Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Καμία ανησυχία.
Μετά το γήπεδο του Παναθηναϊκού, η Πάολα θα επιλύσει και αυτό το ζήτημα.
+10000
Καμία ανησυχία.
Μετά το γήπεδο του Παναθηναϊκού, η Πάολα θα επιλύσει και αυτό το ζήτημα.
Εγω λεω να κλεισουν μονο το 36 με αυτη την καριολα την τσατσα που εχει!
Αυτη υποβαθμιζει την εννοια των στουντιο!
Αυτό έχει γίνει και στη Φυλής ...και στην αφίσα είδα ότι αναφέρανε και τα πορνεία.
Δύσκολοι καιροί μάγκες για τάνες και ντέλα γι'αυτό και την γκόμενά μου την λένε Νικήτα αγαπητέ px75
Μήπως να δοκιμάσει να βγάλει άδεια για μπουρδέλο ο Βωβός ?
Που ειναι οι παλιες καλες εποχες τοτε που μετα την βολτα μας καταληγαμε στη Φυλης προς αναζητηση νυχτερινης 'εκτονωσης'!Αυτό έχει γίνει και στη Φυλής με τους κατοίκους και τα ντέλα στην Φυλής ώρα 12 κλείνουν.Οι παλιότεροι θα θυμούνται ότι ήταν ανοιχτά μέχρι και της 3 τα χαράματα.Στα δε Σ-Κ που έβγαινε ο κόσμος έξω μέχρι της 6 και κάποια 24ωρα.Τώρα όλα 12 η ώρα κλείνουν.Και αυτό οφείλεται στους κατοίκους της Φυλής με τις κινητοποιήσεις που κάνανε πριν 10 χρόνια.
2000 δρχ. = 6 ευρώ ???Που ειναι οι παλιες καλες εποχες τοτε που μετα την βολτα μας καταληγαμε στη Φυλης προς αναζητηση νυχτερινης 'εκτονωσης'!
Και με 2000Δρχ. παρακαλω!
Ναι φιλε!Σου ακουγεται απιστευτο? :o2000 δρχ. = 6 ευρώ ???
ένα έχω να πω. το έγραψα και παραπάνω. τα studio δεν είναι αυτά που "υποβαθμίζουν" την περιοχή, η οποία μια χαρά μου φαίνεται μιας και μένω κοντά. Τα συνεργεία με τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, την ηχορύπανση, τα καυσαέρια, τα λάδια, τις μυρωδιές, τα χημικά από τα φανοποιία δεν τα κοιτάνε?Ναι φιλε!Σου ακουγεται απιστευτο? :o
Υπαρχουν και μελη εδω που εχουν προλαβει και πολυ χαμηλωτερες τιμες! ;)
Τα μπουρδέλα στο Μετάξι είχανε 3.000 δρχ. στην Λιοσίων έπαιζε πολύ 5.000.Η Φυλής είχε 6.000 δ.ρχ. εκτός των 59,134β και 109 που ήρθαν οι περιβόητες Γερμανίδες και κάποια καλά Ρωσιδάκια.Αυτά το είχαν πάει και 10.000 δ.ρ.χ.Tη τελευταια περιοδο της δραχμης,λιγο πριν μπει το γαμωευρω,ποσο ηταν η ταριφα σε μπουρδελα και στουντιο;
Τα στούντιο Λιοσίων 278 και 303 έκλεισαν λόγω γειτονιάς.
δηλαδη εκλεισαν αυτα τα δυο μπουρδελα και ανοιξαν αλλα δυο της εκκλησιας.Συνάδελφε,
Σωστό.
Αλλά όχι έτσι, στα ξεκάρφωτα.
Τους υποκίνησαν.
Δες εδώ, τι εγκαταστάθηκε απέναντι από το 278 Λιοσίων, και δίπλα στο 303 (είναι το 307, όπως βλέπεις) στη φωτογραφία - την τράβηξα σήμερα:
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
"ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ"
και
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙCΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΕΝΤΡΟΝ ΝΕΟΤΗΤΟC
Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ
"Ο ΑΓΙΟC ΙΑΚΩΒΟC Ο ΑΔΕΛΦΟΘΕΟC"
Οι υπηρεσίες αυτές (Εξωραϊστικός & Κέντρο ΝεότηοC) συστεγάζονται, όπως βλέπετε.
Πάνε τα παιδάκια και τα μαθαίνουν πως να γίνονται καλοί χριστιανοί.
Και πως να εξωραϊζουν τις 3 γέφυρες.
Τώρα αν ο προϊστάμενος πιάνει και κανένα κωλαράκι, αυτά δε τα λέμε.
Όχι, αποκλείεται, δεν πιάνει.
Αφού έδιωξαν τον Κώστα και τις πουτάνες του, έβαλαν τις ταμπέλες και τις σημαίες με το βυζαντινό δικέφαλο.
Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών
Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια.
Απορώ τι κάνουμε εμείς όλοι εδώ μέσα σε αυτό το μπουρδελοsite.
Θα ρίξει φωτιά ο θεός να μας κάψει.
O μεσος ΜΑΛΑΚΑΣ Ελληνας μικροαστουλης δεν γουσταρει να πεφτει η αξια του ακινητου ΤΟΥ γιατι εχει μπουρδελα παραδιπλα.Η αιτια οπως λενε ειναι η υποβαθμιση της περιοχης τους απο την κινηση που δημιουργουν τα studio στη περιοχη ειδικα τις βραδυνες και νυχτερινες ωρες.
Σωστός ο stavros51!!!! Σωστός... εγώ σκέφτηκα μήπως αυτοί που το υποκινούν στην προκειμένη περίπτωση είναι (ίσως) και αυτοί που καταγγείλανε (με ψευδείς κατ' εμέ κατηγορίες) το site. Αυτό δεν είναι υγιής ανταγωνισμός αντί να φονούμε τον άλλο θα έπρεπε να παραδειγματιζόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροί, όχι να του κόβουμε τα πόδια!!!!