Νέα

Θέλω να το κάνω με call girl και να με βλέπει η γκόμενα μου απο το MSN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Έχω μια γκόμενα γεωργιανή, που δεν είναι στην Eλλάδα τώρα και είναι ανοικτή σε νέες ιδέες.. Έχει συμφωνήσει να κάνουμε παρτούζα με άλλη γυναίκα. Μέχρι να έρθει Eλλάδα όμως σκέφτηκα να κάνουμε κάτι άλλο.. Της πρότεινα να φωνάξω που..να να τη γα..ω και εκείνη να βλέπει από τη web cam στο msn χωρίς φυσικά να ξέρει η άλλη τίποτα. Οπότε είπαμε να το κάνουμε σήμερα το βράδυ. Έχω κλείσει να έρθει σπίτι ένα local call girl. Πως σας φαίνεται η ιδέα έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο; Ελπίζω να μη με πάρει πρέφα το call girl ότι κάνω αναμετάδοση στο msn και χαλάσει η δουλειά. Καμιά συμβουλή - ιδέα για να πετύχει το εγχείρημα; 

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα μου δωσεις το msn σου να σε κανω add????

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Έχω μια γκόμενα γεωργιανή, που δεν είναι στην Eλλάδα τώρα και είναι ανοικτή σε νέες ιδέες.. Έχει συμφωνήσει να κάνουμε παρτούζα με άλλη γυναίκα. Μέχρι να έρθει Eλλάδα όμως σκέφτηκα να κάνουμε κάτι άλλο.. Της πρότεινα να φωνάξω που..να να τη γα..ω και εκείνη να βλέπει από τη web cam στο msn χωρίς φυσικά να ξέρει η άλλη τίποτα. Οπότε είπαμε να το κάνουμε σήμερα το βράδυ. Έχω κλείσει να έρθει σπίτι ένα local call girl. Πως σας φαίνεται η ιδέα έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο; Ελπίζω να μη με πάρει πρέφα το call girl ότι κάνω αναμετάδοση στο msn και χαλάσει η δουλειά. Καμιά συμβουλή - ιδέα για να πετύχει το εγχείρημα; 
να παιξεις καλη μπαλα με το cg για να σου ερθει φορτσατη..

Speedball

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωραιος!! πιος ο λογος να μην πετυχει? ολα οκ θα πανε... πες μονο στην κοπελα σου να το γραψει, για τισ δυσκολες μερες!!  :grin:

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
εγω σειρα παντως λεω να συμετασχω ...παρτι με ουζα στο μσν..καλο?

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
η καμερα ειναι εξετερικη η ενσωματομενη στον υπολογιστη σου?

Επισκέπτης
η καμερα ειναι εξετερικη η ενσωματομενη στον υπολογιστη σου?

Eξωτερική είναι. Αλλά έχω δυο pc το ένα το έχω στο πάτωμα και δε κάνει τόσο πολύ θόρυβο αν το κάνω λίγο κάλυψη απόκρυψη ίσως να μη δει ότι υπάρχει ανοιχτό pc

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πρόσεχε μην την πάρει πρέφα την καμερα φίλε έχει γίνει σκηνικό με μένα και μόνο ξύλο δεν έφαγα.Το θέμα ήταν ότι ούτε το pc δεν ήταν ανοιχτό αλλά η χαζή παρεξίγησε αντε να τις εξιγίσεις.

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και να το δει το πολυ να ζητησει κατι παραπανω στην ταριφα.αν ειναι σε λογικη τιμη το εισητηριο γιατι οχι???

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eξωτερική είναι. Αλλά έχω δυο pc το ένα το έχω στο πάτωμα και δε κάνει τόσο πολύ θόρυβο αν το κάνω λίγο κάλυψη απόκρυψη ίσως να μη δει ότι υπάρχει ανοιχτό pc
Πάρε πιο μακρή καλώδιο USB  και σύνδεσέ την κάπου που να μην φένεται.αλλά βεβαιώσου ότι δουλεύει με την προέκταση

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
η καμερα λογικα εχει ενα φοτακι αυτο  πρεπει να το καλυψεις

Επισκέπτης
Πρόσεχε μην την πάρει πρέφα την καμερα φίλε έχει γίνει σκηνικό με μένα και μόνο ξύλο δεν έφαγα.Το θέμα ήταν ότι ούτε το pc δεν ήταν ανοιχτό αλλά η χαζή παρεξίγησε αντε να τις εξιγίσεις.

Λες να αρχίσει τα μπινελίκια και να γελάει και η δικιά μου για το φιάσκο; :think:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λες να αρχίσεις τα μπινελίκια και να γελάει και η δικιά μου για το φιάσκο;
χαχαχχα πρόσεχε.Απλά είμουν τυχερός γιατι λίγο πιο πέρα είχα μια ψηφιακή που έγραφε.ΕΥΤΙΧΩΣ αυτή δεν την πρόσεξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom