Νέα

Θέλω να πάω για καφέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Ο Γκαϊφές στην Ελλάδα είναι κοινωνικό γεγονός, μια εξέλιξη πάνω από τα τετρημένα επίπεδα του εξωτερικού. Ιταλία τον πίνουν όρθιοι, Γερμανία δε βρίσκεις καλό καφέ, Αγγλία ο καφές τους είναι για κλάματα (είχαμε προσπαθήσει στο Νότο και στο Βορρά να τους εκπαιδεύσουμε για φραπαδούρα αλλα είναι γκάου οι άνθρωποι), Γαλλία κάτι πάει κι έρχεται, Σουηδία τι να τον κάνεις τον καφέ(;), Ιράκ-Ιράν μάθανε τον φραπέ από ους μετανάστες τους Ελλάδα κι όλους τους βλέπεις με φραπέδες.

Θέλω κι εγώ καφέ με συνοδεία από τρελό κοντοπούτανο που να αφήνει το κραγιόν στο καλαμάκι και να σκέφτομαι πως το ίδιο μπορεί να κάνει και στο καγγελωτό μου ηλεκτροπηνιακό μόριο.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ο Γκαϊφές στην Ελλάδα είναι κοινωνικό γεγονός, μια εξέλιξη πάνω από τα τετρημένα επίπεδα του εξωτερικού. Ιταλία τον πίνουν όρθιοι, Γερμανία δε βρίσκεις καλό καφέ, Αγγλία ο καφές τους είναι για κλάματα (είχαμε προσπαθήσει στο Νότο και στο Βορρά να τους εκπαιδεύσουμε για φραπαδούρα αλλα είναι γκάου οι άνθρωποι), Γαλλία κάτι πάει κι έρχεται, Σουηδία τι να τον κάνεις τον καφέ(;), Ιράκ-Ιράν μάθανε τον φραπέ από ους μετανάστες τους Ελλάδα κι όλους τους βλέπεις με φραπέδες.

Θέλω κι εγώ καφέ με συνοδεία από τρελό κοντοπούτανο που να αφήνει το κραγιόν στο καλαμάκι και να σκέφτομαι πως το ίδιο μπορεί να κάνει και στο καγγελωτό μου ηλεκτροπηνιακό μόριο.

Σωστός ! ........

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Και εγω θελω καφεδακι σε beach bar νησιου και τα μουνακια να πηγαινοερχοναται με τα μικροσκοπικα μπικινι τους.... :smitten:
Περαστικα μου!! :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
επιχειρηματιας ειναι ρε !!!μην τον ακουτε!!χαχαχα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αγγλία ο καφές τους είναι για κλάματα (είχαμε προσπαθήσει στο Νότο και στο Βορρά να τους εκπαιδεύσουμε για φραπαδούρα αλλα είναι γκάου οι άνθρωποι)

Αν δεν είχατε τις κατάλληλες "εκπαιδεύτριες", τί να σου κάνουν τα αγγλάκια... :dancing:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φραπαδουρα στο ΟΑΚΑ κ να βλέπω την αρρώστια

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736
Αδέλφια μόλις απόλαυσα καφεδάκι σε ένα cafe στην Ερμού (δεν λέω το όνομα για να μην είναι διαφήμηση )εκεί που είναι αρκετά μαζεμένα !! Λοιπόν όλα τα μωρά  ( από 16 - 45 χρ ) είναι για ψώνια ένεκα Παρασκευή και έχει την μ....θύελλα!! Μιλάμε όλες με ανοιξιάτικο ένδυμα και είναι χάρμα να τα βλέπεις.
ʼντε και καλό καφέ οι υπόλοιποι!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Εσύ πού δουλεύεις ρε και τελειώνεις 23:30; ʼσε τα ψόφια... :boobies: :boobies: :boobies:

με παρεξηγησες συναδελφε..  :) :) σε πρακτορειο δουλευω..  :rolleyes: :rolleyes:
και το αφεντικο ειναι στραβοξυλο, κανουμε μιση ωρα διαλειμα και μας κραταει μιση ωρα στο τελος.  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom