vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Μμμ... Ενδιαφερον μου ακουγεται.φίλοι,γνωστοί,περαστικοί,ζωντανοί,πεθαμένοι που θα ανέβαιναν να βρούν το ταίρι τους :o
Μηπως να πορνομεταναστευσω?
Μμμ... Ενδιαφερον μου ακουγεται.φίλοι,γνωστοί,περαστικοί,ζωντανοί,πεθαμένοι που θα ανέβαιναν να βρούν το ταίρι τους :o
Αρχίδια. Μια μαλακία για να γεμίσει καμία σελίδα. Που τέτοια τύχη. Εδώ δε μας κάθονται οι εγχώριες θα υπάρξουν και εισαγωγικές επιτυχίες; Ας είμαστε σοβαροί
Στην Σερβια οι Ελληνες κανουν θραυση, Το Ιδιο στο Μοντενεγρο, και στην Αλβανια ακομα. Γενικα σε αυτα τα κρατη οι Ελληνες θεωρουνται πολυ καλοι και ευγενικοι αντρες. Το ξερω καλα διοτι εχω ζησει αρκετο καιρο και στα 3 κρατη.
Μονο οι ασχημοι δεν γαμανε τυπε.οσο καλος και ευγενικος και να εισαι αμα εισαι κουασιμοδοςΤο κακό φίλε μου είναι ότι οι καλοί και ευγενικοί άντρες δε γαμάνε ποτέ.
Για γκομενοβοσκούς τους έχουνε οι γυναίκες απανταχού της Γης και για να συζητάνε μαζί τους
τα προβλήματα που έχουν με τους γαμιάδες τους και να μιλάνε για τους πρώην τους.
Μονο οι ασχημοι δεν γαμανε τυπε.οσο καλος και ευγενικος και να εισαι αμα εισαι κουασιμοδος
δεν γαμας ουτε φωκια.
σε ολες τις ευρωπαικες μελετες μας κατηγορουν για μικροφαλλια τυπε.....τι σκοτεινα συμφεροντα να κρυβονται απο πισω;[size=16pt]Όπως φαίνεται μάταια οι διάφοροι ανθέλληνες,γαμόσκυλοι, καθυστερημένοι μπινέδες σαν το πούστη τον Αμερικάνο τον Τζέφρυ-που τη βρίσκει να "χορεύει" με αραπάδες ζουλού- προσπάθησαν να ταπεινώσουν και να κάμψουν το φρόνημα του Ελληνα γαμίκουλα τσολιά...τα βαλκάνια του ανήκουν[/size]
Πρεπει να βγαλουμε διαβατηριο και να παμε επανω.....Εγω προτεινω αυτεs ναρθουν κατω......Βολευει πιο καλα κι εχουμε και καλυτερα φαγια
η λυση ειναι μια.....συνορα με την σερβια.....το λεγαν καποιοι χρονια πριν και τους λεγατε εθνικιστες και φασιστεςΝα δώσουμε ραντεβού κάπου.....στη μέση.
η λυση ειναι μια.....συνορα με την σερβια.....το λεγαν καποιοι χρονια πριν και τους λεγατε εθνικιστες και φασιστες
Η Σερβία μια χώρα φτωχή Ανατολικού Μπλόκ, που της τύχανε και πόλεμο και τη ρηνάξανε. Πάντως Σέρβα σε φυλής Μεταξ. δεν έχω πετύχει, σε σχέση με αλβανο -βουλγαρο ρουμανες. Λέει κάτι αυτό;
μμμ,,,εεεε,,,χμμμμ,,,,,"φαντασια ΣΑΣ, πλανευτρα, εισαι η πιο μεγαλη ψευτραααα¨.....Εργασία και χαρά ρε τύπε...κρίμα που φτιάξαμε όμως το δρόμο του νότου..έπρεπε να φτιάξουμε κυρίως του Βορρά...Νόβι Σαντ εώς σύνορα...εκει να δεις συγγενεις,φίλοι,γνωστοί,περαστικοί,ζωντανοί,πεθαμένοι που θα ανέβαιναν να βρούν το ταίρι τους :o
ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ,ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑΝ, ΕΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΓΥΠΤΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΤΕΒΟΥΣΚΩΝ,,,,Για τις Βουλγαρες δεν βλεπω να εχετε καλη αποψη :S
παρε κοσμε Σερβ(ΙΔ)εςΓυναίκες για σπίτι δηλαδή.