amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μαύρο μέχρι την κωλοτριπίδα .Μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαύρο μέχρι την κωλοτριπίδα .Μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για το ίδιο πράγμα δεν τα ήθελαν οι γείτονες .θυμαται κανεισ γιατι ειχαν κλεισει τα δυο της λιοσιον 303 και 278 πριν δυο χρονια περιπου???
Για τον ιδιο λογο!θυμαται κανεισ γιατι ειχαν κλεισει τα δυο της λιοσιον 303 και 278 πριν δυο χρονια περιπου???
εγώ θυμάμαι ότι είχε γίνει της πουτάνας αλλά τελικά τα έκλεισαν οι καργιόλιδες .Για τον ιδιο λογο!
Μονο που εκει τα πραγματα ηταν λιγο διαφορετικα!
μονο σκηνες δεν ειχαν στησει απεξω! >εγώ θυμάμαι ότι είχε γίνει της πουτάνας αλλά τελικά τα έκλεισαν οι καργιόλιδες .
είχε γίνει και αυτό φιλαράκι . ;) ;) ;)μονο σκηνες δεν ειχαν στησει απεξω! >
τι εχει γινει?είχε γίνει και αυτό φιλαράκι . ;) ;) ;)
γιατί όμως ρε συς ένα γνωστό στούντιο που έχει κανονική άδεια λειτουργείας πρόσφατα που πήγε να γίνει έφοδος από στουμφάκια έκλεισε και αυτό ? εκεί κάτι παίζει ρε παίδες και δεν μιλάω για χαρτιά της κοπέλας και της τσατσάς αλλά τα χαρτιά της λειτουργείας του σπιτιού .Παντως χωρις να θελω να ειμαι απαισιοδοξος μην αποκλειουμε τιποτα!
Μην ξεχναμε οτι ξεσπιτωθηκαμε προσφατα για ψιλου πηδημα!
μιλάμε για χοντρά πράγματα, πετάγανε καρέκλες και ότι βρίσκανε μπροστά τουςτι εχει γινει?
φανταζομαι οτι θα ειχαν επιτεθει και στον κωστα!μιλάμε για χοντρά πράγματα, πετάγανε καρέκλες και ότι βρίσακνε μπροστά τους
Πολλα κλεινουν φιλε οταν πεφτει σημα για εφοδο και ας εχουν και αδειες τα μαγαζια αλλα και χαρτια οι κοπελες!γιατί όμως ρε συς ένα γνωστό στούντιο που έχει κανονική άδεια λειτουργείας πρόσφατα που πήγε να γίνει έφοδος από στουμφάκια έκλεισε και αυτό ? εκεί κάτι παίζει ρε παίδες και δεν μιλάω για χαρτιά της κοπέλας και της τσατσάς αλλά τα χαρτιά της λειτουργείας του σπιτιού .
δεν το θυμάμαι αυτό το συμβάν αλλά μάλλον θα είχε γίνει και αυτό .φανταζομαι οτι θα ειχαν επιτεθει και στον κωστα!
όχι πάντα όμως μπορεί εκεί να παίζουν και διαφορετικοί λόγοι .Πολλα κλεινουν φιλε οταν πεφτει σημα για εφοδο και ας εχουν και αδειες τα μαγαζια αλλα και χαρτια οι κοπελες!
Παίρνουν άδειες τα μπουρδέλα στον Βοτανικό ? Μήπως να δοκιμάσει να βγάλει άδεια για μπουρδέλο ο Βωβός ?Άδειες παίρνουν τώρα τελευταία στην περιοχή Γκάζι και Βοτανικό όπου δεν υπάρχουν σπίτια,πλατείες,παιδικές χαρές και εκκλησίες.
ρε παιδια ας τα πανε ολα εκτος οριον ας πουμε να διμιουργηθη ενας συνικισμος " κοκκινα φαναρια" δοξα τον θεο εχουμε εκτοσ οριον μπολικες αλανεςΑυτό έχει γίνει και στη Φυλής με τους κατοίκους και τα ντέλα στην Φυλής ώρα 12 κλείνουν.Οι παλιότεροι θα θυμούνται ότι ήταν ανοιχτά μέχρι και της 3 τα χαράματα.Στα δε Σ-Κ που έβγαινε ο κόσμος έξω μέχρι της 6 και κάποια 24ωρα.Τώρα όλα 12 η ώρα κλείνουν.Και αυτό οφείλεται στους κατοίκους της Φυλής με τις κινητοποιήσεις που κάνανε πριν 10 χρόνια.
Τα στούντιο Λιοσίων 278 και 303 έκλεισαν λόγω γειτονιάς.
Όπως και το Βριλησσού 12.
Αν κάποιος κάνει παράπονα για έναν οίκο ανοχής τότε αρχίζουν τα προβλήματα.
Άδειες παίρνουν τώρα τελευταία στην περιοχή Γκάζι και Βοτανικό όπου δεν υπάρχουν σπίτια,πλατείες,παιδικές χαρές και εκκλησίες.
Γενικά όπως έχω αναφέρει τα πράγματα μπορεί να έχουν 'εκδημοκρατιστεί' τα τελευταία χρόνια αλλά υπάρχει ένας πολύ μεγάλος πυρήνας ηθικο-υποκριτικής που δυστυχώς εφαρμόζει τα λόγια του σε πράξεις.
Αύριο για παράδειγμα έχουν συγκέντρωση αγανακτισμένοι πολίτες στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα για την εγκληματικότητα και στην αφίσα είδα ότι αναφέρανε και τα πορνεία.
Δύσκολοι καιροί μάγκες για τάνες και ντέλα γι'αυτό και την γκόμενά μου την λένε Νικήτα αγαπητέ px75