Κατά τη γνώμη μου υπήρξαν 3 sex symbols στην Ελλάδα. Στα 70's η Ρία Δελούτση, στα 90's η Βάνα Μπάρμπα και στα 00's η Θεοφανία Παπαθωμά. Όλες οι άλλες που πλασάρονται κατά καιρούς ως sex symbols είναι για τον πούτσο καβάλα. Απίστευτη γυναίκα η Θεοφανία. Και τι δε θα έδινα για ένα γαμήσι μαζί της. Τι κωλόφαρδος αυτός ο Τσαρούχας ρε πούστη μου...
Τείνω να συμφωνήσω με αυτά που λες, την κυρία Δελούτση πάντως δε τη γνωρίζω αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας.
Αυτό που έχω παράπονο είναι το ότι άφησε τα χρόνια να περάσουν χωρίς να κάνει μία σοβαρή γυμνόστηθη φωτογράφιση. Το κάθε αδιάφορο κοριτσάκι ξεβρακώνεται στις μέρες μας και δυστυχώς η Θεοφανία που πραγματικά θα ενέπνεε σεβασμό με τις θεϊκές βυζάρες της το απέφυγε. Τώρα είναι αργά πλέον, την έχουν πάρει τα χρόνια. Το στήθος δεν μπορεί να είναι όπως ήταν. Οι Θεϊκές της βυζάρες έπρεπε να είχα καταγραφεί από το φακό στα νιάτα της.
Χαρακτηριστικά ανεβάζω αυτές τις δύο φωτογραφίες που τις έχετε όλοι χιολοδεί.
Στην πρώτη φαίνεται η ομορφιά και ο πλούτος της καμπύλης του στήθους της, ενώ στη δεύτερη φαίνεται η τελειότητα της θηλής της.
Μπράβο Θεοφανία, πραγματικά πολύ όμορφο στήθος. Συγχαρητήρια στις Σέρρες για τα κορίτσια που βγάζει.