Νέα

Θεωρείτε οτι ισχυει ότι οι άνδρες χάνουν το μυαλό τους όταν μιλάνε σε μια ωραία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ναι, ισχύει.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δηλαδη βλεπετε μια ωραια γυναικα και μετα δεν θυμαστε ποιοι ειστε;χαχαχαχαχα πολυ περιεργο μου φαινεται

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποσο καιρο ειχε να παει με γυναικα ο αλλανδος?

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ποσο καιρο ειχε να παει με γυναικα ο αλλανδος?

δεν ξερω ρε λατριτσα αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λενε τοτε ρε σεις εξηγουνται και πολλες βλακειες που μας λετε ενιοτε σε γνωριμιες. σκεψου κιολας ο αλλος να ειναι ντροπαλος.. σε συνδυασμο με το χασιμο του αρθρου τι να σε πει ο ανθρωπος

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω ρε λατριτσα αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λενε τοτε ρε σεις εξηγουνται και πολλες βλακειες που μας λετε ενιοτε σε γνωριμιες. σκεψου κιολας ο αλλος να ειναι ντροπαλος.. σε συνδιασμο με το χασιμο του αρθρου τι να σε πει ο ανθρωπος
λατρεια ασε το δουλεμα...δεν ειναι αλλοι εδω  :2funny: 

εξαλλου οι αντρες δε λεμε ποτε βλακειες

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
λατρεια ασε το δουλεμα...δεν ειναι αλλοι εδω  :2funny:  

εξαλλου οι αντρες δε λεμε ποτε βλακειες

γιατι ρε συ δουλεμα; δεν παιζει αυτο που λεω; καποιοι ειναι ντροπαλοι βλεπουν και μια ωραια γυναικα ε πανε να μιλησουν και πετουν κοτσανες.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε συ δουλεμα; δεν παιζει αυτο που λεω; καποιοι ειναι ντροπαλοι βλεπουν και μια ωραια γυναικα ε πανε να μιλησουν και πετουν κοτσανες.
κοτσανες πετανε ολοι και ολες ,ειναι γενικο φαινομενο!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σε αυτο δεν εχεις και αδικο..
ειχανε ρωτησει σε μια συνεντευξη μια ηθοποιο τι θελει απο εναν αντρα και ειπε το πολυ σωστο ''να μην ειναι καραγκιοζης'' ...

εννοειται παει και σε γυναικες το σχολιο ,νομιζω ηταν πετυχημενο...

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ειχανε ρωτησει σε μια συνεντευξη μια ηθοποιο τι θελει απο εναν αντρα και ειπε το πολυ σωστο ''να μην ειναι καραγκιοζης'' ...

εννοειται παει και σε γυναικες το σχολιο ,νομιζω ηταν πετυχημενο...

εγω αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι  αν οταν καποιος νορμαλ βρεθει διπλα σε μια ομορφη γυναικα παιζει να φερθει περιεργα επειδη χανει το μυαλο του. αυτο ειναι το ζητουμενο.. η εφιστημη λεει ναι μαλλον απο οτι καταλαβα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι  αν οταν καποιος νορμαλ βρεθει διπλα σε μια ομορφη γυναικα παιζει να φερθει περιεργα επειδη χανει το μυαλο του. αυτο ειναι το ζητουμενο.. η εφιστημη λεει ναι μαλλον απο οτι καταλαβα
λατρεια ασε μας...σιγα μη κεκεδιζει κιολας...αμα ειναι 16 χρονων παιζει να κομπλαρει αλλα λογικος ενηλικας να χασει το μυαλο του επειδη η αλλη εχει κωλαρα δε νομιζω...

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
λατρεια ασε μας...σιγα μη κεκεδιζει κιολας...αμα ειναι 16 χρονων παιζει να κομπλαρει αλλα λογικος ενηλικας να χασει το μυαλο του επειδη η αλλη εχει κωλαρα δε νομιζω...

δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι την ιδια ανεση μην εισαι αυστηρος. Μην κρινεις μοναχα απο τις δικες σου εμπειριες. Και οταν λεμε ομορφη δεν  εννοουμε να εχει κωλαρα μονο, να ναι κατι εξαιρετικο γενικως που πιθανον να σε επηρεασει. ξερω και γω.. τα παιδια πιο πανω ειπαν τους ετυχε

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι την ιδια ανεση μην εισαι αυστηρος. Μην κρινεις μοναχα απο τις δικες σου εμπειριες. Και οταν λεμε ομορφη δεν  εννοουμε να εχει κωλαρα μονο, να ναι κατι εξαιρετικο γενικως που πιθανον να σε επηρεασει. ξερω και γω.. τα παιδια πιο πανω ειπαν τους ετυχε
λατρεια ποσο εξαιρετικη να ναι πια,η ρενια δουκα ειναι?

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
λατρεια ποσο εξαιρετικη να ναι πια,η ρενια δουκα ειναι?

ναι καλα ολοι τα ιδια γουστα εχουν λατριτσα.. εδω καποιοι τρεχουν πισω απο την χρυσα γατακι γατουλα μουνακι αχαχαχαχαχαχαχα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παιζει και παραπαιζει και παρα πολυ ευκολα μαλιστα...

Μου εχει τυχει δυο φορες να βρεθω τυχαια με κοπελα και να παθω γενικο κοκομπλοκο...
Την μια φορα ειπα οτι μαλακια μπορει να φανταστει ανθρωπος και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορουσα να ελεγξω τον εαυτο μου !!!!!!
Την αλλη επαθα γενικο μπλακ αουτ σε σημειο που να μην μπορω να αρθρωσω λεξη, εχοντας καταπιει την γλωσσα μου κυριολεκτικα !!!!!!
Ημουν 19 ετων τοτε και με ρωτησε τι ωρα ειναι και αφου δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη για καμποσα δευτερολεπτα, της εδειξα το ρολοι μου αναγκαστικα (ενα casio ηλεκτρονικο και οχι τιποτα σπουδαιο) .... η παρεα ποιο κατω ειχε λυθει στο γελιο κι εγω ημουν αποσβωλομενος ολοκληρωτικα .... Εκανα ενα 10λεπτο να συνελθω !!!!!

Τι ηταν αυτο ρε παιδια λεω ?
Και αυτοι ειχαν λυθει στο γελιο .......

Και στις δυο περιπτωσεις οι κοπελες ηταν σαν μια τελεια ζωγραφια !!!!!!

Στην ολη φαση παιζει ρολο και το ξαφνιασμα της στιγμης (το αποτομο δηλαδη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom