erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Εμένα μου φαίνεται τραβηγμενο
Εμένα μου φαίνεται τραβηγμενο
ποσο καιρο ειχε να παει με γυναικα ο αλλανδος?
λατρεια ασε το δουλεμα...δεν ειναι αλλοι εδωδεν ξερω ρε λατριτσα αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λενε τοτε ρε σεις εξηγουνται και πολλες βλακειες που μας λετε ενιοτε σε γνωριμιες. σκεψου κιολας ο αλλος να ειναι ντροπαλος.. σε συνδιασμο με το χασιμο του αρθρου τι να σε πει ο ανθρωπος
ποσο καιρο ειχε να παει με γυναικα ο αλλανδος?
λατρεια ασε το δουλεμα...δεν ειναι αλλοι εδω
εξαλλου οι αντρες δε λεμε ποτε βλακειες
για ωραιες γυναικες λεειδηλαδη βλεπετε μια ωραια γυναικα και μετα δεν θυμαστε ποιοι ειστε;χαχαχαχαχα πολυ περιεργο μου φαινεται
για ωραιες γυναικες λεει
κοτσανες πετανε ολοι και ολες ,ειναι γενικο φαινομενο!γιατι ρε συ δουλεμα; δεν παιζει αυτο που λεω; καποιοι ειναι ντροπαλοι βλεπουν και μια ωραια γυναικα ε πανε να μιλησουν και πετουν κοτσανες.
κοτσανες πετανε ολοι και ολες ,ειναι γενικο φαινομενο!
ειχανε ρωτησει σε μια συνεντευξη μια ηθοποιο τι θελει απο εναν αντρα και ειπε το πολυ σωστο ''να μην ειναι καραγκιοζης'' ...σε αυτο δεν εχεις και αδικο..
ειχανε ρωτησει σε μια συνεντευξη μια ηθοποιο τι θελει απο εναν αντρα και ειπε το πολυ σωστο ''να μην ειναι καραγκιοζης'' ...
εννοειται παει και σε γυναικες το σχολιο ,νομιζω ηταν πετυχημενο...
λατρεια ασε μας...σιγα μη κεκεδιζει κιολας...αμα ειναι 16 χρονων παιζει να κομπλαρει αλλα λογικος ενηλικας να χασει το μυαλο του επειδη η αλλη εχει κωλαρα δε νομιζω...εγω αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι αν οταν καποιος νορμαλ βρεθει διπλα σε μια ομορφη γυναικα παιζει να φερθει περιεργα επειδη χανει το μυαλο του. αυτο ειναι το ζητουμενο.. η εφιστημη λεει ναι μαλλον απο οτι καταλαβα
λατρεια ασε μας...σιγα μη κεκεδιζει κιολας...αμα ειναι 16 χρονων παιζει να κομπλαρει αλλα λογικος ενηλικας να χασει το μυαλο του επειδη η αλλη εχει κωλαρα δε νομιζω...
λατρεια ποσο εξαιρετικη να ναι πια,η ρενια δουκα ειναι?δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι την ιδια ανεση μην εισαι αυστηρος. Μην κρινεις μοναχα απο τις δικες σου εμπειριες. Και οταν λεμε ομορφη δεν εννοουμε να εχει κωλαρα μονο, να ναι κατι εξαιρετικο γενικως που πιθανον να σε επηρεασει. ξερω και γω.. τα παιδια πιο πανω ειπαν τους ετυχε
λατρεια ποσο εξαιρετικη να ναι πια,η ρενια δουκα ειναι?