Νέα

Θέλω πληροφορία (κλείσιμο domain name)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πώς είναι δυνατόν να κλείσεις ένα domain name;

Απαραίτητη προϋπόθεση, η ασφάλεια στα δικαιώματα. Εννοώ, μην τύχει και πάς σε τίποτα λαμόγια και βρούν τόσο εμπορεύσιμο το domain name που θα στο υπεξαιρέσουν σε χρόνο ρεκόρ... :helpplea: :helpplea:

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
δοκιμασε τα σχετικα του yahoo

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36

Απαραίτητη προϋπόθεση, η ασφάλεια στα δικαιώματα. Εννοώ, μην τύχει και πάς σε τίποτα λαμόγια και βρούν τόσο εμπορεύσιμο το domain name που θα στο υπεξαιρέσουν σε χρόνο ρεκόρ... :helpplea: :helpplea:

ακολουθησε την πιο νομιμη διαδικασια
πηγαινε στο site της ΕΕΤ <>
lκαι διαβασε οτι πληροφορια θελεις...

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Χίλια ευχαριστώ παίδες. ¨οποιος άλος έχει κάτι εξίσου βάσιμο να πεί, είναι ευπρόσδεκτο.

kadmos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
To μονο ευκολο στις μερες μας. Εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το σιτε

Επισκέπτης
καλησπερα φιλοι,μια πληροφορια παρακαλω.κατεβασα ενα αρχειο το οποιο ειναι rar.002.δεν μπορω να το ανοιξω με τιποτα. με τι στον π... ανοιγει η μαλακια αυτη?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είτε δεν έχεις το winrar ή ενδέχεται να έχεις κατεβάσει το ένα μέρος του αρχείου μόνο. Το λέω γιατί γράφεις rar.002

Επισκέπτης
εχω το winrar και ειναι μονο του το αρχειο.η μορφη του ειναι rar.002
δεν ξερω τι μορφη ειναι αυτη και γιατι το εβαλαν ετσι και οχι rar κανονικο,ουτε με τι ανοιγει

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εχω το winrar και ειναι μονο του το αρχειο.η μορφη του ειναι rar.002
δεν ξερω τι μορφη ειναι αυτη και γιατι το εβαλαν ετσι και οχι rar κανονικο,ουτε με τι ανοιγει
μάλλον το έχουν σπάσει σε μικρά αρχεία με κάτι σαν το HJ-Split (που μπορείς να σπας ενα μεγάλο αρχείο σε όσα κομμάτια θες!)
Δηλαδή σου λείπει το rar.001 ίσως rar.003, rar.004 κλπ!
Όταν βρεις όλα τα αρχεία πρέπει να τα ξανακάνεις join με το HJ-Split ή κάτι ανάλογο.

nikgt2003

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
το rar.002 σημαινει οτι υπαρχει και άλλο αρχείο και πρέπει να έχεισ όλη την σειρά για να μπορεσεις να το ανοίξεις.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Δεν θέλουν merge τα rar αρχεία.Απλά βάλε τα στον ιδιο φάκελο και κάνε extract

Επισκέπτης
καταλαβα.θα προσπαθησω και βλεπουμε.σας ευχαριστω!

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Να στο υπεξαιρέσουν λίγο δύσκολο, γιατί πολύ απλά πλέον μπορείς να κάνεις κατοχύρωση .gr domain και διαδικτυακά. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο το domains.gr.

Κάνεις registers ως χρήστης, μετά login, τσεκάρεις αν το domain που θες είναι ελεύθερο, κάνεις κατοχύρωση με τα στοιχεία σου κλπ, σου δίνουν τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσεις τα χρήματα ή με πιστωτική κάρτα, ενεργοποείται το domain και μετά από καμιά 15αριά μέρες σου έρχεται και η τυπική "κατοχύρωση" από την ΕΕΤΤ.

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χρειαζεται να εχεις και στατικο ip και καποια χαρτια απο την εφορια.......πανικος. Ειχα και επαθα μεχρι να παρω εγκρυση ως καταχωρητης  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom