γανησο αλκη ,κοιμομουν δυσκολα τα βραδια...και οταν υην εβλεπα σπαραζε η καρδια μου....και ταυτοχρονα καυλονα τρελα!ουτε στον εχθρο μου αυτο!

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
FORMET εσύ είσαι καλοκάγαθο παιδί και οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ του rigormortis μπορεί να σου φαίνονται σοφίες. Βασικά εσύ όπως έχω καταλάβει είσαι ντόμπρος και γνήσιος μπουρδελιάρης, ενώ αυτός είναι σχεσάκιας και λαμόγιο που χλευάζει τα μπουρδέλα.  :rolleyes:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
FORMET εσύ είσαι καλοκάγαθο παιδί και οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ του rigormortis μπορεί να σου φαίνονται σοφίες. Βασικά εσύ όπως έχω καταλάβει είσαι ντόμπρος και γνήσιος μπουρδελιάρης, ενώ αυτός είναι σχεσάκιας και λαμόγιο που χλευάζει τα μπουρδέλα.  :rolleyes:
Οταν ξερεις πολλα μπορει να σαλταρης αν δεν μπορεσης να το διαχιριστης...Η γνωση ειναι δυναμη αλλα με σωστη διαχειριση..παντα!Δεν μπορει κανεις να ξερη τι κανει ο αλλος στην ζωη του!εδω κρινομαστε απο τα γραφομενα μας..Εγω πιστευω πως ειναι ενας αξιολογος ανθρωπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom