Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κανένα thread δεν έχει μείνει χωρίς να γαμηθεί. Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα παράλογο σ' αυτό που λέει ο jim. 23 χρονών παιδάκι, κι εγώ στην ηλικία του τα ίδια έλεγα και τα ίδια έκανα. Πήγα σε πουτάνες με τους συμμαθητές στα 15 και σαν εμπειρία ήταν εντελώς αποτυχημένο. Μετά γνώριζα γκόμενες και οι πουτάνες δεν με απασχόλησαν μέχρι και την προγεροντική ηλικία. Ένας λόγος που ένας άνθρωπος πάει σε call girls και πουτάνες δεν είναι τόσο ο κορεσμός, ή η βαρεμάρα ή ότι θέλει extreme καταστάσεις που δεν μπορεί να τις ζητήσει από την σύντροφο του, αλλά πρώτα και κύρια το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση καμία απαίτηση, καμία προσδοκία. Ανοίγεις την πόρτα, κλείνεις την πόρτα, δεν παίρνεις λογαριασμό, δεν δίνεις λογαριασμό. Είναι άδικο να την πέφτετε στον jim, γιατί σκέφτεται υγιειώς ως ένα παλικαράκι 23 ετών.
Όσο για τον νηματοθέτη, κάπου νομίζω ότι δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του. Θέλει να κάνει σεξ με αφέντρα και του αρέσει η φάση, αλλά μέχρι εκεί. Φίλε ένα ποσοστό 90% στις γυναίκες που δηλώνουν αφέντρες, ούτε αφέντρες είναι, ούτε γουστάρουν την φάση. Δύο τρείς είναι όλες κι όλες, οι υπόλοιπες κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία. Αυτό λοιπόν που δηλώνεις ότι ζητάς, είναι πάρα πολύ εύκολο να το βρείς γιατί αυτό το 90% που σου είπα, θα βάλουν ένα δερμάτινο, μία ωραία μπότα και θα σου προσφέρουν απλόχερα το σεξ που ζητάς. Θέλεις όμως αυτό ή αυθεντική αφέντρα? Εκεί το πράμα αλλάζει.... γιατί όπως είπε σωστά και ο απο πάνω, είναι σαν να παίρνεις οικολογικό σουβλάκι χωρίς κρέας.