Νέα

Θέλω βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε ολα τα member

Λοιπον παιδες ειμαι αργος και οταν λεω αργος εννοω μισαωρα και βαλε(καλα να παθω που αφου αρχισα απο τα 13 και 5 χρονια τωρα καθε μερα 3 φορες) το θεμα ειναι οτι δεν εχω κοπελα και το να αυνανιζομαι 3 φορες τι μερα με αυξανομαινη ωρα καθε φορα ωρα κατανταει καπως κουραστηκο...την πρωτη φορα που ειχα παει να το κανω με μια επαγγελματια δεν καταφερε να με φερει σε πληρη στυση οποτε εκτος απο το στοματικο το υπολοιπο ηταν καπως μετριο γιατι 13 λεπτα μεσα και δεν μπορουσε να με κανει εστω να κουραστω καπως και ετσι ξενερωσα παρολα αυτα ομως ο mister απο κατω σταματησε για 2 με 3 μερες να θελει την μαρια παλαμη.Απο τοτε δεν εχω ξανακανει σεξ αλλα θα το ηθελα(απιθανο ε? :2funny: )μηπως ξερει καποιος που μπορω να παω να με περιποιηθει μια καλη κοπελα αρκετη ωρα,και αν ξερατε και ποσο παει ακομα καλυτερα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Γεια σε ολα τα member

Λοιπον παιδες ειμαι αργος και οταν λεω αργος εννοω μισαωρα και βαλε(καλα να παθω που αφου αρχισα απο τα 13 και 5 χρονια τωρα καθε μερα 3 φορες) το θεμα ειναι οτι δεν εχω κοπελα και το να αυνανιζομαι 3 φορες τι μερα με αυξανομαινη ωρα καθε φορα ωρα κατανταει καπως κουραστηκο...την πρωτη φορα που ειχα παει να το κανω με μια επαγγελματια δεν καταφερε να με φερει σε πληρη στυση οποτε εκτος απο το στοματικο το υπολοιπο ηταν καπως μετριο γιατι 13 λεπτα μεσα και δεν μπορουσε να με κανει εστω να κουραστω καπως και ετσι ξενερωσα παρολα αυτα ομως ο mister απο κατω σταματησε για 2 με 3 μερες να θελει την μαρια παλαμη.Απο τοτε δεν εχω ξανακανει σεξ αλλα θα το ηθελα(απιθανο ε? :2funny: )μηπως ξερει καποιος που μπορω να παω να με περιποιηθει μια καλη κοπελα αρκετη ωρα,και αν ξερατε και ποσο παει ακομα καλυτερα

κοψε την μαλακια για κανα μηνα και μετα θα τελειωνεις σε 2 λεπτα. αμα δεις οτι και τοτε δεν γινεται τπτ ελα να με βρεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μου τελειωνουν ολοι στο πι και φι. πλακιτσα απλα η νηστεια θα βοηθησει σιγουρα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
χωρις παρεξηγηση....κοψε τη μαλακια για αρχη μπας και τελειωσεις σε καμια πουτανα....αρκετη ωρα μην ψαχνεις σε ρδελο-στουντιο αλλα σε καμια γκομενιτσα που θα κανει παρτυ αν αργεις να χυσεις η σε κανα CG στην αισχατη οικονομικα λυση...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
κοψε την μαλακια για κανα μηνα και μετα θα τελειωνεις σε 2 λεπτα. αμα δεις οτι και τοτε δεν γινεται τπτ ελα να με βρεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μου τελειωνουν ολοι στο πι και φι. πλακιτσα απλα η νηστεια θα βοηθησει σιγουρα
οριστε τι σου ειπα.....το "παρτυ" που λεγαμε..... ;)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δεν εχεις παει μαζι μου . γι αυτο :dancing: :dancing:

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εκει να δειτε προβλημα...προσπαθησα να την κοψω κρατησε 2 μερες...μετα τις 2 μερες ηταν σηκωμενη ολη την μερα ακομα και μετα απο 5 φορες...την ιδια μερα που την ειχα παιξει 5 φορες ξυπνησα αλλες 3 φορες το βραδυ μεχρι που ηρθε το πρωϊ ευτυχως που ηταν και σαββατο γιατι αλλιως την ειχα κατσει ασχημα...το κακο αυτο των 2 ημερων κρατησε κοντα 3 μερες αλλα πιο ηρεμα

Επισκέπτης
Φιλαράκο 3 ημερησίως για 5 χρόνια μας κάνουν 5.475 μαλακίες! Το έχεις δει ποτέ έτσι? Είσαι λίγο της υπερβολής ρε μεγάλε!!!

Και για να απαντήσω στο ερώτημά σου, βρες κάνα μουνάκι! Εξάλλου μην νομίζεις ότι είναι κακό να χύνεις στο μισάωρο και πάνω. Μην βλέπεις εδώ που λέμε για μπουρδέλα ότι γαμάμε 5-10 λεπτά. Αν αντέχεις μισάωρο σίγουρα η γκόμενα θα σε έχει σε εκτίμηση!!!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το ρεκορ σου σε μια μερα ποιο ειναι μιτσακο?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι μου θύμησες;
ένα φίλο στο γυμνάσιο τον βρήκε η μάνα του λυπόθυμο στο δωμάτιο.
τον παεί στο γιατρό και ο γάτος την ψιλιάζεται.λέει στη μάνα του να βγει έξω και τον ρωτάει για τις επιδόσεις του. Με το που του λεει για 6-7 παθαίνει σοκ γιατρός και του εξήγησε ότι δεν έγινε ακόμη ολυμπιακό άθλημα.
όσο και αν θα το θέλαμε ως λαός, γιατί πλέο ν χωρίς και την άρση βαρών , θα είχαμε κάποια μετάλλια σίγουρα

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
το ρεκορ σου σε μια μερα ποιο ειναι μιτσακο?

Δεν νομιζω οτι θα το πιστεψεις αλλα θα το πω...8 ωρες συνεχομενες...κατεχω το ρεκορ Η υπηρχε κανας ακομα μεγαλυτερος μακακας απο εμενα??? :grin:

Α και το ρεκορ μου σε φορες ανα μερα ειναι 12...λιγες ε? :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι θα το πιστεψεις αλλα θα το πω...8 ωρες συνεχομενες...κατεχω το ρεκορ Η υπηρχε κανας ακομα μεγαλυτερος μακακας απο εμενα??? :grin:

Α και το ρεκορ μου σε φορες ανα μερα ειναι 12...λιγες ε? :2funny:
Δημήτρη τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί άλλαξα την υπογραφή μου... :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τι να πω..
ειναι καλη προπονηση ...
να ασχολεισαι...

σοβαροτης ειναι το σωστο

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τι αλλα ενδιαφεροντα εχεις ?
εννοω τι κανεις στον ελευθερο σου χρονο? :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
12 φορες την μερα...αλλα αυτο το ειχα κανει πιο μικρος πρεπει να ημουνα Η 14 Η 15 χρωνων γιατι τωρα δεν βρισκω τετοιο χρονο...μεχρι και εγω που τα κανω οταν τα λεω μετα σε αλλους μου φενεται λες και λεω ψεμματα...μακαρι αλλα δεν λεω...ενταξει οταν μεγαλωσω λιγο και πιασω καμια καλη γκομενα θα ειμαι ευχαριστημενος τουλαχιστον απο αντοχη αλλα τωρα ειναι παρατραβηγμενο λιγο...παιζω βιντεο παιχνιδια και μπασκετ αντε και στην καλητερη και ποδοσφαιρο

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Kαι 'γω αργω να τελειωσω αλλα αυτο ειναι καλο και οχι κακο φιλε μου.
Σε στουντιο επειδη καθομαι πολυ ωρα τελειωνω αλλα αλλες φορες οχι.
Τις πιο πολλες φορες παιρνω μια σε 'ρδελο και μετα  απο λιγο αλλη μια μηπως και τελειωσω,η μπουρδελο και μετα στουντιο,εχω κανει και μπουρδελο μπουρδελο στουντιο και παλι δεν τελειωνα.
Το παν ειναι να σε καυλωνη η γκομενα ομως και να ειναι υπομονετικη.
Παλαιοτερα με Ιζαμπελα ειχα βρει την απολυτη γυναικα αλλα τωρα δεν δουλευει.
Οι καλυτερες που μπορεις να βρεις ειναι:
Αλινα Λευκορωσιδα
Ζλατα Τσεχα
Παολα Ελληνιδα
Αννα Αλκαμεμνους
Σαρα καρεα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γκουχ γκουχ.......θα ηθελα να επηληφθω προσωπικως επι του θεματος μπας και μπορεσω να βρω τη σωστη ιατρικη λυση για τον συμπαθεστατο συμφορουμιτη.....

γιατι βρε κουτο αν δε βοηθησει η συμφορουμιτισσα ποιος θα βοηθησει ε??? :P :P

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
το ξερο οτι στην τελικη θα μου βγει σε καλο αλλα μεχρι τοτε...υπομονη και προπονηση???Αμα δεν ειναι να τελειωσω δεν παω να χαλασω τα λεφτα μου αδικα...well καποια στιγμη δεν θα μου κατσει καμια...θα την σκισω...εκτος αν ειναι παρθενα :2funny: ...εχεις msn να τα πουμε απο εκει καλυτερα φιλη moynitsa???

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τυχερή νίτσα θα σε ξεμ....σει...5 ώρες θα κάνει.....χαρά εσύ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom